Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Sprawa prosta, skoro bijący się o tym nie piszą to nikt nie będzie pisać.
-
W TMK z tego miesiaca masz fajne zestawienie poswiecone ostatnim 19 latom.obserwatorr88 pisze: ↑11.02.2020, 22:47Tak mnie zastanawiało ostatnio jaka ekipa straciła niej więcej flag w swojej historii. W dawnych czasach to chyba Szczakowianka sporo fan potraciła.
Fortis fortuna adviuat
-
viewtopic.php?f=1&t=27044&p=1297324#p1297324Dolniety_Pierre pisze: ↑25.02.2020, 14:17W TMK z tego miesiaca masz fajne zestawienie poswiecone ostatnim 19 latom.obserwatorr88 pisze: ↑11.02.2020, 22:47Tak mnie zastanawiało ostatnio jaka ekipa straciła najwięcej flag w swojej historii. W dawnych czasach to chyba Szczakowianka sporo fan potraciła.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Czy Wisła i Ruch przy akcji na magazyn GKS zdobyli coś poza flagami GKS ? Flagi Banika, Górnika ,elementy oprawy ?
Gdzieś był opis w necie (nie wiem czy prawdziwy) że tych flag było tyle że kilka wypadało im po drodze , czy GKS wiesza te flagi ?
Czy flagi reprezentacyjne były zwracane ?
Jeśli można proszę o odp
Gdzieś był opis w necie (nie wiem czy prawdziwy) że tych flag było tyle że kilka wypadało im po drodze , czy GKS wiesza te flagi ?
Czy flagi reprezentacyjne były zwracane ?
Jeśli można proszę o odp
-
Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
-
Też tam byłeś wariacie z familoku?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Rozumiem, że poza ww. banerem w barwach narodowych oraz tymi kilkoma flaGami, które oficjalnie zostały przez was i wAsZYCh przyjaciół spalone, całą resztę pSYCHOsHARKS zwrócili milicji?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
a rozumiesz, że w chuju mam to co piszesz?DoZo(L)e... pisze: ↑27.02.2020, 11:09Rozumiem, że poza ww. banerem w barwach narodowych oraz tymi kilkoma flaGami, które oficjalnie zostały przez was i wAsZYCh przyjaciół spalone, całą resztę pSYCHOsHARKS zwrócili milicji?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
internetowy cwelu, ryj krótko i W**********.Pakol pisze: ↑27.02.2020, 10:57Też tam byłeś wariacie z familoku?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.![]()
-
Idź już spać chuliganie bo rano znowu musisz jechać rowerem na hałde
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Czolem! Dawno nie widzialem flagi Stara Gwardia na meczach Gornika czy cos przeoczylem?
-
Zapewne pAKÓŁA przekazała ją w swojej robocie własnej bandzie z milicyjnych rodowodem.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Pominięta została porażka z Sandecją po 4 .DanieLU. pisze: ↑24.02.2020, 21:34
Tak sobie gdybam.. Kumaci z Pogoni milczą, więc może podejmiemy dyskusję? Statystyka na przestrzeni lat. Skoro chwalą się na fejsbukach to czemu tutaj nie poruszyć tego tematu?
Portowcy, czy ta lista jest kompletna?
Czy spotkanie z Lechem na powrocie z Kluczborka (2008), spotkanie z Chojniczanką (2009) i rewanż z Piastem (2014) można wliczyć w tę tabelkę?
Coś pominąłem jeszcze?
Każda ekipa powinna mieć taką statystykę, choć w internecie cicho, wolą chwalić się na facebukach.
SĄDECKA DUMA
-
Podawanie w takich wykazach umówionych konfrontacji w proporcjach mniejszych niż 10-ciu zawodników po jednej ze stron starcia jest dla mnie infantylne.Timador pisze: ↑01.03.2020, 13:18Pominięta została porażka z Sandecją po 4 .DanieLU. pisze: ↑24.02.2020, 21:34
Tak sobie gdybam.. Kumaci z Pogoni milczą, więc może podejmiemy dyskusję? Statystyka na przestrzeni lat. Skoro chwalą się na fejsbukach to czemu tutaj nie poruszyć tego tematu?
Portowcy, czy ta lista jest kompletna?
Czy spotkanie z Lechem na powrocie z Kluczborka (2008), spotkanie z Chojniczanką (2009) i rewanż z Piastem (2014) można wliczyć w tę tabelkę?
Coś pominąłem jeszcze?
Każda ekipa powinna mieć taką statystykę, choć w internecie cicho, wolą chwalić się na facebukach.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Nie nasza wina ze więcej chętnych nie wyszło z pociagu
SĄDECKA DUMA
-
Przez wiele lat odnośnie Widzewa mówiło się że pół Polski to Oni. Wiadomo lata 90, sukcesy sportowe, Marek Citko itp. Mam jednak pytanie o największe miasta/FC które stanowiły pokaźną siłę na Widzewie w tym okresie czasu a do dzisiaj już nie działają w ogóle lub zostały przejęte przez inne kluby.
W razie wątpliwości nie obchodzi mnie kto, co i w ogóle - gdyby takie info mogło grozić jakimś przypałem.
Pzdr
W razie wątpliwości nie obchodzi mnie kto, co i w ogóle - gdyby takie info mogło grozić jakimś przypałem.
Pzdr
-
Ciekawe pytanie, dołączam się, tyle że - jakie były i jakie pozostały. ps. Oczywiście znam odpowiedź na to pytanie ale jednak wolałbym przeczytać rzeczową i rzetelną ocenę kogoś z RTSu. Wiedzy nigdy nie za wiele ;)octopus1 pisze: ↑09.03.2020, 14:00Przez wiele lat odnośnie Widzewa mówiło się że pół Polski to Oni. Wiadomo lata 90, sukcesy sportowe, Marek Citko itp. Mam jednak pytanie o największe miasta/FC które stanowiły pokaźną siłę na Widzewie w tym okresie czasu a do dzisiaj już nie działają w ogóle lub zostały przejęte przez inne kluby.
Pzdr
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Czy jest gdzieś jeszcze dostępny reportaż chyba z Uwaga! O bojówce z Poznania. Tam M. In. Ujawniaja prawdziwe właściwości tatara. Z góry dziękuję.
fafarafa
-
Może nie trapi, ale szukam zdjęć. Jest jakieś forum/strona ze starymi zdjęciami z awantur? Bądź ktoś może ma zdjęcia ze Stoczniowiec - GKS Tychy? Kiedyś były na drodze legionisty, ale nie mogę znaleźć
-
Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Zauważalny jest od wielu lat taki trend robienia za Owsiaków tyle że bez prowizji :)wiernyioddany pisze: ↑26.03.2020, 21:53Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
A co do wody czy kartonów chusteczek itp itd. Jest jedna zasada znana wszystkim - OCZY KONSUMENTA JEDZĄ.
Inaczej patrzy się na kilka palet wody za która zapłaci się 500 zł a inaczej na małą zgrzewkę płynów do dezynfekcji w tej samej cenie. Optycznie coś jest większe.
Nie mniej jednak ceni się gesty jakie by nie były bo tak naprawdę nikt nie ma żadnego obowiązku pomagać - to jest czyjaś dobra wole zwłaszcza w tych fałszywych czasach.
-
Z tego co pamiętam w jednej z pierwszych wiadomości od ratowników, która pojawiła się w internecie na temat braków zasobów, było też wspomniane o braku takich rzeczy jak m.in. woda do picia dla pracowników szpitali/ratowników medycznych.wiernyioddany pisze: ↑26.03.2020, 21:53Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
-
Podrzucają wode do szpitali do zdjęcia? No tego ku*** jeszcze nie grali na tym spierdolonym forum... Nominacje na idiote miesiąca masz jak w banku.wiernyioddany pisze: ↑26.03.2020, 21:53Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
-
W którym roku miała debiut flaga Legii, czarna Ultras z kostuchą ?
-
-
Dzięki, myślałem że wcześniej
-
Pamiętam, że w zinach można było przeczytać o zgodzie międzynarodowej Polsko-Czeskiej. Ktoś może coś więcej napisać kiedy, gdzie, jak i kto to robił? Na czym to miało w ogóle polegać bo mi do głowy przychodzi coś na wzór układu Lech - Widzew. Dzięki z góry za odp
-
Pogoń Szczecin, ale nie tylko bo np 12DZ też, wszystkie dostawy do szpitali uzgadnia z dyrektorami/zaopatrzeniowcami placówek. I zawsze jest woda. Wiesz ile butelek wody idzie w jeden dzień? Dostarczysz 2000szt to masz na 1-2 dni dla personelu i chorych.wiernyioddany pisze: ↑26.03.2020, 21:53Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
-
tak czy siak to nie protesty kibicowskie, nostalgia itp tylko korona wirus właśnie realizuje to, o czym podobno wszyscy na trybunach marzyli, czyli ogólnoświatowy against modern football...kluby zbankrutują, sponsorzy nie będą mieli kasy, piłkarze wypłat itp itd .
a ekipy takie jak np. Polonia Bydgoszcz w siódmym niebie, bo maseczki na fociach z fejsbuczka elegancko zapewniają anonimowość...
a ekipy takie jak np. Polonia Bydgoszcz w siódmym niebie, bo maseczki na fociach z fejsbuczka elegancko zapewniają anonimowość...
TYBET JEST SERBSKI
-
Poruszyłeś ciekawy temat, który nadawałby się na rozbudowany felieton, chociaż tak naprawdę zważywszy na wiele niewiadomych dotyczących chociażby trwania tego całego „lock downu” ciężko o coś więcej niż tylko sensowne bądź nie, ale jednak dywagacje.
Na wstępie napiszę, że sytuacja w takim Liverpoolu to dno. Grajki z Premier League nie zgadzają się na obcięcie swoich pensji (co najwyżej na zamrożenie), a Taki Liverpool uciął pensje zwykłym szeregowym pracownikom. Nie gwiazdeczkom zarabiającym po kilkadziesiąt czy kilkaset tys funtów tygodniowo, a zwykłym pracownikom co pewnie zarabiają w granicach tysiaka tygodniowo jak nie mniej.
Nie chodzi mi o wyliczanie kto ile zarabia, komu ile można uciąć, ale ja wychodzę z założenia, że sportowcy powinni być kimś więcej niż tylko typami co kopią piłkę czy rzucają czy dźwigają. Powinni być wzorem. To nie tylko zawód, ale przede wszystkim powołanie i cały etos towarzyszący sportowcom i sportowi jako takiemu. Oczywiście, że nikt za uśmiech nie będzie robił. Zdaje sobie sprawę, że to ich praca i chcą się ustawić i swoje rodziny i dzieci na przyszłość. Ale nie mówimy o typach co zarabiają 5 tys funtów miesięcznie, a o gościach co zarabiają po 80 tys czy 200 tys miesięcznie i więcej i to w skali tygodnia. Mają zobowiązania, raty, kredyty. Na pewno. Ale na pewno nie takie ze musza na to przeznaczyć powiedzmy 80% swojej pensji. Kiedy wiadomo, że każdy zmaga się z problemami, a ich kibice często ze znacznie większymi to w moim wyobrażeniu sportowcy powinni być wzorem. Gdy jest fajnie to odcinają kupony. Kąpią się w blasku fleshy, ludzie za nimi jeżdżą po Europie i świecie. Gdy jest chujnia to się zagryza zęby i wspiera lokalną społeczność.
W latach 30 piłkarze Z kraju Baskow jeździli po Europie i grali mecze towarzyskie (zagrał nawet w Polsce), a zarobiony hajs zbierali na wojnę z Franco. Nie płakali nad obcięciem pensji bo praktycznie ich nie mieli. Zbierali hajs dla swoich krajan. Wspierali jakaś ideę, a potem niektórzy i tak poszli w bój i zginęli. A te przepłacone k****? Ech. Szkoda gadać, a ja się rozpisałem.
Mam nadzieje, że ta sytuacja będzie początkiem zmian w światowej piłce oraz będzie to preludium ucięcia tak pojebanych kwot jakie są w piłce nożnej, a piłkarze to częściej raczej (przepłacone) mentalne zera niż jakieś wielkie wzory do naśladowanie. Chociaż niestety jak to mówią, nadzieja matką głupich.
Na wstępie napiszę, że sytuacja w takim Liverpoolu to dno. Grajki z Premier League nie zgadzają się na obcięcie swoich pensji (co najwyżej na zamrożenie), a Taki Liverpool uciął pensje zwykłym szeregowym pracownikom. Nie gwiazdeczkom zarabiającym po kilkadziesiąt czy kilkaset tys funtów tygodniowo, a zwykłym pracownikom co pewnie zarabiają w granicach tysiaka tygodniowo jak nie mniej.
Nie chodzi mi o wyliczanie kto ile zarabia, komu ile można uciąć, ale ja wychodzę z założenia, że sportowcy powinni być kimś więcej niż tylko typami co kopią piłkę czy rzucają czy dźwigają. Powinni być wzorem. To nie tylko zawód, ale przede wszystkim powołanie i cały etos towarzyszący sportowcom i sportowi jako takiemu. Oczywiście, że nikt za uśmiech nie będzie robił. Zdaje sobie sprawę, że to ich praca i chcą się ustawić i swoje rodziny i dzieci na przyszłość. Ale nie mówimy o typach co zarabiają 5 tys funtów miesięcznie, a o gościach co zarabiają po 80 tys czy 200 tys miesięcznie i więcej i to w skali tygodnia. Mają zobowiązania, raty, kredyty. Na pewno. Ale na pewno nie takie ze musza na to przeznaczyć powiedzmy 80% swojej pensji. Kiedy wiadomo, że każdy zmaga się z problemami, a ich kibice często ze znacznie większymi to w moim wyobrażeniu sportowcy powinni być wzorem. Gdy jest fajnie to odcinają kupony. Kąpią się w blasku fleshy, ludzie za nimi jeżdżą po Europie i świecie. Gdy jest chujnia to się zagryza zęby i wspiera lokalną społeczność.
W latach 30 piłkarze Z kraju Baskow jeździli po Europie i grali mecze towarzyskie (zagrał nawet w Polsce), a zarobiony hajs zbierali na wojnę z Franco. Nie płakali nad obcięciem pensji bo praktycznie ich nie mieli. Zbierali hajs dla swoich krajan. Wspierali jakaś ideę, a potem niektórzy i tak poszli w bój i zginęli. A te przepłacone k****? Ech. Szkoda gadać, a ja się rozpisałem.
Mam nadzieje, że ta sytuacja będzie początkiem zmian w światowej piłce oraz będzie to preludium ucięcia tak pojebanych kwot jakie są w piłce nożnej, a piłkarze to częściej raczej (przepłacone) mentalne zera niż jakieś wielkie wzory do naśladowanie. Chociaż niestety jak to mówią, nadzieja matką głupich.
-
Doktor, ogólnie masz rację. Ta sytuacja którą opisałeś w Liverpoolu przypomina mi nasz kraj, tutaj wąskie grono osób (politycy, biznesmeni, klakiery, pożyteczni idioci itp.) zarabia dobry pieniądz, a cała reszta ochłapy, jak się coś dojebie to płaci społeczeństwo, władza sobie od pyska nie weźmie. Ale jest to nasza wina, w sensie ludzi, nauczyliśmy ich, daliśmy społeczne przyzwolenie na taki stan rzeczy.
Doskonale rozumiem to o czym piszesz, ale pomyśl ilu ludzi ideowych, którzy mają jakieś większe wartości jest w Twoim otoczeniu, zgadnę, niewielu. Społeczeństwo się zmieniło, jest roszczeniowe, wygodne, nastawione na zarabianie, próżno szukać ludzi z jajami, którzy mają swoje zdanie, ciężko szukać przedwojennych wzorców u dzisiejszych sportowców.
Dlatego śmiech ale i wkurwienie mnie ogarnia jak czytam, że jeden z drugim płaczą bo oni nie przeżyją za 5k miesieczni, ku*** w tym kraju ludzie z rodzinami żyją za 2k miesięcznie.
W mojej grupie zawodowej gdy chciano zamykać zakład sugerowano nam się "przebranżowić", może w tą stronę pójdą panowie sportowcy.
Doskonale rozumiem to o czym piszesz, ale pomyśl ilu ludzi ideowych, którzy mają jakieś większe wartości jest w Twoim otoczeniu, zgadnę, niewielu. Społeczeństwo się zmieniło, jest roszczeniowe, wygodne, nastawione na zarabianie, próżno szukać ludzi z jajami, którzy mają swoje zdanie, ciężko szukać przedwojennych wzorców u dzisiejszych sportowców.
Dlatego śmiech ale i wkurwienie mnie ogarnia jak czytam, że jeden z drugim płaczą bo oni nie przeżyją za 5k miesieczni, ku*** w tym kraju ludzie z rodzinami żyją za 2k miesięcznie.
W mojej grupie zawodowej gdy chciano zamykać zakład sugerowano nam się "przebranżowić", może w tą stronę pójdą panowie sportowcy.
-
Pracując za minimalną nie mogą zarobić tysiaka lub mniej więc nie wiem o czym ty piszesz?Doktor P(r)awica pisze: ↑10.04.2020, 00:40Poruszyłeś ciekawy temat, który nadawałby się na rozbudowany felieton, chociaż tak naprawdę zważywszy na wiele niewiadomych dotyczących chociażby trwania tego całego „lock downu” ciężko o coś więcej niż tylko sensowne bądź nie, ale jednak dywagacje.
-
To raczej był przykład, jak dasz radę to możesz się odnieść do całego wpisu, który jest po prostu do bólu prawdziwy.
Biały front
-
Czasy nie mają tu nic do rzeczy. Albo ktoś jest roszczeniowy albo nie jest. Albo ktoś jest materialistą albo nie jest. Po prostu, idealizujecie beztroskie lata swojej młodości. Cała masa ludzi idealizuje swoje dzieciństwo przypadające na lata 70., ci którzy dorastali w 80. mówi, ze wtedy była najlepsza muzyka, a "ludzie byli normalniejsi", o 90. pisze się to samo, chociaż nikt, kto obiektywnie na nie spojrzy, nie wmówi mi, że wtedy pieniądze miały mniejsze znaczenie. Teraz jeszcze dochodzi idealizowanie czasów przedwojennych bez wiedzy, co tak naprawdę się wtedy działo, jak żył przeciętny człowiek.
-
Może się mylę ale sądzę, że czasy mają duży wpływ. Popatrz na sportowców przedwojennych, ilu ich zginęło, ilu walczyło w wojsku, dziś podejrzewam, że większość tych pizd w rurkach zwanych szumnie "piłkarzami" podpisało by kontakt z 2 ligą wietnamską byle tylko spierdolic z kraju. Na olimpiadzie w Berlinie polska biegaczka (nie pamiętam nazwiska) jako jedyna z podium nie hailowała przed Adolfem. W obecnych czasach Piątek nie wykonuje swojej cieszynki bo gra z Izraelem, taką mała różnica.kibol32 pisze: ↑10.04.2020, 13:12Czasy nie mają tu nic do rzeczy. Albo ktoś jest roszczeniowy albo nie jest. Albo ktoś jest materialistą albo nie jest. Po prostu, idealizujecie beztroskie lata swojej młodości. Cała masa ludzi idealizuje swoje dzieciństwo przypadające na lata 70., ci którzy dorastali w 80. mówi, ze wtedy była najlepsza muzyka, a "ludzie byli normalniejsi", o 90. pisze się to samo, chociaż nikt, kto obiektywnie na nie spojrzy, nie wmówi mi, że wtedy pieniądze miały mniejsze znaczenie. Teraz jeszcze dochodzi idealizowanie czasów przedwojennych bez wiedzy, co tak naprawdę się wtedy działo, jak żył przeciętny człowiek.
Czasy przedwojenne to nie są tak odległe czasy, dużo zostało napisane jak żył ówczesny człowiek.
Społeczeństwo zrobiło się wygodne, roszczeniowe, większość myśli o sobie, a nie o większych wartościach.
Co do muzyki z lat 70-80 to zgadzam się, że była najlepsza muzyką, a urodziłem się w 90. :)
-
I to jest jedyny plus wirusa.Że skończyły się czasy,gdzie piłkarz który rok siedzi na ławce rezerwowych dostaje tygodniowo tyle tysięcy funtów,ile ty nie zarobisz przez rok,ani pięć lat.I chore kontrakty na miliony euro,gdy ludzie jeżdżą z pracy do pracy,żeby utrzymać rodzinę.
-
Trzy kroki w bok od nas wielbicielu che c****. Co dawne kontakty odnawiasz i się przymilasz?nisc pisze: ↑09.04.2020, 23:33tak czy siak to nie protesty kibicowskie, nostalgia itp tylko korona wirus właśnie realizuje to, o czym podobno wszyscy na trybunach marzyli, czyli ogólnoświatowy against modern football...kluby zbankrutują, sponsorzy nie będą mieli kasy, piłkarze wypłat itp itd .
Obiektywny87 pisze: ↑wczoraj, 19:29
Prawda jest taka że tylko dzięki Oliwierowi PB jest zgoda ze Stomilem

Prawda jest taka że tylko dzięki Oliwierowi PB jest zgoda ze Stomilem

-
Debil wszystkie ekipy wrzucają fotki w maskach i są anonimowinisc pisze: ↑09.04.2020, 23:33tak czy siak to nie protesty kibicowskie, nostalgia itp tylko korona wirus właśnie realizuje to, o czym podobno wszyscy na trybunach marzyli, czyli ogólnoświatowy against modern football...kluby zbankrutują, sponsorzy nie będą mieli kasy, piłkarze wypłat itp itd .
-
Daj mu spokój. Chłopak poszedł w stronę tolerancji, europy zachodniej i długich czarnych kutasów w d****. Tak wybrał, to i tak żyje.Warchlak1920/1945 pisze: ↑10.04.2020, 20:53Trzy kroki w bok od nas wielbicielu che c****. Co dawne kontakty odnawiasz i się przymilasz?nisc pisze: ↑09.04.2020, 23:33tak czy siak to nie protesty kibicowskie, nostalgia itp tylko korona wirus właśnie realizuje to, o czym podobno wszyscy na trybunach marzyli, czyli ogólnoświatowy against modern football...kluby zbankrutują, sponsorzy nie będą mieli kasy, piłkarze wypłat itp itd .
-
Glupie pytanie z koronanudow do kogos z Zaglebia Sosnowiec. Kto jest dla was wieksza kosa Ruch czy Gornik/GKS czy moze nienawidzicie ich tak samo?
-
Zależy które pokolenie będzie adresem pytania. Starsi (40-50lat) wymienia Ruch i Polonię. Im młodsi tym więcej głosów będzie na Giekse.
Ale takie wyliczanki dotyczą się kibiców praktycznie każdego klubu.
Ale takie wyliczanki dotyczą się kibiców praktycznie każdego klubu.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!