Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
I znów wracamy do tego co tu najlepsze czy gowniarskie obrzucanie gównem...
No cóż trzeba się w takim razie dostosować...
Przez 5 sekund miło bylo powspominać lata 90' ale jak to kontynuować skoro większości z was jeszcze nie było na świecie :))))))))
No cóż trzeba się w takim razie dostosować...
Przez 5 sekund miło bylo powspominać lata 90' ale jak to kontynuować skoro większości z was jeszcze nie było na świecie :))))))))
-
Widzew dziś rano zaprezentował nowe koszulki na derby, prosto z murawy Łksu. To dla tych co się podniecali, że 2 tyg temu wieczorem podjechali pokrzyczeć i race odpalić. I tak jak pisałem wtedy tak i teraz, to żadna sztuka podjechać pod pusty stadion. Więc bez spiny.
-
Bez spiny to zobaczymy czy znowu twoje koleżanki po szalu będą przeciwne wpuszczeniu nas na blaszak jak ostatnio, gdy nawet psy się zgodziły. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Koleżanek to sobie poszukaj pod wiatą jak ustawią wam telebim. Będzie łatwiej przed jedną trybuną ;) W Łodzi bez zmiany, żydów nie wpuszczamy :)
-
Pomyliłeś Łódź z Byczyną to raz, a dwa że jak żydów nie wpuszczacie, to po c*** sprzedaliście im 16 koła karnetów?Pique pisze: ↑07.09.2020, 21:45Koleżanek to sobie poszukaj pod wiatą jak ustawią wam telebim. Będzie łatwiej przed jedną trybuną ;) W Łodzi bez zmiany, żydów nie wpuszczamy :)
rts 100% modern football
-
-
Jeżeli ktoś liczy że w dzisiejszych pojebanych czasach jest jakakolwiek szansa na derby z udziałem kibiców gości to jest jakimś skrajnym debilem i marnym prowokatorem...
-
No atakowanie pustego stadionu kilka godzin przed meczem to szczyt waszych możliwości to fakt. No ale przyznaj szczerze, nie chciałbyś zobaczyć jak awanturnicka szmata płonie na waszym parchatym płocie? :)Odbanowany pisze: ↑08.09.2020, 07:44A Wy nas wpuscicie, czy znowu remont wymyślicie? Nie chcecie nas wpuścić, bo znowu oprawę stracicie ;)
-
Dobrze, że wy i wasze kartoflane koleżanki jesteście takie chętne by zobaczyć jak płoną szmaty leszka :) teraz będzie umniejszanie waszego wstydu ze straty oprawy i ucieczki z galery?
A modern football to zrobiliście w 2010 roku, gdy robiliście sztuczny dym bylebyśmy nie weszli na derby. Więc c*** z wami, bawcie się przed telebimami. :)
-
i tak jestem w szoku, że NARODOWY I PATRIOTYCZNY ŁKS nie ogląda meczu na Piotrkowskiej w Kebabie tak jak to miało miejsce ostatnio - tylko będzie telebim.
-
w szoku to są pewnie jeszcze dzisiaj twoje koleżanki z Dąbrowyshowmustgoon pisze: ↑08.09.2020, 12:46i tak jestem w szoku, że NARODOWY I PATRIOTYCZNY ŁKS nie ogląda meczu na Piotrkowskiej w Kebabie tak jak to miało miejsce ostatnio - tylko będzie telebim.
-
Dawny kolego po szalu, gdybyś sie nie przerzucil, byloby ci dane obejrzeć derby na żywo.
Ts - kolejny, który nie odróżnia płci.
Przebywanie w środowisku lgbt nie służy wam na dobre.
-
jestes pewien czy tylko powtarzasz utarte i gdzies tam zaslyszane ?ts1998 pisze: ↑08.09.2020, 15:28w szoku to są pewnie jeszcze dzisiaj twoje koleżanki z Dąbrowyshowmustgoon pisze: ↑08.09.2020, 12:46i tak jestem w szoku, że NARODOWY I PATRIOTYCZNY ŁKS nie ogląda meczu na Piotrkowskiej w Kebabie tak jak to miało miejsce ostatnio - tylko będzie telebim.
-
Piszę to jako kibic Widzewa. Brawa dla ŁKS-u za kolejna udana akcję. Jak widać, nasi zero jakich kolwiek wniosków po stracie flag, po parku. Od kad jest układ z Wisłą i zgoda z Elana, to jest sam lans i celebrytka. Nie da się ukryć że jeśli chodzi o H i pomysłowość, przebiegłość, organizację to Łks dzisiaj nas miażdży. Nam pozostała podnieta z karnetów. Jestem tak wkurwiony że bez odbioru.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Ty w ogole wiesz o co chodzi czy piszesz po to żeby pisać?drozdowiAK pisze: ↑10.09.2020, 09:41tym razem ktos cie ubiegl z informacja o wpierdolu .Asusss pisze: ↑10.09.2020, 09:17Piszę to jako kibic Widzewa. Brawa dla ŁKS-u za kolejna udana akcję. Jak widać, nasi zero jakich kolwiek wniosków po stracie flag, po parku. Od kad jest układ z Wisłą i zgoda z Elana, to jest sam lans i celebrytka. Nie da się ukryć że jeśli chodzi o H i pomysłowość, przebiegłość, organizację to Łks dzisiaj nas miażdży. Nam pozostała podnieta z karnetów. Jestem tak wkurwiony że bez odbioru.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Ktoś wczoraj zrobił kuku ultrasom Widzewa podczas przygotowywania oprawy, za dużo lansu w neciedrozdowiAK pisze: ↑10.09.2020, 10:45szczegolow dzisiejszej akcji nie znam a o poprzedniej pisali juz ponad 2 tygodnie temu .
-
@drozdowiAk
Nie wiem po co się tak starasz skoro obie strony "miedzy" już dawno uznały cię za największą ciotę forum...
Większym zjebem już nie będziesz bo osiągnąłeś wszelkie granice więc czy mógłbyś łaskawie w********** na stolcowe forum :)))
Nie wiem po co się tak starasz skoro obie strony "miedzy" już dawno uznały cię za największą ciotę forum...
Większym zjebem już nie będziesz bo osiągnąłeś wszelkie granice więc czy mógłbyś łaskawie w********** na stolcowe forum :)))
-
Audaces fortuna iuvat...
-
Coś tam pejsiku nie jesteś zbytnio wyszczekany dzisiaj. Może jakaś szybka relacja jak z Macedonii chuliganie? :)Pique pisze: ↑08.09.2020, 12:27Dobrze, że wy i wasze kartoflane koleżanki jesteście takie chętne by zobaczyć jak płoną szmaty leszka :) teraz będzie umniejszanie waszego wstydu ze straty oprawy i ucieczki z galery?
A modern football to zrobiliście w 2010 roku, gdy robiliście sztuczny dym bylebyśmy nie weszli na derby. Więc c*** z wami, bawcie się przed telebimami. :)
Ps. To aż w Tomaszowie musicie malować oprawy? Miasto Łódź traktujecie tylko jako wyjazdy? :)
-
:)))))Odbanowany pisze: ↑08.09.2020, 07:44A Wy nas wpuscicie, czy znowu remont wymyślicie? Nie chcecie nas wpuścić, bo znowu oprawę stracicie ;)
-
Kibicowsko jesteśmy na dnie. Ekipa myśli jak się dorwac do pieniędzy z klubu.,a nie o mieście. O ile ktoś jeszcze został bo z tym też problem
-
Jak to szło? "Będziecie j***** aż się posracie"? Nieźle wam wyszła ta koalicja, nie ma co.
-
Właśnie teraz widać kto ma klasę gdzie kilka osób oficjalnie wali że akcja na + ,wy kur... nigdy tego nie przyznacie przez kompleksy...
A teraz już tak na spokojnie wyjasnijcie bo nie rozumiem serio ,skoro Widzewa nie ma w Łodzi albo tak już opanowlaiscie miasto to czemu w gaciach barwy kitracie do samego stadionu ;)
Czemu 30 minut przed meczem to w centrum które to niby jest wasze ujrzeć kogoś w barwach to istny cud...
Ostatnio głośna akcja na Dąbrowie ,skoro tak to czemu tam nacodzien was nie ma i na legalu nie chodzicie w koszulkach skoro takie macie tam sukcesy ....
Fajne partyzanckie akcje i chuligańsko super to prawda ale trochę ku*** się obudźcie bo zaraz się okaże że 99% Łodzi przejęliście :))))
A teraz już tak na spokojnie wyjasnijcie bo nie rozumiem serio ,skoro Widzewa nie ma w Łodzi albo tak już opanowlaiscie miasto to czemu w gaciach barwy kitracie do samego stadionu ;)
Czemu 30 minut przed meczem to w centrum które to niby jest wasze ujrzeć kogoś w barwach to istny cud...
Ostatnio głośna akcja na Dąbrowie ,skoro tak to czemu tam nacodzien was nie ma i na legalu nie chodzicie w koszulkach skoro takie macie tam sukcesy ....
Fajne partyzanckie akcje i chuligańsko super to prawda ale trochę ku*** się obudźcie bo zaraz się okaże że 99% Łodzi przejęliście :))))
-
Partyzantka ? Troszkę śmiesznie to brzmi z ust typa z ekipy która maluje oprawe 60 km od stadionu .
Polecam podróż tramwajem z waszego stadionu w kierunku centrum ,szaliczki w gacie do reklamówki albo zostawianie ziomkom ze starego widzewa :)
Polecam podróż tramwajem z waszego stadionu w kierunku centrum ,szaliczki w gacie do reklamówki albo zostawianie ziomkom ze starego widzewa :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Ale od was bije megalomania Łksiacy...
-
Jak już kiedyś pisałem do chuliganki mi daleko, ale tak szczerze - nie uważasz że mamy się czym cieszyć? Z drugiej strony nie widzę tutaj spuszczania się nad tematem. Prędzej to wy próbujecie teraz wmówić że ŁKS w barwach nie chodzi po mieście nawet chwilę przed meczem...
-
Megalomanami to byśmy byli gdybyśmy na lewo i prawo krzyczeli jacy nie jesteśmy zajebiści ciągle zaliczając plecy, a nie obijając was kolejny raz i dając pstryczka nie w nos, a w oko na tydzień przed derbami. ;)
Teraz widzisz różnicę między nami a wami? Wy krzyczycie, my robimy swoje, pomału do przodu kolejny raz was upokarzając.
-
Co Ty człowieku gadasz , wiele razy chłopaki wysiadali przy galerii czy pietrynie pojedyncze osoby a u was tego nie widziałem choć to ponoć wasz teren...
-
-
Szach i mat :)
Bardzo ładna wymiana zdań :)
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
Może gdybyś miał więcej lat niż 15 to byś wiedział ilu was byli widać na ulicach w latach 90 a ilu teraz ;) a ponoć teraz jak wymiatacie ...
Jak to było ??
Aha Szach i mat ;)
-
Ja mam ponad 5 dych niestety :( i pamiętam różne sytuacje, co do nie których mógłbyś się ciężko zdziwić jaką siłę wtedy stanowiliście. Podpowiem.... dla nas żadną, urośliście na fali sukcesów piłkarskich, nas dopadł paraliż i resztę każdy zna. Wspominki są dobre przy stole z rodziną.
-
Spy pisze: ↑10.09.2020, 15:19Może gdybyś miał więcej lat niż 15 to byś wiedział ilu was byli widać na ulicach w latach 90 a ilu teraz ;) a ponoć teraz jak wymiatacie ...
Jak to było ??
Aha Szach i mat ;)
[/]
W latach 90tych powiadasz ?
Koledzy troszkę Cię pooszukiwali a teraz grasz na forum kumatego który niby pamięta tamte czasy ??
W latach 90tych chłopcze na ulicach bylismy widoczni MY jak i Wy
Akcje zaczepne miały miejsce zarówno Przed i po meczach Naszych jak i Waszych na różnych terenach gdzie sporo barw potrafiły obie strony, sporo twarzy zostało wtedy obitych ( nikt nikogo jednak nie katował , A co mi teraz jeszcze przyszło do głowy to fakt że w sumie najwięcej szalików traciło się na rzecz pierdolonych psów którzy eskortowali autobusy po meczach ... )
Mało tego - pewnie nie wiesz bo nie dopytywałes ale te lata dziewięćdziesiąte o których wspomniałaś to lata w których np. na takim Widzewie wschodzie tacy Wy tłukliście się miedzy soba osiedle na osiedle, odrazu sprostuje ze na Naszych Osiedlach tez takie akcje miały miejsce.
Jeśli już twoim Kompendium wiedzy jest to Forum i jeżeli faktycznie chcesz się tutaj wypowiadać to wypowiadaj się z sensem a na tematy o których nie masz pojęcia po prostu nie pisz
-
Po tym to nas już nigdy na derby nie wpuszczą :(
-
-
Po pierwsze podobnie jak kolega saha07 zle zrozumiales moj post !!1925 pisze: ↑10.09.2020, 15:43
Koledzy troszkę Cię pooszukiwali a teraz grasz na forum kumatego który niby pamięta tamte czasy ??
Akcje zaczepne miały miejsce zarówno Przed i po meczach Naszych jak i Waszych na różnych terenach gdzie sporo barw potrafiły obie strony, sporo twarzy zostało wtedy obitych ( nikt nikogo jednak nie katował , A co mi teraz jeszcze przyszło do głowy to fakt że w sumie najwięcej szalików traciło się na rzecz pierdolonych psów którzy eskortowali autobusy po meczach ... )
Mało tego - pewnie nie wiesz bo nie dopytywałes ale te lata dziewięćdziesiąte o których wspomniałaś to lata w których np. na takim Widzewie wschodzie tacy Wy tłukliście się miedzy soba osiedle na osiedle, odrazu sprostuje ze na Naszych Osiedlach tez takie akcje miały miejsce.
Jeśli już twoim Kompendium wiedzy jest to Forum i jeżeli faktycznie chcesz się tutaj wypowiadać to wypowiadaj się z sensem a na tematy o których nie masz pojęcia po prostu nie pisz
"Może gdybyś miał więcej lat niż 15 to byś wiedział ilu was byli widać na ulicach w latach 90 a ilu teraz ;) a ponoć teraz jak wymiatacie ..."
Wyraznie piszę że w latach 90 właśnie było Was bardzo widać i ten post miał być własnie dla Was pro a nie przeciw !
Po drugie @1925 szkoda bo byłes/jesteś jednym z nielicznych których tu szanowałem z drugiej strony i jakbyś pogrzebał w historii to właśnie z Toba też rozmawiałem o tamtych czasach - latach 90, o finale PP w Zabrzu czy walce na paski (sprzączki) itd...
Okrasą tamtych czasów były turnieje na Orle gdzie potrafiliśmy grać mecze jeden po drugim , pamietam taki mecz gdzie Wasz sie kończy, nasz miał zacząć i nagle mnóstwo ludzi rozpina flejersy a tam czerwone końcowki -- spore ryzyko
O Widzewie Wschodzie wiem doskonale bo sam osobiście z chłopakami z Elsnera biegałem gościnnie.
Chcesz możemy o derbach w 90 roku pogadać -- pytaj śmiało o co chcesz , może o to jak kamionkę robiliście
Ile to lat jeszcze chodziliśmy pod Galera na swój sektor ? 2-3 ? nie pamietam bo juz pozniej nas prowadzali od WAM.
Nie pamiętam już numeru ale to był jakiś czerwoniak , może F który jeżdzil Kosciuszki i skrecał w Mickiewicza.
Pamietam jak raz sie zbiegło że calutki najebany Waszymi kibicami akurat skrecal w momencie jak szedl Nasz pochód -- ale kilka ciezarowek Milicji zrobilo szybko porzadek ...
Miło jakbyś odszczekał te słabe oskarżenia jak się okazuje bezpodstawne --- decyzję zostawiam Tobie
Pozdrawiam
-
Szacun dla Łks za aktywnośc i pomysłowość, u nas rzeczywiście chyba jak ktoś pisał wyżej skupieni jesteśmy na skubaniu klubu z kasy.
Ale niewiarygodne jest to że ktoś może powiedzieć że w dniu meczowym Widzew wyjmuje barwy pod stadionem no prosze was!!, naprawdę tu sa ludzie którzy na meczu nawet nie byli??? fotki mam porobić jak wygląda Piłsudskiego od piotrkowskiej w dniu meczowym?? Raz jedyny, z ciekawości byłem natomiast w okolicy Unii 2 w dniu meczowym i 2 km od stadionu, nikogo w barwach nie widziałem, pod samym stadionem, dopiero mnóstwo wysiadających z samochodów i przebieranka w koszulki na całego
Ale niewiarygodne jest to że ktoś może powiedzieć że w dniu meczowym Widzew wyjmuje barwy pod stadionem no prosze was!!, naprawdę tu sa ludzie którzy na meczu nawet nie byli??? fotki mam porobić jak wygląda Piłsudskiego od piotrkowskiej w dniu meczowym?? Raz jedyny, z ciekawości byłem natomiast w okolicy Unii 2 w dniu meczowym i 2 km od stadionu, nikogo w barwach nie widziałem, pod samym stadionem, dopiero mnóstwo wysiadających z samochodów i przebieranka w koszulki na całego
-
Spy pisze: ↑10.09.2020, 17:28Po pierwsze podobnie jak kolega saha07 zle zrozumiales moj post !!1925 pisze: ↑10.09.2020, 15:43
"Może gdybyś miał więcej lat niż 15 to byś wiedział ilu was byli widać na ulicach w latach 90 a ilu teraz ;) a ponoć teraz jak wymiatacie ..."
Wyraznie piszę że w latach 90 właśnie było Was bardzo widać i ten post miał być własnie dla Was pro a nie przeciw !
Po drugie @1925 szkoda bo byłes/jesteś jednym z nielicznych których tu szanowałem z drugiej strony i jakbyś pogrzebał w historii to właśnie z Toba też rozmawiałem o tamtych czasach - latach 90, o finale PP w Zabrzu czy walce na paski (sprzączki) itd...
Okrasą tamtych czasów były turnieje na Orle gdzie potrafiliśmy grać mecze jeden po drugim , pamietam taki mecz gdzie Wasz sie kończy, nasz miał zacząć i nagle mnóstwo ludzi rozpina flejersy a tam czerwone końcowki -- spore ryzyko
O Widzewie Wschodzie wiem doskonale bo sam osobiście z chłopakami z Elsnera biegałem gościnnie.
Chcesz możemy o derbach w 90 roku pogadać -- pytaj śmiało o co chcesz , może o to jak kamionkę robiliście
Ile to lat jeszcze chodziliśmy pod Galera na swój sektor ? 2-3 ? nie pamietam bo juz pozniej nas prowadzali od WAM.
Nie pamiętam już numeru ale to był jakiś czerwoniak , może F który jeżdzil Kosciuszki i skrecał w Mickiewicza.
Pamietam jak raz sie zbiegło że calutki najebany Waszymi kibicami akurat skrecal w momencie jak szedl Nasz pochód -- ale kilka ciezarowek Milicji zrobilo szybko porzadek ...
Miło jakbyś odszczekał te słabe oskarżenia jak się okazuje bezpodstawne --- decyzję zostawiam Tobie
Pozdrawiam
-
Spy
Sytuacja o ktorej piszesz to albo Derby u Nas na 0:0 na wiosne 94 albo na jesien 94 gdzie przegralismy 2:4 gdzie jechalismy wypchanym po brzegi K z Balut i Radogoszcza - jak mnie pamiec nie zawodzi to najpierw psiarnia Was rozgonila w strone szpitalu Wam a Nas w strone hotelu światowit bo autobus pozostal bez przedniej szyby.
Kamionki Derbowe byly zawsze jak szliscie chodnikiem od strony dworca Kaliskiego gdzie psiska prowadzily Was tak jakby tylko czekaly by przypierdolic blondyną jednym czy drugim po tym jak zacznie sie awantura pod stadionem ( ale oni mieli jeszcze Zomowskie zapedy - wszak to byl jeszcze poczatek nowego systemu )
Zle Cie ocenilem, sory
Sytuacja o ktorej piszesz to albo Derby u Nas na 0:0 na wiosne 94 albo na jesien 94 gdzie przegralismy 2:4 gdzie jechalismy wypchanym po brzegi K z Balut i Radogoszcza - jak mnie pamiec nie zawodzi to najpierw psiarnia Was rozgonila w strone szpitalu Wam a Nas w strone hotelu światowit bo autobus pozostal bez przedniej szyby.
Kamionki Derbowe byly zawsze jak szliscie chodnikiem od strony dworca Kaliskiego gdzie psiska prowadzily Was tak jakby tylko czekaly by przypierdolic blondyną jednym czy drugim po tym jak zacznie sie awantura pod stadionem ( ale oni mieli jeszcze Zomowskie zapedy - wszak to byl jeszcze poczatek nowego systemu )
Zle Cie ocenilem, sory
-
@1925
Roku nie pamiętam ale może być tak jak piszesz , pamiętam że zamieszanie było przeogromne ...
Co do kamionki to wtedy byly modne takie kurtki zimowe Starter typu Chicago czy Orlando , gruby kaptur na łeb i jeszcze się łapy kładło żeby glowę jakoś ochronić.
Zawsze podziwiałem tych handlarzy kaset magnetofonowych zaraz przy Galerze , nie pękali że Derby stali twardo z towarem.
Co do zapędów Zomowców , to pamiętam jak nas konkretnie przepałowali przy Wólczańskiej bo za wolno szliśmy już w drodze powrotnej z Derbów- wtedy się nie pierdolili
Teraz meczyk o 18 to widzę wychodzą 17.40 w auto i tyle, kiedyś Derby o 18 to się wychodziło 8-9 rano , pierwszy przystanek Polmos, drugi Juventus przy Sienkiewicza -- dziś to niewiarygodne ale szło sie i waliło z gwinta jakiegos Tura lub innego winiacza a psiarnia nie reagowała.
A i zapomniałem o dodatkowej atrakcji w postaci szklanych kulek z Trybuny to rzadkość ale zdarzało sie ;)
Roku nie pamiętam ale może być tak jak piszesz , pamiętam że zamieszanie było przeogromne ...
Co do kamionki to wtedy byly modne takie kurtki zimowe Starter typu Chicago czy Orlando , gruby kaptur na łeb i jeszcze się łapy kładło żeby glowę jakoś ochronić.
Zawsze podziwiałem tych handlarzy kaset magnetofonowych zaraz przy Galerze , nie pękali że Derby stali twardo z towarem.
Co do zapędów Zomowców , to pamiętam jak nas konkretnie przepałowali przy Wólczańskiej bo za wolno szliśmy już w drodze powrotnej z Derbów- wtedy się nie pierdolili
Teraz meczyk o 18 to widzę wychodzą 17.40 w auto i tyle, kiedyś Derby o 18 to się wychodziło 8-9 rano , pierwszy przystanek Polmos, drugi Juventus przy Sienkiewicza -- dziś to niewiarygodne ale szło sie i waliło z gwinta jakiegos Tura lub innego winiacza a psiarnia nie reagowała.
A i zapomniałem o dodatkowej atrakcji w postaci szklanych kulek z Trybuny to rzadkość ale zdarzało sie ;)