No i kurczak ma stuprocentową rację. Olać trolla.Glivitzky1945 pisze: ↑26.11.2019, 16:36siedzi jakis leb 15-letni i ma polew z tego w jaki to wyszukany sposob ublizycie jemu, jego rodzinie itp, a wy sie produkujecie zamiast to po prostu olac. i to glownie przez takich co mu odpowiadaja temat jest rozjebany a nie przez niego samego. mielibyscie troche wiecej rozumu to synkowi by sie szybko tu znudzilo ale nie, trzeba sie w necie do jakiegos lba ponapinac i mu dawac radoche
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Myślę że duże znaczenie mają tu animozje i sympatie między klubami i kibicami.. Dlatego niektóre miasta wycofują się z wyświetlania filmu. Każdy ogląda co chce, mnie akurat ten film może by interesował ..w pewnym stopni..Jednak to tylko moja subiektywna ocena i nie mam zamiaru kogokolwiek przekonywać do oglądania lub nie oglądania filmu. Mimo animozji z głównym bohaterami filmu uważam że ktoś może chcieć to obejrzeć. Pomijam fakt sytuacji jakie zaistniały podczas kręcenia dokumentu i to wszystko co wydarzyło się w międzyczasie z jego głównymi postaciami to jest to jakieś udokumentowanie pewnych ważnych dla nas wszystkich sytuacji , historii .. Ja osobiście na film się nie wybieram ale nie będę się wypierał że może kiedyś go zobaczę.StefanBatory pisze: ↑26.11.2019, 01:52Wszystko norma7nie, jedynie Katy i Zabrze się wycofały.DoZo(L)e... pisze: ↑25.11.2019, 22:25A jak w rejonach 'eRTeeSu', Toruniu itp., czy tam kinomani masowo zwracają w kasach bilety w związku z eksodusem pomawianych przez coraz to nowe "60-tki" z bandy 'w(q)rwe'?
-
-
Tytus pisał prawdę, zresztą w 2011 roku Ruch pokazał zdjęcie mary z psem tłumaczył się z tego że fotka przypadkowa. Jednak w 2013 i 2014 roku ma również zdjęcia z psem na dodatek pojechał z innymi dziwkami z Zabrza cechem i ruminem na obóz. Teraz sprawa ucichła bo nikt nie umie pogonić tych dziwek. Wszystkie zdjęcia widziały już rózne ekipy. Nie rozumiem co tu jeszcze rozkminiać. Najgorsze że tych co to ujawnili to pogonili i dalej tam jest kurestwo i towarzystwo wzajemnej adoracji. Zgody również o wszystkim wiedziały do dzisiaj z tym nic nie zrobili. Niech każdy sam sobie odpowie na pytanie co to za kulawa banda oczywiście wszystkie materiały dostępne. Od 2011-2014 od zajebani zdjęć z psem, przypadek oczywiście. W Zabrzu mara pdw przecież to jest szczyt kurestwa i frajerstwa.
-
j**** psami to w Zabrzu i to od kilku dobrych lat, i dalej z tym nic nie zrobiono.LatającyHolender pisze: ↑05.12.2019, 01:12Coś w tym jest ale od Ciebie j**** psem( taa ja wiem, że to dla was pochwała, że węszycie i próbujecie być jak Linda w filmie... albo Czarek i tu już się zaczynają schody heh) albo nieudanym życiowo prowokatorem, który prowokuje i myśli, że zabłyśnie i uda mu się wyciągnąć jakieś infozadra pisze: ↑04.12.2019, 19:50Tytus pisał prawdę, zresztą w 2011 roku Ruch pokazał zdjęcie mary z psem tłumaczył się z tego że fotka przypadkowa. Jednak w 2013 i 2014 roku ma również zdjęcia z psem na dodatek pojechał z innymi dziwkami z Zabrza cechem i ruminem na obóz. Teraz sprawa ucichła bo nikt nie umie pogonić tych dziwek. Wszystkie zdjęcia widziały już rózne ekipy. Nie rozumiem co tu jeszcze rozkminiać. Najgorsze że tych co to ujawnili to pogonili i dalej tam jest kurestwo i towarzystwo wzajemnej adoracji. Zgody również o wszystkim wiedziały do dzisiaj z tym nic nie zrobili. Niech każdy sam sobie odpowie na pytanie co to za kulawa banda oczywiście wszystkie materiały dostępne. Od 2011-2014 od zajebani zdjęć z psem, przypadek oczywiście. W Zabrzu mara pdw przecież to jest szczyt kurestwa i frajerstwa.
-
Holender w jakim mieszkasz mieście? Okazało się, że jest kilka osób z Ruchu na emigracji i bardzo chętnie porozmawiają sobie z Tobą w cztery oczy. Prędzej się afiszowałeś, że to nie jest problem.zadra pisze: ↑05.12.2019, 07:38j**** psami to w Zabrzu i to od kilku dobrych lat, i dalej z tym nic nie zrobiono.LatającyHolender pisze: ↑05.12.2019, 01:12Coś w tym jest ale od Ciebie j**** psem( taa ja wiem, że to dla was pochwała, że węszycie i próbujecie być jak Linda w filmie... albo Czarek i tu już się zaczynają schody heh) albo nieudanym życiowo prowokatorem, który prowokuje i myśli, że zabłyśnie i uda mu się wyciągnąć jakieś infozadra pisze: ↑04.12.2019, 19:50
Tytus pisał prawdę, zresztą w 2011 roku Ruch pokazał zdjęcie mary z psem tłumaczył się z tego że fotka przypadkowa. Jednak w 2013 i 2014 roku ma również zdjęcia z psem na dodatek pojechał z innymi dziwkami z Zabrza cechem i ruminem na obóz. Teraz sprawa ucichła bo nikt nie umie pogonić tych dziwek. Wszystkie zdjęcia widziały już rózne ekipy. Nie rozumiem co tu jeszcze rozkminiać. Najgorsze że tych co to ujawnili to pogonili i dalej tam jest kurestwo i towarzystwo wzajemnej adoracji. Zgody również o wszystkim wiedziały do dzisiaj z tym nic nie zrobili. Niech każdy sam sobie odpowie na pytanie co to za kulawa banda oczywiście wszystkie materiały dostępne. Od 2011-2014 od zajebani zdjęć z psem, przypadek oczywiście. W Zabrzu mara pdw przecież to jest szczyt kurestwa i frajerstwa.
-
Nie ma co się spotykać ze smrodami bo w razie wpierdolu zagonią oczywiście
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Wy tam wolicie pogadać na treningu
W życiu piękne są tylko szpile
-
-
Akurat dziwnym trafem w twoich groźnych emigracyjnych opowieściach tym ''złym'' jest ktoś z Ruchu lub Widzewa. W Londynie był swego czasu cichy układzik Ksgks z Łks i Lechem wiadomo przeciwko komu, więc z tymi twoimi zasadami na emigracji to tak do końca nie jest.
-
Pewnie, że emigracja emigracją, trzymanie się razem też ok nie mówię, że nie ale skoro cisniesz kogoś i ta osoba ma ochotę sobie to z Tobą wyjaśnić to przecież nie będziesz udawał, że pada deszcz jak ktoś pluje Cię twarz, na naszą korzyść przemawia fakt, że cała Polska ma nas za Niemców chociaż i ja i wielu moich znajomych czujemy się w 100% Polakami, więc w tym przypadku można powiedzieć będziesz sobie to wyjaśniał z Niemcem, żeby Ci łatwiej było dać komuś po mordzie.LatającyHolender pisze: ↑06.12.2019, 20:41Haga. I nie musisz mi tutaj pisać, że "okazało" się, że kilka osób z Ruchu jest w NL, bo widziałem pewne elementy, nawet w koszulkach z turniejów z napisem "bezimienni". Na obczyźnie po mojemu Polacy powinni się trzymać razem pomimo animozji (i tak było w większości) ale pamiętam sytuację jak Żabol przyszedł do roboty w koszulce Hajduka Split i ten "bezimienny" powiedział, że żeby nie praca, to by mu to koszulkę ściągnął (fakt, że tego nie zrobił tylko coś tam nawinął świadczy samo o sobie. Miał zajawkę żeby później tę koszulkę spalić hehe). Uwierz mi, że spotkałem w ch*j kiboli tutaj, którzy jak byli na tyle mądrzy żeby nie fikać za dużo, tyko lepiej zająć się pracą niż pajacować, bo chłopaki z DH Youth nie daliby im wyjść nawet do Jumbo, czy Albert Heina na zakupy. Daleko mi do Lecha, Arki, Śląska Wrocław ale z nimi mogłem normalnie pogadać jak już wspomniałem bez animozji o tym co się kręci i jak się potrafi zachować na obczyźnie ale muszę wspomnieć o pewnym elemencie o ksywce "Radzik" z Siemianowic(to tylko jakaś ksywka pedała, więc nie wnikam, że piszę to publicznie) i ten, to dopiero był "chorzowski", naopowiadał tyle bajek o PF i kim on tam nie jest, a realia okazały się być zupełnie inne. Szkoda, że nie miałem wtedy okazji tego zweryfikować, bo zapewne zostałby pogoniony za to, czy to prawda ale uraz jakiś został co do jego bajek i opowieści jaki to on nie jest groźny razem z PF.
-
Cisniesz chłopaków z R od konfidentów i 60tek chociaż wszyscy zostali od razu pogonieni, a teraz mówisz o solidaryzmie na obczyźnie hipokryto? Oby dosięgła Cię ręka sprawiedliwości.LatającyHolender pisze: ↑06.12.2019, 20:41Haga. I nie musisz mi tutaj pisać, że "okazało" się, że kilka osób z Ruchu jest w NL, bo widziałem pewne elementy, nawet w koszulkach z turniejów z napisem "bezimienni". Na obczyźnie po mojemu Polacy powinni się trzymać razem pomimo animozji (i tak było w większości) ale pamiętam sytuację jak Żabol przyszedł do roboty w koszulce Hajduka Split i ten "bezimienny" powiedział, że żeby nie praca, to by mu to koszulkę ściągnął (fakt, że tego nie zrobił tylko coś tam nawinął świadczy samo o sobie. Miał zajawkę żeby później tę koszulkę spalić hehe). Uwierz mi, że spotkałem w ch*j kiboli tutaj, którzy jak byli na tyle mądrzy żeby nie fikać za dużo, tyko lepiej zająć się pracą niż pajacować, bo chłopaki z DH Youth nie daliby im wyjść nawet do Jumbo, czy Albert Heina na zakupy. Daleko mi do Lecha, Arki, Śląska Wrocław ale z nimi mogłem normalnie pogadać jak już wspomniałem bez animozji o tym co się kręci i jak się potrafi zachować na obczyźnie ale muszę wspomnieć o pewnym elemencie o ksywce "Radzik" z Siemianowic(to tylko jakaś ksywka pedała, więc nie wnikam, że piszę to publicznie) i ten, to dopiero był "chorzowski", naopowiadał tyle bajek o PF i kim on tam nie jest, a realia okazały się być zupełnie inne. Szkoda, że nie miałem wtedy okazji tego zweryfikować, bo zapewne zostałby pogoniony za to, czy to prawda ale uraz jakiś został co do jego bajek i opowieści jaki to on nie jest groźny razem z PF.
-
Mnie zastanawia określenie,że konfidenci i 60 zostali od razu pogonieni, czyli mam rozumieć,że po r********* się na psach chcieli dalej się udzielać?
-
W dzisiejszych czasach to nie problemstreetlife pisze: ↑07.12.2019, 19:07Mnie zastanawia określenie,że konfidenci i 60 zostali od razu pogonieni, czyli mam rozumieć,że po r********* się na psach chcieli dalej się udzielać?
-
W Chorzowie nie ale w innych klubach.....streetlife pisze: ↑07.12.2019, 19:07Mnie zastanawia określenie,że konfidenci i 60 zostali od razu pogonieni, czyli mam rozumieć,że po r********* się na psach chcieli dalej się udzielać?
-
Panowie z nrśl co tam się działo z wami na Orzegowie?
-
O tym się nie mówi bo zaraz będzie zorganizowany atak ekipy z Cichej ze jesteś parówa..pies, wtyka, i o ekipie z Cichej mimo wszystko to tylko dobrze albo wcale...Ostatnio bardzo dużo milczących kont od kilku lat zaczęło żyć nowym życiem i broni ekipy która ma największe osiągnięcia w rozpruwaniu się 4 lata pod rząd.vvv pisze: ↑08.12.2019, 09:34Wy powinniscie wszyscy isc do psychiatry, nie wiem czy wiesz ale swego czasu to pogonieni z innej ekipy poszli na Ruch i r******** sie kolejny raz !!!!!!Jakimomnick pisze: ↑08.12.2019, 01:39W Chorzowie nie ale w innych klubach.....streetlife pisze: ↑07.12.2019, 19:07Mnie zastanawia określenie,że konfidenci i 60 zostali od razu pogonieni, czyli mam rozumieć,że po r********* się na psach chcieli dalej się udzielać?
-
Jak tam turniej w niebieskich w Suszcu, powroty spokojne?
A co ? Chcesz sie pochwalic ze brales udzial, czy starsi koledzy ci opowiedzieli 
-
-
Chłopie twoje komentarze tak w nas trafiają jak Arkadiusz w bramkę podczas meczów reprezentacji.
-
-
Zeszło ciśnienia. .. nie ubliżaj dobrym ludziom.iamcriminal pisze: ↑08.12.2019, 14:39mówisz o tej dzielnicy gdzie notorycznie spierdala przed NRŚL pani Krysia?
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Pani to może tobie mówią.iamcriminal pisze: ↑08.12.2019, 14:39mówisz o tej dzielnicy gdzie notorycznie spierdala przed NRŚL pani Krysia?
-
Chłopie jak to jest wtedy waszej piosence ze jak nas zlepienie to ręce plamienie. Wczoraj mieliście parę razy okazję do tego ale wyszło jak wyszło .niewykluczone wam co się stalo
-
-
no i temat przejęty przez wyjadające se z dzióbków i broniące nawzajem Torcida Girls ;)
-
Ty możesz to napisać jeszcze raz ale po polsku? Bo nie kojarzę piosenki o zlepianiu i plamieniu, nie myślałeś czasami o powrocie do pierwszej klasy podstawówki?
-
Girls to cie na placu wołali durniu.iamcriminal pisze: ↑08.12.2019, 16:29no i temat przejęty przez wyjadające se z dzióbków i broniące nawzajem Torcida Girls ;)
-
Z telefonu pisze dlatego tak wyszło.C6chzR pisze: ↑08.12.2019, 16:30Ty możesz to napisać jeszcze raz ale po polsku? Bo nie kojarzę piosenki o zlepianiu i plamieniu, nie myślałeś czasami o powrocie do pierwszej klasy podstawówki?
A kto śpiewał np w Rybniku ze jak nas zlapiecie to ręce polamiecie, jak nieznasz to znaczy ze nie jeździsz na mecze swojej drużyny.
Wczoraj mieliście okazję połamać nam rece ale woleliscie spierdalac.
-
Ty ja się przyjebałem do twojej pisowni a nie naszej piosenki. Ja też piszę z telefonu ale zanim wyślę to sprawdzam czy nie ma baboli. I tobie też to radzę bo co chwile piszesz dziwne słowa.glwtrcd pisze: ↑08.12.2019, 18:09Z telefonu pisze dlatego tak wyszło.
A kto śpiewał np w Rybniku ze jak nas zlapiecie to ręce polamiecie, jak nieznasz to znaczy ze nie jeździsz na mecze swojej drużyny.
Wczoraj mieliście okazję połamać nam rece ale woleliscie spierdalac.
-
Może ma dzisiaj plamienie, zlepione ręce itd. stad taki pobudzony.
-
Spierdaliście przed nim:)iamcriminal pisze: ↑08.12.2019, 14:39mówisz o tej dzielnicy gdzie notorycznie spierdala przed NRŚL pani Krysia?
-
-
Jaaaa 215 hahahaha hahahaha
-
-
czyli następny?
-
oj tam następny... po prostu stwierdził, że che być już dobrym chłopakiem i zejść na uczciwą drogę. Należy mu powiesić trans ze wsparciem i zrobić jakąś paczkę do puchy :)
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"
-
Niedługo napisze książkę, albo wiślacy z chorzowskimi razem wydadzą jakąś opowieść grubszą w sumie im się należy za "zasługi"
-