Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
kałamarnice

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: kałamarnice » 10.09.2020, 20:30

@Spy czy tam sraj nie wiem jak to się czyta :) ale powiedz mi co Ty człowieku piszesz?
Jak wygląda miasto jak Wy gracie :D:D:D ?
Ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale ja od kilku dobrych lat nie widziałem na mieście o każdej porze dnia i nocy jakiegoś mośka od was w barwach o szarfach nie wspominając, Ty to kumieć?
A co wyglądu miasta podczas waszych meczów, to może pomówmy o tym jak wyglądają parkingi około kurnikowe i ewentualnie bramki w strykowie :D:D:D:D
Nie kompromituj się

iparts.pl
Pixie

Post autor: Pixie » 10.09.2020, 20:53

kałamarnice pisze:
10.09.2020, 20:30
@Spy czy tam sraj nie wiem jak to się czyta :) ale powiedz mi co Ty człowieku piszesz?
Ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale ja od kilku dobrych lat nie widziałem na mieście o każdej porze dnia i nocy jakiegoś mośka od was w barwach o szarfach nie wspominając, Ty to kumieć?
A co wyglądu miasta podczas waszych meczów, to może pomówmy o tym jak wyglądają parkingi około kurnikowe i ewentualnie bramki w strykowie :D:D:D:D
Nie kompromituj się
Rzadko się tu wypowiadam, ale jak się czyta takie pierdolenie, to naprawdę ręce opadają. Czy w ogóle wierzysz w to co piszesz czy tak po prostu postanowiłeś ponapinać się przez internet? Raczej normalne, że nikt się nie zapuszcza w barwach Widzewa na Retkinie czy Teofilów (przynajmniej obecnie, bo kiedyś to różnie bywało), tak samo jak nie uświadczysz kogoś z ŁKS-u w barwach na Olechowie, Janowie czy Starych Bałutach. Każdy ma swoje rejony i wiadomo, że raczej po nich się buja w swoich barwach. A tymczasem z Twojego bełkotu wynika, że my w barwach to co najwyżej w dniu meczu do Śmigłego Rydza, a dalej strach bo wielka ełksa poluje żeby nas wszystkich unicestwić...

kałamarnice

Post autor: kałamarnice » 10.09.2020, 21:10

Pixie pisze:
10.09.2020, 20:53
kałamarnice pisze:
Nie kompromituj się
Rzadko się tu wypowiadam, ale jak się czyta takie pierdolenie, to naprawdę ręce opadają. Czy w ogóle wierzysz w to co piszesz czy tak po prostu postanowiłeś ponapinać się przez internet? Raczej normalne, że nikt się nie zapuszcza w barwach Widzewa na Retkinie czy Teofilów (przynajmniej obecnie, bo kiedyś to różnie bywało), tak samo jak nie uświadczysz kogoś z ŁKS-u w barwach na Olechowie, Janowie czy Starych Bałutach. Każdy ma swoje rejony i wiadomo, że raczej po nich się buja w swoich barwach. A tymczasem z Twojego bełkotu wynika, że my w barwach to co najwyżej w dniu meczu do Śmigłego Rydza, a dalej strach bo wielka ełksa poluje żeby nas wszystkich unicestwić...
Bełkot to proponujesz Ty i Twój koleżka po szalu :) ja nie mówię o Teofilowie i Retkini, więc sobie nie dopowiadaj. Odnoszę się do postu powyższej różowej pantery :D:D:D która oczami wyobraźni widzi tłum innych różowych panter na Pietrynie w dniu meczu zmierzający przez Piłsudskiego na mecz... Chyba się z czymś na głowy pozamieniał chłopak :D:D:D albo wypowiada się o innym miejscu. Jak tam te parkingi około stadionowe i bramki w strykowie na autostradach w dniu waszych. Bo skrzętnie ominąłeś? no słucham :D:D:D

Spy

Post autor: Spy » 10.09.2020, 21:22

@kał...amarnice :)

Jest kilka osób z Waszej strony którym chętnie odpowiadam z całym szacunkiem ale wybacz Ty jesteś jakaś amebą umysłowa typu Dozo itd... poza tym to co piszesz już pokazuje Twój level :)

"ale ja od kilku dobrych lat nie widziałem"

Ale coż z niewidomych nie ma się co śmiać, po prostu nie wypada ;)

Pixie

Post autor: Pixie » 10.09.2020, 21:23

kałamarnice pisze:
10.09.2020, 21:10
Pixie pisze:
kałamarnice pisze:
Nie kompromituj się
Bełkot to proponujesz Ty i Twój koleżka po szalu :) ja nie mówię o Teofilowie i Retkini, więc sobie nie dopowiadaj. Odnoszę się do postu powyższej różowej pantery :D:D:D która oczami wyobraźni widzi tłum innych różowych panter na Pietrynie w dniu meczu zmierzający przez Piłsudskiego na mecz... Chyba się z czymś na głowy pozamieniał chłopak :D:D:D albo wypowiada się o innym miejscu. Jak tam te parkingi około stadionowe i bramki w strykowie na autostradach w dniu waszych. Bo skrzętnie ominąłeś? no słucham :D:D:D
Za bardzo nie wiem do czego mam się odnosić w sprawie parkingów i bramek w Strykowie? Do tego, że naszych kibiców stać na samochód i że komuś chce się przyjechać z innej miejscowości na mecz Widzewa to ma być powód do wstydu? Chyba większym wstydem jest jak wielcy władcy Łodzi z Polesia, Karolewa czy innej Abramki mają za daleko na Al. Unii i nie potrafią zapełnić swojego stadionu. Swoim kolegom po szalu z Włocławka, Konstantynowa czy innego Piotrkowa również wypominasz parkowanie na parkingach i blokowanie drogi do Łodzi? Piszesz coś o różowych panterach, nie wiem skąd zamiłowanie do takiego koloru, ale już w hobby i zainteresowania nie wnikam, których nie można zobaczyć na Piotrkowskiej przed meczem. Ich pewnie nie widać, ale jeśli nie widzisz także kibiców Widzewa, no to cóż, może trzeba lepiej się rozglądać. Myślałem, że już skończyliście z tą gadką o podmiejskich, o kitraniu przez nas barw zaraz koło stadionu, że nie ma nas w Łodzi, ale jak widać u was dalej jak w starym kinie u Pana Mietka.

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 10.09.2020, 21:31

Weź spierdalaj gościu , nikt nie chce słuchać twoich dąsów i wymysłów. Idź na pietrynke jutro wieczorem, jak się tak pewnie czujesz - pośpiewaj o swoim czerwonym klubie, i czekaj co będzie dalej. Bez odbioru.

MW10

Post autor: MW10 » 10.09.2020, 21:37

Pixie pisze:
10.09.2020, 21:23
kałamarnice pisze:
Pixie pisze:

Za bardzo nie wiem do czego mam się odnosić w sprawie parkingów i bramek w Strykowie? Do tego, że naszych kibiców stać na samochód i że komuś chce się przyjechać z innej miejscowości na mecz Widzewa to ma być powód do wstydu? Chyba większym wstydem jest jak wielcy władcy Łodzi z Polesia, Karolewa czy innej Abramki mają za daleko na Al. Unii i nie potrafią zapełnić swojego stadionu. Swoim kolegom po szalu z Włocławka, Konstantynowa czy innego Piotrkowa również wypominasz parkowanie na parkingach i blokowanie drogi do Łodzi? Piszesz coś o różowych panterach, nie wiem skąd zamiłowanie do takiego koloru, ale już w hobby i zainteresowania nie wnikam, których nie można zobaczyć na Piotrkowskiej przed meczem. Ich pewnie nie widać, ale jeśli nie widzisz także kibiców Widzewa, no to cóż, może trzeba lepiej się rozglądać. Myślałem, że już skończyliście z tą gadką o podmiejskich, o kitraniu przez nas barw zaraz koło stadionu, że nie ma nas w Łodzi, ale jak widać u was dalej jak w starym kinie u Pana Mietka.
Mistrzu, mam do ciebie dwa pytania. Pierwsze to czy w Izraelu nie macie internetu? Bo nie wierzę że jesteś takim imbecylem umysłowym, żeby wierzyć w tę waszą marną propagandę o naszej frekwencji. Otóż zakładając że tego internetu w Jerozolimie nie masz, oświecę cię że na 90% naszych spotkań są komplety. Zabolała prawda? :)

I pytanie drugie, czy aby czasem nie powinieneś być w Głogowie na meczu swoich kopaczy?

PS. Zgrabnie próbujesz zamazać kolejną porażkę na przestrzeni roku. Kilka wpierdoli przy spotkaniach band, teraz strata oprawy DERBOWEJ malowanej ponad 50 km od Łodzi, wrzucanie kwasu masłowego swojemu kumplowi po szalu itd.. Istny kabaret. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 10.09.2020, 21:50

Wojciech PAWŁOWSKI !! !! 😂

P1908P

Post autor: P1908P » 10.09.2020, 21:55

Karmaaa pisze:
10.09.2020, 16:18
Po tym to nas już nigdy na derby nie wpuszczą :(
Czy nie pisałem ci ostatnio że masz zakaz wypowiadania się na tym forum w imieniu ŁKS? Ciebie nikt nie zna więc na derby i tak byś nie wszedł także nie masz o co płakać. To samo tyczy się przerzuta MW10.

Pato 1908 Gang.

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 10.09.2020, 22:02

Zamiast kombinować tutaj podmiejski siku lepiej zbieraj na worek na śmieci na derby - tego wam przynajmniej nikt nie zajebie...

kałamarnice

Post autor: kałamarnice » 10.09.2020, 22:09

Spy pisze:
10.09.2020, 21:22
@kał...amarnice :)

Jest kilka osób z Waszej strony którym chętnie odpowiadam z całym szacunkiem ale wybacz Ty jesteś jakaś amebą umysłowa typu Dozo itd... poza tym to co piszesz już pokazuje Twój level :)

"ale ja od kilku dobrych lat nie widziałem"

Ale coż z niewidomych nie ma się co śmiać, po prostu nie wypada ;)
Spy wiesz co? dalej sraj :D:D:D

nauczył się jednego tekstu jakiegoś głąba na filmiku i powtarza. Dla mnie własnie dlatego to Ty jesteś wspomnianą amebą i to tyle słowem komentarza do Twoich bzdur które wypisujesz, żeby podreperować sobie ego bo kolejnej Waszej kompromitacji po wcześniejszym panoszeniu się. Piszesz że jesteś dorosły a zachowujesz się jakbyś srał w pampersa.
Poza tym dziewczyny :D:D:D nie drapcie się po kolei :D:D:D nie wszystkie na raz wystarczy dla każdej :)
Tam jakiś o Kanzasie (ilu Was tam pajacu?) i innych miejscowościach się wypowiada hahahahaha możesz sobie wymieniać pół świata ale to że je wymienisz nie znaczy, że to "wasze miejscowości" i nawet nie będzie znaczył o tym fakt, że ktoś tam od Was mieszka. Poza tym mówimy o Łodzi :D:D:D bo wasz kolega powiedział, że różowe pantery zalewają nas podczas meczów na kurniku :D:D:D Piszesz chamie ze wsi rzecz oczywistą, ku*wa zrozumcie to w końcu, wiemy, że pół kosmosu to WY- tak? więc skończcie już się błaźnić :D

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 10.09.2020, 22:24

Ehhh po co wam był ten awans widzewiacy?.... mogliście sobie spokojnie remisować w 3 lidze , a tak będziecie CZERWONĄ latarnią na zapleczu... chyba za mało karnetów kupiliście i za mały budżet na np takiego Chrobrego.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 10.09.2020, 22:35

karma ty kur.ewko po co wam był awans do ekstraklasy z której wasi kopacze nieudacznicy spadli z hukiem?Ledwo druga kolejka a imbecyl już pisze kto spadnie haha.

Widze nieźle wam sodówa do tych tępych łbów uderzyła ale ulica dosyć szybko zweryfikuje że w mieście Łodzi raz jedni raz drudzy także cieszcie żydowskie japy póki możecie.
1910

Pixie

Post autor: Pixie » 10.09.2020, 22:39

MW10 pisze:
10.09.2020, 21:37
Pixie pisze:
10.09.2020, 21:23
kałamarnice pisze:

Mistrzu, mam do ciebie dwa pytania. Pierwsze to czy w Izraelu nie macie internetu? Bo nie wierzę że jesteś takim imbecylem umysłowym, żeby wierzyć w tę waszą marną propagandę o naszej frekwencji. Otóż zakładając że tego internetu w Jerozolimie nie masz, oświecę cię że na 90% naszych spotkań są komplety. Zabolała prawda? :)

I pytanie drugie, czy aby czasem nie powinieneś być w Głogowie na meczu swoich kopaczy?

PS. Zgrabnie próbujesz zamazać kolejną porażkę na przestrzeni roku. Kilka wpierdoli przy spotkaniach band, teraz strata oprawy DERBOWEJ malowanej ponad 50 km od Łodzi, wrzucanie kwasu masłowego swojemu kumplowi po szalu itd.. Istny kabaret. :)
Odpowiadając na Twoje pierwsze pytanie. Patrząc na aktywność ełkaesiaków na forum, no to wygląda na to, że w Izraelu jest internet. Cieszę się, że mogłem pomóc zaspokoić Twoją ciekawość. Jakbym był złośliwy to bym napisał, że frekwencję pokazaliście szczególnie na koniec sezonu, gdzie nawet tych 25% pojemności stadionu nie potrafiliście zapełnić. Na przestrzeni wielu lat macie gorszą frekwencję od nas zarówno u siebie (także i w czasach kiedy stare stadiony były porównywalnej wielkości) jak i na wyjeździe. Możesz to u siebie w Tel-Awiwie czy innej Jerozolimie sprawdzić w internecie.

Co do drugiego pytania. No to cóż, może jak zaczniesz prowadzić dorosłe, bardziej ciekawe życie, to się dowiesz, że klub, kibicowanie, jest w życiu ważne, ale przynajmniej jak dla mnie nie jest najważniejszym priorytetem w życiu. Rekordzistą na pewno nie jestem, ale swoich liczb wyjazdowych na pewno się nie wstydzę, a czasem niestety, człowiekowi zostaje oglądanie meczu w TV i wkurwianie się na Wojtka Pawłowskiego.

PS. Chyba mnie lekko przeceniasz, albo nie doceniasz sukcesów swojej ekipy (no bo na pewno nie Twojego osobistego) jeśli uważasz, że mój wpis na kibice.net może przyćmić wasze kibicowskie zwycięstwa. Nigdzie tego nie negowałem ani nie umniejszałem, że od pewnego czasu to ŁKS może się pochwalić lepszą passą.

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 10.09.2020, 22:54

rozpierdol pisze:
10.09.2020, 22:35

Widze nieźle wam sodówa do tych tępych łbów uderzyła ale ulica dosyć szybko zweryfikuje że w mieście Łodzi raz jedni raz drudzy także cieszcie żydowskie japy póki możecie.
Stara śpiewka...

no więc "raz jedni" - straciliście awanturników i 3 inne flagi (4 lata temu??) , straciliście później kadrówke , teraz trafieni na oprawie derbowej , a "raz drudzy" ? jak się odbiliscie na Łksie i zrobiliście dobrą przemyślaną akcje na ŁKS ??

C1365O

Post autor: C1365O » 10.09.2020, 23:35

Karmaaa pisze:
10.09.2020, 22:02
Zamiast kombinować tutaj podmiejski siku lepiej zbieraj na worek na śmieci na derby - tego wam przynajmniej nikt nie zajebie...
Py... karmaaa Ci ubliża :D

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 10.09.2020, 23:51

Ale z was zmyślne bestie , jĘdras byłby dumny...

1925

Post autor: 1925 » 11.09.2020, 00:17

Widze ze najwiecej do napisania o nocnej akcji mają Ci których tam nie było!
Wam to juz sie do reszty popierdolilo w glowach ?
Wyjdzcie na powietrze - dobrze Wam to zrobi

Juz zwykle k**** maja wiecej przyzwoitosci niz Wy ktorzy anonimowo obrazacie innych w necie !
:arrow:

Terminator28

Post autor: Terminator28 » 11.09.2020, 01:08

Po meczu na przesiadkowie 2 żydków śpiewało,, klubem Łodzi jest RTS,,. Szybkie dwa strzały i lamusy wracają bez szalików do do. ŁKS nie śpi, ŁKS czuwa!!!

Łksdbwa1908

Post autor: Łksdbwa1908 » 11.09.2020, 07:48

Karmaaa pisze:
10.09.2020, 22:54
rozpierdol pisze:
10.09.2020, 22:35

Stara śpiewka...

no więc "raz jedni" - straciliście awanturników i 3 inne flagi (4 lata temu??) , straciliście później kadrówke , teraz trafieni na oprawie derbowej , a "raz drudzy" ? jak się odbiliscie na Łksie i zrobiliście dobrą przemyślaną akcje na ŁKS ??
No zrobili zdjęcie nowej koszulki na tle naszej trybuny o 3 nad ranem....

Spy

Post autor: Spy » 11.09.2020, 08:19

Z każdej strony pojawiają się jakieś debilizmy i idiotyczne komentarze ale ostatnio ŁKS mocno w tym dominuje i mimo wszystko u nas ciężko szukać aż takich okazów 😂

O tym mw10 czy Karmaa to nawet nie wiadomo co napisać bo to rekordziści ktorych debilizm jest porażający zwłaszcza u tego drugiego :)

Ten kałamarnice ciągle nadużywa słowa "sraj" , swój nick też ma niejako powiązany -- musi chyba prowadzić gówniane życie 😂

I na koniec ten drozdowi AK który nie wiem za kim jest bo chyba w każdym temacie już go chcieli wyjebać także jest lubiany...

No teraz mnie kocury zjedzą 😂

wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany » 11.09.2020, 08:58

drozdowiAK pisze:
11.09.2020, 08:45
raz pod wozem raz na kozie tomaszowska PMS trwaj !
I kolejna Twoja skucha...
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----

Krzych85

Post autor: Krzych85 » 11.09.2020, 10:39

Widać ze ŁKS po nawiązaniu współpracy z Lechem dziala sprawnie, na przestrzeni lat więcej akcji na plus notuje aniżeli Widzew, możliwe ze gdzieś kret jest w ekipie bo nie wszystko mozna zawdzieczac nadajnikom GPS. Czy RTS sie w końcu odgryzie czas pokaże

Pitfas

Post autor: Pitfas » 11.09.2020, 10:49

drozdowiAK pisze:
11.09.2020, 05:40
Myślący pisze:
10.09.2020, 12:32
Kolejna akcja na duży plus dla ŁKS-u.

https://www.facebook.com/14893951846861 ... =3&theater
bylo zgloszenie jest reakcja .
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3740875092
Wyborco trzaskowskiego, sam prowadzisz ten profil?

kusy_jest_boski

Post autor: kusy_jest_boski » 11.09.2020, 12:19

Dzieje się wiele więcej w naszej Łodzi, ale tu cichutko, musicie poczekac jak cos sie pojawi na fb, a ze niektóre fb zablokowane to trzeba długo czekać na jakies info :)

A propo Widzew - Legia w PP ;)

zgierska

Post autor: zgierska » 11.09.2020, 12:33

Skrojenie flagi narodowej a tym bardziej podkreslanie tego jako triumf pokazuje tylko jakimi wartosciami kieruje sie łks .Sama akcja pokazała w jaki sposob dzialaja

niemytekopyta

Post autor: niemytekopyta » 11.09.2020, 12:41

zgierska pisze:
11.09.2020, 12:33
Skrojenie flagi narodowej a tym bardziej podkreslanie tego jako triumf pokazuje tylko jakimi wartosciami kieruje sie łks .Sama akcja pokazała w jaki sposob dzialaja
Dobra, weź nie stękaj, działa się tak, jak przeciwnik pozwala, po raz kolejny przez lenistwo (?), poczucie własnej wielkości (?), brak wyobraźni (?) i czujności (!) zostaliśmy upokorzeni.
Gdybyśmy to my strzelili ŁKS po kadrze, zachwytom nie byłoby końca, zresztą nie trzeba daleko szukać, najpierw wszyscy się tasowali, że Widzew pojechał na kadrę sam przeciwko wszystkim, a kilka godzin później "ojej, reprezentacyjnych się nie kroi"...

Ale dalej można żyć skrojeniem Lecha czy mitycznym "na ulicy dzieje się więcej niż w necie", dajcie spokój.
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___

zgierska

Post autor: zgierska » 11.09.2020, 13:37

niemakopyta ...Ty wiesz co piszesz odnosnie tej akcji...akurat w sposob jak to zostalo zrobione nie ma nic.do czujnosci...etc etc ogarnij się troche

MW10

Post autor: MW10 » 11.09.2020, 14:03

zgierska pisze:
11.09.2020, 13:37
niemakopyta ...Ty wiesz co piszesz odnosnie tej akcji...akurat w sposob jak to zostalo zrobione nie ma nic.do czujnosci...etc etc ogarnij się troche
Nie ma nic do czujności? To że ogłaszaliście wielkie zwycięstwo w internecie na wszystkich portalach, a potem puszczacie furę z faną bez obstawy? Kpisz sobie? :)

Nocnik

Post autor: Nocnik » 11.09.2020, 14:05

Co tu się spodziewać po tych czerownych parach dojeżdżani i ośmieszani przez lokalnego rywala na kazdym kroku zaraz będzie że to nie w stodole szykowali oprawę tylko na stadionie albo na Piotrkowskiej albo wydadzą oświadczenie że oprawę przygotowywali kobiety dzieci i inwalidzi jak to zawsze było po ciężkim wpierdolu zero pokory oni są tak ośmieszani jak gieksa przez Ruch na GŚ. Brawo ŁKS!

zgierska

Post autor: zgierska » 11.09.2020, 14:26

Mw10 tylko dziwnym trafem i zupelnie przypadkiem auto nagle staje i pojawia sie lks..

MW10

Post autor: MW10 » 11.09.2020, 14:36

zgierska pisze:
11.09.2020, 14:26
Mw10 tylko dziwnym trafem i zupelnie przypadkiem auto nagle staje i pojawia sie lks..
No ale czy to zwalnia z czujności? :) To wy kolejny raz czujecie się za pewnie.

zgierska

Post autor: zgierska » 11.09.2020, 14:43

Mw10 wiesz dobrze.co mam na myśli i nic.to do.czujnosci tym bardziej ze auto jedzie 1000 km i nagle się psuje gdzie wy jestescie:)") .akcje wasze sa na plus.tylko sposob ich robienia nie zawsze ok tym bardziej ze były pewne ustalenia
.Ale to już Widzew musi wyciagnąc wnioski....

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 11.09.2020, 16:40

zgierska pisze:
11.09.2020, 14:26
zgierska pisze:
11.09.2020, 14:43
Mw10 wiesz dobrze.co mam na myśli i nic.to do.czujnosci tym bardziej ze auto jedzie 1000 km i nagle się psuje gdzie wy jestescie:)") .akcje wasze sa na plus.tylko sposob ich robienia nie zawsze ok tym bardziej ze były pewne ustalenia
Napisz wprost co sugerujesz ?? Broń elektromagnetyczna? Pocisk termobaryczny? Był wybuch ??

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 11.09.2020, 17:01

😂 dawno się tak nie uśmiałem

kusy_jest_boski

Post autor: kusy_jest_boski » 11.09.2020, 17:04

no bo dozo taki dowcipas jest, taki miły, smieszny, dajcie sobie buzi, chyba macie sie ku sobie

Tvr34

Post autor: Tvr34 » 11.09.2020, 20:19

Chomik666 pisze:
11.09.2020, 17:03
Może warto też przypomnieć że był na tym forum pewien moderator,który chciał zrobić porządek z konfidentem dozolkiem, rozpiepszającym każdy temat. Skończyło się na wizycie mundurowych i uszko misiu oklapło.Od i koledzy syna trynkiewicza drozdowiaka:)
Chomik ma pytanie do Ciebie .
Masz jakis dowód lub papier czy jesteś zwykłym pomawiaczem ?
Huragan Krużewniki .

Pique

Post autor: Pique » 11.09.2020, 22:05

MW10 prujdupo wczoraj mieliśmy wyjazd do Głogowa i nie w głowie mi były żadne fora, nie żyje z wiedzy z internetu jak ty i twoje koleżanki stąd. Ale oczywiście musiałeś się spruć.

Co do Tomaszowa to część grupy ultras jest z tego miasta, a wy nazywacie to wsią. Przypomnę, że jeszcze parę lat temu próbowaliście zrobić tam fan club a dokładnie w wiosce obok Inowłódź i nazywając go fan club Tomaszów 😂 i powtarzanie przez niektórych tutaj, że straciliśmy oprawę pokazuje jacy pajace się tu wypowiadają. Czemu sąsiadki nie rozwinęły jej? Bo to tylko część oprawy, 2 pasy materiału i puchy. Co nie zmienia faktu, że nasza porażka.

Jeszcze do niejakiego kałamarnicy, który twierdzi że za Starym Widzewem już nas nie widać w barwach. Na waszym forum są dwie strony poświęcone, że nasi fani latają sobie w barwach na Kaliskim i w pobliżu a wy nie możecie nic zrobić. Także polecam wizytę u okulisty ;)

Obrazek

Tvr34

Post autor: Tvr34 » 11.09.2020, 22:08

Kto Ci takiej informacji udzielił ? Bo to napisales to juz nie jest zabawa na jakimś forum a mocne oskarżenie .I jeśli to nie jest prawda to juz Cie Twoi koledzy powinni rozliczyć ..
Huragan Krużewniki .

RadekRTS

Post autor: RadekRTS » 12.09.2020, 08:25

zgierska pisze:
11.09.2020, 14:43
A kto naszym zabrania robić to samo? Lks wie kto będzie robił oprawe, kto będzie wiózł flagi. A my co niewiemy nic? Dla mnie to jest Kret jak skurwysynu, ale znając naszych za wiele wniosków nie wyciagna.

ODPOWIEDZ