Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Ogólnie chodziło o wymogi drugoligowe.liczby wyjazdowe pisze: ↑13.10.2020, 15:02co oni tam porobili na stadionie Hutnika?
postawili jakąś nową trybunkę kilka metrów przed starą?
pojebało ich? po jaki ch.uj?
to na stałe? przecież to wygląda idiotycznie
chyba że tą starą z tyłu będą wyburzać?
Owszem, ale widocznie postawienie takiej trybunki rusztowania jest tańsze niż wyburzenie starej i zrobienie nowej. W jakimiś artykule o tej modernizacji pisali, że stadion Hutnika ma być remontowany w 2022, więc to taki pewnie "chwilowe" rozwiązanie.liczby wyjazdowe pisze: ↑13.10.2020, 15:57
Tyle to ja wiem
ale moim zdaniem wyszło to mega komicznie
foty: [link]
Monster96 pisze: ↑14.10.2020, 12:13Owszem, ale widocznie postawienie takiej trybunki rusztowania jest tańsze niż wyburzenie starej i zrobienie nowej. W jakimiś artykule o tej modernizacji pisali, że stadion Hutnika ma być remontowany w 2022, więc to taki pewnie "chwilowe" rozwiązanie.liczby wyjazdowe pisze: ↑13.10.2020, 15:57
Tyle to ja wiem
ale moim zdaniem wyszło to mega komicznie
foty: [link]
zabrali jupitery i skruszyly sie trybuny.mateusznow pisze: ↑14.10.2020, 15:15Co się zmieniło na tym stadionie od czasów gdy można było tam grać na poziomie ekstraklasy ?
Co wąchali się na koncercie kiza?StatystykKalkulator pisze: ↑14.10.2020, 15:28Przede wszystkim zmieniły się wymogi i warunki „dostosowania obiektu”.
W temacie krakowskim, czy po ubiegłotygodniowych wydarzeniach powiedzmy „okolokoncertowych” to Hutnik z Pasami już oficjalnie czy dalej „po cichu” ?
Jeszcze niedawno twierdziliscie, że gumiorow nie ma, więc kogo mieliśmy werbowac?picooligans pisze: ↑22.10.2020, 11:21Jeszcze niedawno musieliście Hutnik werbować żeby na Rynku biznesy odzyskać, na własnych terenach.Kibicowsko każdy kto jeździ na mecze do nas niech sobie porówna bo chyba o to w tym chodzi.
Tak napewno...osiedla które były za Wisłą dalej nimi są tylko osób do biegania ubyło. Zresztą wystarczy rozejrzec sie do okoła kibicowski klimat już przemija. Nowe pokolenia wybrały sobie inny "styl" życia. Teraz wszyscy idą w lewą stronę
Ty to jednak musisz być jakimś kryptopedalem skoro większość postów o waleniu w kiche. Więcej nie wdaje się w polemikę.
No i widzisz c**** wiesz!wszystkowiedzacy pisze: ↑29.10.2020, 20:23Przeciez zydy z gumiorami jechaly baxtera,ze siedzi z psami na piwku...i jedni i drudzy maja cos za uszami,pruszkow tez siedzial z psami przy jednym stole,level hard,jak jest grubo to wiadomo,ze psy sa na radarze,ale kto pierwszy spierdolil przed zatrzymaniami...a no master,mial szybciej info niz locha
Nie mam już 15 lat, ani 25. Dobrze wiesz o czym pisze. Dobrze też wiesz że tak samo Misiek jak i Metal mieli potyczki z Warszawiakami i nie mowie tutaj o oficjalnych rzeczach które można wygooglować. Odpisujesz jak byś był na tej scenie 5 lat.
Dokładnie dość że wszystko wie, to jeszcze Ci będzie wmawiał że to co Ty znasz z życia on zna lepiej z internetu...wszystkowiedzacy pisze: ↑01.11.2020, 08:57Dajcie spokoj,dozolina wie wszystko najlepiej,on zna kazdy zakatek kraju,lodz,krakow,trojmiasto...wie wszystko czyli c**** wie
Skoro kolego piszesz, że masz kontakt z FC i osiedlami, to może w wolnej chwili przybliżysz temat Andrychowa i wydarzeń na linii Wasz FC vs. Beskid. Plotki krążą, że od jakiegoś roku sporo się tam podziało i zaszły duże zmiany w wyniku czego Wasz Fanclub w Andrychowie przestał istnieć?
W tym przypadku to nie plotki a prawda. Moze nie przestał istnieć, ale jest zle. Nie ma co ukrywać , sami sobie na to zapracowali i śmiało można powiedzieć, ze w Andrychowie Beskid wiedzie prym.Monster96 pisze: ↑03.11.2020, 12:31Skoro kolego piszesz, że masz kontakt z FC i osiedlami, to może w wolnej chwili przybliżysz temat Andrychowa i wydarzeń na linii Wasz FC vs. Beskid. Plotki krążą, że od jakiegoś roku sporo się tam podziało i zaszły duże zmiany w wyniku czego Wasz Fanclub w Andrychowie przestał istnieć?