Mógłby przejść i 10 razy, a i tak będzie bardziej sprawny umysłowo niż ty tępaku i twój koleś "jestesmywaszastolicą". Polot was obu jest równy polotowi radzieckiego traktora, co pokazała wymiana zdań między kolegą FOSHAN a wami amebki boże z Łazienkowskiej.Dario1916 pisze: 09.06.2020, 13:01Ile razy przechodziłeś zapalenie opon mózgowych ?FOSHAN pisze: 08.06.2020, 22:53problem w tym ze Kościuszko to nie wiem czy akurat jest po linii politycznej kibicow.turms_gorski pisze: 07.06.2020, 13:19 Drugi raz wam dewastują pomnik Kościuszki, a w Warszawie "patrioci w szalikach" to chyba na urlopach, lub nie mają czasu na reakcję, bo biegają teraz za podpisami dla Rafała. Ja wiem, chroniąc społecznie pomnik, czy go doczyszczajac z własnych środków i inicjatywy, to nie to samo samo co racowicko 1 sierpnia, czy marsze 11 listopada. Jeszcze za czasów tuskowych, za taki policzek,to były efektowne rajdy na squoty, teraz to już wszyscy biegają po ekipach i nie mają na jakieś Kościuszki czasu, a może i co niektórzy wola klękać na kolano i krzyczeć, że nie mogą oddychać jak ich nowi czarni bracia.
To był zwolennik Konsytucji 3 Maja(czyli proby wyrwania Polski z zascianka sredniowiecznych zabobonow), z Polski Kościuszko uciekł przed tymi ktorzy sie temu sprzeciwli, czyli przed klerem i ich zdradą ktora nosi dumnie nazwe kondederacji targowickiej, w samym USA Kościuszko byl przyjacielem murzynow.
Wiec byc moze dewastacja pomnika Kosciuszki jest na rękę szefostwu kibolskiemu. W koncu Kosciuszko to taki owczesny jakby na to nie spojrzec anty-pisowiec (wszak PIS to wypisz wymaluj owczesna targowica, magnaci z kosciolem katolickim w spisku przeciwko postepowej i pro-europejskiej Konstytucji 3 Maja).
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
oldies years
Re: Kibicowska Warszawa
-
StatystykKalkulator
Przyszedł chlop co widać ze w odróżnieniu do „wspolrozmowcow” przeczytał w zyciu cos więcej niż etykietkę na puszce po piwie z biedry to chłopaki go charakternie opluli i zwyzywali bo nie zrozumieli. Cudowne jest to forum :))
Może z nim konkurować chyba tylko forum Legii, gdzie w połowie czerwca, tuzy warszawskiej internetowej chuliganki wciąż analizują krzywe wypłaszczone oraz liczbe zakazen na śmiertelnego wirusa. Oczywiście w rękawiczkach i maskach.
Niech to się nigdy nie kończy :)))
Może z nim konkurować chyba tylko forum Legii, gdzie w połowie czerwca, tuzy warszawskiej internetowej chuliganki wciąż analizują krzywe wypłaszczone oraz liczbe zakazen na śmiertelnego wirusa. Oczywiście w rękawiczkach i maskach.
Niech to się nigdy nie kończy :)))
-
StatystykKalkulator
Ale za to twoje trzy grosze bardzo wiele wniosły do dyskusji, obawiam sie ze nie zrozumiesz ale zupełnie nie dziwie się ze macie zgode :)
Nie musi być „kumato” bo z tego wyrosłem, a „prześmiewczo” jest i będzie na własne życzenie bo twoi koledzy z tego i innego forum to autentycznie wybitne jednostki, o szerokich horyzontach intelektualnych i rozległej wiedzy, dlatego bądź tak łaskaw i już nie przeszkadzaj tylko daj dalej im błyszczeć i być bohaterami oraz dumą swoich lokalnych społeczności, we dwóch z ośmiu kont.
:)))))))))))))
Nie musi być „kumato” bo z tego wyrosłem, a „prześmiewczo” jest i będzie na własne życzenie bo twoi koledzy z tego i innego forum to autentycznie wybitne jednostki, o szerokich horyzontach intelektualnych i rozległej wiedzy, dlatego bądź tak łaskaw i już nie przeszkadzaj tylko daj dalej im błyszczeć i być bohaterami oraz dumą swoich lokalnych społeczności, we dwóch z ośmiu kont.
:)))))))))))))
-
Docent Furman
Ze statystykiem bym nie zadzierał. On ma zajebiście silną psychikę, co właśnie widać po uśmieszkach na końcu każdego zdania. W dodatku nie jest w ciemię bity bo obejrzał pełno filmów na youtube i dzięki temu ogarnia już wszystkie światowe spiski. Generalnie bardzo twardy rozmówca. Chyba nawet wyższa półka niż Gromson czy cichociemny.
Haha... Daleko mi do Legii, ale przypierdalać się, że Legioniści nie obronili pomnika przed farbą to mistrzostwo... CORAZ CIEKAWIEJ NA FORUM.
FOSHAN fajny post, ale jak widać forumowa ''eLita'' nie zrozumiała, stąd te pociski. A ćwierćinteligent powyżej jeszcze kogoś od tępych strzał wyzywa, komedia. No ale jeszcze większa komedia jest na legijnym forum w temacie o covid. Chciałem zapytać czy pampersów dokupili, ale nie chce mi się zakładać konta ;)
A co, oni w ten wirus jeszcze wierzą?Raiden pisze: 12.06.2020, 10:19 FOSHAN fajny post, ale jak widać forumowa ''eLita'' nie zrozumiała, stąd te pociski. A ćwierćinteligent powyżej jeszcze kogoś od tępych strzał wyzywa, komedia. No ale jeszcze większa komedia jest na legijnym forum w temacie o covid. Chciałem zapytać czy pampersów dokupili, ale nie chce mi się zakładać konta ;)
t
Głodnemu chleb na myśli, ale co się dziwić jak się trzaskowskiego wybiera na prezydenta.jestesmywaszastolica pisze: 12.06.2020, 11:04 Oj elyta sie widze zebrała oldies foszan raiden pitus i statystka w sam raz na jakiś gangbang z udziałem dochodzącego w górach.
j**** was pokemonki.
-
turms_gorski
Od piątku, po tym jak lewacki tłum zniszczył Churchila, ekipy angielskich klubów "obstawiają" pomniki w Londynie i czynnie wspierają prawicowe manifestacje.
Ale Duda pocisnal wczoraj LGBT. Teraz Krawczyk i inne ananasy beda pierdolic jaki to pis prawicowy jest
Mors certa, hora incerta
Swoja droga Bosak czy inny ciul z konfederacji mial jaja powiedziec tak ostro o lgbt ? Gdyby nie pierdolone 500 plus czy inne gowna w przypadku 2 tury duda vs trzaskowski zaglosowalbym na dude, a tak to p******* nie bede nabijal k***** frekwencji i w chuju mam te wybory
Mors certa, hora incerta
Sluchaj Gremlinie, p******* ten twój Pis bo rozdaja twoje moje wszystkich pieniadze na pasożytów. Jedyny punkt jaki mi u nich odpowiada ze konsekwentne chcą wyciąć w pień lgbthiv+ nic wiecej.Gromson pisze: 14.06.2020, 18:32 Ale Duda pocisnal wczoraj LGBT. Teraz Krawczyk i inne ananasy beda pierdolic jaki to pis prawicowy jest
j**** urkaine
a gdy wyjedziesz z tego swojego Skorgoszcza do Lonydnu czy Berlina to pierwsze co po zasilek na dzieciakaGromson pisze: 14.06.2020, 18:43 Swoja droga Bosak czy inny ciul z konfederacji mial jaja powiedziec tak ostro o lgbt ? Gdyby nie pierdolone 500 plus czy inne gowna w przypadku 2 tury duda vs trzaskowski zaglosowalbym na dude, a tak to p******* nie bede nabijal k***** frekwencji i w chuju mam te wybory
KU CHWALE WIELKIEJ POLONII
Co przez ostatnie 5 lat zrobili w tym kierunku ?Kkrawczyk pisze: 14.06.2020, 20:35Sluchaj Gremlinie, p******* ten twój Pis bo rozdaja twoje moje wszystkich pieniadze na pasożytów. Jedyny punkt jaki mi u nich odpowiada ze konsekwentne chcą wyciąć w pień lgbthiv+ nic wiecej.Gromson pisze: 14.06.2020, 18:32 Ale Duda pocisnal wczoraj LGBT. Teraz Krawczyk i inne ananasy beda pierdolic jaki to pis prawicowy jest
Mors certa, hora incerta
Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Ej to jak z tym bojkotem ? Beda mlyny wystawiac czy nie ?
Mors certa, hora incerta
A Twoja ekipa jak się do tego odnosi? Bo widzę, że pieprzysz o tym w kilku tematach.
Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
Mors certa, hora incerta
Twoja ekipa to...?Gromson pisze: 16.06.2020, 13:21Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
-
Robert Makłowicz
Był ten temat wałkowany już kilka razy, cofnij się o kilka stron wstecz.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Nie latam w zadnej bo zostalem pogoniony, koniec tematuleniwiec pisze: 16.06.2020, 16:59Twoja ekipa to...?Gromson pisze: 16.06.2020, 13:21Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowniPixie pisze: 15.06.2020, 22:20
A Twoja ekipa jak się do tego odnosi? Bo widzę, że pieprzysz o tym w kilku tematach.
Mors certa, hora incerta
Nie bo chce robić interesy zeby miec tyle kasy co Misiek
Mors certa, hora incerta
Ej jak mozna usunac konto ? Bo w sumie nie chce mi sie z wami prowadzic rozmowy bo nie jestescie na tyle kumaci. Zobaczcie jak slynny stal sie Misiek, ma tyle pieniedzy ze moze zaczac nowe zycie a zarobil je z nielegalu, tez chce byc taki sławny jak on
Mors certa, hora incerta
Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Skala własnego niegodnego zachowania nawet chyba ich samych przerosła i na derbach odrzucili nasze flagi. Nie zostały przyjęte.
J-23 nie był wcześniej aktywny kibicem. Raczej konsumentem używek. Wynajętym zadaniowo. Typowo bolszewickie metody, co zważywszy na rodowód ich klubu raczej nikogo nie powinno dziwić. :) Na Polonii wbrew temu, co niektórzy lubią twierdzić także w hierarchii daleko nie zaszedł. Potem pod parasolem sąsiadek.
a jak tam Piekarzewski po tej całej sytuacji? Dobrze się zachował i zasłużył, skoro takie honory były mu potem oddawane :)N'08 pisze: 17.06.2020, 18:53Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Skala własnego niegodnego zachowania nawet chyba ich samych przerosła i na derbach odrzucili nasze flagi. Nie zostały przyjęte.
J-23 nie był wcześniej aktywny kibicem. Raczej konsumentem używek. Wynajętym zadaniowo. Typowo bolszewickie metody, co zważywszy na rodowód ich klubu raczej nikogo nie powinno dziwić. :) Na Polonii wbrew temu, co niektórzy lubią twierdzić także w hierarchii daleko nie zaszedł. Potem pod parasolem sąsiadek.
-
Spaacerowicz
A ty się niedawno wybudziłeś z jakiejś śpiączki czy jak? Przed pandemią kupując bilet na mecz czy wpisując się na listę wyjazdową nie podawałeś danych czy podawałeś fałszywe? Nie jesteś w systemie komputerowym? Lekka maseczka ci przeszkadza panie delikatny to co powiedzieć o szaliku na twarzy czy kominie albo chuście. Aż boję się domyślać jakie cierpienia i katusze musiałeś przeżywać stojąc w upale pod zadymioną sektorówką. Prawdopodobnie wszystko to widziałeś jedynie w internecie.Gromson pisze: 16.06.2020, 13:21Ja mam wyjebane, a jak ty chcesz byc spisywany na meczach ktore nawet nie beda imprezami masowymi (tak,nawet w nizszych ligach tak bedzie, chcac wejsc na obiekt musisz podac swoje dane do tego 25 % moze wejsc tylko to daje srednio okolo 100 osob na meczach od 3 ligi w doł) to twoja sprawa, nie wspominajac juz o maseczce na upale, odleglosci 2m itp. Narazie pozostaje jezdzic na mecze sparingowe gdzie wszyscy maja wyjebane na jakies ograniczenia widowni
No i skoro o coś pytasz to powinieneś najpierw sam się odnieść do tego i jak ktoś pyta komu kibicujesz to nie wstydź się i powiedz jak na to zapatrują się kibice twojego klubu. Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie bo też nie wypada. Odpowiadanie w tak głupkowaty sposób jak powyżej świadczy jedynie o tobie. A skoro nie masz zdania na zadane przez siebie pytanie, wstydzisz się swojego klubu i kolegów tzn, że jesteś nikim.
Najlepsze podsumowanie tych wywodów "kolegi" z Polonii...drozdowiAK pisze: 17.06.2020, 21:10 jak honorowo zdobywac barwy klubowe skoro ostatnio okazalo sie ze polonisci nawet swoje koszulki szaliki czapki itp zostawiaja z flagami po meczu w magazynku ?
Tak jakby u was nie było konfików... Już widzę, jak byście mieli w Wawie równorzędnego rywala, a nie jakąś popierdółke na poziomie Prochu Pionki, który zacząłby machać szablą i chwytać się każdej frajerskiej zagrywki byle wam dojebać, a wy byście stali i patrzyli się na to i nie chwycili za sprzęt... Z kim "przystajesz" takim się stajesz.
-
szwadron97
Jak Polonia skroila flagę elegant boys z dyskoteki :-) ?
-
szwadron97
Legioniści robili sobie imprezy ochraniane przez antife?drozdowiAK pisze: 22.06.2020, 14:40W Warszawie konfikom z muranowa trend kibicowania po krakowsku z lbow wybijano mlotkami natomiast gdanszczanie tak dlugo przystawali z wsh ze sami albo kosuja albo sa kosowani .kartek pisze: 20.06.2020, 19:45Tak jakby u was nie było konfików... Już widzę, jak byście mieli w Wawie równorzędnego rywala, a nie jakąś popierdółke na poziomie Prochu Pionki, który zacząłby machać szablą i chwytać się każdej frajerskiej zagrywki byle wam dojebać, a wy byście stali i patrzyli się na to i nie chwycili za sprzęt... Z kim "przystajesz" takim się stajesz.podobno po cynku od ochrony zwiazanej z antifa o fladze towarzystwa kuby wesolowskiego wywieszonej na urodzinach organizowanych w klubie muzycznym na terenie obiektow warszawianki . pewnie wydzwonieni przez wspomnianych ochroniarzy polonisci pojechali za samochodem do ktorego trafilo po tej imprezie plotno EB i na odludziu napadli na opiekuna barw wracajacego do domu z dziewczyna .maskotke z konwiktorskiej chyba finalnie psy oddaly pokrzywdzonym po tym jak przypadkowo znalazly ja w jednej piwnic prowadzac inne sledztwo .
Bordziłowski i Popławski to Ci patrioci czy też powojenni Wasi prezesi? Bohaterowie wojny polsko-radzieckiej. Szkoda tylko, że nie po tej stronie co trzeba. :)Dario1916 pisze: 20.06.2020, 17:08Jeżeli klub założony na Wołyniu przez polskich patriotów, walczących z bolszewicką zarazą, cechujesz bolszewickim rodowodem to większego idioty od ciebie nie znajdziemy.N'08 pisze: 17.06.2020, 18:53Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Co do honorowego sposobu zdobycia flag to przestańcie się trzymać fujarek kasków to zobaczymy.
A potem kolejni niezłomni XXI wieku, bezkompromisowi w walce z okupantem zwanym ITI. Do czasu aż przepłynęły pieniążki od - do z ITI spierdalaj z dnia na dzień ITI patataj! :)
Nie mniej ani bardziej niż wszyscy wokół. Mimowolnie. A jak już gdzieś sami jedziemy to finał jest jak w Ostrołęce gdzie przeganiamy miejscowy motłoch. Co do flag to sposób ich przechowywania jest podobny jak gdzie indziej w Polsce a jak się chce to zawsze jest możliwość próby przejęcia - jak, co trzeba im na plus uczciwie przyznać Wasz fc z Nowego Dworu Maz., który przypuścił skuteczny atak.Dario1916 pisze: 20.06.2020, 17:08Jeżeli klub założony na Wołyniu przez polskich patriotów, walczących z bolszewicką zarazą, cechujesz bolszewickim rodowodem to większego idioty od ciebie nie znajdziemy.N'08 pisze: 17.06.2020, 18:53Żadna ciekawa historia. Sąsiadka w tamtym czasie od dawien dawna nie potrafiła zdobyć naszych flag w sposób honorowy - zresztą do dnia dzisiejszego włącznie im się to nie udało - przy czym sami stracili kilka swoich, więc wymyślili frajerską akcję i w taki to sposób weszli w posiadanie flag Polonii.490 pisze: 15.06.2020, 18:17 Kiedyś w szeregach Polonii pojawił się kret tzw agent "Ł"? jeśli dobrze pamiętam. Mógłby ktoś przybliżyć tą ciekawą historie?
Co do honorowego sposobu zdobycia flag to przestańcie się trzymać fujarek kasków to zobaczymy.
Albo od wyczajonych placków w dyskotece (EB'04), których u Was zawsze było pełno. :)
Czy legioniści organizują zbiórki na heroinę, dla bohatera słynnej akcji, którego można spotykać w okolicach centralnego? W myśl zasady pamiętaMY i cała Legia zawsze razem, solidarność jest najważniejsza!!!
:))) Zwykle na tym forum zaczynaliście we wrześniu/październiku. O prezesach w tym wątku było już trzy razy. Kto chce, niech sprawdzi. Co do liczby placków - liczy się % w ekipie. Nie wiem, czy macie się z czego cieszyć, że u Was zawsze pod względem liczby było niewielu, skoro od drugiej połowy lat '90 to 90% ekipy :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
musisz im wybaczyc...to byl jedyny niekomunistyczny klub w PRL-u a kto wie moze w calym ukladzie warszawskim...co ciekawe mial zgode owczensie z chyba najwiekszym beneficjentem systemu Gornikiem a oficjalna legenda glosila ze z tego samego powodu nienawidza Legii...tam taki dysonans poznawczy to norma
Na konflikt z ITI też nie mieliście wpływu. Od "jeszcze jeden" i ściągania Piotra S. vel. C. z potu po wzajemną miłość za pieniążki?Dario1916 pisze: 23.06.2020, 12:23N'08 pisze: 23.06.2020, 02:34Bordziłowski i Popławski to Ci patrioci czy też powojenni Wasi prezesi? Bohaterowie wojny polsko-radzieckiej. Szkoda tylko, że nie po tej stronie co trzeba. :)Dario1916 pisze: 20.06.2020, 17:08
Jeżeli klub założony na Wołyniu przez polskich patriotów, walczących z bolszewicką zarazą, cechujesz bolszewickim rodowodem to większego idioty od ciebie nie znajdziemy.
A potem kolejni niezłomni XXI wieku, bezkompromisowi w walce z okupantem zwanym ITI. Do czasu aż przepłynęły pieniążki od - do z ITI spierdalaj z dnia na dzień ITI patataj! :)
I cały czas będzie wypominanie czegoś sprzed wieku, na co my wpływu nie mieliśmy. Nie to co wy, gdy u was na trybunach zasiadały z honorami czerwone k******* pokroju Oleksego i reszty komuszej watahy.
Kurtyna.
Święty Piotr też się trzy razy wyparł Jezusa nim świt nadszedł. A dalej jest święty i poważany. Tak samo jak Legia. Co jest uczciwie rzecz oddając potęgą jakbyś w Polsce popytał. Albo w Żyrardowie. :) Pomimo swego czerwonego rodowodu. Budowanej na hańbie i niedoli innych potędze. Gdzie Gronkiewicz - Waltz i Trzaskowski zawsze byli mile widziani na trybunach. W końcu fundatorzy warszawskiego sportu prosto z Łazienkowskiej. :)Foxx pisze: 23.06.2020, 08:12:))) Zwykle na tym forum zaczynaliście we wrześniu/październiku. O prezesach w tym wątku było już trzy razy. Kto chce, niech sprawdzi. Co do liczby placków - liczy się % w ekipie. Nie wiem, czy macie się z czego cieszyć, że u Was zawsze pod względem liczby było niewielu, skoro od drugiej połowy lat '90 to 90% ekipy :)
:) Ale wiesz, co oznacza fakt, że pozostało wypisywanie takich kocopałów na tym forum, które dzisiaj jest, czym jest. Nie współczuję :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Robert Makłowicz
Chyba pomyliłeś fora.Dru8Thoo pisze: 05.07.2020, 14:17 Legia w meczach z poważniejszą konkurencją pokazała dobitnie, że w eliminacjach się skompromituję. Najpierw nie mogli sobie poradzić z Piastem grającym w 10, a wczoraj Lech ich ciężko zostawił w tyle. Nie mają napastnika, ten człowiek nie nadaję się do gry kombinacyjnej, nie wiem jaką on pełni funkcje, jak oni nie próbują grać górnych piłek na niego. Niestety we wtorek Michałek zapewni im awans, już pewnie strunę powagi i mobilizacji naciąga i przelicytuje, tradycyjnie. Ciekaw jestem Lecha, bo z Ramirezem ciężko gniotą i jest potencjał żeby powalczyć o faze grupową. No nic, słaby ten sezon był, status quo utrzymane, o cm nie posunęli polskiej piłki do przodu.
Pytanie do Legionistów w latach 90siątych na Legii zawsze wisiała pokaźna flaga Piekiełko można poznać historię tej flagi i dlaczego juz nie wisi lub dlaczego nie powstała nowa wersja tej flagi?