Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
DennisWise

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: DennisWise » 20.04.2020, 02:17

DoZo(L)e... pisze:
19.04.2020, 08:42
Może po zakończeniu dzisiejszej 'cWelebry' muranowskiej ruchawki tutejsi inkwizytorzy obcych w SSA Legia 1926 z ul. Żelaznej w W-wie napiszą skargę ws. udostępniania sal treningowych innym sekcjom bezpośrednio do LFC lub do ... "Przyjaciółki", albo przeniosą się do tematów np. dot. woj. pomorskiego oraz trójmiasta w następującym wątku rzeczywiście związanym z kibicami:

[link]
W Arce grają Rusini, w Łodzi Gruzini a u was gość który zabił księdza. Nie ma się czym chwalić chyba w kontekście rugby.
"Miejscu pracy"? A gdzie oni pracują? Fabrykę na Żeraniu samochodów osobowych znowu otworzyli? Łady dla Kadyrowa klepią we Warszawie? Czarnych widziałem w robocie, żółtych, rudych, nawet jednego prawie czerwonego ale brodatych to chyba jeszcze mi się nie zdarzyło widzieć w pracy zagranicą. No chyba że akurat kogoś obrabiali pod kasynem czy bankomatem.

iparts.pl
DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 20.04.2020, 07:42

DennisWise pisze:
20.04.2020, 02:17
DoZo(L)e... pisze:
19.04.2020, 08:42
Może po zakończeniu dzisiejszej 'cWelebry' muranowskiej ruchawki tutejsi inkwizytorzy obcych w SSA Legia 1926 z ul. Żelaznej w W-wie napiszą skargę ws. udostępniania sal treningowych innym sekcjom bezpośrednio do LFC lub do ... "Przyjaciółki", albo przeniosą się do tematów np. dot. woj. pomorskiego oraz trójmiasta w następującym wątku rzeczywiście związanym z kibicami:

[link]
W Arce grają Rusini, w Łodzi Gruzini a u was gość który zabił księdza. Nie ma się czym chwalić chyba w kontekście rugby.
"Miejscu pracy"? A gdzie oni pracują? Fabrykę na Żeraniu samochodów osobowych znowu otworzyli? Łady dla Kadyrowa klepią we Warszawie? Czarnych widziałem w robocie, żółtych, rudych, nawet jednego prawie czerwonego ale brodatych to chyba jeszcze mi się nie zdarzyło widzieć w pracy zagranicą. No chyba że akurat kogoś obrabiali pod kasynem czy bankomatem.
"Co, porwali Reagana?!". ;)
A jak cię interesuje, gdzie ostatnio pracowały 'muzlimy' z Woli, to się ich o to sam zapytaj, skoro 'zalajkowałeś' ich profile na 'fejsie'. Może budowali nowy stadion dla kadyrov'ów, taki jak ten dla ahmada i baranov'a, pewnie twoi kolorowi współpracownicy z roboty na 'łubiance' ci podpowiedzą przy piwie, o co cho... :D
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

ZW1957

Post autor: ZW1957 » 20.04.2020, 10:22

DoZo(L)e... pisze:
20.04.2020, 00:05
Dla 'popierdółek', dla których kaukascy zapaśnicy ze stowarzyszenia sportu atletycznego i ośrodek LFC na Łazienkowskiej to jest jedno i to samo:
Obrazek

DennisWise pisze:
19.04.2020, 16:34
Kefirjagodowy pisze:
18.04.2020, 00:14
3. Wchodząc w pierwszy artykuł w "powiązane" macie linki do profili na fb tych Czeczenów i zdjęcia z "Legia zapasy".
Dzięki pooglądałem sobie te islamskie profile i widzę że browar na murku na Woli z Azerami których przodkowie wymordowali całą dzielnicę podczas wojny jest ok. Natomiast parę piw z czarnymi Angolami= miłośnik czarnuchów. Banda hipokrytów.
A ty ile najwięcej wypiłeś piw z czarnoskórymi potomkami philby'ego w trakcie kwerendy archiwum kgb/fsb w poszukiwaniu teczki Sierockiego, moralizatorze?
Czy jesteś aż takim kłamcą i manipulatorem? Wstawiłem wyżej zdjęcia, na których między innymi sami się przyznają, że trenują na legia fight ciapak. Więc ty błaźnie, wiesz lepiej niż oni sami?
Obrazek

WF.

Post autor: WF. » 20.04.2020, 13:56

Znacie kogoś kto kiedykolwiek widział/słyszał o udziale ciapatych/murzynów/czeczenów itp. w akcjach Legii?
Pytam bo wszyscy "prujący się" tu z róznych ekip to przecież... "Kibice Razem" :)... więc przepływ informacji powinniście mieć dobry.
Czym jest te całe "Kibice Razem" nie muszę chyba nikomu tłumaczyć, ale widzę w tym pewną analogię do tych zarzutów jakie są tu kierowane...
Wszyscy tu p******* PZPN, Rząd i wszystkie te dziwne organizacje, ale... ;)

ZW1957

Post autor: ZW1957 » 20.04.2020, 14:45

WF. pisze:
20.04.2020, 13:56
Znacie kogoś kto kiedykolwiek widział/słyszał o udziale ciapatych/murzynów/czeczenów itp. w akcjach Legii?
Pytam bo wszyscy "prujący się" tu z róznych ekip to przecież... "Kibice Razem" :)... więc przepływ informacji powinniście mieć dobry.
Czym jest te całe "Kibice Razem" nie muszę chyba nikomu tłumaczyć, ale widzę w tym pewną analogię do tych zarzutów jakie są tu kierowane...
Ale tu nie chodzi o akcje Legii. Rzecz w tym, że ekipa, która firmuje się jako ostatni bastion kibicowskich zasad, tak na prawdę nie po raz pierwszy okazuje się, że ma je w d****. Nie powiesz, chyba że LFC nie jest forsowany przez środowiska kibicowskie, prezes mimo braku dochodów, ba nawet przy dokładaniu do biznesu, dalej to trzyma. I to jest fakt. Więc LFC promowany przez kibiców, trenują tam kibice, trzymany dla kibiców, nie ma nic wspólnego z kibicowską Legią? :D No proszę cię. A do KR też się przypierdalasz, opowiedz lepiej czemu u was nie ma. I nie ma to nic wspólnego z zasadami, po prostu nie doszliście do porozumienia kogo babę wjebać na prezesa :)
Obrazek

WF.

Post autor: WF. » 20.04.2020, 15:08

ZW1957 pisze:
20.04.2020, 14:45
Ale tu nie chodzi o akcje Legii [...]
Więc o czym ku*** mowa?
Biznes to biznes, a kibicowskie działania to kibicowskie działania. Często się to wzajemnie przenika, ale nie myl pewnych kwestii. W Legii nigdy nie latali kolorowi. Kropka.
Pewnie ty masz samych kolegów, którzy żyją dla ideałów, nie mają kont na pejsbukach, nie chodzą do kina na filmy, w których grają murzyni itd.
Pewnie jakby twój kumpel miał knajpkę w centrum miasta i jako kibic nad barem wywiesił jeden szaliczek z sentymentu do swojego klubu to już nie obsługiwałby zagraniczniaków co?
Zejdzcie na ziemie ludzie... To nie są już lata 80/90. Wymiana pokoleń i setki innych czynników mają wpływ na to jak wygląda dziś środowisko kibicowskie w całej Polsce, a szczególnie w wielkich miastach.

ZW1957

Post autor: ZW1957 » 20.04.2020, 16:11

WF. pisze:
20.04.2020, 15:08
ZW1957 pisze:
Więc o czym ku*** mowa?
Biznes to biznes, a kibicowskie działania to kibicowskie działania. Często się to wzajemnie przenika, ale nie myl pewnych kwestii. W Legii nigdy nie latali kolorowi. Kropka.
Pewnie ty masz samych kolegów, którzy żyją dla ideałów, nie mają kont na pejsbukach, nie chodzą do kina na filmy, w których grają murzyni itd.
Pewnie jakby twój kumpel miał knajpkę w centrum miasta i jako kibic nad barem wywiesił jeden szaliczek z sentymentu do swojego klubu to już nie obsługiwałby zagraniczniaków co?
Zejdzcie na ziemie ludzie... To nie są już lata 80/90. Wymiana pokoleń i setki innych czynników mają wpływ na to jak wygląda dziś środowisko kibicowskie w całej Polsce, a szczególnie w wielkich miastach.
No i dziękuję. Wszyscy już wiedzą, jakie podeście ma Legia do tematów zasad kibicowskich. Ważne, aby kasa się zgadzała. Od początku nikt nie sugerował, że na akcjach Legii latają czarni, ciapaci, żydzi, a ty za wszelką cenę chcesz wmówić, że taki jest temat i pomijasz główny wątek. Napiszę jeszcze raz, ale tak, abyś zrozumiał.

Czy prawda jest, że w LFC trenuje duża grupa czeczenów?

i tyle, nikt nie pyta, czy latają na akcje, czy są kibicami. Bo jeżeli jest to prawdą, to lecicie w c**** i to ładnie. LFC, od początku reklamowany wśród kibiców. LFC, finansowany tylko dlatego, aby dobry PR szedł w Polskę. Więc nie oszukujmy się LFC jest związany z kibicami.

Więc na meczach White Legion, 88, Tylko Biała, a po meczu na trening z ciapatym bratem z czeczeni? :)

Czy posiadanie facebooka lub oglądanie filmów, w jakikolwiek sposób łamie zasady kibicowskie? :D No proszę cię, nie rób k**** z logiki. Z chęcią bym poszedł, zobaczył kibiców w filmie vegi, ale wszyscy mają honor i zasady, jebią tego vege. A nie czekaj, przecież ziomeczki z TB byli :) Co ty porównujesz jakiś bar, który z kibicowaniem nie ma nic wspólnego, do klubu sportowego, który jest związany stricte z kibicowaniem?

No widzisz, wiele jest ekip, które żyją z zasadami, może nie radykalnymi z lat 80/90, ale dalej z zasadami. U was już od dawna nie ma zasad. Chujowe akcje na porządku dziennym.

-Ekipe można wynajmować do teledysków, reklam i filmów.
-Polonia nie jest do was wpuszczana, brak interwencji z waszej strony, bo przecież nie ma w tym biznesu, a na meczach Piłka Nożna Dla Kibiców.
-W klubie sportowym kibiców, trenują bracia z czeczeni.
-Chujowe akcje z krojeniem Polonii na kadrze
-Polonia dojeżdzana na MN ze sprzętem, mimo że zapewnialiśćie, że po pogonieniu lewaków będzie spokój.
-Napierdalanie swoich braci po szalu, bo hajs od klubu wpadł do kieszonki.

Zasady kibicowskie na najwyższym poziomie :)
Obrazek

WF.

Post autor: WF. » 20.04.2020, 17:57

VAR1312 pisze:
20.04.2020, 16:28
A które to są te ekipy żyjące z zasadami?
Pewnie te z Krakowa i Chorzowa, które w kilkanaście miesięcy zdążyły zaliczyć taki romans, że aż się człowiek wzrusza jacy to niektórzy charakterni. Niespodziewana miłość, zdrada... Poezja ulicy. W Poznaniu żadne układy z klubem, płynące z tego korzyści i różne dla wielu kontrowersyjne akcje też nie miały nigdy miejsca. W Gdyni od lat charakterne solówki jak można zobaczyć na nagraniu, które od niedawna lata po internecie :) Słynny azjata na Widzewie laaata temu, kiedy skini jeszcze resztkami tchu byli widoczni :) Murzyni na Cracovii... Można tak wymieniać ekipy z większych miast po kolei, ale po co skoro każdy ogarnięty chłop wie, że wszyscy mają swoje są uszami.
Zdaję sobie sprawę, że nienawiść do stolicy wielu przerasta i są tak zaprogramowani i nakreceni, że mają klapki na oczach... Ty się ich zapytasz jakie to ekipy z zasadami, a oni dalej będą dukać te swoje smety...
Tylko, że na stadionach czyli tam gdzie miejsce kibiców i tych waszych EKIP, Legia ma się całkiem nieźle ;) NSi świętując swoje urodziny potrafią na jednym meczu zrobić kilka opraw, takich że niektórzy wasi koledzy z trybun, którzy się tym zajmują mogliby pomarzyć o takim na wykonaniu i zrobieniu tylu przez całą rundę Przez ostatnie 10 lat na meczach Legii działo się pod względem ultras i h więcej niż na połowie stadionów ekstraklasy razem wziętych. Kilka akcji, opraw odbiło się echem w całej Europie, a byla i taka która miała jeszcze na większy zasięg. Jeździmy wszędzie w dobrych liczbach... Od lat. Jesteśmy na stadionach, na trasach, robimy swoje. Palimy piro na każdym kroku i mamy z tego dużo radości, fajnych zdjęć i wspomnień.
Bijemy się nie rzadziej niż reszta tzw "czołówki :)", raz z lepszym raz z gorszym skutkiem.
Ale jeśli jest tu ktoś kto twierdzi, że na Legię chodzą jacyś ciapaci czy czczeni, ktoś kto twierdzi, że Legia na awantury bierze ludzi z miasta albo wlasnie czeczenów czy kogolwiek to niech mnie oświeci.
Zacznijcie internetowe chuligany odróżniać to co naprawdę się liczy w kibolstwie od tego co się dzieje obok. I zajmijcie się najpierw swoim podwórkiem, a później wytykajcie coś innym bo narazie to taka grupa jak kibice Legia Warszawa napewno nie ma się czego wstydzić względem krajowej konkurencji.

ZW1957

Post autor: ZW1957 » 20.04.2020, 23:19

Owszem, masz rację. Nie ma w Polsce, żadnej ekipy z zasadami. Tylko wy jesteście charakterniaki. Wy sztywno trzymacie się zasad, i dajecie przykład do naśladowania dla całej kibicowskiej Polski, ba europy i całego świata. Bez was, nie byłoby ruchu kibicowskiego w Polsce. ;) Dalej smyrajcie się po cipach albo walcie konia z samouwielbienia.

Cały czas mam wrażenie, że rozmawiam, z multikonem dozownika, tylko bez DeBiLnEgO KoDu. Zadaje konkretne pytanie, a dostaję całe opowiadanie o tym, że Legia jest nr 1 w Polsce, że awantury, że facebook bla bla bla.
Nie pytałem, czy Legia jest nr 1 w oprawach, czy jest nr 1 w awanturach. Zero konkretnej odpowiedzi. Czy aż tak bardzo boicie się tych czeczenów, że nie możecie powiedzieć złego słowa na nich? Nie umiesz czytać lub kłamiesz specjalnie, bo podkreślałem w poprzednim poście, nikt nie pisał, że w ekipie latają ciapaci, a ty na siłę to wplatasz.

Do reszty nie chce mi się odnosić, bo jesteś hipokrytom. Raz podajesz facebooka jak przykład upadku kibicowskich zasad, a potem się chwalisz, że jakiś profil uznał oprawę za jakiś tam top miesiąca czy coś.
Obrazek

WF.

Post autor: WF. » 21.04.2020, 08:39

ZW1957 pisze:
20.04.2020, 23:19
Owszem, masz rację. Nie ma w Polsce, żadnej ekipy z zasadami. Tylko wy jesteście charakterniaki. Wy sztywno trzymacie się zasad, i dajecie przykład do naśladowania dla całej kibicowskiej Polski, ba europy i całego świata. Bez was, nie byłoby ruchu kibicowskiego w Polsce. ;) Dalej smyrajcie się po cipach albo walcie konia z samouwielbienia.
Wyraźnie napisałem, że WSZYSCY mają swoje za uszami więc twój wywód nietrafiony. Nie pisałem też, że mamy zamiar kogokolwiek pouczać czy dawać przykład do naśladowania bo nie od tego jesteśmy. My robimy swoje i mamy z tego dużo satysfakcji.
ZW1957 pisze:
Cały czas mam wrażenie, że rozmawiam, z multikonem dozownika, tylko bez DeBiLnEgO KoDu. Zadaje konkretne pytanie, a dostaję całe opowiadanie o tym, że Legia jest nr 1 w Polsce, że awantury, że facebook bla bla bla.
Nie pytałem, czy Legia jest nr 1 w oprawach, czy jest nr 1 w awanturach. Zero konkretnej odpowiedzi. Czy aż tak bardzo boicie się tych czeczenów, że nie możecie powiedzieć złego słowa na nich? Nie umiesz czytać lub kłamiesz specjalnie, bo podkreślałem w poprzednim poście, nikt nie pisał, że w ekipie latają ciapaci, a ty na siłę to wplatasz.
Skoro sam już doszedłeś do wniosku, że w Legii nie latają ciapaci, czeczeni czy ktokolwiek inny to o czym ty bredzisz na tym niby kibicowskim forum???
ZW1957 pisze:
Do reszty nie chce mi się odnosić, bo jesteś hipokrytom. Raz podajesz facebooka jak przykład upadku kibicowskich zasad, a potem się chwalisz, że jakiś profil uznał oprawę za jakiś tam top miesiąca czy coś.
Skoro wg. ciebie jestem hipokrytOM ;)... trudno, muszę jakoś z tym życ ;) Ale znowu próbujesz mi przypisać cos o czym nie pisałem. Nie choidziło mi o rankingi Ultras World bo nie mam pojęcia na jakiej zasadzie oni przyznaja te miejsca, więc nie jest to jakiś powód do dumy. Chodziło mi o jedną oprawę, która odbiła się "trochę" większym echem niż jakieś fejsbukowe rankingi. A w ostatnich latach było jeszcze kilka opraw i akcji, o których było głośno nie tylko u nas na podwórku.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 21.04.2020, 08:44

ZW1957 pisze:
20.04.2020, 10:22
DoZo(L)e... pisze:
20.04.2020, 00:05
Dla 'popierdółek', dla których kaukascy zapaśnicy ze stowarzyszenia sportu atletycznego i ośrodek LFC na Łazienkowskiej to jest jedno i to samo:
Obrazek

DennisWise pisze:
19.04.2020, 16:34

[...]
[...]
Czy jesteś aż takim kłamcą i manipulatorem? Wstawiłem wyżej zdjęcia, na których między innymi sami się przyznają, że trenują na legia fight ciapak. Więc ty błaźnie, wiesz lepiej niż oni sami?
Nie jestem tym, kim sądzisz, a dodatkowo wydaje ci się, że wiesz lepiej od trenera zapasów (który zapewne napisał w imieniu swojego SSA publikowane wyżej oświadczenie), że jego klub atletów to niby (L)egijny 'Fight Club', trefnisiu.

ZW1957 pisze:
WF. pisze:
20.04.2020, 13:56
Ale tu nie chodzi o akcje Legii. Rzecz w tym, że ekipa, która firmuje się jako ostatni bastion kibicowskich zasad, tak na prawdę nie po raz pierwszy okazuje się, że ma je w d****. Nie powiesz, chyba że LFC nie jest forsowany przez środowiska kibicowskie, prezes mimo braku dochodów, ba nawet przy dokładaniu do biznesu, dalej to trzyma. I to jest fakt. Więc LFC promowany przez kibiców, trenują tam kibice, trzymany dla kibiców, nie ma nic wspólnego z kibicowską Legią? :D No proszę cię. A do KR też się przypierdalasz, opowiedz lepiej czemu u was nie ma. I nie ma to nic wspólnego z zasadami, po prostu nie doszliście do porozumienia kogo babę wjebać na prezesa :)
Rozumiem, że bronisz ormo-projekt "kibice razem", bo jesteś jedną ze szczęśliwych czyichś bab.

ZW1957 pisze:
20.04.2020, 16:11
WF. pisze:
20.04.2020, 15:08
ZW1957 pisze:
Więc o czym ku*** mowa?
No i dziękuję. Wszyscy już wiedzą, jakie podeście ma Legia do tematów zasad kibicowskich. Ważne, aby kasa się zgadzała. Od początku nikt nie sugerował, że na akcjach Legii latają czarni, ciapaci, żydzi, a ty za wszelką cenę chcesz wmówić, że taki jest temat i pomijasz główny wątek. Napiszę jeszcze raz, ale tak, abyś zrozumiał.

Czy prawda jest, że w LFC trenuje duża grupa czeczenów?

i tyle, nikt nie pyta, czy latają na akcje, czy są kibicami. Bo jeżeli jest to prawdą, to lecicie w c**** i to ładnie. LFC, od początku reklamowany wśród kibiców. LFC, finansowany tylko dlatego, aby dobry PR szedł w Polskę. Więc nie oszukujmy się LFC jest związany z kibicami.

Więc na meczach White Legion, 88, Tylko Biała, a po meczu na trening z ciapatym bratem z czeczeni? :)

Czy posiadanie facebooka lub oglądanie filmów, w jakikolwiek sposób łamie zasady kibicowskie? :D No proszę cię, nie rób k**** z logiki. Z chęcią bym poszedł, zobaczył kibiców w filmie vegi, ale wszyscy mają honor i zasady, jebią tego vege. A nie czekaj, przecież ziomeczki z TB byli :) Co ty porównujesz jakiś bar, który z kibicowaniem nie ma nic wspólnego, do klubu sportowego, który jest związany stricte z kibicowaniem?

No widzisz, wiele jest ekip, które żyją z zasadami, może nie radykalnymi z lat 80/90, ale dalej z zasadami. U was już od dawna nie ma zasad. Chujowe akcje na porządku dziennym.

-Ekipe można wynajmować do teledysków, reklam i filmów.
(...)
Nieprawdą jest, że w LFC trenuje duża grupa 'czeczenów', ale podobno jacyś ćwiczą w innym klubie w ramach SSA.

Więc na meczach - "Legia '88",' "Tylko Biali '95", 'White Legion' itp., a przed meczem - na trening np. w LFC, ale nie z twoim 'ciapatym' bratem z Czeczenii.

Poza tym, jeżeli nie przytoczysz choćby jednego przykładu na potwierdzenie 1. pkt. twojego 'przysrywu' tzn. kiedy wynajęto ekipę Legii Warszawa do teledysku, reklamy lub filmu (tylko oszczędź nam bajek spod remizy o "hicie" vegiINY :), to dalszą konwersację będziesz sobie prowadził chyba tylko z "WueFem" ... o higienie uszu.

ZW1957 pisze:
Owszem, masz rację. Nie ma w Polsce, żadnej ekipy z zasadami. Tylko wy jesteście charakterniaki. Wy sztywno trzymacie się zasad, i dajecie przykład do naśladowania dla całej kibicowskiej Polski, ba europy i całego świata. Bez was, nie byłoby ruchu kibicowskiego w Polsce. (...)

Na koniec, żeby cię udobRUCHAĆ napiszę [kilka(naście) słów]: twoi 'czeczeni' piszą po polsku prawie tak samo 'chujowo', jak ty, "mentorze".

PS. Informacja dla jawnie uprzedzonych do Legii ignorantów: Zawodnikami reprezentującymi 'L(egia) F(ight) C(lub)' na ul. Łazienkowskiej nie są czeczeńscy zapaśnicy (z) sekcji prowadzonej przez Ksawerego Biedermanna w strukturach S(towarzyszenia) S(portu) A(tletycznego) z ul. Żelaznej.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

DennisWise

Post autor: DennisWise » 21.04.2020, 12:28

DoZo(L)e... pisze:
20.04.2020, 07:42
A może Zoro Szembeka chodził na Polonię?

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 21.04.2020, 14:29

DennisWise pisze:
21.04.2020, 12:28
DoZo(L)e... pisze:
20.04.2020, 07:42
A może Zoro Szembeka chodził na Polonię?
Jeśli cho... o PB, to się muszą wypowiedzieć na ten temat same "czarnu7ki".

I co tam z 'dossier' "didżeja" z teleexpressu, zapomniałeś o umowie?

www.tvp.info

DennisWise

Post autor: DennisWise » 21.04.2020, 16:06

DoZo(L)e... pisze:
21.04.2020, 14:29

https://www.youtube.com/watch?v=xonrU6b6ydg

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 21.04.2020, 19:14

DennisWise pisze:
21.04.2020, 16:06
DoZo(L)e... pisze:
21.04.2020, 14:29

https://www.youtube.com/watch?v=xonrU6b6ydg
Pisałeś chyba o kgb, a nie o 7WP, wieloletnim patronie C.W.K.S. Legia W-wa. Poza tym, wolisz "doCIĄGNĄĆ", czy się stąd "katapultować"?

www.tvp.info

ślusarz

Post autor: ślusarz » 21.04.2020, 20:12

Winni się tłumaczą, na dodatek pogrubioną czcionką :)

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 21.04.2020, 20:17

ślusarz pisze:
21.04.2020, 20:12
Winni się tłumaczą, na dodatek pogrubioną czcionką :)
Owszem, te z mojej stopki składają obszerne wyjaśnienia. :(

www.tvp.info

DennisWise

Post autor: DennisWise » 21.04.2020, 22:07

DoZo(L)e... pisze:
21.04.2020, 19:14

Pisałeś chyba o kgb, a nie o 7WP, wieloletnim patronie C.W.K.S. Legia W-wa. Poza tym, wolisz "doCIĄGNĄĆ", czy się stąd "katapultować"?
O CIA pisałem. I o SaLam (a)Lejkum.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 22.04.2020, 00:21

DennisWise pisze:
21.04.2020, 22:07
DoZo(L)e... pisze:

viewtopic.php?f=1&t=7731&start=1440

Tu?

www.tvp.info

DennisWise

Post autor: DennisWise » 22.04.2020, 01:48

DoZo(L)e... pisze:
22.04.2020, 00:21
DennisWise pisze:
DoZo(L)e... pisze:

Tu?
Pisałeś że były kierownik drużyny przez SB podstawiony to pytałem czy plutonowego KGB podstawiło. Zresztą ja się nie znam klub duży to i pewnie CIA miało swoich ludzi a może nawet ktoś pracował dla Mosadu. Teraz Państwo Islamskie was infiltruje zamiast esbecji ale tak zmienia się świat, Arabowie angielskie kluby kupują może waszą Legię kiedyś jakiś Kadyrow kupi. Byle nie Vana Ly.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 22.04.2020, 11:42

DennisWise pisze:
22.04.2020, 01:48
DoZo(L)e... pisze:
22.04.2020, 00:21
DennisWise pisze:

Tu?
Pisałeś że były kierownik drużyny przez SB podstawiony to pytałem czy plutonowego KGB podstawiło. Zresztą ja się nie znam klub duży to i pewnie CIA miało swoich ludzi a może nawet ktoś pracował dla Mosadu. Teraz Państwo Islamskie was infiltruje zamiast esbecji ale tak zmienia się świat, Arabowie angielskie kluby kupują może waszą Legię kiedyś jakiś Kadyrow kupi. Byle nie Vana Ly.
Poganaliśmy iw/wsw/wsi z 7WP, warsfutbolu i polmotu, potem moSSad w iti, to przeżyjemy też islamistów trenera Biedermann'a, a ty komu się sprzedałeś?

www.tvp.info

DennisWise

Post autor: DennisWise » 22.04.2020, 17:44

DoZo(L)e... pisze:
22.04.2020, 11:42
a ty komu się sprzedałeś?
Wesprę cię tagiem #UwolnićDoZoLa za 100 naharów jak zajdzie taka potrzeba.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 23.04.2020, 01:17

DennisWise pisze:
22.04.2020, 17:44
DoZo(L)e... pisze:
22.04.2020, 11:42
a ty komu się sprzedałeś?
Wesprę cię tagiem #UwolnićDoZoLa za 100 naharów jak zajdzie taka potrzeba.
Miły gest, choć nie pisz nam przypadkiem, jak na to zarobiłeś, nawet jeśli nierząd jest nieopodatkowany.

www.tvp.info

Januszek90

Post autor: Januszek90 » 23.04.2020, 23:38

Nie wiem czemu Legia zaprzecza w to ze dobrze zyje z kaukazami. Sam Anzor mial profilowe na insta z zylety. Ponadto kazdy kto zna klimat Warszawy ten wie ze procz chuliganskiego TB sa tez inne grupy,ktore moga w razie potrzeby wyjasnic sprawe inaczej niz na piesci. Szybki przyklad K. z TB, ktory jest taki JLB z tymi lumpami z HG... Co nie uchronilo ich od placenia pieniazkow bandziorom.

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 24.04.2020, 00:32

Wy dalej nie potraficie rozróżnić spraw kibicowskich i prywatnych. Do Legii mi daleko, ale bardzo szanuję ich za to, że są naprawdę sztywną ekipą z zasadami. Od zawsze mi sie kojarzyli z konsekwentną odmową skladania zeznań,.zero jakichś kulawych dpk i innych tematow.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 24.04.2020, 07:44

Januszek90 pisze:
23.04.2020, 23:38
Nie wiem czemu Legia zaprzecza w to ze dobrze zyje z kaukazami. Sam Anzor mial profilowe na insta z zylety. Ponadto kazdy kto zna klimat Warszawy ten wie ze procz chuliganskiego TB sa tez inne grupy,ktore moga w razie potrzeby wyjasnic sprawe inaczej niz na piesci. Szybki przyklad K. z TB, ktory jest taki JLB z tymi lumpami z HG... Co nie uchronilo ich od placenia pieniazkow bandziorom.
jANUSZKU60, kim jest ten twój enigmatyczny "Anzor" i czy mógłbyś wymienić wszystkie (L)egijne ekipy mocniejszych wrażeń? Wyjaw też, ile ci zapłacili i za co K. z 'true blue' i raperzy z HEMP GRU (?), bandziorze.

Śnieżnobiały pisze:
24.04.2020, 00:32
Wy dalej nie potraficie rozróżnić spraw kibicowskich i prywatnych. Do Legii mi daleko, ale bardzo szanuję ich za to, że są naprawdę sztywną ekipą z zasadami. Od zawsze mi sie kojarzyli z konsekwentną odmową skladania zeznań,.zero jakichś kulawych dpk i innych tematow.
Tak rzadko można przeczytać obiektywną i ceLną opinię na temat (L)egionistów jak ta od dalekiego Legii "ŚnieżnoBiałego" ...

www.tvp.info

Dolniety_Pierre

Post autor: Dolniety_Pierre » 24.04.2020, 09:29

Śnieżnobiały pisze:
Tak rzadko można przeczytać obiektywną i ceLną opinię na temat (L)egionistów jak ta od dalekiego Legii "ŚnieżnoBiałego" ...
[/quote]

Hehehe kolega chyba za dużo dozoRCY się naczytał albo interesuje się tematem od wczoraj.
Sztywniutcy wszyscy ,zwłaszcza Hanka i ich naczelny celebra juras który oficjalnie straszy konsekwencjami prawnymi jakiegoś ciula w internetach. Koleżków w lesie tez nie porzucili na rzecz krzaków w walcem z Ruskami.
Prawilnie również trzymają się ,z pewnością nie dla żadnych korzyści, z mocno tolerancyjnymi Holendrami. Faktycznie, nieskaziteLni...
Co nie zmienia faktu, że i tak szacun np za walke z ITI czy akcje charytatywne czy na rzecz PW.
Tylko nie koloryzujmy i nie idealizujmy, na polskiej scenie ciężko już znaleźć ekipe bez skazy...
Fortis fortuna adviuat

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 26.04.2020, 07:00

Dolniety_Pierre pisze:
24.04.2020, 09:29
DoZo(L)e... pisze:
24.04.2020, 07:44
[...]

Śnieżnobiały pisze:
Wy dalej nie potraficie rozróżnić spraw kibicowskich i prywatnych. Do Legii mi daleko, ale bardzo szanuję ich za to, że są naprawdę sztywną ekipą z zasadami. Od zawsze mi sie kojarzyli z konsekwentną odmową skladania zeznań, zero jakichś kulawych dpk i innych tematow.
Hehehe kolega chyba za dużo dozoRCY się naczytał albo interesuje się tematem od wczoraj.
Sztywniutcy wszyscy ,zwłaszcza Hanka i ich naczelny celebra juras który oficjalnie straszy konsekwencjami prawnymi jakiegoś ciula w internetach. Koleżków w lesie tez nie porzucili na rzecz krzaków w walce. z Ruskami.
Prawilnie również trzymają się ,z pewnością nie dla żadnych korzyści, z mocno tolerancyjnymi Holendrami. Faktycznie, nieskaziteLni...
Co nie zmienia faktu, że i tak szacun np za walke z ITI czy akcje charytatywne czy na rzecz PW.
Tylko nie koloryzujmy i nie idealizujmy, na polskiej scenie ciężko już znaleźć ekipe bez skazy...
Jeśli ex-"turystę" i ex-"cyberfana" przypisuje się do ekipy, to albo czerpię się wiedzę od śląskiej milicji chroniącej swojego 'ozi', albo własną interesowność imputuje tolerancyjnym HOOLendrom.

www.tvp.info

hfK

Post autor: hfK » 27.04.2020, 00:38

I tyle halo o podwórkową akcje nastolatków, tak patrząc na to z odległego końca kraju to niedługo jakiś rozkminiacz stwierdzi że Śląsk ma cichy układ z Legią, bo Janikowski trenuje z chłopakami w Warszawie a wcześniej we Wrocławiu był zapasnikiem w Śląsku hehe.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 27.04.2020, 07:20

hfK pisze:
27.04.2020, 00:38
I tyle halo o podwórkową akcje nastolatków, tak patrząc na to z odległego końca kraju to niedługo jakiś rozkminiacz stwierdzi że Śląsk ma cichy układ z Legią, bo Janikowski trenuje z chłopakami w Warszawie a wcześniej we Wrocławiu był zapasnikiem w Śląsku hehe.
Biorąc pod uwagę wszystkich zawodników, którzy choćby okazjonalnie zajrzeli na trening do LFC, można pokusić się o opinię, że Legia ma zgodę z całą Polską ... i nie tylko.

www.tvp.info

WF.

Post autor: WF. » 27.04.2020, 08:10

A biorąc pod uwagę to ilu zawodników/kibiców z całej Polski zbije piątke i pogada z murzynem/czeczenem/itd. i jego trenerem np. po sparingu to cała Polska kibicowska "trzyma z kolorowymi" i na dodatek ze sobą nawzajem tak jak wspomnieli poprzednicy :)

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 27.04.2020, 08:14

WF. pisze:
27.04.2020, 08:10
A biorąc pod uwagę to ilu zawodników/kibiców z całej Polski zbije piątke i pogada z murzynem/czeczenem/itd. i jego trenerem np. po sparingu to cała Polska kibicowska "trzyma z kolorowymi" i na dodatek ze sobą nawzajem tak jak wspomnieli poprzednicy :)
A ty uszy (i ręce :) umyłeś?! ;)

www.tvp.info

WF.

Post autor: WF. » 27.04.2020, 08:35

W dobie panującego koronawirusa o higenę dbam jeszcze bardziej niż zwykle ;)

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 27.04.2020, 09:32

Dolniety_Pierre pisze:
Śnieżnobiały pisze:

Sztywniutcy wszyscy ,zwłaszcza Hanka i ich naczelny celebra juras który oficjalnie straszy konsekwencjami prawnymi jakiegoś ciula w internetach. Koleżków w lesie tez nie porzucili na rzecz krzaków w walcem z Ruskami.
[/quote]

Zapomniales dodać o sztywnym kopaniu po głowie normalnego kibica po zdobycia mistrzostwa na Ł3 :)
j**** urkaine

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 27.04.2020, 09:47

WF. pisze:
27.04.2020, 08:35
W dobie panującego koronawirusa o higenę dbam jeszcze bardziej niż zwykle ;)
Wierzę, że za uchem miałeś tylko poproch, a nie ... "znak zgody Widzewa z Ruchem". :D

Kkrawczyk pisze:
27.04.2020, 09:32
Dolniety_Pierre pisze:
Śnieżnobiały pisze:
Wy dalej nie potraficie rozróżnić spraw kibicowskich i prywatnych. Do Legii mi daleko, ale bardzo szanuję ich za to, że są naprawdę sztywną ekipą z zasadami. Od zawsze mi sie kojarzyli z konsekwentną odmową skladania zeznań, zero jakichś kulawych dpk i innych tematow.

[...]

Hehehe kolega chyba za dużo DOZOrcy się naczytał albo interesuje się tematem od wczoraj.
Sztywniutcy wszyscy (...)
Zapomniales dodać o sztywnym kopaniu po głowie normalnego kibica po zdobycia mistrzostwa na Ł3 :)
A ty, że okopany "sztywniutko" odmówił współpracy z organami ścigania.

www.tvp.info

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 27.04.2020, 14:18

Czyli napierdalanie swojego kibica przez mefedronowego wojownika z pół męska torebką przy 30tyś ludziach było w granicach prawilnosci ? :)
j**** urkaine

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 27.04.2020, 15:06

Kkrawczyk pisze:
27.04.2020, 14:18
Czyli napierdalanie swojego kibica przez mefedronowego wojownika z pół męska torebką przy 30tyś ludziach było w granicach prawilnosci ? :)
W W-wie mefedron nie jest tak popularny, jak u was, 'prawilny', (pod-)bydgoski e-wojowniku.

www.tvp.info

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 27.04.2020, 16:39

DoZo(L)e... pisze:
27.04.2020, 15:06
Kkrawczyk pisze:
W W-wie mefedron nie jest tak popularny, jak u was, 'prawilny', (pod-)bydgoski e-wojowniku.
Nie wiem co wy tam wciągacie z kumplami z czeczeni w kolorowej warszafce i nie chce wiedzieć, dalej nie uzyskalem odpowiedzi czy kopanie swojego kibica przy publicznosci jest prawilne i patriotyczne? :)
j**** urkaine

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 27.04.2020, 17:23

Kkrawczyk pisze:
27.04.2020, 16:39
DoZo(L)e... pisze:
27.04.2020, 15:06
Kkrawczyk pisze:
Nie wiem co wy tam wciągacie z kumplami z czeczeni w kolorowej warszafce i nie chce wiedzieć, dalej nie uzyskalem odpowiedzi czy kopanie swojego kibica przy publicznosci jest prawilne i patriotyczne? :)
Swojego kibica - nie, a obrona na tym forum swojego ochroniarza z patrolu ineterwencyjnego, prowadzącego sklepik z waszymi gadżetami jest?

www.tvp.info

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 27.04.2020, 18:00

Czy leżąca w województwie mazowieckim (niedaleko styku województw łódzkiego oraz świętokrzyskiego) Przysucha i działająca tam ekipa miejscowego Oskara należała do grona szerokiego portfolio wasali warszawskiej Legii czy byli (są?) grupą niezależną? Załączone foto z meczu... wyjazdowego w Szydłowcu na Szydłowiance z 2014 roku.

Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ