Bo to forum kibolskie a nie piłkarskie miernoto?
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Yurez daj spokój. Zapomniałeś jak to wyglądało w zeszłym sezonie u Nas a sąsiedzi jednak pewnie awansowali grając ligę wyżej. Sami awansujmy do e-klapy a potem się licytujmy.
WŁ
-
Szkoda ze tak nie szczekales jak brandzlowaliscie sie remisami miernoto bez polotu wlasnie TUTAJna forum, wy zawsze sytuacje potraficie odwrócić na swoje, wy cwane żydolce. A Ty zdecyduj sie w koncu komu kibicujesz chorągiewo ...
MW10 pisze: ↑07.05.2015, 00:05Proszę cię kolego po szalu abyś nie wypisywał bzdur, bo robisz sobie, jak i innym Widzewiakom przypał.Marek21 pisze:Dobrze, że kibice.net nie decyduje co dzieje się na mieście. ŁKS dostaje ostatnio po głowach i nie mają co tego ukryć
Ktoś z ŁKS jest w stanie podać liczbę z pp?
-
Śmiali się z nas a tu proszę, karma wraca :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Porażki w EKSTRAKLASIE nie cieszą, lecz to wciąż ekstraklasa, a nie DRUGA LIGA.
-
Derby tuż tuż
-
Ale wy jestescie glupi pod tą wiatą, płacą wam za to ? Bronicie sie rekoma i nogami, ale slabo to wychodzi, troche wstyd teraz hipokryci co ?
REMIS to zawsze JEDEN punkt, JEDEN WIECEJ a PRZEGRANA to ZERO punktow i jestescie goleni jak zwykli FRAJERZY w tej lidze.
-
Goleni to wy byliscie z wichurami i jeszcze nie raz bedziecie...
-
ŁKS w Sosnowcu śpiewał w stronę Zagłębia "pachoły Ruchu", ciekawe :)
-
No widzisz karma wraca tutaj się zgadzam z Tobą doskonale. Tak było jak my upadaliśmy i musieli zaczynać od IV ligi, a Wy 2 sezony po nas poszliście naszą ścieżką. Wyśmiewaliście się z naszych założycieli o żydowskich korzeniach po czasie wyszedł życiorys Ludwika Sobolewskiego. Więc znając życie może być taki scanariusz że my teraz dobijemy do 10 porażek z rzędu. Takich przypadków można by było jeszcze mnożyć. Taka niestety jak widzisz jest połączona nasza Łódzka piłkarsko / kibicowska karma :)
-
FRAJERY to Wasi koledzy ;).
-
-
-
"Kluby piłkarskie w kraju dostały od łódzkiej policji zalecenia, aby nie wpuszczać na stadiony kibiców Widzewa Łódź. Rzecznik Praw Obywatelskich twierdzi, że to dyskryminujące i niezgodne z prawem."
-
-
-
-
Teraz ŁKS wygrał 4-1 z Koroną a Widzew ledwie co z jakąś Elaną :-)
-
Po co te przepychanki, wszyscy i tak wiedzą że derby ligowe za rok
-
Czy jest jakiś temat gdzie swojej kociej mordy nie wciśniesz?szwadron97 pisze: ↑08.10.2019, 16:57Teraz ŁKS wygrał 4-1 z Koroną a Widzew ledwie co z jakąś Elaną :-)
-
Czy ambasada Izraela zajęła w tej sprawie oficjalne stanowisko??
Antysemityzm w wykonaniu służb mundurowych??
Co za czasy......
-
Będziesz w pracy to zapytaj.
-
to że my jesteśmy głównymi kandydatami do spadku jest oczywiste, ale to że wy po zeszłym sezonie znowu jestescie tacy pewnie siebie to jakaś farsakusy_jest_boski pisze: ↑08.10.2019, 17:17Po co te przepychanki, wszyscy i tak wiedzą że derby ligowe za rok
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
,, Wszystko w obawie o zdrowie kibicow ktorzy w meczach z Widzewem sa narazeni na niesamowity odor ktory nieustannie towarzyszy widzewiakom ''
-
Ale z Ciebie kawalarz, wśród znajomych pewnie uchodzisz za duszę towarzystwa.strazaksam pisze: ↑09.10.2019, 10:15,, Wszystko w obawie o zdrowie kibicow ktorzy w meczach z Widzewem sa narazeni na niesamowity odor ktory nieustannie towarzyszy widzewiakom ''
-
-
Bywa wieszania na koronie stadionu.Pierre89 pisze: ↑09.10.2019, 13:49Pytanie offtop dla ŁKS
Co się stało z ta flaga z 0:16
https://www.youtube.com/watch?v=KtvPXB09zYg
Banda antykomuna!
-
Gieksa normalnie wchodzi na Widzew?
-
ch wi, póki co to nie są naprawione szkody po Śląsku (30 tyś zł), przez co Pogoń Siedlce nie została wpuszczona
-
Dobra, Pogoń Siedlce nie wchodzi, ale wchodzą na ten sektor Wasi kibice. To na czym polegają szkody, że przeszkadza to w przyjęciu kibiców gości, ale już nie w przyjęciu swoich kibiców? I drugie, czy Pogoń nie chciała się dogadać i wejść wedle hasła PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW?
-
Z tą flagą wiąże się ciekawa anegdotka, po tym ja swego czasu R.Zieliński ze Śląska wyśmiał z lekka to płótno (chodziło o jej treść), to Łksiacy zmienili ją na tę bardziej sensowną, która w tej formie jest po dziś dzień.Co się stało z ta flaga z 0:16
https://www.youtube.com/watch?v=KtvPXB09zYg
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Pewnie chodzi m.in o to, że kibice gospodarzy mogą korzystać z toalet na innych sektorach niż te rzekomo zniszczone na sektorze gości, a wiadomo, że kibice drużyny przyjezdnych nie mieliby takiego udogodnienia, ale to tylko moje przypuszczenia, niech wypowie się na ten temat ktoś z czerwonej części Łodzi.casuals pisze: ↑13.10.2019, 15:29Dobra, Pogoń Siedlce nie wchodzi, ale wchodzą na ten sektor Wasi kibice. To na czym polegają szkody, że przeszkadza to w przyjęciu kibiców gości, ale już nie w przyjęciu swoich kibiców? I drugie, czy Pogoń nie chciała się dogadać i wejść wedle hasła PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW?
-
A może chodzi o to, że są inne wymagania co do bezpieczeństwa między przeznaczeniem dla gospodarzy, a jakby mieli usiąść kibice gości, jak choćby siatka zabezpieczająca przed latającymi rzeczami?
-
Zapytałem z czystej ciekawości, nie interesuję mnie temat tak bardzo żebym wiedział do jakich uszkodzeń doszło. W takim razie kto poczuwa się do odpowiedzialności z tego tytułu? Miasto czeka na pieniądze od Śląska, czy dokona remontu i wystawi im fakturę? Akurat w tym temacie jestem normalnym człowiekiem, bo ciekawe mecze przed Widzewem z GKS-em i Legią. Szkoda byłoby kibicowskiego widowiska przez bierność władz miasta. Tym bardziej, że macie jeszcze jakąś mobilizacje ze zbiórką pieniędzy na oprawy.
-
Fanatycy Widzewa pisze: ↑13.10.2019, 14:46ch wi, póki co to nie są naprawione szkody po Śląsku (30 tyś zł), przez co Pogoń Siedlce nie została wpuszczona
Wszelkie pytania czy wątpliwości w sprawie naprawy sektora dla gości kierować do:casuals pisze: ↑14.10.2019, 01:33Zapytałem z czystej ciekawości, nie interesuję mnie temat tak bardzo żebym wiedział do jakich uszkodzeń doszło. W takim razie kto poczuwa się do odpowiedzialności z tego tytułu? Miasto czeka na pieniądze od Śląska, czy dokona remontu i wystawi im fakturę? Akurat w tym temacie jestem normalnym człowiekiem, bo ciekawe mecze przed Widzewem z GKS-em i Legią. Szkoda byłoby kibicowskiego widowiska przez bierność władz miasta. Tym bardziej, że macie jeszcze jakąś mobilizacje ze zbiórką pieniędzy na oprawy.
Miejska Arena Kultury i Sportu Sp. z o.o.
al. Bandurskiego 7,
94-020, Łódź, Polska
Sekretariat
Tel.: +48 42 272 15 01
Fax: +48 42 272 15 04
[email protected]
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Widzisz i tu kłania się obecna specyfika naszego miasta, otóż gdy trzeba coś zrobić na stadionie Widzewa, to trzeba czekać miesiącami i........można się nie doczekać, tego typu problemów nie mają nasi sąsiedzi , którzy mają poparcie we władzach Po ,a co z tym się wiąże i w spółkach miejskich odpowiedzialnych min za sport. Źle by się stało gdyby cyganeria nie weszła na ten mecz, bo nie ma co ukrywać że bardzo na to liczymy iż licznie stawią się w sektorze gości.Zapytałem z czystej ciekawości, nie interesuję mnie temat tak bardzo żebym wiedział do jakich uszkodzeń doszło. W takim razie kto poczuwa się do odpowiedzialności z tego tytułu? Miasto czeka na pieniądze od Śląska, czy dokona remontu i wystawi im fakturę? Akurat w tym temacie jestem normalnym człowiekiem, bo ciekawe mecze przed Widzewem z GKS-em i Legią. Szkoda byłoby kibicowskiego widowiska przez bierność władz miasta. Tym bardziej, że macie jeszcze jakąś mobilizacje ze zbiórką pieniędzy na oprawy.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Moze gdyby kazdy z Was minimum 2x dziennie tam zadzwonil z pytaniem dotyczacym naprawy sektora gosci to zdalby sobie makis sprawe ze nie jest prywatnym folwarkiem !widzewiak_z_gor pisze: ↑14.10.2019, 08:26Fanatycy Widzewa pisze: ↑13.10.2019, 14:46ch wi, póki co to nie są naprawione szkody po Śląsku (30 tyś zł), przez co Pogoń Siedlce nie została wpuszczonaWszelkie pytania czy wątpliwości w sprawie naprawy sektora dla gości kierować do:casuals pisze: ↑14.10.2019, 01:33Zapytałem z czystej ciekawości, nie interesuję mnie temat tak bardzo żebym wiedział do jakich uszkodzeń doszło. W takim razie kto poczuwa się do odpowiedzialności z tego tytułu? Miasto czeka na pieniądze od Śląska, czy dokona remontu i wystawi im fakturę? Akurat w tym temacie jestem normalnym człowiekiem, bo ciekawe mecze przed Widzewem z GKS-em i Legią. Szkoda byłoby kibicowskiego widowiska przez bierność władz miasta. Tym bardziej, że macie jeszcze jakąś mobilizacje ze zbiórką pieniędzy na oprawy.
al. Bandurskiego 7,
94-020, Łódź, Polska
Sekretariat
[email protected]

-
Moze gdyby kazdy Was minimum 2x dziennie dzwonil do Zdanowskiej w sprawie Waszego stadionu, to zdalaby sobie sprawę że nie jest prywatnym folwarkiem i obietnice zlozone musi spelniac.1925 pisze: ↑14.10.2019, 13:14Moze gdyby kazdy z Was minimum 2x dziennie tam zadzwonil z pytaniem dotyczacym naprawy sektora gosci to zdalby sobie makis sprawe ze nie jest prywatnym folwarkiem !widzewiak_z_gor pisze: ↑14.10.2019, 08:26Fanatycy Widzewa pisze: ↑13.10.2019, 14:46
ch wi, póki co to nie są naprawione szkody po Śląsku (30 tyś zł), przez co Pogoń Siedlce nie została wpuszczonaWszelkie pytania czy wątpliwości w sprawie naprawy sektora dla gości kierować do:casuals pisze: ↑14.10.2019, 01:33Zapytałem z czystej ciekawości, nie interesuję mnie temat tak bardzo żebym wiedział do jakich uszkodzeń doszło. W takim razie kto poczuwa się do odpowiedzialności z tego tytułu? Miasto czeka na pieniądze od Śląska, czy dokona remontu i wystawi im fakturę? Akurat w tym temacie jestem normalnym człowiekiem, bo ciekawe mecze przed Widzewem z GKS-em i Legią. Szkoda byłoby kibicowskiego widowiska przez bierność władz miasta. Tym bardziej, że macie jeszcze jakąś mobilizacje ze zbiórką pieniędzy na oprawy.
al. Bandurskiego 7,
94-020, Łódź, Polska
Sekretariat
[email protected]
-
Jak będzie GieKSa to wyślij zdjęcie cygana z ich sektora proszę Cię bardzoPanTuNieStał pisze: ↑14.10.2019, 09:47Widzisz i tu kłania się obecna specyfika naszego miasta, otóż gdy trzeba coś zrobić na stadionie Widzewa, to trzeba czekać miesiącami i........można się nie doczekać, tego typu problemów nie mają nasi sąsiedzi , którzy mają poparcie we władzach Po ,a co z tym się wiąże i w spółkach miejskich odpowiedzialnych min za sport. Źle by się stało gdyby cyganeria nie weszła na ten mecz, bo nie ma co ukrywać że bardzo na to liczymy iż licznie stawią się w sektorze gości.Zapytałem z czystej ciekawości, nie interesuję mnie temat tak bardzo żebym wiedział do jakich uszkodzeń doszło. W takim razie kto poczuwa się do odpowiedzialności z tego tytułu? Miasto czeka na pieniądze od Śląska, czy dokona remontu i wystawi im fakturę? Akurat w tym temacie jestem normalnym człowiekiem, bo ciekawe mecze przed Widzewem z GKS-em i Legią. Szkoda byłoby kibicowskiego widowiska przez bierność władz miasta. Tym bardziej, że macie jeszcze jakąś mobilizacje ze zbiórką pieniędzy na oprawy.
-
Jeśli przejdzie niespostrzeżony przez sito ostrej selekcji, to może się znajdzie choć jeden na tym wyjeździe , bo przy Bukowej jak sam wiesz raczej z tym problemów nie ma. Ale fotkę będziesz miał nie dygaj nic, tak na marginesie kręcą cię ciapki, że fotkę chcesz?Jak będzie GieKSa to wyślij zdjęcie cygana z ich sektora proszę Cię bardzo