Dziękijms pisze: 08.11.2019, 02:21 Lesny na kopcu zawsze nasz pelno chłopaków z Labed Kopca i innych naszych dzielnic. Piast najczęściej widoczny na Czechowicach . Na Pławkach nigdy nie widziałem innych barw niż KSG Choc nieraz ktos mowil ze różne barwy smyczki z całego slaska były widziane
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
A co do pławek to dużo Chemika też jestKSGKSW pisze: 08.11.2019, 04:19Dziękijms pisze: 08.11.2019, 02:21 Lesny na kopcu zawsze nasz pelno chłopaków z Labed Kopca i innych naszych dzielnic. Piast najczęściej widoczny na Czechowicach . Na Pławkach nigdy nie widziałem innych barw niż KSG Choc nieraz ktos mowil ze różne barwy smyczki z całego slaska były widziane
-
Januszek90
Jakie ekipy maja największy mlyn w europie ?? Crvena,Partizan,Napoli ??????
Dortmund ?Januszek90 pisze: 09.11.2019, 00:06 Jakie ekipy maja największy mlyn w europie ?? Crvena,Partizan,Napoli ??????
-
factoryproject
Ewentualnie Fenerbahe, Olimpiakos, Pao.tisu pisze: 09.11.2019, 01:36Dortmund ?Januszek90 pisze: 09.11.2019, 00:06 Jakie ekipy maja największy mlyn w europie ?? Crvena,Partizan,Napoli ??????
Nie wiem też czy młyn to cała trybuna czy tylko część ale na Marsylii też jest ogromna trybuna gdzie kibice prowadzą doping.
Eintracht Frankfurt też ma spory mi sie wydaje
-
ObiektywnyFANATYK
Mnie trapi czemu Wisła Płock, co ich oglądam w TV to zawsze zdejmują flagi przed końcem meczu. Pytam bo po prostu nie wygląda to dobrze.
Uwierz mi, że odpalałem i na starych stadionach i na nowych i wiem, że Big Brother działa niestety, ale w rym wszystkim umarła radość z tego wszystkiego. W innych krajach też jest restrykcyjnie, np. Niemcy, Francja, Skandynawia i też się przebierają? Nie wiem dlatego pytam
-
StatystykKalkulator
http://www.24opole.pl/30789,Bojka_kibol ... omosc.html
Trapi mnie rozwój tej sprawy. jednak w tych czasach jakich żyjemy to takie akcje nie dzieją się codziennie. Czy od tamtej pory były jeszcze jakieś zatrzymania po obu stronach? Jakie konsekwencje prawne? W artykule pisze ze ani jedna osoba nie złożyła wyjaśnień to prawda?
Trapi mnie rozwój tej sprawy. jednak w tych czasach jakich żyjemy to takie akcje nie dzieją się codziennie. Czy od tamtej pory były jeszcze jakieś zatrzymania po obu stronach? Jakie konsekwencje prawne? W artykule pisze ze ani jedna osoba nie złożyła wyjaśnień to prawda?
-
jebacjebacpzpn
Myślisz ze chuligani nie maja co robić tylko czekac 15min po gwizdku zeby jakies flagi odnosic do magazynu? Mozna to robić w trakcie meczu przecież.ObiektywnyFANATYK pisze: 09.11.2019, 17:05 Mnie trapi czemu Wisła Płock, co ich oglądam w TV to zawsze zdejmują flagi przed końcem meczu. Pytam bo po prostu nie wygląda to dobrze.
Panowie, poszukuję stronek kibicowskich albo fanpage ekip kibicowskich spoza Polski . Włochy, Serbia Bułgaria, Chorwacja, będę wdzięczny 
-
Daj_na_tace
Swego czasu na meczu All Boys w mlynie mozna bylo zobaczyc flage Legii Warszawa... mozna sie cos wiecej dowiedzec w jakich okolicznosciach do tego doszlo, bo kierunek bardzo ciekawy.
-
blekitna ostryga
Opowie ktoś z Elany albo Jagiellonii, dlaczego taka nie chęć jest do siebie, a nawet kosa?
http://hooligans.cz/ - pepiki naprawde dobrze ogarniaja newsy i relacje z trybun europyTymek98 pisze: 13.11.2019, 16:14 Panowie, poszukuję stronek kibicowskich albo fanpage ekip kibicowskich spoza Polski . Włochy, Serbia Bułgaria, Chorwacja, będę wdzięczny![]()
-
Rodowity1928
Złapałem ostatnio zaajawke na oglądanie starych magazynów Liga Polska i Gol. Może ktoś z Lecha lub Wielkopolski odpowie na moje pytanie.
Na jakim stadionie w latach 90 tych rozgrywała swoje mecze w 1 lidze Warta a na jakim Olimpia Poznań ???
Na jakim stadionie w latach 90 tych rozgrywała swoje mecze w 1 lidze Warta a na jakim Olimpia Poznań ???
Warta grała na stadionie im. Edmunda Szyca, który został zamknięty w 1995 roku. Olimpia grała na stadionie piłkarsko-żużlowym w Lasku Golęcińskim.
-
plemplem81
Coś nie halo z tą Wartą, bo faktycznie grali tam jeszcze później po 1995 roku. Fotki nawet są przecież z sektora gości, jako dokument. Tu foto z sezonu 1997/98 i Wy na Warcie:P.R.O.S.T.O pisze: 18.11.2019, 00:26Tak sprawdziłem z ciekawości i faktycznie Wikipedia podaje datę zamknięcia na rok 1995. Natomiast my graliśmy tam mecz ligowy z Wartą w sierpniu 1997, więc coś z tymi datami jest nie tak.
Swoją drogą, szkoda tych starych stadionów. Warta, stary stadion Górnika Wałbrzych (chyba najbardziej klimatyczny) czy stadion Szombierek.

Co do naszego stadionu Szombrów - czemu szkoda naszego stadionu? Przecież my na nim ciągle gramy i grać pewnie będziemy do końca ;). On nie jest wcale taki stary, ma "dopiero" 45 lat. ;)
-
StatystykKalkulator
Witam i podbijam grzecznie pytanie do kogoś z Odry lub Chemika jeśli to oczywiście nie jest tajemnica. PodziękowałStatystykKalkulator pisze: 10.11.2019, 15:23 http://www.24opole.pl/30789,Bojka_kibol ... omosc.html
Trapi mnie rozwój tej sprawy.Czy od tamtej pory były jeszcze jakieś zatrzymania po obu stronach? Jakie konsekwencje prawne?
Stadion macierzysty Górnika Wałbrzych jest obecnie używany na potrzeby Serie A - np. wczorajszy mecz Górnika z Unią Stare Bogaczowice.P.R.O.S.T.O pisze: 18.11.2019, 13:41Hehehe, źle to ująłem Kumplu, bo faktycznie zabrzmiało jakby Waszego stadionu już nie było, a przecież jest i to w użytku. Oby był jak najdłużej. Takie obiekty mają duszę. Zresztą stadion Górnika Wałbrzych chyba też nadal istnieje, ale raczej używany już nie jest. Pecha mają te stadiony, które były w dobrej lokalizacji. Wiadomo o co chodzi.plemplem81 pisze: 18.11.2019, 09:03Coś nie halo z tą Wartą, bo faktycznie grali tam jeszcze później po 1995 roku. Fotki nawet są przecież z sektora gości, jako dokument. Tu foto z sezonu 1997/98 i Wy na Warcie:P.R.O.S.T.O pisze: 18.11.2019, 00:26Tak sprawdziłem z ciekawości i faktycznie Wikipedia podaje datę zamknięcia na rok 1995. Natomiast my graliśmy tam mecz ligowy z Wartą w sierpniu 1997, więc coś z tymi datami jest nie tak.
Swoją drogą, szkoda tych starych stadionów. Warta, stary stadion Górnika Wałbrzych (chyba najbardziej klimatyczny) czy stadion Szombierek.
Co do naszego stadionu Szombrów - czemu szkoda naszego stadionu? Przecież my na nim ciągle gramy i grać pewnie będziemy do końca ;). On nie jest wcale taki stary, ma "dopiero" 45 lat. ;)
A co do fotki to dokładnie o ten mecz mi chodziło ;)
PoZdro serdeczne!

Na naszej stronie pragniemy odnotować tylko, że ekipa z Brześcia pierwsze pozdrowienia kieruje do nas, śpiewając Rajs to c*** i Jaga też. Odnosić się to miało do marszów pamięci w Hajnówce, w których część kibiców Jagiellonii bierze aktywny udział. Bardzo dziwne w tej sytuacji są stosunki Stalówki z anty polską ekipą, która opluwa żołnierzy wyklętych.
https://ultrasjagiellonia.wordpress.com ... mo-brzesc/
-
szwadron97
Przecież sami kibole transparentami w wielu miastach domagali się nowych stadionów więc sami chcieli zabicia starych klimatówP.R.O.S.T.O pisze: 18.11.2019, 16:19 Zajebisty klimat. Tego właśnie brakuje obecnie na polskiej scenie, która chyba powoli wymiera. Smutne, ale prawdziwe.
-
StatystykKalkulator
Pogrzebalem w internecie i chyba już wiem czemu nikt nie udziela odpowiedzi.... z fartem dla obu derbowych rywaliStatystykKalkulator pisze: 18.11.2019, 14:42 Witam i podbijam grzecznie pytanie do kogoś z Odry lub Chemika jeśli to oczywiście nie jest tajemnica. Podziękował

-
kapitan_swir_planeta
Jak w latach 90 wyglądały dokładnie przepisy dotyczące pirotechniki?
-
holendrowie i beldzy
Jeszcze do połowy pierwszej dekady XXIw. można było w zasadzie bez większych konsekwencji, jarać co się da nie ukrywając tożsamości.
Race po bramkach smakowały szczególnie.
Race po bramkach smakowały szczególnie.
-
Spaacerowicz
To ja inaczej. Ciekawi mnie, w którym sezonie pojawiły się właśnie kary za piro(indywidualny zakaz stadionowy, zamknięty sektor czy kara pieniężna na klub) i która ekipa jako pierwsza doznała tej "przyjemności"(to chyba ciężko będzie ustalić).kapitan_swir_planeta pisze: 22.11.2019, 15:53 Jak w latach 90 wyglądały dokładnie przepisy dotyczące pirotechniki?
Przy okazji zapytam kto pierwszy odpalił w PL piro? :D
Wisła Kraków - Malmo FF, 7.03.1979

-
kapitan_swir_planeta
Trzeba to zebrać do kupy, udowodnić że nic niebezpiecznego się nie działo i można napisać projekt o legalizacji.
Nie jest to ciężki pytanie, a kilka czynników widać gołym okiem. Świat kibicowski w którym wpajano wartości honor i zasady zszedł na psy (Spójrz, kolejki do proroków - 60 tki) Patrioci np. w Bastionie Polsiej prawicy z wytatuowanymi inicjałami hitlera i trzeciej rzeszy, to tego haj misiu hajs!TypowyJanekKibic pisze: 24.11.2019, 16:41 A mnie trapi to , dlaczego ludzie przestają chodzić na mecze...
Przysłowiową wisienką na torcie jest niezmienny od lat poziom polskiej piłki, wszechobecna inwigilacja. Co raz to mniej opraw na stadionach, klimat z roku na rok co raz to bardziej podupada.
-
ObiektywnyFANATYK
Do tego warto dodać że zimno się zrobiło.
-
factoryproject
Nie mówiać już o tym że coraz więcej ludzi w dżinsach.
Ale gość ma rację. Po prostu coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać hipokryzję wśród ekip chuligańskich. Honor, patriotyzm, brat za brata, zasady, jp 100% a potem niehonorowe akcje z katowaniem przeciwnika, patrioci handlujący towarem, walenie braci z trybun na kasę, jp a potem wychodzi że jeden z drugim na układzie z policją, tam gdzie duża kasa tam kończą się zasady.
Sporo normalnych myślących osób już dawno odbiło od kibicowania.
Przecież to relacja z derbow z 2009 roku...
-
Spaacerowicz
To co piszesz może mieć jedynie wpływ na ilość i jakość w młynie, liczbach wyjazdowych a nie ogólnej stadionowej frekwencji(bo o niej mówimy), liczbach zwykłych ludzi na stadionie, kibiców piłki, zwykłych oglądaczy itd. Oni patrzą inaczej, po prostu im się nie chce mając wybór. W zimny wieczór zwykli ludzie wolą pójść w miasto albo zostać w domu i zamówić pizzę zamiast oglądać tę żenadę na żywo po nietanich biletach. Nie powiesz mi, że jakiś Zdzisiek przestał chodzić na mecze ze względu na jakieś "60tki czy tatuaże" w Młynie(to już tak przykładowo) bo o tym nie ma zielonego pojęcia. Prawdopodobnie wolą obejrzeć skoki narciarskie w cieple przy piwku w tym samym czasie sprawdzajac co jakiś czas wynik na FlashScorze swojej "ukochanej" drużyny.Raiden pisze: 24.11.2019, 21:20 Ale gość ma rację. Po prostu coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać hipokryzję wśród ekip chuligańskich. Honor, patriotyzm, brat za brata, zasady, jp 100% a potem niehonorowe akcje z katowaniem przeciwnika, patrioci handlujący towarem, walenie braci z trybun na kasę, jp a potem wychodzi że jeden z drugim na układzie z policją, tam gdzie duża kasa tam kończą się zasady.
W którym mieście jest najwięcej fan clubów posiadających swoją flagę, na myśl przychodzą mi Jaworzno i Żory.
-
DoZo(L)e...
-
Daj_na_tace
podbijam.
Daj_na_tace pisze: 13.11.2019, 18:02 Swego czasu na meczu All Boys w mlynie mozna bylo zobaczyc flage Legii Warszawa... mozna sie cos wiecej dowiedzec w jakich okolicznosciach do tego doszlo, bo kierunek bardzo ciekawy.
-
DoZo(L)e...
Rzekomo kiLku się tam "zwichnęło" z W-wy, jak hANKA zaczęła fałszywie pomawiać (L)udzi (w Argentynie nie działa 'ena' :), ale jak cHAchm(ę/eNN)tkA się zaczęła motać w zeznaniach i wycofywać ze swoich/milicyjnych bajek (gdzieś uznano, że sprawa jest zbyt "dęta" i nie dla łowców cieni"), to akurat 'pisiory' doszły w PL do władzy i zapobiegLiwi postanowili profilaktycznie przeczekać trochę w ciepłych krajach. ;)Daj_na_tace pisze: 27.11.2019, 18:07 podbijam.
Daj_na_tace pisze: 13.11.2019, 18:02 Swego czasu na meczu All Boys w mlynie mozna bylo zobaczyc flage Legii Warszawa... mozna sie cos wiecej dowiedzec w jakich okolicznosciach do tego doszlo, bo kierunek bardzo ciekawy.
Artykuł. o BAL czyli ekipie komuchów z Livorno.
https://goodspy.pl/index.php/2019/12/01 ... omunistow/
Co kogo obchodzą jakieś czerwone cwele? Po co to w ogóle wkleiłeś?Magik1906 pisze: 01.12.2019, 11:50 Artykuł. o BAL czyli ekipie komuchów z Livorno.