Kibicowska Wielkopolska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
byronbance
- Kontakt:
Kibicowska Wielkopolska
Lukуw stawi sie w lecznej ale bedzie problem z tymi j... kartami czy one wogole bede juz obowiazywac na cala runde wiosnna ? Precz z Kartami i czipami
Re: Kibicowska Wielkopolska
Lech x Odra W. 15x15, po ponad minucie + dla Lecha wg. Ostatniego TMK
-
domin 1982
Można coś więcej na temat ekipki Odolanovia Odolanów? Jak długo są na kibicowskim szlaku i z kim mają zgody?
-
Banditosdod
MKS Kluczbork też był za Lechem?Z innej_strony pisze: 17.04.2019, 21:35W Kępnie nie ma żadnego Śląska, w miasteczkach/wioskach obok są jednostki, które "jeżdżą" na kilka meczów w sezonie.Chino XL pisze: 17.04.2019, 20:20Centra to klub z Ostrowa założony tuż po wojnie. Zasadniczo nigdy nie mieli kibiców, nie licząc małej grupki dzieciaków w sensie dosłownym (średnia wieku 12 lat), nie mam pojęcia czy bawią się w to jeszcze.Mongomeryy pisze: 14.04.2019, 15:59 Czy w Ostrowie działają kibice na Centrze Ostrovia Ostrów i co to jest za twór?
Czy w Kępnie i Ostrzeszowie są kibice Lecha? ponieważ Pojeździłem trochę po powiecie Kępińskim i widziałem sporo przestrzelonych napisów Lecha i Sporo napisów Śląska,Miedzi i Startu
Ostrzeszów dawno temu (lata 80/90-te) był miastem Widzewa. Dzisiaj już chyba nie. I nie wiem czy w ogóle coś tam jest.
Kępno dawno temu szło trochę w kierunku Śląska, trochę w kierunku Lecha. Dzisiaj jest tam głównie Lech. Czy Śląsk ma tam jakiekolwiek wpływy - nie mam pojęcia.
Kępiński Lech działa wspólnie z chłopakami z Kluczborka, którzy od lat też jeżdżą na Kolejorza.
Nie był.
Od 2017 roku, nie mają ani jednej zgody.domin 1982 pisze: 09.05.2019, 12:16 Można coś więcej na temat ekipki Odolanovia Odolanów? Jak długo są na kibicowskim szlaku i z kim mają zgody?
Czy w Kępnie był/jest FC Odry Opole ?
Nie, nigdy, jacyś pojedynczy ludzie pewnie jeździli/jeżdżą, bo do Opola i Wrocławia jest bliżej z Kępna niż do Poznania.
Boszkowo, disco "na fali" Lech obstawia?
jakiś fc Lecha dostał w mazak od Startu Gniezno ?
-
kondziu0709
Od kiedy Astra Krotoszyn to Fc Lecha?
Jeśli to Astra dostała to fakt ... nie jest to FC Lecha.
Dzieki za odp
A kiedyś nie działała?? Przestoju jakoś nigdy nie było.Wrocilismy w końcu na nasze boisko i trybuny.
A kiedyś nie działała?? Przestoju jakoś nigdy nie było.Wrocilismy w końcu na nasze boisko i trybuny.
[/quote]
Komu kibicowaliście w sezonie 2016/2017 kiedy Dyskobolia przestała istnieć? I na czym polega wasze obecne "działanie"?
[/quote]
Komu kibicowaliście w sezonie 2016/2017 kiedy Dyskobolia przestała istnieć? I na czym polega wasze obecne "działanie"?
Astra Krotoszyn po obiciu przez Start Gniezno,działa coś jeszcze?
Niby czemu ma nie działać?
Bo jakoś nie widać ich na wyjazdach
-
patriota85
No właśnie, Astra Krotoszyn zaliczyła jakieś swoje wyjazdy w tej rundzie, czy skończyło się na jednym, na którym wyłapali od Startu Gniezno ? Jak z młynem u siebie ?
U siebie też raczej cisza, w tej rundzie widoczni chyba tylko na 2 wyjazdach Jaroty
-
tak tylko pytam
Z kim Astra Krotoszyn trzyma na dzień dzisiejszy ? Na pewno Jarota.A poza tym LKS Czarnylas(?), Kania Gostyń(?) mają z nim coś oficjalnie ? Wiem, że Kania ponad 2 lata temu zawiesiła działalność.
-
troublemakeer
Pogoń przejęła miasto Lecha czy to jakaś marna prowokacja? Tak mi się w oczy rzuciły te vlepki. No chyba że w zach-pom. jest także takie miasto /wieś?
https://zapodaj.net/6060d656f0ce5.jpg.html
https://zapodaj.net/6060d656f0ce5.jpg.html
https://pl.wikipedia.org/wiki/Gosty%C5% ... pomorskie)
Pewnie o ten Gostyń chodzi.
Pewnie o ten Gostyń chodzi.
-
troublemakeer
Rozumiem, pzdr
Chyba nie zrozumiałeś.Np.Jagiellonia potrafiła wytępić bardzo dobrą bandę antify w Białymstoku.Lech olewa sprawę.
Dokladnie. A lech i elana(torun vice-stolica lewactwa) udają ze nic nie widzą.. zalosne i tyle. Pomijajac sympatię kluboweOldfreak pisze: 24.02.2020, 16:25 Chyba nie zrozumiałeś.Np.Jagiellonia potrafiła wytępić bardzo dobrą bandę antify w Białymstoku.Lech olewa sprawę.
-
Spaacerowicz
Może masz rację. Po prostu wydawało mi się to na duże uogólnienie. Po prostu chodzi mi bardziej o to, że łatwiej przygotować się na blokowanie jakiejś parady bo termin takowej zna się już od dawna a inaczej zapobiec jakiejś akcji na spontanie, o której mogło wiedzieć zapewne góra kilka osób. Rozumiem, że Tobie bardziej chodzi o ogólne olanie tematu lewactwa na mieście przez Lecha, któro przez właśnie takie olanie panoszy i czuje się bezkarnie i nie łazi kanałami tak jak na terenach wschodniej Polski.Oldfreak pisze: 24.02.2020, 16:25 Chyba nie zrozumiałeś.Np.Jagiellonia potrafiła wytępić bardzo dobrą bandę antify w Białymstoku.Lech olewa sprawę.
-
WkładDoUbrań
Pytanko, wie ktoś jaka jest granica pomiędzy wpływami Lecha i Śląska? I na przykład miasta gdzie są fan cluby obu zespołów?
-
WkładDoUbrań
Dzięki wielkieFlorianT pisze: 26.02.2020, 09:32Stanowi ja granica wojewodztw Wielkopolskiego i Dolnoslaskiego, ktora do 1939 byla rowniez granica panstwowa. Sytuacja jest tu jasna i klarowna: w wielkopolskim wiejskim barze wisza szaliki Kolejorza, kilometr dalej, juz po slaskiej stronie, tolnik w kaszkiecie Slaska orze pole. Granica wojewodztw to nie tylko pojecie geograficzne w tym przypadku, ale rowniez ludnosciowa, mentalna i kibolska. Nigdy nie bylo fc Lecha na Folnym Slasku i fc Sladka w Wlkp. Takie sa fakty.WkładDoUbrań pisze: 26.02.2020, 02:37 Pytanko, wie ktoś jaka jest granica pomiędzy wpływami Lecha i Śląska? I na przykład miasta gdzie są fan cluby obu zespołów?
To samo, co wy zrobiliście parę lat wcześniej z fanem ŁKS-u w pociągu - kibic Lecha został wyrzucony przez malinowych nosów, gdy wsiadł jadąc na mecz, zginął na miejscu.A co tam się wydarzyło w Mosinie (w latach 80-tych?)? :(
-
DoZo(L)e...
Ani nie jeste(ś)m(y) ze Zgierza, ani nie znasz szczegółów tej drugiej tragicznej sytuacji, z której opisem już cię ktoś ubiegł (prywatnym kanałem).WileKKS pisze: 26.02.2020, 19:01To samo, co wy zrobiliście parę lat wcześniej z fanem ŁKS-u?w pociągu - kibic Lecha został wyrzucony przez malinowych nosów, gdy wsiadł jadąc na mecz, zginął na miejscu.A co tam się wydarzyło w Mosinie (w latach 80-tych?)? :(
-
stary zgred
sam sobie dałeś odpowiedz na to pytanie parę stron wcześniej , ale jesteś tak zangażowany na tym forum , że może to przeoczyłeś Panie wszechwiedzący
-
DoZo(L)e...
Właściwą odpowiedź poznałem dopiero co, bo "Stary1971" ze str. 15 tego tematu był być może wtedy na meczu, ale mój informator z WKS-u był "zaangażowany" wówczas ... na mosińskim peronie i wasza opinia nt. tamtego wypadku jest równie wiarygodna, jak ta dot. Mariusza Jakubowskiego, a ostatni komentarz "Florian(a)T" - nieprecyzyjny, ignorancie.stary zgred pisze: 26.02.2020, 21:47 sam sobie dałeś odpowiedz na to pytanie parę stron wcześniej , ale jesteś tak zangażowany na tym forum , że może to przeoczyłeś Panie wszechwiedzący
-
DoZo(L)e...
FlorianT pisze: 27.02.2020, 09:38 Dozo, w którym momencie mój wpis był nieprecyzyjny oraz gdzie i kiedy ja pisałem cokolwiek o Mosinie?
Nie wiem, czy pisałeś o wpadnieciu pod pociąg JEDNEGO od was (podobno nawet nie wsiadł do wagonu, dlatego niemożliwym GO było stamtąd wyrzucić), więc drugie pytanie jest niezrozumiałe.FlorianT pisze: 26.02.2020, 09:32Stanowi ja granica wojewodztw Wielkopolskiego i Dolnoslaskiego, ktora do 1939 byla rowniez granica panstwowa. Sytuacja jest tu jasna i klarowna: w wielkopolskim wiejskim barze wisza szaliki Kolejorza, kilometr dalej, juz po slaskiej stronie, tolnik w kaszkiecie Slaska orze pole. Granica wojewodztw to nie tylko pojecie geograficzne w tym przypadku, ale rowniez ludnosciowa, mentalna i kibolska. Nigdy nie bylo fc Lecha na Folnym Slasku i fc Sladka w Wlkp. Takie sa fakty.WkładDoUbrań pisze: 26.02.2020, 02:37 Pytanko, wie ktoś jaka jest granica pomiędzy wpływami Lecha i Śląska? I na przykład miasta gdzie są fan cluby obu zespołów?
Kolejny atak lewactwa w stolicy polskiej lewicy. Kiedy flaga antify na meczach lecha? Aha, ważniejsze bicie się z kibicami Kalisza czy Legii ktorzy sie po prostu urodzili w innym miejscu niż wy niz ogarnięcie tematu antify w "waszym" miescie. Brak słów
Jak sie przedstawia sytuacja w Grodzisku Wlk i we Wronkach?
Grodzisk Wlkp. - miejscowi z Dyskobolii i pikniki z Lecha
Wronki - mieszanka Lech/Widzew/Legia, ale nic zorganizowanego
Wronki - mieszanka Lech/Widzew/Legia, ale nic zorganizowanego
W Gnieźnie Start ma coś do gadania czy raczej miasto opanowane przez Lecha ?
Z tego co wiem to na dzien dzisiejszy neutral.Lech tez sobie smiga na żużel i odwrotnie pewnie tak samo czyli.Ktos ze Startu napewno nie raz odwiedził stadion przy Bulgarskiej.Ogolnie sielanka w Gnieznie.
-
dres i kaptur
Na jakim stadionie grała nieistniejąca już Calisia Kalisz?
Stadion OSIR przy Wale Matejki jest dalej użytkowany? KKS tam grał? Który stadion KKSu jest "prawowity"? To był ten, w którego miejscu stoi nowy stadion czy tam wcześniej żadnego nie było? Wyjaśni to ktoś?
Stadion OSIR przy Wale Matejki jest dalej użytkowany? KKS tam grał? Który stadion KKSu jest "prawowity"? To był ten, w którego miejscu stoi nowy stadion czy tam wcześniej żadnego nie było? Wyjaśni to ktoś?
Czy jest ktos w stanie odpowiedziec czy na rezerwy Lecha wpuszczaja juz kibiców??