Baxter juz jest ustawiony do konca zycia.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
W języku polskim nie ma żadnej reguły, która nakazywałaby pisanie zaimków osobowych dużą literą. Możesz to zrobić, jeśli chcesz podkreślić szacunek, jakim darzysz drugą osobę - ale DoZo najwyraźniej nie czuł takiej potrzeby.wszystkowiedzacy pisze: ↑16.12.2020, 21:12Ci,Cie,Tobie,Wam...itd...niby Warszawiak,dumny mieszkaniec stolicy,a brak podstaw jezyka polskiego i jakiejkolwiek kindersztuby
Wiesz, ja tu teraz rzadko zaglądam, nie jestem na bieżąco ze wszystkimi alter ego użytkowników. Tak czy owak, nie wcinam się już w dyskusję - niech sobie pan/panowie piszą na zdrowie.
oo tak, poszła fama że forum nie dla ekip proleginych i już jedziesz że forum dla konfidentów, boli d*** że wnet zostaniesz sam tutaj? I dobrze, ma cweLu boleć...
Właśnie udowodniłeś, że gówno wiesz. LG i ŚW od Wisły dzielił sektor, na którym był Ruch i ŁKS.
Sam sobie kłamczuszku zaprzeczasz. To Wisła była na sektorze z Lechią i Śląskiem czy Sosnowiec ich rozdzielał?2DZ pisze: ↑22.01.2021, 20:10Nie wiem, kto tam siedział 'incognito', ale dobrze pamiętam, że przeszliśmy koroną pół stadionu, żeby wesprzeć sosnowiczan, do których już przed meczem 'pultały' się krakusy. Za nimi siedzieli gdańszczanie oraz wrocławianie. Może w sieci jest film (pewnie odkupiony od milicji, taki charakterystyczny, bo z odmierzanym czasem), na którym dość dobrze widać nasz kontratak w dolnej części wysokiej trybuny Stadionu Śląskiego.
Byłem w centrum wydarzeń, mocno oberwałem (choć oddałem też wiele razy). Może dlatego pamiętam to co się działo wtedy.
Kurtki flyers.Pomarańczowe od wewnątrz.23 cm w zwisie pisze: ↑24.01.2021, 13:37"kilku chłopaków w szwedkach"
Mógłby ktoś wkleić zdjęcie tych "szwedek". Zobaczę sobie co to takiego, bo nie mogę tego określenia dopasować do żadnej części garderoby ;)
Szwedki to było połączenie fleka i harringtonki.kaelowiec pisze: ↑25.01.2021, 00:19szwedka to kurtka może nieco podobna do fleyersa, ale jednak nie to samo , przeważnie jest skórzana
podobny jest ogólny krój i to że zarówno w pasie jak i w szyji ma szerokie elastyczne ściągacze
mówiło się też na nią "złodziejka"
nie przypominam sobie żeby ktokolwiek na fleyersa powiedział szwedka
Tak uciekaliśmy przed wami, jak siedzieliśmy ze Śląskiem i Lechią :D2DZ pisze: ↑23.01.2021, 11:20Gdyby nie pouciekali stąd starsi wiślacy, to by wam potwierdzili, komu "wleźli do sektora", żeby po chwili ... w panice wrócić na swoje miejsca. :Djędraszczyk z dhw pisze: ↑23.01.2021, 10:39Dozo, nie dyskutuj z vixerem, bo widać, że chłop swoją niewiedzą się zmiażdżył, a ja znowu pokonfabuluję, że gdzieś byłam i coś widziałam, a tak naprawdę byłam w dópie, a nie na tym meczu: Więc, ja też zapamiętałam ten mecz w ten sposób, w jaki vixer to opisuje.
A ty chyba w swoich snach biegałeś po głowie Haniora na koronie waszego stadionu, gdy ja uciekałam w stronę policjantów. :)