Mecz Avia-Czuwaj 1997yogi_1981 pisze: 05.04.2020, 10:05Możesz wrzucić te foty albo przyrzyjrzyj się może to były szale Motoru Przemyśl?

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Mecz Avia-Czuwaj 1997yogi_1981 pisze: 05.04.2020, 10:05Możesz wrzucić te foty albo przyrzyjrzyj się może to były szale Motoru Przemyśl?

Pamiętam,że w 2006 Czuwaj był z wami w niezłej liczbie na wyjeździe do Hutnika Kraków.Nigdy nie mieliśmy zgody z Czuwajem, były pozytywne relacje, ale nie zgoda.
Mieliśmy układ z Czuwajem gdzieś tak pod koniec lat 90-tych, niestety nie pamiętam kiedy został zakończony.Bączyński pisze: 08.04.2020, 16:55Pamiętam,że w 2006 Czuwaj był z wami w niezłej liczbie na wyjeździe do Hutnika Kraków.Nigdy nie mieliśmy zgody z Czuwajem, były pozytywne relacje, ale nie zgoda.
A jak na Pogoń zapatruje się reszta koalicji, tj. Ruch, Wisła, Elana?sokół pisze: 07.04.2020, 13:25Pogoń w Łodzi lubiana/szanowana, jako solidna neutralna ekipa, ale żadnych innych niż prywatne kontaktów nie ma.Gero000 pisze: 07.04.2020, 12:56 Może ktoś z zainteresowanych wyjaśni relacje Pogoń Szczecin - Widzew Łódź? kiedyś słyszałem, że po zerwaniu zgody Pogoni z Legią, było blisko układu MKS - RTS..
Uklad zostal zakonczony bodajze po meczu Czuwaj-Hetman,gdzie bylo obecne kilka osob z Motoru.Hugo Boss pisze: 09.04.2020, 12:44Mieliśmy układ z Czuwajem gdzieś tak pod koniec lat 90-tych, niestety nie pamiętam kiedy został zakończony.Bączyński pisze: 08.04.2020, 16:55Pamiętam,że w 2006 Czuwaj był z wami w niezłej liczbie na wyjeździe do Hutnika Kraków.Nigdy nie mieliśmy zgody z Czuwajem, były pozytywne relacje, ale nie zgoda.
Przy relacjach Pogoń - Górnik domyśl się.lyskacz pisze: 10.04.2020, 19:32A jak na Pogoń zapatruje się reszta koalicji, tj. Ruch, Wisła, Elana?sokół pisze: 07.04.2020, 13:25Pogoń w Łodzi lubiana/szanowana, jako solidna neutralna ekipa, ale żadnych innych niż prywatne kontaktów nie ma.Gero000 pisze: 07.04.2020, 12:56 Może ktoś z zainteresowanych wyjaśni relacje Pogoń Szczecin - Widzew Łódź? kiedyś słyszałem, że po zerwaniu zgody Pogoni z Legią, było blisko układu MKS - RTS..
Dodatkowo Czuwaj na kadrze jest widoczny często w towarzystwie Miedź Legnica, Promień Żary, Śląsk. Generalnie Czuwaj fajna ekipa. Klimatyczny budynek klubowy mają na swoi stadionie. Widać go nawet z punktu widokowego na przemyskim Kopcu Tatarskim.Doktor P(r)awica pisze: 09.04.2020, 15:35 Wydaje mi się, że mimo wszystko wciąż jest wśród kibiców Czuwaju sympatia do Motoru. Kiedyś przecież również my czyli Śląsk byliśmy w Przemyślu (jego części) mile widziani i w sumie wydaje mi się, że wciąż trochę tak jest. Wprawdzie okazji do kontaktów za bardzo nie ma, ale patrząc na historie oraz na to z kim trzyma Czuwaj, a z kim trzymamy my raczej spojrzenie z obu stron jest przychylne.
W książce ''Szalone lata 90' gdzie są przedruki z zinów z tamtych czasów, jest opis wyjazdu Czuwaju do Świdnika jesień 1997 i tam jest napisane, że było wsparcie 100 kibiców Motoru i przed meczem zawarty został układ w Lublinie.Hugo Boss pisze: 09.04.2020, 12:44Mieliśmy układ z Czuwajem gdzieś tak pod koniec lat 90-tych, niestety nie pamiętam kiedy został zakończony.Bączyński pisze: 08.04.2020, 16:55Pamiętam,że w 2006 Czuwaj był z wami w niezłej liczbie na wyjeździe do Hutnika Kraków.Nigdy nie mieliśmy zgody z Czuwajem, były pozytywne relacje, ale nie zgoda.
Zakończony po meczu Czuwaj Przemyśl - Górnik Łęczna w 1997 r.aligator1 pisze: 10.04.2020, 19:57Uklad zostal zakonczony bodajze po meczu Czuwaj-Hetman,gdzie bylo obecne kilka osob z Motoru.
Po Wiśle można dodać Ruch, Widzew czy Jagiellonięmampytanie pisze: 23.04.2020, 15:19 Na kogo obecnie Cracovia ma największe ciśnienie, nie licząc Wisły? Na Legię? Na Śląsk?
No poza wsadzeniem komuś noża w plecy, sprzedawaniem na komendzie i przerzutach to szczerze powiem nie prezentujecie nic. Chociaż nie. Macie na pewno zniżki u krakowski dentystów na wstawianie zębów (szkoda, że z niej nie korzystacie) i jeżeli będą jakieś mistrzostwa świata w rzucie majonezem, i na stsie będą na to kursy, to stawiam na was!Kumatyinaczej pisze: 24.04.2020, 01:56Nie byliśmy tam raz. Powodów nie musisz znać. Drugi raz jechaliśmy na hokej. Tak nasz rację, żadnego ciśnienia na tą śmieszną bandę c**** nie mamy, bo i skąd? Chyba nie myślisz że ciśnienie podniesie komin anty? To tyle co może nam Pogoń zrobić.
Hahahahahahha. ku*** j***** bezzębny przeżucie. Co drugi u was z rozprutą dupą, a o ustawianiu się na was to lepiej nawet nie wspominaj, bo byście wyskoczyli bez sprzętu to jestem pewny, że kolejka chętnych by się znalazła. Ale jedyne co potraficie to wpierdolić dzieciakowi kose w plecy.Kumatyinaczej pisze: 24.04.2020, 17:59leniwiec pisze: 24.04.2020, 10:14 Jak Pogoń jest bandą c**** to kim wy ku*** jesteście, ja p******* co za dzban.
Dzbanie a co Wy sobą reprezentujecie? Może i jeździcie Świetnie, ale do nikogo nie macie podjazdu. Może się bić z Wigrami itp. Ile to już lat się na Nas nie potraficie ustawić? Spinaliście się u Nas na stadionie i wystarczyło płotem szarpnąć żebyście wrócili na miejsca. Więc zejdź na ziemię Chłopie, nikt nie ma u Nas na Was ciśnienia.
Kartek u Nas konfidenci nie biegają a u was siwy w nagrodę na pp do Warszawy jedzie mały pedofilu. Więc smieszkuj dalej kolego lewaków
A wystarczyło pogonić kilka ochroniarek, które nas gazowały, a które stały między wami przy płocie.Kumatyinaczej pisze: 24.04.2020, 17:59leniwiec pisze: 24.04.2020, 10:14 Jak Pogoń jest bandą c**** to kim wy ku*** jesteście, ja p******* co za dzban.
Dzbanie a co Wy sobą reprezentujecie? Może i jeździcie Świetnie, ale do nikogo nie macie podjazdu. Może się bić z Wigrami itp. Ile to już lat się na Nas nie potraficie ustawić? Spinaliście się u Nas na stadionie i wystarczyło płotem szarpnąć żebyście wrócili na miejsca. Więc zejdź na ziemię Chłopie, nikt nie ma u Nas na Was ciśnienia.
Kartek u Nas konfidenci nie biegają a u was siwy w nagrodę na pp do Warszawy jedzie mały pedofilu. Więc smieszkuj dalej kolego lewaków
Co ty za brednie piszesz Cracovia w ostatnim czasie w europejskich pucharach wiecej zrobiła jeżdząc z Ajaxem niż nie jedna ekipa w Polsce przez ten czas uważana za "mocną". Co do Pogoni jak zwykle dużo mają do gadania a gdy przychodzi czas na działanie to albo spierdalaja albo dostają oklep , Zagłebie was już podsumowało. Chociaż trzeba przyznać ze jakiś progres u was widać przy najmniej w liczbach wyjazdowych. A porównania do Odry zostaw dla siebieDoktor P(r)awica pisze: 25.04.2020, 11:17 Mimo wszystko Pogoń zaliczyła fajny poprzedni rok. Na plus ich walka z FCK/HSV. Do tego też z Basel i Mannhaim. Dobre liczby na wyjazdach. Fajnie się pokazali we Włoszech na gorącym terenie.
Pisanie w ten sposób (co sobą reprezentujecie) jest śmieszne. Równie dobrze można zadać Wam to samo pytanie. Gówniane liczby w Polsce, u siebie na stadionie tak samo. Chuligańsko (nie pisze o Krakowie) od lat zbyt aktywni nie jesteście. Fajnie się pokazaliście w Atenach na gorącym terenie co przyznają miejscowi, a przy okazji wydaliście jakieś dziwne oświadczenie o Ajaxie. Naprawdę trochę pokory, bo na przykład w mojej ocenie Wasza ekipa na ten moment to pod względne aktywności itp nie umywa się do chociażby Odry Opole
Proof pisze: 25.04.2020, 16:39 Co ty za brednie piszesz Cracovia w ostatnim czasie w europejskich pucharach wiecej zrobiła jeżdząc z Ajaxem niż nie jedna ekipa w Polsce przez ten czas uważana za "mocną".
Podobno 'craxa' chodziła już głową w "chmurach" ... z 'f-side'rs' w W-wie.Doktor P(r)awica pisze: 25.04.2020, 17:21Proof pisze: 25.04.2020, 16:39 Co ty za brednie piszesz Cracovia w ostatnim czasie w europejskich pucharach wiecej zrobiła jeżdząc z Ajaxem niż nie jedna ekipa w Polsce przez ten czas uważana za "mocną".
No to w takim razie napisz konkretnie co Cracovia zrobiła w ostatnim czasie na europejskich wojażach przy okazji wspierając Ajax skoro tego tak dużo, że nawet więcej niż niejedna „mocna ekipa w Polsce”.
Ja kojarzę wspomniane wyżej Ateny oraz czego nie wspomniałem za pierwszym razem również awanturę w Bratysławie z Levskim.
Kojarzę też, że Craxa wspierała Ajax w walce z koalicją Mannhaim Basel. Tą samą, z która (ta słaba) Pogoń walczyła i wygrała w przeciwieństwie do składu polsko holenderskiego.
(...)
w walkach do 8/10 osób nawet teoretycznie słabski mogliby by zrobić niespodzianke, Przewaga wzrasta wraz z ustalona liczbą.LejTeCole pisze: 26.04.2020, 11:57 Tak tu smieszkują niektorzy a ja to bym chciał żeby Cracovia wyszla na gołe pięści chociaż ze wspomnianymi Wigrami.
No dokładnie, ja też raczej nikogo nie spisywałbym na straty. Chodzi mi o to że od dłuższego czasu Pasy nie walczyły z nikim na gołe pięsci a mają czelność wyśmiewać innych.Kuzyn Burmistrza pisze: 26.04.2020, 12:15w walkach do 8/10 osób nawet teoretycznie słabski mogliby by zrobić niespodzianke, Przewaga wzrasta wraz z ustalona liczbą.LejTeCole pisze: 26.04.2020, 11:57 Tak tu smieszkują niektorzy a ja to bym chciał żeby Cracovia wyszla na gołe pięści chociaż ze wspomnianymi Wigrami.
Wiec jednoznacznie nie odważyłbym ferować wyroków w wyzej przedstawionym zestawieniu.
Była 'craxa' z holenderskimi 'joden' w praskiej spe7unie "chmury", czy nie?Kumatyinaczej pisze: 29.04.2020, 05:10Było też Brzesko, był Widzew w rowie. Mecze w Amsterdamie i polowania. Nie zawsze wszystko wychodziło, ale poprzednią rundę w moim mniemaniu byliśmy nawet aktywniejsi od Was. Od czasu Francji było kilka awantur, kilka prób i myślę że Marsylia tchneła dużo motywacji u Nas. Banda c**** dla kogoś z boku może brzmi dziwnie, ale w Krakowie tak Pogoń jest postrzegana, bo co to za ekipa która 20 lat nie potrafi pomścić kolegi w jakikolwiek sposób? My czego możemy zazdrościć Pogoni to wyjazdy, bo ostatnimi czasy Pogoń ma podobny młyn do Nas i do Was zresztą też. Tylko że My w przeciwieństwie do Was nie mamy całego, bądź większości województwa dla siebie, a skutki "wojny" ponosimy dużo większe niż Wy.Doktor P(r)awica pisze: 25.04.2020, 17:21Proof pisze: 25.04.2020, 16:39 Co ty za brednie piszesz Cracovia w ostatnim czasie w europejskich pucharach wiecej zrobiła jeżdząc z Ajaxem niż nie jedna ekipa w Polsce przez ten czas uważana za "mocną".
No to w takim razie napisz konkretnie co Cracovia zrobiła w ostatnim czasie na europejskich wojażach przy okazji wspierając Ajax skoro tego tak dużo, że nawet więcej niż niejedna „mocna ekipa w Polsce”.
Ja kojarzę wspomniane wyżej Ateny oraz czego nie wspomniałem za pierwszym razem również awanturę w Bratysławie z Levskim.
Kojarzę też, że Craxa wspierała Ajax w walce z koalicją Mannhaim Basel. Tą samą, z która (ta słaba) Pogoń walczyła i wygrała w przeciwieństwie do składu polsko holenderskiego.
Może jest tego więcej, ale nie kojarzę więc bez złośliwości pisze abyś czymś poparł swoją tezę.
Przywołując przy okazji aktywność „mocny” ekip w Polsce możesz też wspomnieć o aktywności samej Craxy w Polsce. (bo Pogoń na przykład wyszła na przeciw Lecha). No chyba, że Cracovii do grona „mocnych” nie zaliczyłeś ;)
Tak jak wspomniał jestesmywaszastolica. Jestem ze Śląska,
nie Pogoni. I nie chce tu mówić, że Cracovia jest słaba bądź Pogoń potężna. Po prostu uważam, że pisanie takich rzeczy o Pogoni jest bzdurą, bo Cracovia nie ma w mojej ocenie żadnych argumentów (pisze o ostatnich paru latach) by patrzeć na Pogoń z góry.
(...)
(...)
(...)
Niby w czym pajacuOden następny łeb... Zdecyduj się głąbie bo sam sobie zaprzeczasz w jednym zdaniu...
Pewnie 'cracósovi' chodzi o to, że mają od wielu lat właśnie "reputację" niepotrafiących bić się na pięści.Oden2 pisze: 30.04.2020, 23:09Niby w czym pajacuOden następny łeb... Zdecyduj się głąbie bo sam sobie zaprzeczasz w jednym zdaniu...
Polskie podworko to nie zagranica