Ruch, milicjant podczas meczu z LKSemzadra pisze: ↑28.12.2019, 21:04Milik pedale, pseudo gangsterze, pseudo chuliganie i k**** bez zasad, pokaż mi ekipę która słysząc o policyjnych powiązaniach decyzyjnych, i twardych argumentach przeczącym sztywnym zasadą nie tylko ludzi ale również świata kibicowskiego, nadal toleruje kurestwo w swoich szeregach? W każdej normalnej bandzie jesteście waleni do ryja
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Dodbra zadra albo lasia jak wolisz.zadra pisze: ↑28.12.2019, 18:36glwtrcd jak się czujesz gdy myjesz plecy po treningu ruminowej, cechowej i sławkowi z komendy i innym policjantom z ekipy? Rozumiem że brak zasad od dziecka spowodował że obciąganie po treningu policjantom, w twoim świecie jest czymś normalnym, rozumiem że mara, śpiewający na Monte "jestem kobietą" jest bohaterem w twoich oczach, rozumiem że zdjęcia i nagrania kompromitujące ciebie i twoje dziewki z bandy to nic takiego, skoro tak ci przewijali od dziecka na Górniku starsi koledzy, to trudno mieć do ciebie pretensje![]()
Jak mara byl na wolności to siedziałem cicho ci po, żeby było smieszniej sam trenowałesbczasem na Spartanie i jezdziles na niektóre obozy a teraz szczekasz.
Dostałeś c*** wdupe od Torcidy i wymyślasz farmazony.
Dostales telefon z kryminału i zaczales odpierdalac ty k****.Chowaj się chowaj natym Jastrzebiu i tak cie nieominie kara.
-
Zadra k**** giń
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Mikołów - rzeczywiście oprócz jakiś tam dzielnico-wiosek - sam Ruch czyli "bastion". Ale Łaziska czy Orzesze to i Ruch (młodsi) i Górnik (starsi) no i trochę GKSy (Łaziska). Sam wjazd na imprezę Ruchu chyba znaczy, że Koalicja na dzisiaj osiąga przewagę. I to chyba normalna kolej rzeczy jak znaczna część ekipy spod znaku R jest po drugiej stronie muru lub w innej roli a KSGKS zwiera szeregi. Można się spodziewać, że to nie jest krótkotrwała zmiana na Śląsku choć życie bywa przewrotne.pożeracz słonecznika pisze: ↑25.12.2019, 21:47Każdy widzi co się dzieje. Możecie dalej zaklinać sobie rzeczywistość. Wielki Ruch to przeszłość. Sami sobie dołożyliście do pieca. Pociskacie z konkurencji a tam chłopaki powoli robią swoje i jak się odgrażaliście, że nigdy przez myśl nawet im nie przejdzie wpaść na wasze gorące tereny, tak robią to coraz częściej. Byli na Batorym, byli pod waszym stadionem w dniu meczu, odwołali wam prezentację na Rudzie, polują na was na trasie, wpadli wam na wigilię na tereny waszego mocnego fc, gdzie jak piszą wiedzieliście że wpadną. Podajecie jedne liczby, a na zdjęciach wychodzą inne... Mieliście szansę się pozbierać i zrobić im niespodziankę, a barykadowaliście się w środku, żeby się po was nie przebiegli. Piszecie, że to tylko jeden wasz fc przeciwko 3 ekipom. Jak jeden, skoro Mikołów i Katowice były i Łaziska i ktoś tam jeszcze? Ponoć same wasze Katowice to kozaki i ganiają GieKSę. Zresztą zawsze się odgrażaliście że zawsze w swoich stronach jesteście w stanie szybko się pozbierać i ich pogonić. Tu mieliście 2 dni czasu jak chłopaki piszą. Chcecie jechać na dawnej opinii, a życie was weryfikuje coraz częściej. Byli w Toruniu tak jak i wy i nawet przez myśl wam nie przeszło, żeby do czegoś doszło, bo wiedzieliście że są gotowi do zabawy. A trasa ta sama do pokonania. Kilka lat temu też bez kalkulacji wysypali się na Cichej na derbach celem konfrontacji. Pod Spodkiem czekali. Jak Elana grała w Rybniku, to dziwnym trafem pojawiliście się dopiero w okolicach przerwy, kiedy komitet powitalny znudzony oczekiwaniem wszedł w końcu na stadion. A byliście tego dnia widziani wcześniej na autostradzie niedaleko. Dobrze wiedzieliście kto tam na was czekał wtedy i w jakiej liczbie. Na kadrę też dwa razy pojechali dużą ekipą z nadzieją na spotkanie kogoś z waszej koalicji (po Marsylii i Macedonii bodaj). Czujecie ich oddech i temu nie zaprzeczysz. Księża z dziećmi, matki z dziećmi, pod szpitalem to chyba zwykłe pikole były jak dobrze pamiętam (dobrych pikoli macie, że 2 starcia podjęli), nie ten autobus na trasie trafiony... A z Wisłą to może o co poszło? Kilka miesięcy wcześniej bluzgacie się od kurw, a po chwili w ramiona sobie wpadacie. Wiedzieliście, że biznesy i tereny mogą polecieć, to trza było coś robić. Wasza śmietanka za darmo na wakacjach nie siedzi łącznie z koleżkami z Wisełki. Idą ciężkie czasy i normalni ludzie u was to wiedzą. Nie przywykliście do sytuacji, że to wy jesteście atakowani, a tu coraz częściej i w nieoczekiwanych miejscach i czasie pojawiają się niespodzianki. Pamiętaj, że osoby siedzą po obu stronach barykady. To nie jest tak, że tylko u was ludzie mają wakacje. Ja wy jebaliście inne ekipy w kilka, to wam to nie przeszkadzało, więc teraz nie płaczcie. Przypomnij sobie jak potraktowaliście Wisłokę. Karma wraca. Mieliście zdecydowaną przewagę i nikt tego nie podważa, ale nie mów że oni zawsze przed wami uciekali, bo od kilku lat (nie ten jeden rok) druga strona działa i rozgląda się za wami. Gdzieś tam po netach ktoś płakał, że wigilia i jak tak można. A na kadrze i pod kopalnią wujek to było w porządku? Teraz trafił się dobry moment i czas pokaże czy należycie go wykorzystają. GieKSa miała swoje problemy i nie rozczulaliście się nad nią, więc trudno aby oni to robili teraz nad wami. Najważniejsze, że ludzie sprzętem nie są jechani. Oby tak to pozostało na zawsze
-
Nazywaj jak chceszglwtrcd pisze: ↑28.12.2019, 22:22Dodbra zadra albo lasia jak wolisz.zadra pisze: ↑28.12.2019, 18:36glwtrcd jak się czujesz gdy myjesz plecy po treningu ruminowej, cechowej i sławkowi z komendy i innym policjantom z ekipy? Rozumiem że brak zasad od dziecka spowodował że obciąganie po treningu policjantom, w twoim świecie jest czymś normalnym, rozumiem że mara, śpiewający na Monte "jestem kobietą" jest bohaterem w twoich oczach, rozumiem że zdjęcia i nagrania kompromitujące ciebie i twoje dziewki z bandy to nic takiego, skoro tak ci przewijali od dziecka na Górniku starsi koledzy, to trudno mieć do ciebie pretensje![]()
Jak mara byl na wolności to siedziałem cicho ci po, żeby było smieszniej sam trenowałesbczasem na Spartanie i jezdziles na niektóre obozy a teraz szczekasz.
Dostales telefon z kryminału i zaczales odpierdalac ty k****.Chowaj się chowaj natym Jastrzebiu i tak cie nieominie kara.
Tylko nadal, nie odniosłeś się do argumentów które pogrążają ciebie i twoich kamratów, NIE wiem również do kogo kierujesz te słowa. Wiem za to jedno, jak przedstawiciel najbardziej kulawej bandy h*** decyduje komu hwd skoro sam z kutasem w mordzie chodzi wraz z kolegami z komendy.Sory taki macie klimat
-
Np Ruch, współpraca z CBŚ, pies Mikołaj w ekipie.zadra pisze: ↑28.12.2019, 21:04Milik pedale, pseudo gangsterze, pseudo chuliganie i k**** bez zasad, pokaż mi ekipę która słysząc o policyjnych powiązaniach decyzyjnych, i twardych argumentach przeczącym sztywnym zasadą nie tylko ludzi ale również świata kibicowskiego, nadal toleruje kurestwo w swoich szeregach? W każdej normalnej bandzie jesteście waleni do ryja
A teraz ty pedale Lasia pokaż ekipę która 60atek nie pogoniła.
-
Mam kajs te przepychanki tutaj,ale mnie tylko zastanawia,że piszecie bez zawahania,że gość pod nickiem "zadra" to ten czy tamten. Skąd taka pewność?
-
Śmiechu warte pisze to gościu z ekipy która ze sprzętem w kilka lub więcej osób atakowały pojedyncze osoby to dopiero musiała być sraka :-)protektormalopolska pisze: ↑24.12.2019, 12:26Kilka minut wcześniej dajecie im znać że się zebraliscie. Czemu nie zadzwoniliscie kilka godzin wcześniej że chcecie się pobawić ? Wasze liczby same mówią za siebie sraka i nic więcej 3 ekipy na jeden fc żenada roku
-
-
Dobrze wiesz ze do ciebie parowo.zadra pisze: ↑29.12.2019, 03:04Nazywaj jak chceszglwtrcd pisze: ↑28.12.2019, 22:22Dodbra zadra albo lasia jak wolisz.zadra pisze: ↑28.12.2019, 18:36
glwtrcd jak się czujesz gdy myjesz plecy po treningu ruminowej, cechowej i sławkowi z komendy i innym policjantom z ekipy? Rozumiem że brak zasad od dziecka spowodował że obciąganie po treningu policjantom, w twoim świecie jest czymś normalnym, rozumiem że mara, śpiewający na Monte "jestem kobietą" jest bohaterem w twoich oczach, rozumiem że zdjęcia i nagrania kompromitujące ciebie i twoje dziewki z bandy to nic takiego, skoro tak ci przewijali od dziecka na Górniku starsi koledzy, to trudno mieć do ciebie pretensje![]()
Tylko nadal, nie odniosłeś się do argumentów które pogrążają ciebie i twoich kamratów, NIE wiem również do kogo kierujesz te słowa. Wiem za to jedno, jak przedstawiciel najbardziej kulawej bandy h*** decyduje komu hwd skoro sam z kutasem w mordzie chodzi wraz z kolegami z komendy.Sory taki macie klimat![]()
p********* o policji atoty ze się znimi dogadal po pewnej akcji a mówisz o innych ty k****. Mara i inicjatywy się nierozerwalnie a ty wolisz postępować inaczej to sam sobie odpowiedz kim jesteś.
j**** cie Lasia frajerze
-
Naucz się w końcu ku**a pisać
-
-
Sory jak wysłałem i zobaczyłem jak jest napisane a niema edytuj.
60-tki co rozjebały się aeejaejoo.....
-
To sprawdź tłuku przed wysłaniem te swoje wypociny albo daj komuś kto jest bardziej rozgarnięty. A co do lasi to zamiast ''j****'' go na forum to ustaw się z nim i pogadaj w 4 oczy bo wasze problemy wewnętrz ekipy nikogo tu nie obchodzą.
Bandycki Batory
-
Pozdrow Asp Noge haha
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Co jak co ale te 44 do pewnego czasu nawet było pogardą dla GieKSy, ale to Wy powiedzieliście psom gdzie one się podziały więc czym tu się szczycić?
-
Zamknij się bo każdy post cię pogrąża.zadra pisze: ↑28.12.2019, 21:04Milik pedale, pseudo gangsterze, pseudo chuliganie i k**** bez zasad, pokaż mi ekipę która słysząc o policyjnych powiązaniach decyzyjnych, i twardych argumentach przeczącym sztywnym zasadą nie tylko ludzi ale również świata kibicowskiego, nadal toleruje kurestwo w swoich szeregach? W każdej normalnej bandzie jesteście waleni do ryja
-
A co mu innego zostało . Szpiclowanie kumpli, zbieranie "haków" się skończyło . Jeszcze w sieci chodzą fotki jak się "tuli" do M.
To mu nie przeszkadzało wtedy
Konigshute , 60 się rozpruły przed widmem długich wyroków , a ten szpicel o mentalność psa robił to dobrowolnie , sal od siebie ...
To mu nie przeszkadzało wtedy
Konigshute , 60 się rozpruły przed widmem długich wyroków , a ten szpicel o mentalność psa robił to dobrowolnie , sal od siebie ...
-
-
Dokładnie liczba 44 to wstyd dla Ruchu kolejny raz dali pokaz konfidenctwa Ruch sprzedał Wisle i miejsce flag.KSGKSW pisze: ↑29.12.2019, 18:00Co jak co ale te 44 do pewnego czasu nawet było pogardą dla GieKSy, ale to Wy powiedzieliście psom gdzie one się podziały więc czym tu się szczycić?
-
Kolejna gwiazda, 44 i wstyd? Ty pało, straciłaś wszystko co miałaś, nie chciałaś się o to bić... A ty nazywasz wstydem? Do końca waszego żywotu będziecie gardzeni i bedzie to wam wypominane (wyśmiewane).Busta pisze: ↑29.12.2019, 23:45Dokładnie liczba 44 to wstyd dla Ruchu kolejny raz dali pokaz konfidenctwa Ruch sprzedał Wisle i miejsce flag.
Jeszcze BPM - ktoś pisał, że gieksa w Łaziskach? Zaraz chyba padne. Jakieś stare menele zaboli - można sie zgodzic, ale nic nie znaczą. Orzesze, jakieś zabole tak, tylko pytanie jak się organizują? Jakieś zbiórki, spotkania? Nic. Raz wpadli na zbiórkę z przewagą, dostali w łeb i po wszystkim i po tgo.
-
na przestrzeni 20 lat Ruch stracił wszędzie jeśli nie na terenach to na sile a jak nie na sile to wizerunkowo bo wasz mit niepokonanych ss manów w kulcie wermachtu , których tak kochacie dawno padł tak jak szwabska armia w 45 roku.
Głęboki upadek prowadzi do wielkiego szczęścia
-
Na Mikołowie w spotkaniu uczestniczyły też fankluby np. z Katowic, Orzesza i Łazisk ale jak rozumiem to była jakaś literówka.
Proces może trwać latami a z tego co się zaczęło już wychodzą niezłe kwiatki obyczajowe.
Bez urazy z takim piórem to możesz po nocach z Waszczukiem piosenki klubowe układać taki masz rozmach i wyobraźnię.
Proces może trwać latami a z tego co się zaczęło już wychodzą niezłe kwiatki obyczajowe.
Bez urazy z takim piórem to możesz po nocach z Waszczukiem piosenki klubowe układać taki masz rozmach i wyobraźnię.
-
Wizerunkowo to jesteście największym pośmiewiskiem 2019 w kibicowskiej polsce , na równi z Wisłą ewentualniekibic ze Śląska pisze: ↑30.12.2019, 12:01Wizerunkowo to mi zwisa luznym kalafiorem, na posłów nie startujemy..
Głęboki upadek prowadzi do wielkiego szczęścia
-
Na Rudzie1 też mieliście kiedyś bastion a teraz Was są jednostki.kibic ze Śląska pisze: ↑30.12.2019, 12:01nie wiem po co ci na te bzdury odpisuje bo w takim tonie piszesz jakbys na tę odpowiedz nie zasługiwał ale jednak:
Przewijają sie tu Łaziska przykładowo, 20 lat temu z R na piersi łaziło tam 3 osoby na całe miasteczko ( moge Ci ksywy wymienić)
sproboj dzisiaj założyć ruski beret i jedz tam na spacer to sie przekonasz czy cos sie tam zmieniło przez ostatnie 20 lat.
Ruch konczył sie na Mikołowie od tej strony , ŁG, Orzesze, Bełk, Orna to był sam Górnik.
Dzisiaj Łaziska są nasze i mimo wielkosci miasteczka prezentują sie bardzo godnie o czym przekonał sie niedawno Wasz fc z Orzesza.
To te same Łaziska tworzyły trzon ekipki która spotkała swego czasu Lecha na mcd pod Gliwicami i tez dali rade .
Linia frontu przesuneła sie na Orzesze pozdro M i P. Z którymi nie chcecie solówek. Tutaj dopadło Was to co wypisujecie na murach od 2 lat na nas ( tak wiem , bez sloganu o 60-tkach bo to za cienkie bolki były niestety na takie paragrafy - o braciach pisze, może wiesz o których chociaz watpie w sumie.. )
Najwieksze przetasowania nastąpiły na Kato i tutaj napewno stracilismy - GISZ najbardziej, ale nie pamietam naszych z Panewnik przykładowo a teraz PNWK GANG działa i daje rade na Panewnikach a to tez Kato zdaje sie.. Jaworzno zawsze kojarzone przeze mnie z Gieksa, swego czasu mieliscie tam lepsza pake niz w Kato. W Mysłowicach tez na Wasza korzyść ale obaj wiemy ze nadal mamy tam swoje dzielnice i mocnych zawodników.
i ... to by było na tyle w sumie z przetasowań na Kato.
Warto jeszcze o Rudzie wspomnieć bo tutaj tez były zmiany na tronach w poszczególnych dzielnicach.
Halemba, Wirek , kiedys 100% Wasze mozna smiało napisać bo procz naszych jednostek wszyscy sensowni zawodnicy byli z pod znaku G, a dzisiaj ?
Wizerunkowo to mi zwisa luznym kalafiorem, na posłów nie startujemy..
Mamy chudsze lata od jakiegos czasu z wiadomych przyczyn ale nasz upadek to Wasze marzenie.
Pamietasz moze kiedy był najwiekszy boom na Giekse w Kato? no własnie.. spokojnie wiec:)
Krystalizuje sie juz nastepnie pokolenie o czym wiece doskonale, za chwile wrocą starzy z kryminałów ( czesc juz w tym roku)
ps. Słyszałem ostatnio ze na Ruchu żądzi teraz P. ( nota bene własnie z Orzesza, ile on ma lat ? 19 ? )
słyszałem to od Gieksiarzy, taki macie wywiad ku***.. tyle o nas wiecie co wyczytacie tutaj albo innych fejsbukach
Ktoś tam mi odpisywał na temat wjazdu na Wigilie w Miko, ze dostalismy telefon przed wjazdem i moglismy zebrac bande 150 osob i jednoczesnie sam sobie koleszko odpowiedziales ze taki widocznie mamy potencjał na tą chwile.. zgadzam sie w 100% ,że taki własnie mamy potencjał na Mikołowie ze 150 osob do bicia tam nie mamy.. zdziwiony jestes?
A powiedz mi jeszcze ile czasu przed atakiem zadzwoniliscie? ciulu ty, nie wiem czy jakbym był w butach na sieni czy bym zdarzył dojechac a Ty p********* ze moglismy sie zebrać.. złapana obczajka była wszesniej dzień, chwalił sie Wam ziomeczek co o****** zeby uciec? oczy zamknąć i p**** autem w tłum? debil.
Swego czasu obczajaliscie też Remi Cup , zebraliscie sie w 200 chłopa i co ? i gówno..
Procz tego ze mamy "przetrzepane szeregi" musimy jeszcze zmienić nastawienie do Was.. teraz działacie! - i tutaj dostrzegam najwieksza zmiane przez ostatnie lata.
PS. Dosiego roku zycze wszystkim z forow i stadionów - KSGKS i ROW oczywiscie również.
-
Za to na Halembie straciliście wy, plus Fryna jak sie młodzi od was sami zgłosili że kończą działalność.
Bandycki Batory
-
Na Żorach też z tego co kojarzę kilka lat temu mieliście duża przewagę, a teraz?
-
Na halembie tak z frynom nie jest aż tak jak mówisz to było tylko 5 młodych. Fryna to takie 50 na 50.Königshütte pisze: ↑30.12.2019, 14:13Za to na Halembie straciliście wy, plus Fryna jak sie młodzi od was sami zgłosili że kończą działalność.
-
To jak Ruch sprzedał Wisle i pokazał gdzie są flagi to nie jest wstyd? No tak na Ruchu frajerstwo i sprzedawanie w swojej ekipie to normalka.
44 to pokazało tylko Wiśle jakimi frajerami jesteście i Wisła miał rację przed układem że Ruch to frajerstwo i konfidenci.
-
tym ze Łaziska były w Mikołowie pokazałes swojąfonobar pisze: ↑30.12.2019, 13:09Na Mikołowie w spotkaniu uczestniczyły też fankluby np. z Katowic, Orzesza i Łazisk ale jak rozumiem to była jakaś literówka.
-
Ty za to pokazałeś wiedzę na temat Panewnik. Prawda jest że 10 lat temu Ruch tam przejął pałeczkę, ale od 2-3 lat c**** tam jest. Już kiedyś pisałem, że Panewniki to będzie typowa pustynia kibicowska.
-
A jak ma się Ruch na Giszowcu? Bo jak mi wiadomo Nikisz i Janów opanowane przez niebieskich sporo ciekawych napisów na ścianach jak przejeżdżałem kiedyś
-
-
Idiota. Jak pisałem wcześniej, straciłaś wszystko i bałaś się po to przyjść... Może gdybyś przyszła to nie bylo by możliwości, żeby ciule pokazały co gdzie i jak?
Ile upokorzeń, palenia flag czy na szpilach, pod SSC, GISZ... A ty łbie piszesz o wstydzie? Zapamiętaj to co bylo szybko wróci.
-
50/50 na Frynie to było ale 10 lat temu. Aktualnie przewaga Ruchu i to dosyć spora. Halemba to już mniejsza ale Wirek żeby zacząć tracić ? Kiedyś strach było tam wjechać z powodu zaboli a teraz ? Ruch sporo stracił w Katowicach, Mysłowicach i to jest fakt za to gks do 0 został wytępiony z Siemianowic np
-
Zagłębie&BKS z flagą Slovana (info fb). Swoją drogą nieźle rozkminiają kolejne ekipy i je kroją, w ciagu 5lat chyba największa liczba liczba skrojonych ekip (nie flag).
-
ale ja nie twierdze ze mamy tamm na PNWK mega bande, chodzi mi o sam fakt zmiany warty. Na cichej bardzo dobrze widoczni są chopcy w ciuchach PNWK GANG, tyle ..
-
kolejne kozaki po K.O.alicji strachu, które jak Ruch poszedł siedzieć to wyszli z ukrycia i pogrywają na nosie. Ciekawe czy taka akcja przyszłaby im w ogóle do głowy 2 lata temu? Czas was wszystkich d**** jeszcze zweryfikujetroublemakeer pisze: ↑31.12.2019, 11:01Zagłębie&BKS z flagą Slovana (info fb). Swoją drogą nieźle rozkminiają kolejne ekipy i je kroją, w ciagu 5lat chyba największa liczba liczba skrojonych ekip (nie flag).
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT
DEUS VULT
-
Hau hau hau :)SturmgewehR 44 pisze: ↑31.12.2019, 12:04kolejne kozaki po K.O.alicji strachu, które jak Ruch poszedł siedzieć to wyszli z ukrycia i pogrywają na nosie. Ciekawe czy taka akcja przyszłaby im w ogóle do głowy 2 lata temu? Czas was wszystkich d**** jeszcze zweryfikujetroublemakeer pisze: ↑31.12.2019, 11:01Zagłębie&BKS z flagą Slovana (info fb). Swoją drogą nieźle rozkminiają kolejne ekipy i je kroją, w ciagu 5lat chyba największa liczba liczba skrojonych ekip (nie flag).
1906&1922
-
Debil. Albo brat Perkuna, zresztą też debila.SturmgewehR 44 pisze: ↑31.12.2019, 12:04
kolejne kozaki po K.O.alicji strachu, które jak Ruch poszedł siedzieć to wyszli z ukrycia i pogrywają na nosie. Ciekawe czy taka akcja przyszłaby im w ogóle do głowy 2 lata temu? Czas was wszystkich d**** jeszcze zweryfikuje
Dokładnie dwa lata temu ZS wam dwukrotnie wpierdoliło.