2DZ pisze: 19.10.2020, 07:15
vvv pisze: 18.10.2020, 12:43
rozpierdo7ONA pisze: 18.10.2020, 00:05
Dobra dozo... idź się kimnąć bo napierdalasz od 5:30. (...)
Dalej klocac sie z nim bedziesz pisal farmazony na temat Legii czy tym razem darujesz sobie pisac takie bzdury ???
rozpierdo7ONA pisze: 19.10.2020, 00:21
Ja nie piszę farmazonów na temat Legii tylko wytykam farmazony dozo... Chyba przyznasz adwokacie ze jest różnica?
judzę go.
Może sobie być nawet legendą na Legii.Co z tego skoro tutaj jest jechany
praktycznie przez wszystkich ... .(...)
Obecnie jest nikim na Legii (...).
(...)
Nie tłumacz się, ale podaj choć jeden przykład mojego farmazonu, a ja w rewanżu wskażę ich kilka wyłącznie w twoich ostatnich komentarzach, niekonsekwentna prokuratorko.
Odpowiem kretynowi i podam 10 pierwszych z brzegu farmazonów.
1 - ToreBki skatowaly na murawie brata po szalu, bo ten biegł skroić flagę
2 - ToreBki powstały w 95 roku, bo wtedy zauważyłeś napis na ławce w przedszkolu w Grójcu
3 - W Ado den haag latają afroamerykanie, a nie murzyni
4 - legenda Arki ma parcie na szkło i jest banerem reklamowym, natomiast ToreBki nie występują u boków wojewódzkich, czy innych malikow I nie świecą poMALOWANYMI mordami na instagramie
5 - czołówka Legii to niedzielni kibice z poMALOWANYMI barwami
6 - Legia nie uciekała u siebie na murawie, oni się cofali, żeby się przegrupować i ruszyć z kontra
7 - hanior to nie konfident torebek, bo nie chodzi już na mecze
8 -jak 60tki mówią o wrogach torebek, to mówią prawdę, a jak na temat Legii, to już walą farmazony
9 - torebki w Rosji nie chowały się w krzakach, oni czekali na swoje „5minut”
10 - mam tutaj 10 kont (skoro już rozkręcasz forum i jesteś jego beneficjentem, to sprawdź IP pajacu)
Rozkręcaj dalej forum kretynie. A później zamień się w foxa i zacznij umoralniac ludzi, pajacu z choroba dwubiegunowa.