Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
Będzie tęczowo i będziemy żyli w zgodzie.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Wodzu, to na kogo głosować? Na Jakiego? A może na Sasina? ;)Potezny Warmianin pisze: ↑31.05.2020, 16:18
No tego jeszcze nie bylo ze trzeba wklejac kazdej kurwie osobno linki po kilka razy
[link]
A za tą k***ę to w tym roku nie pojadę z rodziną na wakacje na Warmię, tylko na Mazury. I z czego będziecie żyli?
-
Drugi raz wam dewastują pomnik Kościuszki, a w Warszawie "patrioci w szalikach" to chyba na urlopach, lub nie mają czasu na reakcję, bo biegają teraz za podpisami dla Rafała. Ja wiem, chroniąc społecznie pomnik, czy go doczyszczajac z własnych środków i inicjatywy, to nie to samo samo co racowicko 1 sierpnia, czy marsze 11 listopada. Jeszcze za czasów tuskowych, za taki policzek,to były efektowne rajdy na squoty, teraz to już wszyscy biegają po ekipach i nie mają na jakieś Kościuszki czasu, a może i co niektórzy wola klękać na kolano i krzyczeć, że nie mogą oddychać jak ich nowi czarni bracia.
-
Zamiana jednej k**** i jego bande sejmowych złodzieji, a na drugą kurwe i jego sejmowych złodzieji i w dodatku popierających kolorowe ścierwo. Ciężki wybór.
-
A co mieli wystawić warty pod pomnikiem? Czy szukać sprawców po całej Warszawie? Sam mogłes dupsko ruszyć i pilnować pomnika.turms_gorski pisze: ↑07.06.2020, 13:19Drugi raz wam dewastują pomnik Kościuszki, a w Warszawie "patrioci w szalikach" to chyba na urlopach, lub nie mają czasu na reakcję, bo biegają teraz za podpisami dla Rafała. Ja wiem, chroniąc społecznie pomnik, czy go doczyszczajac z własnych środków i inicjatywy, to nie to samo samo co racowicko 1 sierpnia, czy marsze 11 listopada. Jeszcze za czasów tuskowych, za taki policzek,to były efektowne rajdy na squoty, teraz to już wszyscy biegają po ekipach i nie mają na jakieś Kościuszki czasu, a może i co niektórzy wola klękać na kolano i krzyczeć, że nie mogą oddychać jak ich nowi czarni bracia.
j**** urkaine
-
problem w tym ze Kościuszko to nie wiem czy akurat jest po linii politycznej kibicow.turms_gorski pisze: ↑07.06.2020, 13:19Drugi raz wam dewastują pomnik Kościuszki, a w Warszawie "patrioci w szalikach" to chyba na urlopach, lub nie mają czasu na reakcję, bo biegają teraz za podpisami dla Rafała. Ja wiem, chroniąc społecznie pomnik, czy go doczyszczajac z własnych środków i inicjatywy, to nie to samo samo co racowicko 1 sierpnia, czy marsze 11 listopada. Jeszcze za czasów tuskowych, za taki policzek,to były efektowne rajdy na squoty, teraz to już wszyscy biegają po ekipach i nie mają na jakieś Kościuszki czasu, a może i co niektórzy wola klękać na kolano i krzyczeć, że nie mogą oddychać jak ich nowi czarni bracia.
To był zwolennik Konsytucji 3 Maja(czyli proby wyrwania Polski z zascianka sredniowiecznych zabobonow), z Polski Kościuszko uciekł przed tymi ktorzy sie temu sprzeciwli, czyli przed klerem i ich zdradą ktora nosi dumnie nazwe kondederacji targowickiej, w samym USA Kościuszko byl przyjacielem murzynow.
Wiec byc moze dewastacja pomnika Kosciuszki jest na rękę szefostwu kibolskiemu. W koncu Kosciuszko to taki owczesny jakby na to nie spojrzec anty-pisowiec (wszak PIS to wypisz wymaluj owczesna targowica, magnaci z kosciolem katolickim w spisku przeciwko postepowej i pro-europejskiej Konstytucji 3 Maja).
-
Kiuuurwa ale tu nie o historię chodzi tylko po prostu jak można zarzucać komuś, jakiejś ekipie, że pomnik na mieście jakieś łachudry pomalowały? Lech w biały dzień nie upilnował okolic Bułgarskiej od eNeSów a co mówić o 5 sekudowej dewastacji sprayem w nocy. Na prawdę trzeba mieć złą wolę żeby komuś coś takiego zarzucać.
-
napisalem ci troche z przymrozeniem oka ze historycznie to Kosciuszko byl raczej blizej ideologi ktora niekoniecznie jest wspolczesnie kochana na stadionach.Spaacerowicz pisze: ↑09.06.2020, 00:36Kiuuurwa ale tu nie o historię chodzi tylko po prostu jak można zarzucać komuś, jakiejś ekipie, że pomnik na mieście jakieś łachudry pomalowały? Lech w biały dzień nie upilnował okolic Bułgarskiej od eNeSów a co mówić o 5 sekudowej dewastacji sprayem w nocy. Na prawdę trzeba mieć złą wolę żeby komuś coś takiego zarzucać.
to po 1.
a po 2. czy oczekujesz ze kibice beda sie bic o pomniki? Az dziwne ze nie walczyli gdy burzono pomnik czterech śpiących, co tam ze pomnik żolnierzy radzieckich, wazne ze pomnik i ze stał w Wawie, co nie?
-
A z jakiej racji niby maja cos robic ? Co, wszyscy maja podporzadkować się tej zjebanej modzie na patriotyzm ? Nie rozumiem tego, z jednej strony jestescie patriotami, kochacie ten kraj (haha), co wiec w sytuacji kiedy wasi koledzy ida siedziec na mocy wyroku W IMIENIU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKI ? Brakuje jeszcze tego zeby ktos zaczal pierdolic o tym ze kibice w razie wojny pierwsi stana do walki haha, niby kto, ci pseudogangsterzy co maja wyjebane na swoj klub a co dopiero na polske ? Serio za politykow chcecie umierać ? To w takim razie idzcie do wojska, pobor ruszyl, NA RAZIE dobrowolny, i niech wodz kaczynski was prowadzi pod sztandarem USRAELA
Mors certa, hora incerta
-
Aktywność Legii kiedyś a dzisiaj to nieporozumienie. Więcej Łada Biłograj robi niż ekipa z 2mln miasta.
-
Rownie czesto jak czesto ty zagladales do ksiazek. i ja i ty znamy odpowiedz: nigdy.Dario1916 pisze: ↑09.06.2020, 13:01Ile razy przechodziłeś zapalenie opon mózgowych ?FOSHAN pisze: ↑08.06.2020, 22:53problem w tym ze Kościuszko to nie wiem czy akurat jest po linii politycznej kibicow.turms_gorski pisze: ↑07.06.2020, 13:19Drugi raz wam dewastują pomnik Kościuszki, a w Warszawie "patrioci w szalikach" to chyba na urlopach, lub nie mają czasu na reakcję, bo biegają teraz za podpisami dla Rafała. Ja wiem, chroniąc społecznie pomnik, czy go doczyszczajac z własnych środków i inicjatywy, to nie to samo samo co racowicko 1 sierpnia, czy marsze 11 listopada. Jeszcze za czasów tuskowych, za taki policzek,to były efektowne rajdy na squoty, teraz to już wszyscy biegają po ekipach i nie mają na jakieś Kościuszki czasu, a może i co niektórzy wola klękać na kolano i krzyczeć, że nie mogą oddychać jak ich nowi czarni bracia.
To był zwolennik Konsytucji 3 Maja(czyli proby wyrwania Polski z zascianka sredniowiecznych zabobonow), z Polski Kościuszko uciekł przed tymi ktorzy sie temu sprzeciwli, czyli przed klerem i ich zdradą ktora nosi dumnie nazwe kondederacji targowickiej, w samym USA Kościuszko byl przyjacielem murzynow.
Wiec byc moze dewastacja pomnika Kosciuszki jest na rękę szefostwu kibolskiemu. W koncu Kosciuszko to taki owczesny jakby na to nie spojrzec anty-pisowiec (wszak PIS to wypisz wymaluj owczesna targowica, magnaci z kosciolem katolickim w spisku przeciwko postepowej i pro-europejskiej Konstytucji 3 Maja).
-
Mógłby przejść i 10 razy, a i tak będzie bardziej sprawny umysłowo niż ty tępaku i twój koleś "jestesmywaszastolicą". Polot was obu jest równy polotowi radzieckiego traktora, co pokazała wymiana zdań między kolegą FOSHAN a wami amebki boże z Łazienkowskiej.Dario1916 pisze: ↑09.06.2020, 13:01Ile razy przechodziłeś zapalenie opon mózgowych ?FOSHAN pisze: ↑08.06.2020, 22:53problem w tym ze Kościuszko to nie wiem czy akurat jest po linii politycznej kibicow.turms_gorski pisze: ↑07.06.2020, 13:19Drugi raz wam dewastują pomnik Kościuszki, a w Warszawie "patrioci w szalikach" to chyba na urlopach, lub nie mają czasu na reakcję, bo biegają teraz za podpisami dla Rafała. Ja wiem, chroniąc społecznie pomnik, czy go doczyszczajac z własnych środków i inicjatywy, to nie to samo samo co racowicko 1 sierpnia, czy marsze 11 listopada. Jeszcze za czasów tuskowych, za taki policzek,to były efektowne rajdy na squoty, teraz to już wszyscy biegają po ekipach i nie mają na jakieś Kościuszki czasu, a może i co niektórzy wola klękać na kolano i krzyczeć, że nie mogą oddychać jak ich nowi czarni bracia.
Przyszedł chlop co widać ze w odróżnieniu do „wspolrozmowcow” przeczytał w zyciu cos więcej niż etykietkę na puszce po piwie z biedry to chłopaki go charakternie opluli i zwyzywali bo nie zrozumieli. Cudowne jest to forum :))
Może z nim konkurować chyba tylko forum Legii, gdzie w połowie czerwca, tuzy warszawskiej internetowej chuliganki wciąż analizują krzywe wypłaszczone oraz liczbe zakazen na śmiertelnego wirusa. Oczywiście w rękawiczkach i maskach.
Niech to się nigdy nie kończy :)))
Może z nim konkurować chyba tylko forum Legii, gdzie w połowie czerwca, tuzy warszawskiej internetowej chuliganki wciąż analizują krzywe wypłaszczone oraz liczbe zakazen na śmiertelnego wirusa. Oczywiście w rękawiczkach i maskach.
Niech to się nigdy nie kończy :)))
Ale za to twoje trzy grosze bardzo wiele wniosły do dyskusji, obawiam sie ze nie zrozumiesz ale zupełnie nie dziwie się ze macie zgode :)
Nie musi być „kumato” bo z tego wyrosłem, a „prześmiewczo” jest i będzie na własne życzenie bo twoi koledzy z tego i innego forum to autentycznie wybitne jednostki, o szerokich horyzontach intelektualnych i rozległej wiedzy, dlatego bądź tak łaskaw i już nie przeszkadzaj tylko daj dalej im błyszczeć i być bohaterami oraz dumą swoich lokalnych społeczności, we dwóch z ośmiu kont.
:)))))))))))))
Nie musi być „kumato” bo z tego wyrosłem, a „prześmiewczo” jest i będzie na własne życzenie bo twoi koledzy z tego i innego forum to autentycznie wybitne jednostki, o szerokich horyzontach intelektualnych i rozległej wiedzy, dlatego bądź tak łaskaw i już nie przeszkadzaj tylko daj dalej im błyszczeć i być bohaterami oraz dumą swoich lokalnych społeczności, we dwóch z ośmiu kont.
:)))))))))))))
-
Ze statystykiem bym nie zadzierał. On ma zajebiście silną psychikę, co właśnie widać po uśmieszkach na końcu każdego zdania. W dodatku nie jest w ciemię bity bo obejrzał pełno filmów na youtube i dzięki temu ogarnia już wszystkie światowe spiski. Generalnie bardzo twardy rozmówca. Chyba nawet wyższa półka niż Gromson czy cichociemny.
-
Haha... Daleko mi do Legii, ale przypierdalać się, że Legioniści nie obronili pomnika przed farbą to mistrzostwo... CORAZ CIEKAWIEJ NA FORUM.
-
FOSHAN fajny post, ale jak widać forumowa ''eLita'' nie zrozumiała, stąd te pociski. A ćwierćinteligent powyżej jeszcze kogoś od tępych strzał wyzywa, komedia. No ale jeszcze większa komedia jest na legijnym forum w temacie o covid. Chciałem zapytać czy pampersów dokupili, ale nie chce mi się zakładać konta ;)
-
A co, oni w ten wirus jeszcze wierzą?Raiden pisze: ↑12.06.2020, 10:19FOSHAN fajny post, ale jak widać forumowa ''eLita'' nie zrozumiała, stąd te pociski. A ćwierćinteligent powyżej jeszcze kogoś od tępych strzał wyzywa, komedia. No ale jeszcze większa komedia jest na legijnym forum w temacie o covid. Chciałem zapytać czy pampersów dokupili, ale nie chce mi się zakładać konta ;)
-
t
Głodnemu chleb na myśli, ale co się dziwić jak się trzaskowskiego wybiera na prezydenta.jestesmywaszastolica pisze: ↑12.06.2020, 11:04Oj elyta sie widze zebrała oldies foszan raiden pitus i statystka w sam raz na jakiś gangbang z udziałem dochodzącego w górach.
j**** was pokemonki.
-
Od piątku, po tym jak lewacki tłum zniszczył Churchila, ekipy angielskich klubów "obstawiają" pomniki w Londynie i czynnie wspierają prawicowe manifestacje.
-
Ale Duda pocisnal wczoraj LGBT. Teraz Krawczyk i inne ananasy beda pierdolic jaki to pis prawicowy jest
Mors certa, hora incerta
-
Swoja droga Bosak czy inny ciul z konfederacji mial jaja powiedziec tak ostro o lgbt ? Gdyby nie pierdolone 500 plus czy inne gowna w przypadku 2 tury duda vs trzaskowski zaglosowalbym na dude, a tak to p******* nie bede nabijal k***** frekwencji i w chuju mam te wybory
Mors certa, hora incerta
-
Sluchaj Gremlinie, p******* ten twój Pis bo rozdaja twoje moje wszystkich pieniadze na pasożytów. Jedyny punkt jaki mi u nich odpowiada ze konsekwentne chcą wyciąć w pień lgbthiv+ nic wiecej.
j**** urkaine
-
a gdy wyjedziesz z tego swojego Skorgoszcza do Lonydnu czy Berlina to pierwsze co po zasilek na dzieciakaGromson pisze: ↑14.06.2020, 18:43Swoja droga Bosak czy inny ciul z konfederacji mial jaja powiedziec tak ostro o lgbt ? Gdyby nie pierdolone 500 plus czy inne gowna w przypadku 2 tury duda vs trzaskowski zaglosowalbym na dude, a tak to p******* nie bede nabijal k***** frekwencji i w chuju mam te wybory
KU CHWALE WIELKIEJ POLONII
-
Co przez ostatnie 5 lat zrobili w tym kierunku ?
Mors certa, hora incerta
-
Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
-
Ej to jak z tym bojkotem ? Beda mlyny wystawiac czy nie ?
Mors certa, hora incerta
-
-
Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
Mors certa, hora incerta
-
Twoja ekipa to...?Gromson pisze: ↑16.06.2020, 13:21Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
-
-
Nie latam w zadnej bo zostalem pogoniony, koniec tematuleniwiec pisze: ↑16.06.2020, 16:59Twoja ekipa to...?Gromson pisze: ↑16.06.2020, 13:21Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
Mors certa, hora incerta
-
Nie bo chce robić interesy zeby miec tyle kasy co Misiek
Mors certa, hora incerta
-
Ej jak mozna usunac konto ? Bo w sumie nie chce mi sie z wami prowadzic rozmowy bo nie jestescie na tyle kumaci. Zobaczcie jak slynny stal sie Misiek, ma tyle pieniedzy ze moze zaczac nowe zycie a zarobil je z nielegalu, tez chce byc taki sławny jak on
Mors certa, hora incerta
-
Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.
Skala własnego niegodnego zachowania nawet chyba ich samych przerosła i na derbach odrzucili nasze flagi. Nie zostały przyjęte.
J-23 nie był wcześniej aktywny kibicem. Raczej konsumentem używek. Wynajętym zadaniowo. Typowo bolszewickie metody, co zważywszy na rodowód ich klubu raczej nikogo nie powinno dziwić. :) Na Polonii wbrew temu, co niektórzy lubią twierdzić także w hierarchii daleko nie zaszedł. Potem pod parasolem sąsiadek.
-
a jak tam Piekarzewski po tej całej sytuacji? Dobrze się zachował i zasłużył, skoro takie honory były mu potem oddawane :)N'08 pisze: ↑17.06.2020, 18:53Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.
Skala własnego niegodnego zachowania nawet chyba ich samych przerosła i na derbach odrzucili nasze flagi. Nie zostały przyjęte.
J-23 nie był wcześniej aktywny kibicem. Raczej konsumentem używek. Wynajętym zadaniowo. Typowo bolszewickie metody, co zważywszy na rodowód ich klubu raczej nikogo nie powinno dziwić. :) Na Polonii wbrew temu, co niektórzy lubią twierdzić także w hierarchii daleko nie zaszedł. Potem pod parasolem sąsiadek.
-
A ty się niedawno wybudziłeś z jakiejś śpiączki czy jak? Przed pandemią kupując bilet na mecz czy wpisując się na listę wyjazdową nie podawałeś danych czy podawałeś fałszywe? Nie jesteś w systemie komputerowym? Lekka maseczka ci przeszkadza panie delikatny to co powiedzieć o szaliku na twarzy czy kominie albo chuście. Aż boję się domyślać jakie cierpienia i katusze musiałeś przeżywać stojąc w upale pod zadymioną sektorówką. Prawdopodobnie wszystko to widziałeś jedynie w internecie.Gromson pisze: ↑16.06.2020, 13:21Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
No i skoro o coś pytasz to powinieneś najpierw sam się odnieść do tego i jak ktoś pyta komu kibicujesz to nie wstydź się i powiedz jak na to zapatrują się kibice twojego klubu. Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie bo też nie wypada. Odpowiadanie w tak głupkowaty sposób jak powyżej świadczy jedynie o tobie. A skoro nie masz zdania na zadane przez siebie pytanie, wstydzisz się swojego klubu i kolegów tzn, że jesteś nikim.
-
Najlepsze podsumowanie tych wywodów "kolegi" z Polonii...drozdowiAK pisze: ↑17.06.2020, 21:10jak honorowo zdobywac barwy klubowe skoro ostatnio okazalo sie ze polonisci nawet swoje koszulki szaliki czapki itp zostawiaja z flagami po meczu w magazynku ?
-
Tak jakby u was nie było konfików... Już widzę, jak byście mieli w Wawie równorzędnego rywala, a nie jakąś popierdółke na poziomie Prochu Pionki, który zacząłby machać szablą i chwytać się każdej frajerskiej zagrywki byle wam dojebać, a wy byście stali i patrzyli się na to i nie chwycili za sprzęt... Z kim "przystajesz" takim się stajesz.
-
Jak Polonia skroila flagę elegant boys z dyskoteki :-) ?