Mam do was wielką prośbę. Nie wchodźcie w napinkowe dyskusje z użytkownikiem DoZoL, ZoZoL, drozdrowiAK, DoZoWnIk, 2DrZemka nie reagujcie postami typu "W**********", "uwaga, nie wchodzić" itp. gdyż dodaje to kilka dodatkowych postów o niczym do czytania. Wystarczy wejść na jego profil i dodać go do "Wrogów", a jego posty przestaną się wyświetlać. Nie dawajcie pożywki dla trola, niech żyje w swoim wyimaginowanym świecie.
Przede wszystkim nie należy traktować DoZoL'a jako wroga a jako obiektywny głos kibicowskiej sceny.
Na pewno wiele zmieniło by się w jego podejściu do Was gdyby chociaż na XX-lecie gazety z emPika ukazał by się przedruk pewnego badania...
Nawigator pisze: 19.02.2021, 15:24
Przede wszystkim nie należy traktować DoZoL'a jako wroga a jako obiektywny głos kibicowskiej sceny.
Na pewno wiele zmieniło by się w jego podejściu do Was gdyby chociaż na XX-lecie gazety z emPika ukazał by się przedruk pewnego badania...
Chodzilo o to ze przy wazektomii nie zdolali jej podwiazac jajnikow ?
Mam pytanie: czy ktoś próbował kontaktować się z osobami mającymi jakikolwiek wpływ na to forum w sprawie tego cymbała i uzyskał jakąś odpowiedź?
Ja już szczerze mówiąc przestałem mieć wątpliwości, że jego obecność jest tutaj przypadkowa i nikt z osób decyzyjnych tego forum nie ma żadnych korzyści z jego trollingu.