wracajac do tematu to sytaucja starsza niz 30 lat ale moze ktos wie czy miala podloze kibicowskie .
[/quote]
za tego typu podśmiechujki ,prącie Ci w odbyt stary kretynie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Myślę że gdy poszedłeś do lekarza ..to ten lekarz osiedlił na L4 ..wiesz dlaczego ???? Bo tak ciężkiego przypadku dawno nie widział...prawda to że rodzice ...sie Ciebie wyparli...a ojciec stwierdził że podczas zapłodnienia...skisla mu sperma???drozdowiAK pisze: ↑03.08.2020, 08:22nie oceniaj innych po swojej nieustannej biedunce w zwiazku ponad 80 zbanowaniami na twoim koncie . jak widzisz moje komentarze w kazdym temacie to sam popros moderatora o ban nr 83 bo to forum ci ewidentnie nie sluzy .ban82 pisze: ↑02.08.2020, 00:34drozdowiAK pisze: ↑01.08.2020, 22:20ja bym wolal temat na czasie czyli poznac opinie czlonkow jude gang na temat zydow od dirlewangera mordujacych Polakow podczas Powstania bo tych zbrodniarzy nie uwzgledniala glosna oprawa Nieznanych Sprawcow .
Chłopie, miej Ty odrobine ludzkiej godności. Zwykłej godności, o nic wiecej nie prosze. Dostałeś bana jeden, drugi, piąty czy dziesiąty raz i dalej se srasz. W każdym temacie i o wszystko. Narobiłeś se ników i tak dupe zawracasz każdemu. Daj spokój. Naprawde. Szkoda życia na to forum.
wracajac do tematu to sytaucja starsza niz 30 lat ale moze ktos wie czy miala podloze kibicowskie .
White Boys powiadasz? ;))))Kumatyinaczej pisze: ↑04.08.2020, 12:24Dozo ciekawe czy jak "nieznani sprawcy" zgwałcą kogoś w Warszawie, to też będziecie tacy dobitni i rozwiążecie grupę. Dlaczego też jeszcze white boys istnieją jak robicie interesy z Czeczenami?
Zajmij sie lepiej pejsie swoim podworkiem i kopciuchami z Amsterdamu.Kumatyinaczej pisze: ↑04.08.2020, 12:24Dozo ciekawe czy jak "nieznani sprawcy" zgwałcą kogoś w Warszawie, to też będziecie tacy dobitni i rozwiążecie grupę. Dlaczego też jeszcze white boys istnieją jak robicie interesy z Czeczenami?
Ekipa Anderlecht Mauves Army ma dobre poglady, za to w Ado Den Haag jest dużo kopcichow i bywali na Łazienkowskiej. Troche się sam zaorałeśWujt pisze: ↑04.08.2020, 22:45Zajmij sie lepiej pejsie swoim podworkiem i kopciuchami z Amsterdamu.Kumatyinaczej pisze: ↑04.08.2020, 12:24Dozo ciekawe czy jak "nieznani sprawcy" zgwałcą kogoś w Warszawie, to też będziecie tacy dobitni i rozwiążecie grupę. Dlaczego też jeszcze white boys istnieją jak robicie interesy z Czeczenami?
Zrobcie sobie jeszcze uklad czy zgode z Totenhamem,Anderlehtem albo od razu podbijcie do jakiegos Makkabi czy innego Hapoelu.Czy Legia ma uklad lub zgode z jakimis zydami czy kopciuchami?Albo jaka kolwiek inna ekipa w Polsce?
I jeszcze to przerzucanie ciapatych do Europy.
Tylko z tego co się orientuje, to robią różne dziwne rzeczy, konflikty, ale narkotykami się brzydzą, czego o kibicach krakowskich powiedzieć nie możesz. I może dlatego małe zainteresowanie służb tym co się tam dzieje. Poza tym mentalność ludzi z Bałkanów jest całkiem inna.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 08:45W tym Krakowie to jednak nie tak źle porownujac do np. takiego Partizana.Jestem po lekturze tmk+ gdzie jest obszerny artykuł nt. Grobari.
Wiedziałem o podziałach ale nie zdawałem sobie sprawy że tam jest takie szambo. Pojęcie zorganizownych grup przestępczych wśród polskich ekip kibicowskich przy takim Partizanie czy Zvezdzie to przedszkole ;).
Polecam wszystkim ten artykuł choć czytając to jest bardzo duży niesmak bo sporo ludzi jara klimat na Partizanie a to tak naprawdę jebane szambo. Oczywiście nie mówię o wszystkich bo kilka grup na przestrzeni lat było w opozycji do tych którzy rządzili na Partizanie.
Cisnąłeś tu po kimś że zgrywa eksperta w każdym temacie a popuściłeś po nocnym seansie Ojca Chrzestnego.Monster96 pisze: ↑06.08.2020, 09:18Tylko z tego co się orientuje, to robią różne dziwne rzeczy, konflikty, ale narkotykami się brzydzą, czego o kibicach krakowskich powiedzieć nie możesz. I może dlatego małe zainteresowanie służb tym co się tam dzieje. Poza tym mentalność ludzi z Bałkanów jest całkiem inna.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 08:45W tym Krakowie to jednak nie tak źle porownujac do np. takiego Partizana.Jestem po lekturze tmk+ gdzie jest obszerny artykuł nt. Grobari.
Wiedziałem o podziałach ale nie zdawałem sobie sprawy że tam jest takie szambo. Pojęcie zorganizownych grup przestępczych wśród polskich ekip kibicowskich przy takim Partizanie czy Zvezdzie to przedszkole ;).
Polecam wszystkim ten artykuł choć czytając to jest bardzo duży niesmak bo sporo ludzi jara klimat na Partizanie a to tak naprawdę jebane szambo. Oczywiście nie mówię o wszystkich bo kilka grup na przestrzeni lat było w opozycji do tych którzy rządzili na Partizanie.
Popuścił to twój stary jak cie po porodzie kasztanie zobaczył. Nie każdy ma aż tak ciekawe życie, żeby każdego dnia tutaj zaglądać i toczyć dyskusje ze zjebami twojego pokroju. Dla ciebie baranie bez odbioru.picooligans pisze: ↑07.08.2020, 08:34
Cisnąłeś tu po kimś że zgrywa eksperta w każdym temacie a popuściłeś po nocnym seansie Ojca Chrzestnego.
Spoko, ale widzę, że wiedzę opierasz chyba tylko na tym reportażu. Oczywiście, ze się przenikają, donoszenie na siebie również jest tam powszechne, co też w tym artykule było opisane. Sporo robią, ale narkotyki, to nie jest temat przewodni. Przede wszystkim to nie afiszują się z tematami biznesowymi na transparentach, flagach czy oprawach.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 20:08Narkotykami się brzydzą powiadasz? No to jednak mało wiesz. A zainteresowanie służb nie jest wcale niewielkie bo tam się wszystko przenika. Grupy, które były w opozycji do trzymających władzę na Partizanie(np.Alcatraz) miały pod górkę ze służbami. Na przestrzeni lat doszło też do kilku zabójstw na członkach tychże grup.
Ciekawa też jest sprawa syna prezydenta Serbii, który tak jak ojciec jest zagorzałym kibicem Zvezdy a nie raz był widziany w towarzystwie czołowych postaci z grupy ''Janjicari'', znanej nie tylko z przestępstw i przemocy ale również z tego, że zanim zostali kibolami Partizana kibicowali innym belgradzkim klubom. To Janjicari obecnie sprawują władzę na Partizanie.
Popuścił to twój stary jak cie po porodzie kasztanie zobaczył. Nie każdy ma aż tak ciekawe życie, żeby każdego dnia tutaj zaglądać i toczyć dyskusje ze zjebami twojego pokroju. Dla ciebie baranie bez odbioru.picooligans pisze: ↑07.08.2020, 08:34
Cisnąłeś tu po kimś że zgrywa eksperta w każdym temacie a popuściłeś po nocnym seansie Ojca Chrzestnego.
Spoko, ale widzę, że wiedzę opierasz chyba tylko na tym reportażu. Oczywiście, ze się przenikają, donoszenie na siebie również jest tam powszechne, co też w tym artykule było opisane. Sporo robią, ale narkotyki, to nie jest temat przewodni. Przede wszystkim to nie afiszują się z tematami biznesowymi na transparentach, flagach czy oprawach.Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑06.08.2020, 20:08Narkotykami się brzydzą powiadasz? No to jednak mało wiesz. A zainteresowanie służb nie jest wcale niewielkie bo tam się wszystko przenika. Grupy, które były w opozycji do trzymających władzę na Partizanie(np.Alcatraz) miały pod górkę ze służbami. Na przestrzeni lat doszło też do kilku zabójstw na członkach tychże grup.
Ciekawa też jest sprawa syna prezydenta Serbii, który tak jak ojciec jest zagorzałym kibicem Zvezdy a nie raz był widziany w towarzystwie czołowych postaci z grupy ''Janjicari'', znanej nie tylko z przestępstw i przemocy ale również z tego, że zanim zostali kibolami Partizana kibicowali innym belgradzkim klubom. To Janjicari obecnie sprawują władzę na Partizanie.
Jeszcze kiedyś się gadało że Żydzi jedzą dzieci. Teraz się gada że misio jeździł maluchem na kredyt a żywił się w schronisku dla najuboższych. Takie czasy.
W 2012 jak podali news że Twente wypłaci odszkodowania wszystkim kibicom Wisły którzy nie weszli na mecz a podziałem środków zajmie się SKWK to już mnie rozśmieszyła ta informacja. Holendrzy nie wypłacili przecież kasy na konto WS tylko na konto SKWK. Więc SKWK na czele z ówczesnym prezesem okradło swoich kibiców. Zresztą pewnie nie pierwszy i ostatni raz. Nic nowego.
Ale Wisła nie twierdziła, że są bogatsi od Cracovii. Sami nawet ludziom z poza Krakowa mówili, że ten, czy ten z JG ma tyle i tyle siana. Przynajmniej ja się kilka razy spotkałem z takimi opiniami. Zresztą teraz wychodzi kto jakie wartości prezentował z M na czele. Szkoda tylko normalnych Wiślaków.rympałek pisze: ↑15.09.2020, 13:42Jako,że po sieci zaczęły hulać 350 stronnicowe zeznania lochy wyłania się nowy obraz kreowanego tutaj na prawdziwe imperium towarzystwa z Reymonta.
Mający problemy z workiem treningowym zielak, z torbą sportową na ramieniu wypchaną lewymi szlugami goniący je na nowohuckim targowisku.
Mocno zakompleksiony faktem,że wszyscy liczący się biznesmeni na mieście chcą robić interesy z ekipami Cracovii, a nie z nimi.
Wujek zielaka,stary ubek załatwiający lewe dokumenty dla chłopaków z ekipy.
Piątkowski prowadzący osiedlowy bałagan.
Locha specjalizująca się w zakupie promocyjnych biletów na loty wizzairem i produkująca 15kg amfy z 3 kg, którą następnie goni skopkowi.
Co ciekawe przyznaje się też do tego , że w okolicach 2010 roku byli bez szans z Cracovią na otwartej przestrzeni.
Brodaty wsh na konfrontacji z konfidentem lenartem,c***** robiący nie konfiture,Ale chlopa posiadającego papiery na lenarta.
Jeepy wzięte na klub, przytulone przez ekipę 25 tysięcy euro odszkodowania dla osób poszkodowanych przez holenderska policje podczas wyjazdu na Twente.
Cytując wczorajszy artykuł który ukazał się w mediach to w porównaniu z Cracovią to były golasy,które cieszyły się z wyprowadzenia miliona złotych z wlasnego klubu.
Nie wiem skąd mam wiedzieć, traficie na Eindhoven to się dowiesz ile koledzy ci doliczą myta tym razem do biletu.drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 16:30to w bandzie wrwe bylo norma a jak u reszty ?DennisWise pisze: ↑15.09.2020, 16:24W 2012 jak podali news że Twente wypłaci odszkodowania wszystkim kibicom Wisły którzy nie weszli na mecz a podziałem środków zajmie się SKWK to już mnie rozśmieszyła ta informacja. Holendrzy nie wypłacili przecież kasy na konto WS tylko na konto SKWK. Więc SKWK na czele z ówczesnym prezesem okradło swoich kibiców. Zresztą pewnie nie pierwszy i ostatni raz. Nic nowego.
Na Timo Wernera. Na czeczeńskie sieroty dzięki Bogu nie muszę jeszcze wpłacać.drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 17:00tam tylko ktos chyba zbieral na jakies sieroty moze nawet na ciebie a twoi szefowie na co ciulaja malucha czy jeepa ?
Tej mądrości zaczerpnąłeś od wasze funfla haniora zapewne...drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 17:40w takim razie placisz na islamistow z nieprzymuszonej woli jak my na czworonogi bo sa psy ktorym warto pomagac .DennisWise pisze: ↑15.09.2020, 17:16Na Timo Wernera. Na czeczeńskie sieroty dzięki Bogu nie muszę jeszcze wpłacać.drozdowiAK pisze: ↑15.09.2020, 17:00tam tylko ktos chyba zbieral na jakies sieroty moze nawet na ciebie a twoi szefowie na co ciulaja malucha czy jeepa ?
Zapomniałeś dodać że pisałem że Misiek od bohatera, stał się zerem.
Użytkownicy przeglądający to forum: glwtrcd, nikodem, Stefanstefan i 156 gości