Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Dlaczego Jastrzębie gra w Wodzisławiu Śl.?
-
kuntakinte1
Montaż podgrzewania i nawadniania płyty boiska.
Dziękuję. Chociaż "Gospodarze" będą mogli wejść, czy mecz przy pustych trybunach i ile to potrwa?
W Jastrzebiu najwcześniej zagramy z LKSem. Jeśli chodzi o Wodzisław i mecz z kibicami to ciężka sprawa, stadion nie posiada monitoringu.ANTYpzpn pisze: 25.08.2020, 20:10Dziękuję. Chociaż "Gospodarze" będą mogli wejść, czy mecz przy pustych trybunach i ile to potrwa?
Kibice Arki będą w Jastrzębiu wejdą na sektor gości?, jest w ogóle organizowany wyjazd na Arce
Po pierwsze mecz GKS Jastrzębie Arka Gdynia jest rozgrywany w Wodzisławiu po drugie mecz bez udziału publiczności.
W Gliwicach znów się omnażaja Jednak Piast Gliwice to chomosexualisci lubią walikić konia publicznie
OMNAŻAJĄ?????Jorguś pisze: 09.09.2020, 18:43 W Gliwicach znów się omnażaja Jednak Piast Gliwice to chomosexualisci lubią walikić konia publicznie
Następny turbodebil wjechał na kibice.net.....
-
markusGieKSa
Ignoruj. Debil tylko na to czeka ,zeby z nim wejsc w dyskusje..
Non sum alcohola perfecta
https://dziennikzachodni.pl/protest-kob ... 1-15171704
Nieoficjalnie mówi się o tym, że Mateusza L. zatrzymano, żeby wpłynąć na jego starszego brata i namówić go do współpracy ze śledczymi. Nawet jeśli tak było, to się nie udało, a „Lucky” postanowił zeznawać dopiero niedawno i ostro zaatakował w swoich wypowiedziach „małych świadków koronnych”.
Nieoficjalnie mówi się o tym, że Mateusza L. zatrzymano, żeby wpłynąć na jego starszego brata i namówić go do współpracy ze śledczymi. Nawet jeśli tak było, to się nie udało, a „Lucky” postanowił zeznawać dopiero niedawno i ostro zaatakował w swoich wypowiedziach „małych świadków koronnych”.
Masz ujemne iq?trolo pisze: 10.09.2020, 14:36 https://dziennikzachodni.pl/protest-kob ... 1-15171704
-
siemanko66
https://dziennikzachodni.pl/protest-kob ... 1-15171704
"- Moja mama musiała wziąć kredyt, żeby kupić mi szybko nowe drzwi do mieszkania, ponieważ nic z nich nie zostało. Antyterroryści zniszczyli nam panele, łóżko, meble, dziury zostały nawet w suficie - opowiada Dominika.
To dziewczyna Patryka S. ps. „Globek”, który również został oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Para chwilę przed zatrzymaniem wynajęła nowe mieszkanie, które zostało doszczętnie zdemolowane. Agenci CBŚP punktualnie o szóstej rano wyłamali drzwi i wrzucili do środka granat hukowy, który trafił w psa.
- Przez pół godziny siedziałam prawie nago i nikt nie pozwolił mi się nawet ubrać - wspomina."
KURWAAAAA :D
Ah Ci źli policjanci, przecież mogli tych bandziorów kulturalnie na kawę zaprosić :D
Chyba dziewczynom kończy się kasa.
"- Moja mama musiała wziąć kredyt, żeby kupić mi szybko nowe drzwi do mieszkania, ponieważ nic z nich nie zostało. Antyterroryści zniszczyli nam panele, łóżko, meble, dziury zostały nawet w suficie - opowiada Dominika.
To dziewczyna Patryka S. ps. „Globek”, który również został oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Para chwilę przed zatrzymaniem wynajęła nowe mieszkanie, które zostało doszczętnie zdemolowane. Agenci CBŚP punktualnie o szóstej rano wyłamali drzwi i wrzucili do środka granat hukowy, który trafił w psa.
- Przez pół godziny siedziałam prawie nago i nikt nie pozwolił mi się nawet ubrać - wspomina."
Ah Ci źli policjanci, przecież mogli tych bandziorów kulturalnie na kawę zaprosić :D
-
Oberschlesien14
Jaki to ma związek z tym tematem?
-
szwadron97
Ciężko przyzwyczaić się z luksusow do normalnego życia więc protestująsiemanko66 pisze: 10.09.2020, 18:25 https://dziennikzachodni.pl/protest-kob ... 1-15171704
Czyli do PF już się odcinacie, że to nie na temat? Redaktorek napisał, że L zeznaje, a tu cisza jak makiem zasiał. Czyli rozmawia z tymi, z którymi nie powinien.
-
siemanko66
Taki, że zła policja bije kiboli a lambadziariom kończy się hajz ;)
Czyli jednak masz ujemne IQ.trolo pisze: 10.09.2020, 20:00 Czyli do PF już się odcinacie, że to nie na temat? Redaktorek napisał, że L zeznaje, a tu cisza jak makiem zasiał. Czyli rozmawia z tymi, z którymi nie powinien.
-
Königshütte
Obyś zdechła w męczarniach szmato.siemanko66 pisze: 10.09.2020, 18:25Ah Ci źli policjanci, przecież mogli tych bandziorów kulturalnie na kawę zaprosić :D
Kolejny przykład na to jakie sprute k**** opanowują to forum. Ludzie w całym kraju próbują walczyć z patologią jaką jest instytucja tzw. małego świadka koronnego a k**** powyżej cieszą ryje że psy kogoś wyciągają w obecności dzieci.
a ty trolo tłuku nie rozumiesz prostych rzeczy więc też sklej cipsko.
j**** 60!
Bandycki Batory
ku*** ciesz się dalej debilu z działań policji i prokuratury, klaszcz im ile sił! Tfuuuuu.
-
iamcriminal
od L to ty sie odpierdol aferowiczko pokroju fan fanatiktrolo pisze: 10.09.2020, 20:00 Czyli do PF już się odcinacie, że to nie na temat? Redaktorek napisał, że L zeznaje, a tu cisza jak makiem zasiał. Czyli rozmawia z tymi, z którymi nie powinien.
W********** jeszcze bity cwelu transparent pod komende wywiesić z podziękowaniami dla mundurowych za zamykanie dobrych chłopaków, oby na ciebie k**** coś ciężkiego spadło.siemanko66 pisze: 10.09.2020, 18:25 https://dziennikzachodni.pl/protest-kob ... 1-15171704
j**** urkaine
-
Königshütte
L. też chciał zeznawać? bo twierdziliście że cała czołówka chciała iść w koronę ale prorokowi wystarczył baleron i surma. Przeczytałaś ostatnio nagłówek w szmirze od szechtera i jako pierwsza tu przyleciałaś się spruć że kolejna osoba z Ruchu poszła na współpracę więc c*** ci do d*** za pomówienia.fan fantik pisze: 11.09.2020, 10:20Aferowiczko ??? Kim Ty ku*** jesteś c**** niemyty...teraz będziecie nosić na rękach pazia który najpierw chciał zeznawac i dostać koronę..a teraz wielce ciśnie rubasowi i surmie...wtedy się nie liczy.. Teraz już jest ok ..bez odbioru 60tki ..bo pewnie kozak jesteś w necie jak twój kolega po szalu dostał wiadomość na priwa i jakos nie mogę doczekać się odpowiedzi.wiec sklej pizde i trzy huje w bok odemnie...iamcriminal pisze: 11.09.2020, 01:33od L to ty sie odpierdol aferowiczko pokroju fan fanatiktrolo pisze: 10.09.2020, 20:00 Czyli do PF już się odcinacie, że to nie na temat? Redaktorek napisał, że L zeznaje, a tu cisza jak makiem zasiał. Czyli rozmawia z tymi, z którymi nie powinien.
Bandycki Batory
Jeżeli znasz akta? A ty znasz? To powiedz skąd? Może jakieś kopie zeznań masz od kolegów z pracy??
Wy jesteście Śląska trójca lalalalala ,fotki groźne wszystko gra ale 60tek trochę przybyło?
-
siemanko66
DOBRE CHŁOPAKI :DKkrawczyk pisze: 11.09.2020, 10:27W********** jeszcze bity cwelu transparent pod komende wywiesić z podziękowaniami dla mundurowych za zamykanie dobrych chłopaków, oby na ciebie k**** coś ciężkiego spadło.siemanko66 pisze: 10.09.2020, 18:25 https://dziennikzachodni.pl/protest-kob ... 1-15171704
Kozaki w grupie, pizdy solo.
Zamykać was jebanych dilerów i sutenerów.
Im mniej takich gnid na wolności, tym lepiej dla kraju.
Ale wy, ciemna masa tego nie zrozumie.
Bo bUG, chonor, sprzedawanie ziomków :D
-
siemanko66
Oby was wszystkich pozamykali. Bo w razie wojny będziecie sprzedawać okupantom jak wasi koledzy ;)
Mit, że w razie wojny kibole BĘDĄ BRONIĆ ojczyzny umarł już dawno w społeczeństwie.
Jedyne co pozostało, to śmiech z was.
Mit, że w razie wojny kibole BĘDĄ BRONIĆ ojczyzny umarł już dawno w społeczeństwie.
Dobra W********** na parade równoscisiemanko66 pisze: 12.09.2020, 18:59 Oby was wszystkich pozamykali. Bo w razie wojny będziecie sprzedawać okupantom jak wasi koledzy ;)
j**** urkaine
-
siemanko66
Hej, ale wy walczycie na żywo i się r************* a potem was zamykają :DKumatyinaczej pisze: 12.09.2020, 19:14Walcz w internecie... Tylko tu możesz bez wpierdolu.siemanko66 pisze: 12.09.2020, 18:59 Oby was wszystkich pozamykali. Bo w razie wojny będziecie sprzedawać okupantom jak wasi koledzy ;)
To jak obronicie tę ojczyznę i będzie bić kolorowych, skoro siedzicie za narko i sutenerstwo?
j**** waszą debilną logikę :D
Ty ruro mówisz o logice? Myślisz, że kibice to sto osób w społeczeństwie? Ludzie mają poważne sprawy, a twoja antifa potrafi się rozjebać za liścia na mieście. Przytul się do chłopaka i skończ krucjatę na knet.siemanko66 pisze: 12.09.2020, 19:25Hej, ale wy walczycie na żywo i się r************* a potem was zamykają :DKumatyinaczej pisze: 12.09.2020, 19:14Walcz w internecie... Tylko tu możesz bez wpierdolu.siemanko66 pisze: 12.09.2020, 18:59 Oby was wszystkich pozamykali. Bo w razie wojny będziecie sprzedawać okupantom jak wasi koledzy ;)
To jak obronicie tę ojczyznę i będzie bić kolorowych, skoro siedzicie za narko i sutenerstwo?
j**** waszą debilną logikę :D
-
Königshütte
daffy666, chomik666, siemanko66(?). Przypadek? Nie sądze.
Bandycki Batory
-
Jakimomnick
Lewaki za POlicją wyjebaną mom Ruch czy KSG aly aby kibivować doniesieniom z poleranka i kibicować Wyborczej żenada gorole A.C.A.B .!!@!!
Od 28.08.2020, 12:54 temat leżał nie ruszony, nikt tu nie zabierał głosu.
Ten sam scenariusz co jakiś czas. Temat leży, pojawia się jakiś ciul i temat startuje.
Tak się nakręca ruch na stronie ;)
Koalicja wybiega na ruch jadący do Bytomia. Ten kolejny raz obsrywa zbroje i połowa aut przejeżdża a druga połowa zawraca i spierdala
-
19__kattowitz__20
W dniu dzisiejszym zbieramy się w 140 osób rudzkiego składu, dołącza do nas również 60 osób BPM. Wyruszamy na mecz, po drodze dostajemy cynk, że żabole są zebrani i czekają na Rudzie 1 na ulicy Górniczej. Podjeżdżamy na miejsce jednak zastajemy tam tylko kilkanaście osób, które zostają pogonione. Dalej spokojnie docieramy na miejsce zbiórki. Co do śmiechu wartej relacji koleżanek z Górnika, to rzeczywiście kalkulujemy: będąc w dwukrotnej przewadze liczebnej, szukając was po waszych osiedlach w celu konfrontacji nie podejmujemy rękawicy... Wnioski niech każdy sobie sam wyciągnie.
No to zaczyna się 3.2.1 start, niepokonany Ruch do internetowego ataku!
Natiste pisze: 13.09.2020, 19:47 W dniu dzisiejszym zbieramy się w 140 osób rudzkiego składu, dołącza do nas również 60 osób BPM. Wyruszamy na mecz, po drodze dostajemy cynk, że żabole są zebrani i czekają na Rudzie 1 na ulicy Górniczej. Podjeżdżamy na miejsce jednak zastajemy tam tylko kilkanaście osób, które zostają pogonione. Dalej spokojnie docieramy na miejsce zbiórki. Co do śmiechu wartej relacji koleżanek z Górnika, to rzeczywiście kalkulujemy: będąc w dwukrotnej przewadze liczebnej, szukając was po waszych osiedlach w celu konfrontacji nie podejmujemy rękawicy... Wnioski niech każdy sobie sam wyciągnie.
https://www.facebook.com/torcidagornik9 ... &source=48 a te samochody zwracające to pewnie ludzi z kościoła wracający
-
protektormalopolska
Jakie auta zawracajace? Widac tylko bade skakajaca przy jezdni 5 sekund po czym zawijka. Myslicie ze Euch w dwa razy wiekszej pezewadze wydygal sie przed Wami? Tam nawet ekipy nie widac tylko kilka aut orzypadkowych ludzi.
ABG
protektormalopolska pisze: 14.09.2020, 14:40 Jakie auta zawracajace? Widac tylko bade skakajaca przy jezdni 5 sekund po czym zawijka. Myslicie ze Euch w dwa razy wiekszej pezewadze wydygal sie przed Wami? Tam nawet ekipy nie widac tylko kilka aut orzypadkowych ludzi.
[/quote
Jak doszles do tego że to przypadkowi ludzie ?
-
protektormalopolska
Chcesz mi powiedzie ze te 3 auta co przepusciliscie nie zwracajac na nie nawet uwagi to ten Ruch spierdal... przed wami :)? Kur zero cisnienia zrobiloscoe jakas pokazowke jak zwykle i tyle. Moze troche sie Wam fartnelo ze ten Ruch w 200 chlopa Was nie spotkal. Koncze temat bo po filmach i zdjeciach widac tylko grupe ktoreaa wychodzi na droge ch... wie do kogo i pala wroty po kilku sekundach. Koncze temat
ABG