te, co ty jakiś poje.bny jesteś?Łysy z Huty pisze: ↑23.09.2020, 22:39Komu kibicujesz???
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Jakie to ma znaczenie z jakiej jest ekipy, ma sporo racji. 10 lat temu byliście dużo przed Cracovią, ale od 2-3 lat zaliczyliście plecy w praktycznie każdym aspekcie i pewnie sytuacja na mieście się bardziej wyrównała.tsww pisze: ↑24.09.2020, 18:06Zadałem ci farmazoniarzu pytanie, z jakiego klubu jesteś ? Wstydzisz się swojego klubu ?liczby wyjazdowe pisze: ↑24.09.2020, 16:10moim zdaniem akurat Ultra Wisła pomalutku wychodzi na prostą, był okres że faktycznie oprawy a w zasadzie ich częstotliwość wyglądała mizernie ale od jakiegoś czasu widać progres, widać że to akurat ogarnięte chłopaki z jakąś wizją na to jak powinien wyglądać ruch kibicowski na Wiśle, czego niestety brakuje ich kolegom z "MF", ale może wezmą przykład i pójdą po rozum do głowy :)
natomiast często tu padają slogany że "potencjał kibicowski Wisła ma ogromny, że młodzi się garną"... ludzie czy wy widzicie jak wygląda wasz młyn obecnie a jak wyglądał w latach w których faktycznie ten potencjał był wykorzystywany a nie marnowany jak od dobrych kilku lat?
przestańcie się porównywać z obecną formą ksc tylko z obejrzyjcie foty swojego młyna/ wyjazdów/ opraw/ / grafów / o bandzie nie wspominając ;) z lat 2008-2015 czyli nawet już po modzie związanej z mistrzostwami to może przejrzycie na oczy jaki zaliczyliście zjazd i ile jest do nadrobienia .
i to wszystko, ten zjazd nie zrobił się w jeden dzień, jak to niektórzy mówią że rozpad TKWM, oczywiście to jeden z czynników, pewnie nawet przełomowy, ale wiele błędów zostało popełnionych wcześniej, a to jak skończyła grupa WSH podsumowało wszystko
-
Jakie tam są ku*** kwiatki to nie mam pytań.Prawdziwe/nieprawdziwe to c*** wie ale lektura często przekomiczna :)))
Np.
"My w ogóle przed tą ustawką zrobiliśmy sobie wewnętrzny turniej na Wiśle o ostatnie wolne 10 miejsc i po tym turnieju wybralismy osoby, które miały nas reprezentować.Zielak nie został wybrany gdyż wszyscy wiedzą, że nie umie się bić i był posmiewiskiem na sali treningowej.Nikt z nim nie chciał sparować, bo wiedział, że to nie ma sensu, że lepiej bić w pusty worek niż w Zielaka.Ogólnie przesmiewczo mówiono że Zielak jest zawodnikiem federacji KFC.
Hehe
Np.
"My w ogóle przed tą ustawką zrobiliśmy sobie wewnętrzny turniej na Wiśle o ostatnie wolne 10 miejsc i po tym turnieju wybralismy osoby, które miały nas reprezentować.Zielak nie został wybrany gdyż wszyscy wiedzą, że nie umie się bić i był posmiewiskiem na sali treningowej.Nikt z nim nie chciał sparować, bo wiedział, że to nie ma sensu, że lepiej bić w pusty worek niż w Zielaka.Ogólnie przesmiewczo mówiono że Zielak jest zawodnikiem federacji KFC.
Hehe
-
Bezpodstawnie mi ubliżyłeś w poprzednim poście także ręki ci już nie podam.
Co do Z. to nie dość że go locha sprzedał to jeszcze ciśnie z niego bekę.Ale teraz już chyba niektórzy rozumieją po co był świni taki typ jak Z..Po prostu potrzebował kogoś kto mu nie podskakiwał,taki chłopek na posyłki.
Każdy nawet średnio orientujący się w krakowskich klimatach wie że Z. szacunku to nie miał praktycznie u nikogo i gdyby nie locha to by nikt z WSH nawet z nim nie gadał.
-
-
To akurat nie jest tylko i wyłącznie problem Wisły. Popatrz po młynach i liczbach ogółu ekip przez ostatnie lata i praktycznie w całej Polsce jest tendencja spadkowa. Kończy się moda na kibicowanie, młodzi wolą robić co innego niż iść na mecz. Oczywiście, że złożyło się na to kilka czynników, ale myślę, że tak czy siak Wiślaków dopadłby kryzys.liczby wyjazdowe pisze: ↑24.09.2020, 16:10
natomiast często tu padają slogany że "potencjał kibicowski Wisła ma ogromny, że młodzi się garną"... ludzie czy wy widzicie jak wygląda wasz młyn obecnie a jak wyglądał w latach w których faktycznie ten potencjał był wykorzystywany a nie marnowany jak od dobrych kilku lat?
-
W tym momencie lecisz do wora za bezpodstawne ubliżanie.
-
-
A skąd Ty możesz to ku*** wiedzieć kto jest wiodącą siłą na Wiśle? Gówno widziałeś, gówno słyszałeś, gówno wiesz.liczby wyjazdowe pisze: ↑20.09.2020, 08:26Jak na Wiśle wiodąca siłą nadal będą szczurki z młodej ferajny to można się spodziewać wszystkiego
A co do naszej formy wyjazdowej(odpowiadam na Twoj pozniejszy post, nie chce mi sie cytować), przed pandemią mieliśmy przyklepany wyjazd na ok. 3 tysiące do Gliwic, niestety koronasciema wszystko pokrzyżowała. To samo tyczy się to młynu który w tej chwili wygląda i tak lepiej niż ten po sąsiedniej stronie błoń. Wszystko z czasem wróci do normy, liczby, młyn i grafy na ścianach.
A jeśli jesteś ciekawy jak wygląda młoda ferajna, to przyjedź i sprawdź się przekonać.
psiarnia lize korale, a w ruch ida wandale... WG
-
A ja z tego co dało się przeczytac raczej takich wniosków bym nie wyciągał sporo jednak Misiek temu słabemu Hutnikowi poświeciłślusarz pisze: ↑19.09.2020, 13:46
Przeczytałem tylko kilkanaście stron stricte dotyczących klimatów kibicowskich, reszta mnie interesuje.
Pierwsze wnioski jakie się nasuwają, to temat Hutnika. Od czasu do czasu słychać głosy, że jedyni walczący honorowo w Krakowie a prawda jest taka, że muszą się układać z derbowym rywalem z Cracovii,po to żeby móc uszczypać Wisłę. Sami w stanie są jedynie wstrzyknąć jakieś śmierdzące substancje do pustych samochodów :)))
Starcie „tramwajowe” prawie wiernie opisane
-
Niestety ale Hutnik też łapie za sprzęt. Jest tam ich ze 30/50 młodych i na Hucie jest, jak jest.
-
Bez przesady, jest tam sporo 'faktów' czy prawdziwych czy nie, nikogo nie będzie to interesowało.Tak jak było z Bonusem RPK.
Nie przypadkowo, jeśli chodzi o dragi, wszędzie jest 'nie mniej niż' i jest podana ilość.Do tego kilkanaście awantur, myślę że kilkadziesiąt osób będzie miało prędzej czy później przejebane.Część wyszła bo się przyznała, kumpel pomówiony przez niego o w sumie pierdołę, w porównaniu do innych, bodajże 3 lata dostał , no ale plus że misiek siedzi i raczej szybko nie wyjdzie.
-
11cali pisze: ↑14.02.2019, 22:09po pierwsze - nie wierzę, więc jeśli nikt nie ma dowodów to przestańcie pierdolić
po drugie - w tym kraju już nikt nie dostanie korony bo ta instytucja się całkowicie skompromitowała po tym frajerze zwanym Masą (pewnie część tego forum nadal kupuje jego książki i go wspiera finansowo, przemyślcie to), wystarczy że psy mocniej gościem potrzepią i d*** pęka więc po co korona
po trzecie - prawdziwa gangsterka w tym kraju skończyła się dawno temu
Bonzo B pisze: ↑15.02.2019, 20:37To że psy rozpuscily plotke to prawda. Bez obaw jest sztywno.UrzadSkarbowy pisze: ↑15.02.2019, 20:22No przyszło wam debile do głowy że to psiarnia rozpuściła plotkę o M? Takie rzeczy nie dzieją się bez przyczyny, psy robią to aby zmusić tych na wolności do ruchów...
przypalowiec z forum pisze: ↑18.02.2019, 13:13Nic tylko szykować popcorn na godzinę 18,niektórzy chyba powinni wyposażyć się w dwie klawiatury bo nie wytrzymaja ciśnienia jak zobaczą Sharks & PF & DHW & ME które cały czas rozdaje karty
Paweł z pewnością jest Wam wdzięczny za wsparcie.sir. pisze: ↑17.04.2019, 15:41a gdzie ty bylaś i inne plotkary przez caly ten okres?po tym jak ktoś krzyknął o papier?zamknęliście cipy i powrót z rozrywki.
jakby to było pewne to juz na derbach poszedłby jakiś trans a ty i inne pedaly plotkujcie sobie jak stare cipy najlepiej na pudelku;)kto sobie daje ucinać rękę to daje, najpierw coś zweryfikuj a potem pisz PAŁO.
-
Nie mam pojęcia, a co do tych młodych ekip ot myślę że i jedni i drudzy wiedzą że łatwo jest wjebać się, więc taka partyzantka.
-
Czyli to prawda, że pasiasci się wysypali na hks?
-
j**** ciebie, dendrofilu
-
Żalisz się czy chwalisz?? Wstyd dla nas wizyta u tego skur*****
-
Lepiej by pewnie było u szambelana Trzaskowskiego.
-
-
Napnij się jeszcze bardziej obrzezany gnojkuUrodzenimordercy pisze: ↑02.10.2020, 17:34Jesteś głupi, ograniczony umysłowo skoro uważasz że nie ma alternatywy dla nich, a teraz maska na brudną mordę i nie odpisuj więcej.
-
Czyli potwierdzasz, że chodzisz w namordniku i nie masz z tym problemu?sandro88 pisze: ↑03.10.2020, 10:09Napnij się jeszcze bardziej obrzezany gnojkuUrodzenimordercy pisze: ↑02.10.2020, 17:34Jesteś głupi, ograniczony umysłowo skoro uważasz że nie ma alternatywy dla nich, a teraz maska na brudną mordę i nie odpisuj więcej.
-
Ale co to ma wspólnego z kibicami Cracovii? Mieli podsłuchać plany, a potem najebać Probierzowi i Filipiakowi, żeby tam nie jechali?
-
Wkleiłem w temacie linka do zeznań Miśka.
Link krążył po różnych forach i z jednego z nich go wziąłem.
Link zniknął po chwili a ja dostałem bana na dwa tygodnie.
Mam pytanie do administratorów/moderatorów tego forum - za co dostałem bana. Proszę wskazać mi punkt regulaminu, który złamałem oraz napisać kiedy dostałem 2 ostrzeżenia, żeby dostać bana za trzecie?
Pisałem wcześniej do was dwa razy ale nikt nie raczył mi odpisać. Może jak napiszę oficjalnie na forum, ktoś się wysili?
Link krążył po różnych forach i z jednego z nich go wziąłem.
Link zniknął po chwili a ja dostałem bana na dwa tygodnie.
Mam pytanie do administratorów/moderatorów tego forum - za co dostałem bana. Proszę wskazać mi punkt regulaminu, który złamałem oraz napisać kiedy dostałem 2 ostrzeżenia, żeby dostać bana za trzecie?
Pisałem wcześniej do was dwa razy ale nikt nie raczył mi odpisać. Może jak napiszę oficjalnie na forum, ktoś się wysili?
Wisła Kraków
-
Następny mądry. Cóż, jaki klub tacy kibice, łącznie z tym kibicem którego odwiedziły Wasze "władze". Teraz potnijcie Filipiak. Gnojki nie rozumiejo że pośmiać się nie można bo pewnie sztywni są jak ich maczety z bazaruNosferatu pisze: ↑03.10.2020, 10:23Czyli potwierdzasz, że chodzisz w namordniku i nie masz z tym problemu?sandro88 pisze: ↑03.10.2020, 10:09Napnij się jeszcze bardziej obrzezany gnojkuUrodzenimordercy pisze: ↑02.10.2020, 17:34
Jesteś głupi, ograniczony umysłowo skoro uważasz że nie ma alternatywy dla nich, a teraz maska na brudną mordę i nie odpisuj więcej.
-
Na Cracovii jesteś zwykłym pionkiem a zgrywasz tutaj c*** wie kogo.Chyba znowu ktoś z JG(wtedy bodajże K.) musi cię sprowadzić na ziemie byś stąd wydupcył na kilka miesięcy.
-
„Bynajmniej” to nie synonim słowa „przynajmniej”, szczerbaty. Reszta się zgadza - jesteś p**** z chęcią zaistnienia na kibice net. Myślisz, ze jesteś przebiegły, bo wmawiasz mi, ze miałem jakieś konto pinio (kojarzę wpisy, ale były bardzo wulgarne i nie wiem skąd ten pomysł, ze to ja), teraz nakręcasz sobie jakieś kolejne nicki innych osób. Odstaw ten tani Mefedron, wyprał ci mózg i pogubiłeś zęby od niego...Kumatyinaczej pisze: ↑04.10.2020, 00:41Zgłoś skargę pajacu j*****. Ja mogę być pionkiem, aly bynajmniej gdzieś jestem, jebana pizdo z chęcią zaistnienia na kibice. NetŁysy z Huty pisze: ↑03.10.2020, 23:59Na Cracovii jesteś zwykłym pionkiem a zgrywasz tutaj c*** wie kogo.Chyba znowu ktoś z JG(wtedy bodajże K.) musi cię sprowadzić na ziemie byś stąd wydupcył na kilka miesięcy.
-
to wszystko wygląda na dobry internetowy w*******
wstanie z kolan? podniesie się po tak osobistej demolce?
nie mogę przejść koło tego obojętnie - Kumi to w końcu jeden z filarów tego forum
byłem,jestem i zawsze życzliwy -trzmiel - trzymaj się
wstanie z kolan? podniesie się po tak osobistej demolce?
nie mogę przejść koło tego obojętnie - Kumi to w końcu jeden z filarów tego forum
byłem,jestem i zawsze życzliwy -trzmiel - trzymaj się
-
Łysa to twoja kobita?Znam,taka nie za ładna.
Sprułeś się do mnie i bezpodstawnie ubliżyłes?Czyli na forum kibolskim zasady ulicy nie obowiązują i można bezpodstawnie ubliżać?A jak obowiązują to lecisz w siatę,prosty temat.
aha dowiedziałeś się już co oznacza słowo bynajmniej?Bo widzę ominąłeś temat od razu przechodząc do ataku i ubliżyłeś kolejnej osobie.I zarzucasz komus że nie panuje nad emocjami.
Przemyśl to co napisałem i przestań się napinać to ciebie też nikt nie będzie atakował.
Sprułeś się do mnie i bezpodstawnie ubliżyłes?Czyli na forum kibolskim zasady ulicy nie obowiązują i można bezpodstawnie ubliżać?A jak obowiązują to lecisz w siatę,prosty temat.
aha dowiedziałeś się już co oznacza słowo bynajmniej?Bo widzę ominąłeś temat od razu przechodząc do ataku i ubliżyłeś kolejnej osobie.I zarzucasz komus że nie panuje nad emocjami.
Przemyśl to co napisałem i przestań się napinać to ciebie też nikt nie będzie atakował.
-
Jakby na tym forum obowiązywały zasady to po pierwsze nie byłoby tu anonimowych zjebów twojego pokroju.
Bandycki Batory
-
Teraz to już nawet nie na wolności, kumacze będą grypsować na internetowy forum, ehhh...
-
To nie wiesz że teraz się gangusy wyjaśniają przez YT? Potem taki łysy z d*** się naogląda żuroma i chowa do wora przez kabelek.
Bandycki Batory
-
Racja, kiedyś zabłądziłem w internecie i widziałem aferę youtubowo- instagramową. Szkoda strzempić ryja. Szkoda, że angażują się czasem do takiego gówna ludzie z kimatu.Königshütte pisze: ↑05.10.2020, 11:36To nie wiesz że teraz się gangusy wyjaśniają przez YT? Potem taki łysy z d*** się naogląda żuroma i chowa do wora przez kabelek.
-
Dziś będąc na Bieżanowie zaczęły się do mnie sadzić jakieś 2 ulane k**** ale okazało się że nie są z klimatu także sorry za OT panowie.No chyba że kłamali że nikomu nie kibicują.
-
A moje zdrowie się nie martw,zajmij się sobą i odstaw wreszcie ten mefedron.
Naprawdę nie widzisz że sporo normalnych chłopaków z tego forum jedzie z tobą w tym nawet nie przypadkowe osoby z Cracovii?
Naprawdę nie widzisz że sporo normalnych chłopaków z tego forum jedzie z tobą w tym nawet nie przypadkowe osoby z Cracovii?
-
Każdy kapuś powinien lecieć do wora i szkoda, że w myśl tego sztywni panowie z cracovii nie wrzucaja papierów na swoje 60, gdzie być może jeden oczywiście przerzut dorobi się dużego koronnego
-
Jak masz papiery to dawaj a nie p******.
-
No niestety poszło to na wielką skalę w Krakowie.Srankstery zajebane,niech pozdychają te k**** a ich groby obrosną chu.jami.
Mam nadzieję że będzie to przestroga dla młodej Wisły.
Mam nadzieję że będzie to przestroga dla młodej Wisły.
-
-
Dozo, drozdowiak, 2DZ=pies.... j****
-
Dlatego bo to temat o krakowskim podwórku.Idź opierdolić pałę swojemu idolowi marze a nie tu szczekaj kondomie w d*** j*****.fan fantik pisze: ↑08.10.2020, 13:12Dlaczego nie napiszesz o swoim podwórku...np..ciastek i reszta bandy...a o chorzowskich zapomniałeś???? Też napisz żeby ich groby obrosly hujami...czy zabrakło odwagi ?..drucie internetowy..