Ale że niby co?
Katowice jakiś patent mają na to potoczne określenie?
Chcą mówić gieksa, bo z tym się utożsamiają, więc niech sobie mówią.
K...wa, większych problemów na tym świecie nie ma?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Ale że niby co?
Z tego co wiem Eldo to muslim i nie ma wstępu na Żylete.
Kod: Zaznacz cały
To chyba nie było powodem. Raczej wypowoedzi Elda o Polonii w sensie, że to "rdzennie" warszawski klub. Ale Eldo też zawsze podkreślał, że jest Legionistą.
Możesz tego nie zrozumieć, ale są kibice którzy swoim zaangażowaniem zasłużyli na miano legendy i tak też są traktowani. Tobie raczej takiej flagi nie zrobią, już było przypierdalanie się do peleryna, brak piro, piro na zapowiedzi, że ktoś nie wszedł bo flag nie wpuścili ostatnio był poruszany temat KKN teraz już nawet pamięć o zmarłych zaczyna przeszkadzać. To już nie jest śmieszne ani tragiczne tego się nie da nawet skomentować(POL) pisze: 04.11.2019, 13:36 Wkurwia mnie masowe wywieszanie flag typu ŚP. .... ludzie ku*** stadiony piłkarskie to nie cmentarze a dzisiaj połowa flag na płotach to Ś.P a nie flagi klubowe. Mozna wywiesić taki transparent na 2 mecze a nie cały czas!
przestań biadolić wszystko rozumiem ale tak jak powiedziałem na niektórych sektorach jest więcej flag Ś.P niż klubowych to tylko u nas jakaś taka pojebana moda. Ktoś był kibicowską legendą ok można go powspominać ale zycie toczy się dalej. Za chwilkę zamiast kibicowskich piosenek będą odśpiewywane przez cały mecz piosenki żałobne na cześć zmarłych. jest to przesada i tyle.C6chzR pisze: 04.11.2019, 13:46Możesz tego nie zrozumieć, ale są kibice którzy swoim zaangażowaniem zasłużyli na miano legendy i tak też są traktowani. Tobie raczej takiej flagi nie zrobią, już było przypierdalanie się do peleryna, brak piro, piro na zapowiedzi, że ktoś nie wszedł bo flag nie wpuścili ostatnio był poruszany temat KKN teraz już nawet pamięć o zmarłych zaczyna przeszkadzać. To już nie jest śmieszne ani tragiczne tego się nie da nawet skomentować(POL) pisze: 04.11.2019, 13:36 Wkurwia mnie masowe wywieszanie flag typu ŚP. .... ludzie ku*** stadiony piłkarskie to nie cmentarze a dzisiaj połowa flag na płotach to Ś.P a nie flagi klubowe. Mozna wywiesić taki transparent na 2 mecze a nie cały czas!
i j**** 60 ;)(POL) pisze: 04.11.2019, 13:55przestań biadolić wszystko rozumiem ale tak jak powiedziałem na niektórych sektorach jest więcej flag Ś.P niż klubowych to tylko u nas jakaś taka pojebana moda. Ktoś był kibicowską legendą ok można go powspominać ale zycie toczy się dalej. Za chwilkę zamiast kibicowskich piosenek będą odśpiewywane przez cały mecz piosenki żałobne na cześć zmarłych. jest to przesada i tyle.C6chzR pisze: 04.11.2019, 13:46Możesz tego nie zrozumieć, ale są kibice którzy swoim zaangażowaniem zasłużyli na miano legendy i tak też są traktowani. Tobie raczej takiej flagi nie zrobią, już było przypierdalanie się do peleryna, brak piro, piro na zapowiedzi, że ktoś nie wszedł bo flag nie wpuścili ostatnio był poruszany temat KKN teraz już nawet pamięć o zmarłych zaczyna przeszkadzać. To już nie jest śmieszne ani tragiczne tego się nie da nawet skomentować(POL) pisze: 04.11.2019, 13:36 Wkurwia mnie masowe wywieszanie flag typu ŚP. .... ludzie ku*** stadiony piłkarskie to nie cmentarze a dzisiaj połowa flag na płotach to Ś.P a nie flagi klubowe. Mozna wywiesić taki transparent na 2 mecze a nie cały czas!
P.S nie chciał bym nawet swojej flagi na stadionie piłkarskim bo od wspominania zmarłych jest cmentarz.
za chwile będą same ŚP i PDW
Skad te race byly i dawno to bylo?Endless pisze: 06.11.2019, 09:49 Jak się zakończył bilans felernych rac na imprezie Elany/Ruchu gdzie paru chłopaków potraciło palce? Chodzi mi o kwestie ilu rannych, odszkodowań, co na to producent? Sporo czasu już minęło, a chłopaków wciąż mi szkoda...
Wpisz sobie na YT 'wybuchające race'czeko1 pisze: 07.11.2019, 13:16Skad te race byly i dawno to bylo?Endless pisze: 06.11.2019, 09:49 Jak się zakończył bilans felernych rac na imprezie Elany/Ruchu gdzie paru chłopaków potraciło palce? Chodzi mi o kwestie ilu rannych, odszkodowań, co na to producent? Sporo czasu już minęło, a chłopaków wciąż mi szkoda...
Ale mianowicie oco ci chodzi.KSGKSW pisze: 07.11.2019, 19:49 Panowie takie pytanie. Jak wygląda sprawa basenu leśnego w Gliwicach? Znam zdanie naszych ale chętnie dowiem się jak to wygląda ze strony Piasta. Pytanie bez spiny
Tak ogólnie niedawno gadałem z kolesiem od Ciebie z Gliwic i mówił że Piast nie ma tam absolutnie wstępu.
Dziękijms pisze: 08.11.2019, 02:21 Lesny na kopcu zawsze nasz pelno chłopaków z Labed Kopca i innych naszych dzielnic. Piast najczęściej widoczny na Czechowicach . Na Pławkach nigdy nie widziałem innych barw niż KSG Choc nieraz ktos mowil ze różne barwy smyczki z całego slaska były widziane
A co do pławek to dużo Chemika też jestKSGKSW pisze: 08.11.2019, 04:19Dziękijms pisze: 08.11.2019, 02:21 Lesny na kopcu zawsze nasz pelno chłopaków z Labed Kopca i innych naszych dzielnic. Piast najczęściej widoczny na Czechowicach . Na Pławkach nigdy nie widziałem innych barw niż KSG Choc nieraz ktos mowil ze różne barwy smyczki z całego slaska były widziane
Dortmund ?Januszek90 pisze: 09.11.2019, 00:06 Jakie ekipy maja największy mlyn w europie ?? Crvena,Partizan,Napoli ??????
Ewentualnie Fenerbahe, Olimpiakos, Pao.tisu pisze: 09.11.2019, 01:36Dortmund ?Januszek90 pisze: 09.11.2019, 00:06 Jakie ekipy maja największy mlyn w europie ?? Crvena,Partizan,Napoli ??????
Kiedys nie musiales kompletnie sie przepierac zeby odpalic race. Dzisiaj nawet po butach przy wyjsciu z trybunu poznaja.;) pisze: 09.11.2019, 16:04 Chciałem Was zapytać czy ruch ultras w Polsce jeszcze istnieje czy tylko chuliganka (resztki) i pseudochuliganka (lanserka)? Młyny coraz mniejsze, coraz mniej fanatyczne. Ludziom się nie chce podskakiwać, śpiewać. Coraz mniej flagi na kijach, takie rzeczy jak konfetti czy serpentyny to już w ogóle chyba wymarło. Ultraska została już chyba tylko na Legii i Lechu, trochę na Lechii. Te wszystkie sektorówki są fajne, ale już do znudzenia takie same tylko treść się zmienia.
Człowiek tęskni za piro po bramkach z flagami na kijach i na prawdziwej korbie. A dziś trzony ekipy uciekają z młynów na boki albo na inne trybuny. Moim zdaniem coś się kończy definitywnie. Wiadomo, że przypał, ale to piro na odliczanie już też jest raczej symbolem tego, że my jeszcze odpalamy i jesteśmy antysystemowi, a nie że robimy to, bo mamy z tego szczerą zajawę.
WM'87 pisze: 09.11.2019, 17:22Kiedys nie musiales kompletnie sie przepierac zeby odpalic race. Dzisiaj nawet po butach przy wyjsciu z trybunu poznaja.;) pisze: 09.11.2019, 16:04 Chciałem Was zapytać czy ruch ultras w Polsce jeszcze istnieje czy tylko chuliganka (resztki) i pseudochuliganka (lanserka)? Młyny coraz mniejsze, coraz mniej fanatyczne. Ludziom się nie chce podskakiwać, śpiewać. Coraz mniej flagi na kijach, takie rzeczy jak konfetti czy serpentyny to już w ogóle chyba wymarło. Ultraska została już chyba tylko na Legii i Lechu, trochę na Lechii. Te wszystkie sektorówki są fajne, ale już do znudzenia takie same tylko treść się zmienia.
Człowiek tęskni za piro po bramkach z flagami na kijach i na prawdziwej korbie. A dziś trzony ekipy uciekają z młynów na boki albo na inne trybuny. Moim zdaniem coś się kończy definitywnie. Wiadomo, że przypał, ale to piro na odliczanie już też jest raczej symbolem tego, że my jeszcze odpalamy i jesteśmy antysystemowi, a nie że robimy to, bo mamy z tego szczerą zajawę.
Wyobrazasz sobie zlapac wyrok za jedna race?
Konfetti i serpentyny były ja meczu Hetman vs Chelmianka ostatnio. Ta właśnie oprawa bierze udział w głosowaniu na stadionowi oprawcy;) pisze: 09.11.2019, 16:04 Chciałem Was zapytać czy ruch ultras w Polsce jeszcze istnieje czy tylko chuliganka (resztki) i pseudochuliganka (lanserka)? Młyny coraz mniejsze, coraz mniej fanatyczne. Ludziom się nie chce podskakiwać, śpiewać. Coraz mniej flagi na kijach, takie rzeczy jak konfetti czy serpentyny to już w ogóle chyba wymarło. Ultraska została już chyba tylko na Legii i Lechu, trochę na Lechii. Te wszystkie sektorówki są fajne, ale już do znudzenia takie same tylko treść się zmienia.
Myślisz ze chuligani nie maja co robić tylko czekac 15min po gwizdku zeby jakies flagi odnosic do magazynu? Mozna to robić w trakcie meczu przecież.ObiektywnyFANATYK pisze: 09.11.2019, 17:05 Mnie trapi czemu Wisła Płock, co ich oglądam w TV to zawsze zdejmują flagi przed końcem meczu. Pytam bo po prostu nie wygląda to dobrze.
Czego sie nazarles?absnet pisze: 10.11.2019, 18:45 Jaki jest stosunek Lecha Poznań do CSKA Sofia w końcu stadion w Poznaniu leży przy ulicy Bułgarskiej? Słyszałem że Bułgarzy jako południowcy to cyganie, pastuchy i kozojebcy. Czy w związku z tym kibole Lecha nie planują jakiegoś protestu bądź bojkotu w celu zmiany nazwy ulicy na np. Węgierską? Proszę o przemyślaną odpowiedź osoby decyzyjnej z Poznania.