Tylko z tego co się orientuje, to robią różne dziwne rzeczy, konflikty, ale narkotykami się brzydzą, czego o kibicach krakowskich powiedzieć nie możesz. I może dlatego małe zainteresowanie służb tym co się tam dzieje. Poza tym mentalność ludzi z Bałkanów jest całkiem inna.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 08:45W tym Krakowie to jednak nie tak źle porownujac do np. takiego Partizana.Jestem po lekturze tmk+ gdzie jest obszerny artykuł nt. Grobari.
Wiedziałem o podziałach ale nie zdawałem sobie sprawy że tam jest takie szambo. Pojęcie zorganizownych grup przestępczych wśród polskich ekip kibicowskich przy takim Partizanie czy Zvezdzie to przedszkole ;).
Polecam wszystkim ten artykuł choć czytając to jest bardzo duży niesmak bo sporo ludzi jara klimat na Partizanie a to tak naprawdę jebane szambo. Oczywiście nie mówię o wszystkich bo kilka grup na przestrzeni lat było w opozycji do tych którzy rządzili na Partizanie.
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Narkotykami się brzydzą powiadasz? No to jednak mało wiesz. A zainteresowanie służb nie jest wcale niewielkie bo tam się wszystko przenika. Grupy, które były w opozycji do trzymających władzę na Partizanie(np.Alcatraz) miały pod górkę ze służbami. Na przestrzeni lat doszło też do kilku zabójstw na członkach tychże grup.
Ciekawa też jest sprawa syna prezydenta Serbii, który tak jak ojciec jest zagorzałym kibicem Zvezdy a nie raz był widziany w towarzystwie czołowych postaci z grupy ''Janjicari'', znanej nie tylko z przestępstw i przemocy ale również z tego, że zanim zostali kibolami Partizana kibicowali innym belgradzkim klubom. To Janjicari obecnie sprawują władzę na Partizanie.
Ciekawa też jest sprawa syna prezydenta Serbii, który tak jak ojciec jest zagorzałym kibicem Zvezdy a nie raz był widziany w towarzystwie czołowych postaci z grupy ''Janjicari'', znanej nie tylko z przestępstw i przemocy ale również z tego, że zanim zostali kibolami Partizana kibicowali innym belgradzkim klubom. To Janjicari obecnie sprawują władzę na Partizanie.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
Popuścił to twój stary jak cie po porodzie kasztanie zobaczył. Nie każdy ma aż tak ciekawe życie, żeby każdego dnia tutaj zaglądać i toczyć dyskusje ze zjebami twojego pokroju. Dla ciebie baranie bez odbioru.picooligans pisze: ↑07.08.2020, 08:34
Cisnąłeś tu po kimś że zgrywa eksperta w każdym temacie a popuściłeś po nocnym seansie Ojca Chrzestnego.
Spoko, ale widzę, że wiedzę opierasz chyba tylko na tym reportażu. Oczywiście, ze się przenikają, donoszenie na siebie również jest tam powszechne, co też w tym artykule było opisane. Sporo robią, ale narkotyki, to nie jest temat przewodni. Przede wszystkim to nie afiszują się z tematami biznesowymi na transparentach, flagach czy oprawach.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 20:08Narkotykami się brzydzą powiadasz? No to jednak mało wiesz. A zainteresowanie służb nie jest wcale niewielkie bo tam się wszystko przenika. Grupy, które były w opozycji do trzymających władzę na Partizanie(np.Alcatraz) miały pod górkę ze służbami. Na przestrzeni lat doszło też do kilku zabójstw na członkach tychże grup.
Ale to jest inny klimat, nie wiem czy w Polsce po takich podziałach jacyś kibice byliby w stanie wystawić dwa ogromne młyny i dopingować.
-
Popuścił to twój stary jak cie po porodzie kasztanie zobaczył. Nie każdy ma aż tak ciekawe życie, żeby każdego dnia tutaj zaglądać i toczyć dyskusje ze zjebami twojego pokroju. Dla ciebie baranie bez odbioru.picooligans pisze: ↑07.08.2020, 08:34
Cisnąłeś tu po kimś że zgrywa eksperta w każdym temacie a popuściłeś po nocnym seansie Ojca Chrzestnego.
Spoko, ale widzę, że wiedzę opierasz chyba tylko na tym reportażu. Oczywiście, ze się przenikają, donoszenie na siebie również jest tam powszechne, co też w tym artykule było opisane. Sporo robią, ale narkotyki, to nie jest temat przewodni. Przede wszystkim to nie afiszują się z tematami biznesowymi na transparentach, flagach czy oprawach.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 20:08Narkotykami się brzydzą powiadasz? No to jednak mało wiesz. A zainteresowanie służb nie jest wcale niewielkie bo tam się wszystko przenika. Grupy, które były w opozycji do trzymających władzę na Partizanie(np.Alcatraz) miały pod górkę ze służbami. Na przestrzeni lat doszło też do kilku zabójstw na członkach tychże grup.
Ale to jest inny klimat, nie wiem czy w Polsce po takich podziałach jacyś kibice byliby w stanie wystawić dwa ogromne młyny i dopingować.
-
[link]
[link]
[link]
-
P. wziął jednak przykład z góry i opowiada ze szczegółami kto, gdzie, z kim i za ile.
Dobre.
Dobre.
-
-
Podobno 2x 60 na pasach. Potwierdzi ktoś?
-
-
Napisze Ci prościej. Podobno na craxie też się r******** poszły 60 i są nowe zatrzymania.
-
Szafraniec mi się obił o uszy, kto drugi?
-
Podobno być może. Zamiast spekulować zajmij się swoją bandą c****.
-
To podobno napisałem specjalnie bo to potwierdzone info pecie, ale chciałem zobaczyć tłumaczenia pasiastych. Mam nadzieję, że cracovia Londyn nie zapomni dodać papierów.
-
kumatyinaczej wywołuję cię do tablicy. Ty jesteś taki oblatany to może napiszesz parę słów na ten temat. Możesz potwierdzić lub zaprzeczyć.
A może niech za tą sprawę weźmie się główny rozkminiacz, taki forumowy Żurom czyli Drozdoviak vel Dozo,który miesza się do każdego tematu.
A może niech za tą sprawę weźmie się główny rozkminiacz, taki forumowy Żurom czyli Drozdoviak vel Dozo,który miesza się do każdego tematu.
-
Jako,że po sieci zaczęły hulać 350 stronnicowe zeznania lochy wyłania się nowy obraz kreowanego tutaj na prawdziwe imperium towarzystwa z Reymonta.
Mający problemy z workiem treningowym zielak, z torbą sportową na ramieniu wypchaną lewymi szlugami goniący je na nowohuckim targowisku.
Mocno zakompleksiony faktem,że wszyscy liczący się biznesmeni na mieście chcą robić interesy z ekipami Cracovii, a nie z nimi.
Wujek zielaka,stary ubek załatwiający lewe dokumenty dla chłopaków z ekipy.
Piątkowski prowadzący osiedlowy bałagan.
Locha specjalizująca się w zakupie promocyjnych biletów na loty wizzairem i produkująca 15kg amfy z 3 kg, którą następnie goni skopkowi.
Co ciekawe przyznaje się też do tego , że w okolicach 2010 roku byli bez szans z Cracovią na otwartej przestrzeni.
Brodaty wsh na konfrontacji z konfidentem lenartem,c***** robiący nie konfiture,Ale chlopa posiadającego papiery na lenarta.
Jeepy wzięte na klub, przytulone przez ekipę 25 tysięcy euro odszkodowania dla osób poszkodowanych przez holenderska policje podczas wyjazdu na Twente.
Cytując wczorajszy artykuł który ukazał się w mediach to w porównaniu z Cracovią to były golasy,które cieszyły się z wyprowadzenia miliona złotych z wlasnego klubu.
Mający problemy z workiem treningowym zielak, z torbą sportową na ramieniu wypchaną lewymi szlugami goniący je na nowohuckim targowisku.
Mocno zakompleksiony faktem,że wszyscy liczący się biznesmeni na mieście chcą robić interesy z ekipami Cracovii, a nie z nimi.
Locha specjalizująca się w zakupie promocyjnych biletów na loty wizzairem i produkująca 15kg amfy z 3 kg, którą następnie goni skopkowi.
Co ciekawe przyznaje się też do tego , że w okolicach 2010 roku byli bez szans z Cracovią na otwartej przestrzeni.
Brodaty wsh na konfrontacji z konfidentem lenartem,c***** robiący nie konfiture,Ale chlopa posiadającego papiery na lenarta.
Jeepy wzięte na klub, przytulone przez ekipę 25 tysięcy euro odszkodowania dla osób poszkodowanych przez holenderska policje podczas wyjazdu na Twente.
Cytując wczorajszy artykuł który ukazał się w mediach to w porównaniu z Cracovią to były golasy,które cieszyły się z wyprowadzenia miliona złotych z wlasnego klubu.
-
Ja mam dwie strony 174, ale brakuje mi 186. Zamieni się ktoś?
-
A kiedyś się gadało w Krakowie, ze misio to najbogatszy kibol w Polsce.
-
Jeszcze kiedyś się gadało że Żydzi jedzą dzieci. Teraz się gada że misio jeździł maluchem na kredyt a żywił się w schronisku dla najuboższych. Takie czasy.
Ciekawe że do pierwszych aresztowań, dosyć cicho było w 'temacie' od chłopaków z drugiej strony Błoń. Pomijam że Ci mistrzowie od wszystkiego, jakoś nie byli w stanie pomścić śmierci swojego guru, drugi niby pogoniony ale czy aby, a geniusze biznesu i wielki JG wpadali po kolei, latami.
-
ty dozolek wez sobie z gosciem na priv pisz a nie rozpierdalasz temat
-
W 2012 jak podali news że Twente wypłaci odszkodowania wszystkim kibicom Wisły którzy nie weszli na mecz a podziałem środków zajmie się SKWK to już mnie rozśmieszyła ta informacja. Holendrzy nie wypłacili przecież kasy na konto WS tylko na konto SKWK. Więc SKWK na czele z ówczesnym prezesem okradło swoich kibiców. Zresztą pewnie nie pierwszy i ostatni raz. Nic nowego.
-
Ale Wisła nie twierdziła, że są bogatsi od Cracovii. Sami nawet ludziom z poza Krakowa mówili, że ten, czy ten z JG ma tyle i tyle siana. Przynajmniej ja się kilka razy spotkałem z takimi opiniami. Zresztą teraz wychodzi kto jakie wartości prezentował z M na czele. Szkoda tylko normalnych Wiślaków.rympałek pisze: ↑15.09.2020, 13:42Jako,że po sieci zaczęły hulać 350 stronnicowe zeznania lochy wyłania się nowy obraz kreowanego tutaj na prawdziwe imperium towarzystwa z Reymonta.
-
Nie wiem skąd mam wiedzieć, traficie na Eindhoven to się dowiesz ile koledzy ci doliczą myta tym razem do biletu.drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 16:30to w bandzie wrwe bylo norma a jak u reszty ?DennisWise pisze: ↑15.09.2020, 16:24W 2012 jak podali news że Twente wypłaci odszkodowania wszystkim kibicom Wisły którzy nie weszli na mecz a podziałem środków zajmie się SKWK to już mnie rozśmieszyła ta informacja. Holendrzy nie wypłacili przecież kasy na konto WS tylko na konto SKWK. Więc SKWK na czele z ówczesnym prezesem okradło swoich kibiców. Zresztą pewnie nie pierwszy i ostatni raz. Nic nowego.
-
Na Timo Wernera. Na czeczeńskie sieroty dzięki Bogu nie muszę jeszcze wpłacać.drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 17:00tam tylko ktos chyba zbieral na jakies sieroty moze nawet na ciebie a twoi szefowie na co ciulaja malucha czy jeepa ?
-
Powiedz pionku po jaki ch... odzywasz się w krakowskim temacie. Mało tematów na forum rozpieprzyłeś swoimi bredniami?
-
Tej mądrości zaczerpnąłeś od wasze funfla haniora zapewne...drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 17:40w takim razie placisz na islamistow z nieprzymuszonej woli jak my na czworonogi bo sa psy ktorym warto pomagac .DennisWise pisze: ↑15.09.2020, 17:16Na Timo Wernera. Na czeczeńskie sieroty dzięki Bogu nie muszę jeszcze wpłacać.drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 17:00tam tylko ktos chyba zbieral na jakies sieroty moze nawet na ciebie a twoi szefowie na co ciulaja malucha czy jeepa ?
Fortis fortuna adviuat
-
ts06, co wielokrotnie tu podkreslał, pójście na współpracę lochy z policją rozumie, ale tego że chłopaki z JG nie zabiły choć jednego oprawcy Człowieka już nie bardzo.
Pewnie tom liczący 348 stron był dla niego za krótki.
Pewnie tom liczący 348 stron był dla niego za krótki.
-
Dozol synu prostytutki z praskiej kamienicy poproś lekarza w Tworkach żeby zmienił leki bo te są za słabe.
-
Zapomniałeś dodać że pisałem że Misiek od bohatera, stał się zerem.
Pisałem też że nie byłem z 'bandy' , na szczęście nie miałem żadnych kontaktów z zerem, po jego wyjściu za 'nóż w głowie'.
Akt nie czytałem, ale jak wyszły to przeczytam, ale tak na szybko. Wiem że to chujoza gadać o trupach ale kogo Twoi koledzy zabili, z tych co brali udział na Kurwanowie?. Grubo odgrażaliście się że to koniec Wisły a WSH najlepsy okres to miała właśnie po tej akcji, oczywiście nie od razu.
A to że rozumiem wcale nie znaczy że popieram, nosz ku***, to chyba jasne. Niestety kasa dla wielu jest najważniejsza.
-
A skandowałeś ,,Cracovia banda meneli", albo ,,W Krakowie nic nie znaczycie"?
Jeśli tak to znaczy,że brałeś udział w tej propagandzie dzięki której wielu kibiców w Polsce uważało was za finansową potęgę.
Jeśli tak to znaczy,że brałeś udział w tej propagandzie dzięki której wielu kibiców w Polsce uważało was za finansową potęgę.
-
Bez przesady. Cracovia od lat kojarzy się z gangsterką i zarobasami.
-
JG po prostu byli mniej medialni od WSH a przy ''pomocy'' tvn czy wyborczej to z Rekinów zrobiono finansową potęgę. Chyba nikt nie wspomniał o tym że na braci Z. WSH byli za krótcy a skoro tak było to kto trzymał łapę na poważnych biznesach w Krakowie.
Jak słyszę że WSH z lochą na czele trzymali cały Kraków za mordę to mnie ogarnia śmiech.
Jak słyszę że WSH z lochą na czele trzymali cały Kraków za mordę to mnie ogarnia śmiech.
-
Nie odpisujcie temu matołowi i po prostu to mu się znudzi.pudliszki200 pisze: ↑15.09.2020, 17:48Powiedz pionku po jaki ch... odzywasz się w krakowskim temacie. Mało tematów na forum rozpieprzyłeś swoimi bredniami?
-
Skandowanie tych haseł utrwalało opinie o finansowej potędze? Grubo.
Reasumując, teraz nikt z Wisły nie popierał działań Miśka i jego przydupasów, każdy z nim cisnął jak tylko potwierdziły się plotki i w ogóle to miał inne zdanie. Szkoda, że tylko u siebie w piwnicy.
Co do działań Miśka i WSH, to też nie można powiedzieć, że byli takimi głupkami jakich zrobił z nich ten matoł i populista Jadczak czy Misiek w swoich zeznaniach, bo żeby utrzymać się tyle lat na powierzchni gdy cały kraj wiedział czym się zajmują i otwarcie o tym mówił trzeba mieć trochę oleju w głowie.
-
DOZOL skończ rozpierdalać każdy temat!!! Nie możesz tylko o swoim klubie pisać?

-
i co zwaliłeś konia pod to że jesteś persona non grata na forum i każdy ci jedzie po majtach? Pochwal się tym kolegą na Żylecie, ale ty wstyd przynosisz swojemu klubowi swoim zachowaniem na forum...zdaj sobie z tego sprawę że twój nick, ksywka na zawsze będzie kojarzony z Legią.drozdowiAK pisze: ↑16.09.2020, 09:20nie rozpierdalaj sie na Dozo bo ja nie znalazlem nic nieprawdziwego w jego komentarzach .UrzadSkarbowy pisze: ↑16.09.2020, 08:51DOZOL skończ rozpierdalać każdy temat!!! Nie możesz tylko o swoim klubie pisać?
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... start=1440

-
ty to masz najebane w głowie, ściana pewnie w twojej piwnicy wygląda jakby agent CIA rozkminiał terrorystów - kto z jakim nickiem jest powiązany ;)) ku*** co ty ćpasz że masz takie fazy? Odbanowany chomik hahaha

-
Nie odpisujcie temu downowi, to mu się znudzi z braku partnera konwersacji.UrzadSkarbowy pisze: ↑16.09.2020, 10:12ty to masz najebane w głowie, ściana pewnie w twojej piwnicy wygląda jakby agent CIA rozkminiał terrorystów - kto z jakim nickiem jest powiązany ;)) ku*** co ty ćpasz że masz takie fazy? Odbanowany chomik hahaha
-
Niedojeb wali posty niczym rasowy gimbus od rana do wieczora kibice.net.
-
Widać dużo czasu w szkole ma.