Stary boisz się kamer, że cię śledzą itp a obracasz bitcoinami? Ty jesteś haker życia człowieku.Tosiek pisze: 13.09.2019, 07:06 Ostatnio na jednym z portali ktoś mnie dwukrotnie wyzwał.Pomoże ktoś z Widzewa mi go rozkminić?Zapłacę w bitcoinach.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jak syn Garczarczyka dziennikarza sportowego z czikago
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Wczoraj jesteśmy we Wronkach na meczu z Lechem II.

Mamy ze sobą jedną z wykrojonych wcześniej fan Lecha,

która kończy swój żywot w płomieniach :)

W jej miejsce pojawia się nasza nowa flaga.

Mamy ze sobą jedną z wykrojonych wcześniej fan Lecha,

która kończy swój żywot w płomieniach :)

W jej miejsce pojawia się nasza nowa flaga.

@Fanatycy Widzewa
Piękne fotki ;)
Piękne fotki ;)
-
Melanhoftamina
-
Pozdrów wszystkich
Że kto to??.
Ostatnio powstały strony zruchaj pe el, ruchnij pe el na które zapraszają fejkowe 18 latki w celu chęci spotkania się na seks. Parę razy już widziałem takie komentarze, najwidoczniej idą na większą skale niż tylko facebook. Nie wchodziłem na stronę, ale najprawdopodobniej coś co wyłudza subskrypcje sms-ów premium za słone pieniądze. Albo jakaś gierka psów na łapanie amantów z sieci.
-
Łódzki Klub Sportowy
Jak ktoś się na to nabiera, to nie powinien korzystać z internetu.
Dzięki wariaty, nie wiedziałem że to fejk.
Mors certa, hora incerta
-
Melanhoftamina
-
old school CRBB
Informowaliśmy o spodziewanych zadymach, które mieli wywołać na stadionie kibice z Wrocławia. Nadal trwa przerwa. Delegat PZPN Mirosław Starczewski nie zezwala na rozpoczęcie gry. Spiker Marcin Tarociński apeluje o porządek. Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno domagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: 24.09.2019, 22:18 Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
-
Jorguś Kiler
Stąd że na Widzewie jeśli chodzi o publikę to jest największy % niekumatych pikników w skali kraju.Ja myślę że sporo z nich to nawet nie ma pojęcia że obecnie Widzew ma dobre kontakty z Wisłą.Nie podobają im się bluzgi,race,jak ktoś stanie zamiast siedzieć,przyjezdni w sektorze gości itd.Myślę że z tych 15-17 tysięcy połowa to totalne pikniki rodem z repry.
Redaktor pomylił adresatów przyśpiewki. Chodziło aby policja wyszła ze stadionu (przez ich obecność blisko murawy, mecz nie mógł zostać wznowiony).Siewier pisze: 24.09.2019, 22:37Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: 24.09.2019, 22:18 Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
Słychać na jakimś filmiku "Zawsze i wszędzie" Nie ma co się przypierdalać na siłę.
Zawsze i wszędzie znajdą się pikole od gwizdania w takich sytuacjach
Zawsze i wszędzie znajdą się pikole od gwizdania w takich sytuacjach
ŁKS Łódź Polska
Żeby za chwilę jakiś "kumaty" z kibiców.net na podstawie "kumatego" wpisu, "kumatego" redaktora nie stworzył za chwilę jakiejś historii, no to nie było nic krzyczane w tamtym momencie w stronę Śląska. Były hasło antypolicyjne, a na koniec "Kaski zejdźcie z boiska", może to redaktorowi, źle się usłyszało.Siewier pisze: 24.09.2019, 22:37Skąd takie kwiatki?old school CRBB pisze: 24.09.2019, 22:18 Wzorowo zachowujący się kibice Widzewa głośno dofmagają się, by fani Śląska wyszli ze stadionu. Relacja on- line z meczu.
Straci kibiców "serce łodzi" na tej pseudozadymie
Trudno, bedzie pusty stadion, a 3/4 osob juz karnetów nie przedłuży przez " pseudozadyme ", wydaje mi sie ze po tym sponsorzy juz tez zaczna zwijac manatki, nie bedzie pieniedzy, brak awansu, a wszystko przez ten Śląsk i centaury ...
Co z chłopem z koszulka zerwana z płotu przy policji podczas awantury Śląska na sektorze?
Good Night Left Side
Co wy byscie farmozny internetowe bez tego tematu zrobili, żyły byście podcinali sobie z bezradnosci ( moze na lepsze by wtedy wyszlo wszystkim ) dla rodzin spokoj bo jednego ułoma mniej, a w temacie selekcja naturalna.
Pokaz mi stadion w Polsce gdzie 3 z 4 trybun ogladaja caly mecz na stojaco.Jorguś Kiler pisze: 24.09.2019, 23:00 Stąd że na Widzewie jeśli chodzi o publikę to jest największy % niekumatych pikników w skali kraju.Ja myślę że sporo z nich to nawet nie ma pojęcia że obecnie Widzew ma dobre kontakty z Wisłą.Nie podobają im się bluzgi,race,jak ktoś stanie zamiast siedzieć,przyjezdni w sektorze gości itd.Myślę że z tych 15-17 tysięcy połowa to totalne pikniki rodem z repry.
Co do ciekawostek to że Śląskiem byli Ukraińcy. Jednemu z nich po zasłabnięciu przed wejściem udzielono mu pomocy medycznej.Dziś w radiu rzecznik wąsów pochwalił się że zostały zabezpieczone noże oraz pirotechnika które kibice Śląska porzucili przed wejściem.
Tutaj od ok 3min słychać aplauz widziewiaków jak armatka zaczęła lać wodą, a później kolejne oklaski jak kaski wyjechały do sektora..
https://youtu.be/BMGtWeF53jc
https://youtu.be/BMGtWeF53jc
-
Coctailzone1
Podaj źródło.bolesław pisze: 25.09.2019, 18:22 Co do ciekawostek to że Śląskiem byli Ukraińcy. Jednemu z nich po zasłabnięciu przed wejściem udzielono mu pomocy medycznej.Dziś w radiu rzecznik wąsów pochwalił się że zostały zabezpieczone noże oraz pirotechnika które kibice Śląska porzucili przed wejściem.
-
lelunpolelun
Tak przy okazji pobytu kibiców z Wrocławia w Łodzi,
co oznacza skrót CHWM na jednej z Waszych flag?
To nie jest flaga Śląska, a Lechii.lelunpolelun pisze: 25.09.2019, 20:14 Tak przy okazji pobytu kibiców z Wrocławia w Łodzi,
Chuligani Wolnego Miasta
-
lelunpolelun
No i dzięki!Pixie pisze: 25.09.2019, 20:29To nie jest flaga Śląska, a Lechii.lelunpolelun pisze: 25.09.2019, 20:14 Tak przy okazji pobytu kibiców z Wrocławia w Łodzi,
Chuligani Wolnego Miasta
-
Melanhoftamina
Przy 8 porażkach Łksu rzeczywiście Remis To Sukces :) co tak cicho na dupach sasiedzi teraz tu siedza ?
Bo to forum kibolskie a nie piłkarskie miernoto?yurez pisze: 30.09.2019, 22:21 Przy 8 porażkach Łksu rzeczywiście Remis To Sukces :) co tak cicho na dupach sasiedzi teraz tu siedza ?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Yurez daj spokój. Zapomniałeś jak to wyglądało w zeszłym sezonie u Nas a sąsiedzi jednak pewnie awansowali grając ligę wyżej. Sami awansujmy do e-klapy a potem się licytujmy.
WŁ
Śmiali się z nas a tu proszę, karma wraca :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
Porażki w EKSTRAKLASIE nie cieszą, lecz to wciąż ekstraklasa, a nie DRUGA LIGA.
-
kusy_jest_boski
Derby tuż tuż
Goleni to wy byliscie z wichurami i jeszcze nie raz bedziecie...
-
Polish Power
ŁKS w Sosnowcu śpiewał w stronę Zagłębia "pachoły Ruchu", ciekawe :)
-
Melanhoftamina
"Kluby piłkarskie w kraju dostały od łódzkiej policji zalecenia, aby nie wpuszczać na stadiony kibiców Widzewa Łódź. Rzecznik Praw Obywatelskich twierdzi, że to dyskryminujące i niezgodne z prawem."
-
PolowaPolski
k**** policyjneC1365O pisze: 08.10.2019, 13:38 "Kluby piłkarskie w kraju dostały od łódzkiej policji zalecenia, aby nie wpuszczać na stadiony kibiców Widzewa Łódź. Rzecznik Praw Obywatelskich twierdzi, że to dyskryminujące i niezgodne z prawem."