DoZoL - jak reagować!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

ZW1957

DoZoL - jak reagować!

Post autor: ZW1957 »

Mam do was wielką prośbę. Nie wchodźcie w napinkowe dyskusje z użytkownikiem DoZoL, ZoZoL, drozdrowiAK, DoZoWnIk, 2DrZemka nie reagujcie postami typu "W**********", "uwaga, nie wchodzić" itp. gdyż dodaje to kilka dodatkowych postów o niczym do czytania. Wystarczy wejść na jego profil i dodać go do "Wrogów", a jego posty przestaną się wyświetlać. Nie dawajcie pożywki dla trola, niech żyje w swoim wyimaginowanym świecie.

Obrazek
Obrazek
iparts.pl
Nawigator

Re: DoZoL - jak reagować!

Post autor: Nawigator »

Przede wszystkim nie należy traktować DoZoL'a jako wroga a jako obiektywny głos kibicowskiej sceny.
Na pewno wiele zmieniło by się w jego podejściu do Was gdyby chociaż na XX-lecie gazety z emPika ukazał by się przedruk pewnego badania...
Potezny Warmianin

Post autor: Potezny Warmianin »

Nawigator pisze: 19.02.2021, 15:24 Przede wszystkim nie należy traktować DoZoL'a jako wroga a jako obiektywny głos kibicowskiej sceny.
Na pewno wiele zmieniło by się w jego podejściu do Was gdyby chociaż na XX-lecie gazety z emPika ukazał by się przedruk pewnego badania...
Chodzilo o to ze przy wazektomii nie zdolali jej podwiazac jajnikow ?
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

no i teraz to forum nawet fajnie wygląda, cwe(L)uch się wszędzie produkuje a nikt mu nie odpisuje :D oj musi lizać ściany ze złości, brawo! :)
Tosiek

Post autor: Tosiek »

Wujku DoZo,jak reagować(?) na takie wpisy jak ten powyżej?
factoryproject

Post autor: factoryproject »

Po co wy my w ogóle odpisujecie, kiedy macie opcję żeby w ogóle nie czytać jego postów.
Odpisując mu tylko zniżacie się do jego poziomu.
Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. »

AmsterdaM pisze: 21.03.2021, 13:31 Proste. Ignorować i usuńcie temat o tym cweluchu.
W punkt!
Potezny Warmianin

Post autor: Potezny Warmianin »

I wlasnie od tego jest to forum, zeby takie zbulwersowane prostytutki jak ta wyzej zabawialy mnie od niedzieli rana
https://www.youtube.com/watch?v=dMN255mZwas
Peoes
Kontakt:

Post autor: Peoes »

Mam pytanie: czy ktoś próbował kontaktować się z osobami mającymi jakikolwiek wpływ na to forum w sprawie tego cymbała i uzyskał jakąś odpowiedź?

Ja już szczerze mówiąc przestałem mieć wątpliwości, że jego obecność jest tutaj przypadkowa i nikt z osób decyzyjnych tego forum nie ma żadnych korzyści z jego trollingu.
SztywnyGit

Post autor: SztywnyGit »

Nie wyzywajcie Doza od pedofili bo bez "papieru" to pomówienia, a za pomowienia należy się "parol w banie" nawet jeśli to wróg.
Combat99

Post autor: Combat99 »

DoZol,Twój największy wróg idzie po Ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=nckafYDcJGY
ODPOWIEDZ