nie masz czego współczuć, jestem 30 lat z Tą samą kobietą, mam dwoje dorosłych już dzieci. Zwyczajnie czuję obrzydzenie jak dwóch facetów okazuje sobie publicznie uczucie....plemplem81 pisze: ↑26.02.2021, 08:42Współczuję ogromnie budowania relacji/uczucia/związku przed ekranem. Nie wiem, jak to jest, nie znam z praktyki pojęcia "portal randkowy", ale to przypuszczalnie musi być syf kompletny, bo sama nazwa brzmi wybitnie gówniano. Uwierz w siebie. W życiu codziennym można wyhaczyć całą masę świetnych kobiet. Pozdrawiam i więcej odwagi życzę!

TMK
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: TMK
-
Jeszcze powinieneś nieco poobracać się w świecie słowa ironia. Kobiety w tym są dobre, więc spytaj swojej. Może wtedy załapiesz to e-uczucie.

-
nie jesteś ,, zbyt lotny", ale w końcu zrozumiałeś... choć nie do końca jak widzęplemplem81 pisze: ↑26.02.2021, 13:47Jeszcze powinieneś nieco poobracać się w świecie słowa ironia. Kobiety w tym są dobre, więc spytaj swojej. Może wtedy załapiesz to e-uczucie.
-
Jubileuszowy numer TMK tylko i wylacznie z maseczkami z atestem hwdp3 czy tam 4.Oczywiscie po cenie zawyzonej 7-krotnie zeby frajery z syndromem sztokholmskim mogly poczuc sie jakby jechali na wyjazd ale wrzucaly hajs na "oprawy".
A zwiazku z sexualnym napieciem w tym temacie kiedys pewien stary pedal nagral dla was piekna piosenke zebyscie sobie mogly pomruczec i popatrzec w oczy
https://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ
A zwiazku z sexualnym napieciem w tym temacie kiedys pewien stary pedal nagral dla was piekna piosenke zebyscie sobie mogly pomruczec i popatrzec w oczy
https://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ
-
No to wiele wyjaśnia.Ja się tylko zastanawiam dlaczego do tej pory nikt z Legii mu ręcznie pewnych rzeczy nie wytłumaczył, choć nie jestem pewny czy przyniosło by to jakieś rezultaty bo to przecież niemożliwe żeby nagle zmądrzał ktoś kto ma dziedzicznie syf zamiast mózgu.plemplem81 pisze: ↑26.02.2021, 12:07Legia kazała na niego machnąć ręką, bo to jest walka z wiatrakami, więc też i tak robię, jak mądrzejsi ludzie mi poradzili.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
Zdajesz sobie sprawę, że reklamy dostosowują się pod treści, które wyszukujesz i na jakie strony wchodzisz? :D Nie dość, że melepeta to jeszcze zbok.2DZ pisze: ↑28.02.2021, 12:30Wytłumaczysz, jak załatwiłaś sobie na tym forum sWoją reklamę? :Djessica vel jędras pisze: ↑28.02.2021, 10:32A ja tam wolę mego ogiera od dozo, haniora, bo daje mi niesamowity analny wycisk tak, że potem nie mogę przez kilka dni na dupce usiąść. Nie jest ze mną tak źle, skoro pragnę, by dużo jeździł po mych wargach swoim obrzezanym napletkiem. A druga rzecz, dzięki niemu jeszcze czuję, że żyję, jak mosiek - erotoman.
Dobrze, widzewiary. Zachowajmy te swoje fantazje na własne potrzeby lub wysyłajmy je sobie w PW. Ja wiem, że w Warszawie to sporo azjatóW, gejóW, lEsbijek, muRzynóW oraz L(echia)G(dańsk)B(astion)T(czew)+ ... Malbork, ale oszczędźcie poważnym i szanownym użytkownikom tego forum czytania naszych widzewskich bzdetów. :)
![]()

-
dozo i jessica w********** jebane przychlasty na priv z tymi waszymi pedalskimi fantazjami. j**** was na ostro za to co zrobiliście z tym forum.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
dozolec jak nie przestaniesz jątrzyć to załatwie że wyjebią cię z tego forum dożywotnio.Masz 2 tematy więc w nich się produkuj;
viewtopic.php?f=1&t=35764
viewtopic.php?f=1&t=27031
Jak zobaczę cię w innym to lecisz z forum w pizdu.
viewtopic.php?f=1&t=35764
viewtopic.php?f=1&t=27031
Jak zobaczę cię w innym to lecisz z forum w pizdu.
-
Tak, zgadza się. Uważam, że dawno tak dobrej okładki nie było. W prostocie siła. Świetne ujęcie fotografa.Jessica B. pisze: ↑02.03.2021, 17:15Prosta, ale fajna okładka nowego numeru. Kto na nie jest ? Hutnik Kraków ?
Myślisz? :) Ja jestem przekonany...

-
Brakuje mi pytania o wspólny atak/czekanie KSC i Wisły na Legie
-
Kiedy niby taka akcja miała miejsce ??
-
Dozol... Wywiad jak wywiad. Beznapinkowy moim zdaniem, wspomnieniowy. Nie ma w nim wielu hardcorowych tematów, które pamiętam, a dodałyby smaczku. Między innymi z Legią w roli głównej hahaha. A co do raka toczącego dzisiejsze gangbandy? Czego oczekiwałeś?
-
skoro piecze cię d*** to nie musisz tego czytać, W********** oglądać TVPiS złamasie :)

-
Nie wiesz, że nie cytuje się posta pod którym bezpośrednio odpowiadasz, tym bardziej ze zdjęciem? Nie dziwię się ze Dozo(L)e uczy Cię nieco obycia.
Coś strasznie pobudzony jesteś przed poniedziałkiem. Już za niespełna 24h dostaniesz swojego świerszczyka z empika i powróci dobre samopoczucie...
Coś strasznie pobudzony jesteś przed poniedziałkiem. Już za niespełna 24h dostaniesz swojego świerszczyka z empika i powróci dobre samopoczucie...
-
Wierzyłem, że stwierdzisz, iż jest nią posiadane przez Cracovię zdjęcie leżącego oklepanego ówczesnego lidera Legii - "Bosmana". No, ale cóż. Pozostaje mi tylko radość, że czytasz od deski do deski, jak przystało na wiernego nabywcę "świerszczyka". Nieporównywalnie ważniejsze od twoich i twojego przybocznego pachoła smutów są dla mnie słowa odpowiednich person z Wisły Kraków, które oceniły wywiad (mimo niektórych miejsc, z którymi można byłoby polemizować) jako... bardzo dobry. Tak więc... Do następnego. Za miesiąc Gwardia Koszalin!

-
Jeśli poświęcasz na to tyle czasu, to chcę byś miał poczucie że nie robisz tego tylko dla siebie i staram się być zainteresowany.plemplem81 pisze: ↑07.03.2021, 12:51Pozostaje mi tylko radość, że czytasz od deski do deski, jak przystało na wiernego nabywcę "świerszczyka".
Nie odpowiada Ci?
-
Owszem, tylko powiedz mi, po co tyle uszczypliwości i wbijanych szpil? Uważasz, że to zdrowy tryb prowadzenia rozmowy/dialogu? Osobiście dla mnie urągające, ale niech będzie i tak, skoro przybierasz taki front działania.
Dużo więcej wniosłaby konstruktywna krytyka (być może połączona nawet z polemiką) na zasadzie - to słabe (i dlaczego), tu błąd, tam wydarzenia wyglądały inaczej (z subiektywnej perspektywy)... To kwestia tylko i wyłącznie chęci - niczego poza nimi. Rozumiem, że nasz kibicowski świat karmi się pociskami i szyderą, tyle, że czy nawet w takim aspekcie jak pismo od kibiców dla kibiców to musi być "grane"? Ręce opadają.
Dużo więcej wniosłaby konstruktywna krytyka (być może połączona nawet z polemiką) na zasadzie - to słabe (i dlaczego), tu błąd, tam wydarzenia wyglądały inaczej (z subiektywnej perspektywy)... To kwestia tylko i wyłącznie chęci - niczego poza nimi. Rozumiem, że nasz kibicowski świat karmi się pociskami i szyderą, tyle, że czy nawet w takim aspekcie jak pismo od kibiców dla kibiców to musi być "grane"? Ręce opadają.

-
Spytam u źródła w czym rzecz, bo nie jesteś pierwszą osobą, która mi o tym napomknęła.
Użytkownik dee facto wyjaśnił sprawę. Rzeczywiście, takie są plany, by cykl "Wymarłych" zrealizować wedle założeń. Czyli w półtora roku drukując zestawienie co miesiąc. Następne województwo to kujawsko-pomorskie, później wielkopolskie (podzielone na dwa numery "TMK"), lubuskie, dolnośląskie (znów podzielone na dwa numery pisma) itd. wedle rozpiski, którą wrzuciłem na stronie 34 tego tematu.Jessica B. pisze: ↑09.03.2021, 22:06No tak, ale on gdzieś tam napisał, że ta mapka jest taka poglądowa, że te województwa mogą się pozmieniać co do kolejności.

-
Zdjęcie faktycznie kontrowersyjne, chyba rzeczywiście wrzucone na wyrost... Nikt jednak nie miał na celu umniejszania Wiślakom, obrażania i odbierania jakiegokolwiek szacunku. Żeby nadać sytuacji pełne zobrazowanie - wyglądało to tak, że Cracovia w autoryzacji wywiadu każdą nazwę "Wisła" zapisywała z małej litery. Na co nie przystałem twierdząc, że to by urażało kibiców Wisły i było odkręcanie każdego zapisu nazwy klubu z Reymonta. I tak czy siak wyszedł paradoks.
Szkoda. Bardzo z Wisłą chciałem zrobić wywiad - zanim podbiłem do Cracovii, zawsze dawałem znacznie więcej szans na zgodę na wywiad właśnie Wiśle, wydawała mi się bardziej "przyjazna", jeśli można tak powiedzieć. Sytuacja, w jakiej się znaleźli i tak powodowała, że taki wywiad był obecnie zupełnie niemożliwy. Tymczasem tu okazuje się, że "TMK" zostało uznane za przyjaciół Cracovii. To jest brak słów całkowity. Co za niedorzeczność...
Szkoda. Bardzo z Wisłą chciałem zrobić wywiad - zanim podbiłem do Cracovii, zawsze dawałem znacznie więcej szans na zgodę na wywiad właśnie Wiśle, wydawała mi się bardziej "przyjazna", jeśli można tak powiedzieć. Sytuacja, w jakiej się znaleźli i tak powodowała, że taki wywiad był obecnie zupełnie niemożliwy. Tymczasem tu okazuje się, że "TMK" zostało uznane za przyjaciół Cracovii. To jest brak słów całkowity. Co za niedorzeczność...

-
Proszę Cię. Czego się spodziewał ktoś wrzucając takie zdjęcie. Gdyby tam w wywiadzie były małe literki każdy by to miał w kutasie. Wystarczyło by dodać przed wywiadem notkę, że redakcja nie ingerowała w zapisy nazw klubów aby oddać ducha wywiadu i zachować cytaty w niezmienionej formie.plemplem81 pisze: ↑11.03.2021, 13:09Zdjęcie faktycznie kontrowersyjne, chyba rzeczywiście wrzucone na wyrost... Nikt jednak nie miał na celu umniejszania Wiślakom, obrażania i odbierania jakiegokolwiek szacunku. Żeby nadać sytuacji pełne zobrazowanie - wyglądało to tak, że Cracovia w autoryzacji wywiadu każdą nazwę "Wisła" zapisywała z małej litery. Na co nie przystałem twierdząc, że to by urażało kibiców Wisły i było odkręcanie każdego zapisu nazwy klubu z Reymonta. I tak czy siak wyszedł paradoks.
A tak? Z reszta c***. Nie mój cyrk. Ciekawe jak zareagują „bracia po życia kres” bo skoro dojebana Gazeta i naśmiewa się ze śmierci brata to wypadało by stanąć za swoimi, a przecież za chwilkę wywiad z ludzmi honoru
-
Pewnie to foto w równym stopniu poruszyło Wiślaków jak śpiewy "rachu ciachu Małpa w piachu" i "j**** Człowieka co do śmieciarki ucieka" kibiców Korony i Pasów...
-
Dopiero teraz zauważyłem Twojego posta...plemplem81 pisze: ↑16.02.2021, 11:33Zgaduję: Pogoń Grodzisk Mazowiecki oraz Ursus Warszawa :)?
Jeśli tak, to czy wpisuje się to w kanwę wymuszonej miłości? To pytanie retoryczne, rzecz jasna.
W sobotę udało się zrobić wywiad, na który z pewnością wielu kibiców z całej Polski czeka. Z tego forum zaś (co najmniej) jedna persona dostanie po tym wywiadzie epilepsji. A już w numerze marcowym wywiad z Cracovią.
Nie, nie chodzi o te dwie ekipy, w życiu bym akurat o nich tak nie pomyślał:)
Napisałem priv, ale to forum coś szaleje i chyba nie poszło, jak się kiedyś zabiorę to może napiszę jeszcze raz;)
HUTNIK&MAZOVIA
-
Dajcie spokój z tymi oświadczeniami. Gdyby wziąć pod uwagę wszystkie sprawy to by co gazetkę ktoś na kogoś się obrażał. Redakcja zrobiła wywiad i tyle. Rywalizacja "krakowska" dawno wykroczyła poza pewne granice zdrowego rozsądku. Nie ma w Polsce drugiego takiego miasta aby tylu trupów pochłonęła kibicowska rywalizacja. Dla mnie kibica nie związanego z żadną ze stron nie ma powodu do robienia "sztucznej" afery. Nie chcesz to nie kupuj, nie czytaj - Twoja sprawa.
PS. Mówiąc o braku poszanowania dla zmarłego rozumie np. żeby ktoś poszedł na jego grób i się odlał, zdewastował itp itd. A tu "afera" o zdjęcie w gazetce które ktoś nie związany z Krakowem odbiera niczym forma "cytatu" w historii rywalizacji dwóch zwaśnionych grup.
PS. Mówiąc o braku poszanowania dla zmarłego rozumie np. żeby ktoś poszedł na jego grób i się odlał, zdewastował itp itd. A tu "afera" o zdjęcie w gazetce które ktoś nie związany z Krakowem odbiera niczym forma "cytatu" w historii rywalizacji dwóch zwaśnionych grup.