Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Jadczak to Wisle uratowal.Zarządzający towarzystwem po zblatowaniu się z Majchrowskim byli na ostatniej prostej do raju czyli przejęcia w wieczyste użytkowanie terenów Wisly,które zamierzali przeznaczyc pod deweloperkę.Na ten moment czekaly wszystkie przydupasy michaliny.
Już się miłość skończyła? :(
Pytanie na logikę nr 1rympałek pisze: 21.09.2019, 20:27 Jadczak to Wisle uratowal.Zarządzający towarzystwem po zblatowaniu się z Majchrowskim byli na ostatniej prostej do raju czyli przejęcia w wieczyste użytkowanie terenów Wisly,które zamierzali przeznaczyc pod deweloperkę.Na ten moment czekaly wszystkie przydupasy michaliny.
Skoro uratował Wisle to jest waszym wrogiem teraz?
Pytanie na logikę nr 2
Skoro Wisła była słaba to dlaczego z przejęciem bramki czekaliście do czasu gdy prawie wszyscy poszli leżeć a jeszcze potrzebowaliscie do tego mięsa armatniego z Hutnika?
-
mateusznow
Ja nie wierzę w to, że tam wszyscy o wszystkim wiedzieli. Przykład gdzie nawet Miśka robiono w c**** z przelewami, a co dopiero resztę chłopaków. Pytanie ilu tam tak naprawdę kręciło lody, a dostali wszyscy.
-
mateusznow
Raczej długu klubu nie zmniejszali po Cupiale.
Arkan Nie tylko z Ruchem, ale chyba jest różnica działać ze swoją zgodą, czy układowiczem, a wrogiem. Przykład, czy normalne dla Ciebie byłoby działanie ze Śląskiem, czy z Wisłą ?
Arkan Nie tylko z Ruchem, ale chyba jest różnica działać ze swoją zgodą, czy układowiczem, a wrogiem. Przykład, czy normalne dla Ciebie byłoby działanie ze Śląskiem, czy z Wisłą ?
Masz trochę racji ale jakbyś nie zauważył to czasy się jednak zmieniły. Teraz prasowy smród wokół jakiejś sprawy może komuś zaszkodzić, wiem to nie wasz interes, a wtedy gówno zmieniał bo działalność H miała inny wymiar a nawet po grubszych awanturach zazwyczaj kończyło się bez konsekwencji.
Czy Zielak został pogoniony z WSH za okradanie klubu ?
Misiek się odezwał grypsem, ponoć sam zasponsoruje tą oprawę. Ten prawilny widać że mocno kumaty chłopak
Książka jadczaka do kupienia od 16 października, teraz przedsprzedaż
-
DoZo(L)e...
Czy szef elanowców nie miał przyznanego statusu osoby pokrzywdzonej, a wywiad z nim nie stał się materiałem dowodowym w bydgoskim procesie?w miare obiektywny pisze: 19.09.2019, 22:36Tylko trzy. Wisła, Ruch i Widzew. Póki co brakuje Elany.
Dołożyłbym jeszcze bandę/dowódcę 'craxy', więc może gdy nowe/młode ekipy w 'krakau' etc. urosną w siłę, to z polskich stadionów znikną skompromitowane szyldy tj. wsh, pf, dhw, jg itp.
-
Odbanowany
Wrzuciłbym jeszcze do wora ekipę z Warszawy, przecież Hanka w swoim mniemaniu była wśród założycieli jednej z grup sportowych na Legii. Może jak młodzi w stolicy dorosna...DoZo(L)e... pisze: 23.09.2019, 12:16Czy szef elanowców nie miał przyznanego statusu osoby pokrzywdzonej, a wywiad z nim nie stał się materiałem dowodowym w bydgoskim procesie?w miare obiektywny pisze: 19.09.2019, 22:36Tylko trzy. Wisła, Ruch i Widzew. Póki co brakuje Elany.ts06 pisze: 18.09.2019, 16:39
Idąc ta drogę to ile ekip powinno przestać działać bo lider czy liderzy się r********?
Dołożyłbym jeszcze bandę/dowódcę 'craxy', więc może gdy nowe/młode ekipy w 'krakau' etc. urosną w siłę, to z polskich stadionów znikną skompromitowane szyldy tj. wsh, pf, dhw, jg itp.
-
DoZo(L)e...
Lepiej napisz, czy widzewiak "gęGający/po winie" próbował dowiadywać się czegoś od lidera "t'97" w tej sprawie.Odbanowany pisze: 23.09.2019, 12:32Wrzuciłbym jeszcze do wora ekipę z Warszawy, przecież Hanka w swoim mniemaniu była wśród założycieli jednej z grup sportowych na Legii. Może jak młodzi w stolicy dorosna...DoZo(L)e... pisze: 23.09.2019, 12:16Czy szef elanowców nie miał przyznanego statusu osoby pokrzywdzonej, a wywiad z nim nie stał się materiałem dowodowym w bydgoskim procesie?w miare obiektywny pisze: 19.09.2019, 22:36
Tylko trzy. Wisła, Ruch i Widzew. Póki co brakuje Elany.
Chyba, że dwa ostatnie "poCiąGi" też nie mają nic wspólnego z dhw jak jĘDRAS ...
-
tak tylko pytam
Pytałem w temacie o Małopolsce w ub. miesiącu, ale nikt nie odpowiedział.Może tutaj ktoś się wypowie.
Jak wygląda obecnie sytuacja Cracovii w Muszynie i Krynicy ? W Krynicy to w zasadzie było kilkunastu małolatów.W Muszynie było kilku konkretniejszych typów i ogólnie mieli tam jakąś grupę,która coś tam działała chuligańsko.Od czasów tej grupy minęło już kilka lat i nic o kibicach Cracovii z Muszyny nie słychać.Do tego w ostatnich latach Tarnovia miała kilka wyjazdów do Muszyny i za każdym razem zero Pasów.Co też może sugerować o braku aktywnych Pasiaków w Muszynie, a przynajmniej o dużym kryzysie.
Jak wygląda obecnie sytuacja Cracovii w Muszynie i Krynicy ? W Krynicy to w zasadzie było kilkunastu małolatów.W Muszynie było kilku konkretniejszych typów i ogólnie mieli tam jakąś grupę,która coś tam działała chuligańsko.Od czasów tej grupy minęło już kilka lat i nic o kibicach Cracovii z Muszyny nie słychać.Do tego w ostatnich latach Tarnovia miała kilka wyjazdów do Muszyny i za każdym razem zero Pasów.Co też może sugerować o braku aktywnych Pasiaków w Muszynie, a przynajmniej o dużym kryzysie.
Czy ktoś w końcu zatrzyma tą karuzelę ?
-
Pająk Spajder
Najlepszy fragment od 23.50 :)
Kolejny wszechwiedzący. Zgody,zgody,zgody. W Krk od kilku lat działo się źle(bez pomocy sąsiadki), jak dla mnie zgody, kwestia drugorzędna.Pomijam przypadek że akurat układ z PF okazał się aż tak bolesny dla WSH
-
ratujmy trzmiele
Zgody,zgody,zgody. W Krk od kilku lat działo się źle(bez pomocy sąsiadki), JAK DLA ,MNIE ZGODY, KWESTIA DRUGORZĘDNA .Pomijam przypadek że akurat układ z PF okazał się aż tak bolesny dla WSH
Akuratnie to ująłeś
Akuratnie to ująłeś
Osoby które popierdolily Wisłę żeby teraz jeździć na Lechię czy Śląsk to dla mnie zwykle przerzuty, ciekawe jak im się siedzi na trybunie z chłopakami którzy głośno śpiewają WTSK.. J również wychowałem się na TKWM i nowe "zgody" nie są mi w smak ale nigdy nie przęsło by mi przez myśl popierdolic przez to mój klub.. stare kontakty w Gdańsku i Wrocławiu zostały podobnie jak wzajemny szacunek, natomiast nastało nowe rozdanie na których wychowa się młodzież z Wisły.. Ja podobnie jak wielu z sektora D nie pozdrawia Ruchu i Widzewa, dla nas liczy się już tylko Wisła.. pozdro dla normalnych
Nikt mu nic nie zrobi
-
Low kick na koIano
Wierzę w to :)
-
DoZo(L)e...
Akurat hANKA (nie mój "wafel"!) to podobno nawet w "turystach" liderem nie była, a wg niej samej tę grupę zakładała, obrońco konfidentów.Low kick na koIano pisze: 24.09.2019, 23:30Dorzuć haniora, twojego wafla, i z znikną "ToreBki"DoZo(L)e... pisze: 23.09.2019, 12:16Czy szef elanowców nie miał przyznanego statusu osoby pokrzywdzonej, a wywiad z nim nie stał się materiałem dowodowym w bydgoskim procesie?w miare obiektywny pisze: 19.09.2019, 22:36
Tylko trzy. Wisła, Ruch i Widzew. Póki co brakuje Elany.
Ja ... i odwrócę kierunek. Czy ostatnie zatrzymania (mniej medialne niż te dot. "słupów" mIŚKA) to pokłosie (sic!) wystawienia "brudnych szyj" na parkingu przy jednym z marketów?
-
DoZo(L)e...
Trzy kolejne 'ksywy' doszły na transparencie "PdW", czy już więcej?Tytusromekiatomek pisze: 25.09.2019, 10:30 Nie było o tym w internecie wiec obrotne towarzystwo tutaj nawet nie wie o czym piszesz ale informacje masz dobre
-
DoZo(L)e...
Po prostu nie mam wglądu w akta śledztw(a) [w odróżnieniu do ciebie(?)], ciekawski debiutancie.Witalski pisze: 25.09.2019, 11:05Pytanie czemu taki obrotniak jak DoZo musi o wszystko pytać na tym forum.Tytusromekiatomek pisze: 25.09.2019, 10:30 Nie było o tym w internecie wiec obrotne towarzystwo tutaj nawet nie wie o czym piszesz ale informacje masz dobre
PS.:
:DWitalski pisze: 25.09.2019, 11:15 Motor na powrocie z przygodami? Podobno Łodzianie dają cynę wsh o 2 busach i aucie Lublinian.
witalski podobno tzn kto ci taka cyne dal haha?nas ponad 90 osob skladu czesc powrotnej drogi jechalismy jak chcielismy.w obie strony cisza i spokoj
Derby juz jutro, a tu cisza.
To juz nie te czasy, a wy rozkminiacie co dalej
To juz nie te czasy, a wy rozkminiacie co dalej
pytanie do kogos normalnego z Wisły czy Wasze oswiadczenie nt sprzetu aktualne dalej sie tego trzymacie?czy sie zmienilo cos bo widzialem zdjecie chyba Waszej mlodej szajki z fiskarsami w dloniach,wiec czy to na realia krakowskie czy trzeba nastawiac na walke na sprzet z Wami,mowie o ekipach z Polski.
-
mateusznow
Nie jestem z żadną z krakowskich ekip, ale tutaj mieszkam i powiem Ci tak, że ciężko jest pewnym osobą rzucić sprzęt, jak praktycznie z nim śpią. Zwłaszcza teraz, gdzie cały Kraków ma poważne braki kadrowe nie nastawiałbym się na wyjście z klaskającymi rękami. Zresztą teraz, to skupiają się wszyscy tylko na własnym podwórku.
Ale to Wisła sama puszczała oficjalne oświadczenia o tym, że będą walczyć tylko na gołe ręce (z wyjątkiem pojedynków z Cracovią).
Kolejny Shark poszedł na współprace
Wisła w sobotę przyjeżdża do Poznania czy ma jakiś zakaz?
-
pilotpolska
Policja i Prezydent Poznania kombinują zamknięcie sektora gości ze strachu przed ewentualną zadymą.
-
Kibic_janusz
Nie wiem czy było o tym info na forum, więc wrzucam
https://gazetakrakowska.pl/krakow-kolej ... 1-14463861
https://gazetakrakowska.pl/krakow-kolej ... 1-14463861
-
maszerujlubgin
Z tego podniecenia literki ci się zaczynają mylić .
Na Waszym miejscu ze wstydu bym się nie odzywał...
-
Polish Power
Ile Hutnika w Ostrowcu ?
-
jansiekiera
https://youtu.be/qN1osTtiMAo
3:30 najpierw łapa w majty slovana a teraz w druga stronę ?
Fajna ta ultra wisla, taka frywolna
3:30 najpierw łapa w majty slovana a teraz w druga stronę ?
Fajna ta ultra wisla, taka frywolna
Czy angielscy turyści tak sobie odpalają piro na Wiśle? Jak często zdarzają się takie przypadki? Częściej odpalają w młynie czy na sektorach na prostej, bo tam mają lepszą widoczność?
-
strazaksam
c*** im w dupe
-
Low kick na koIano
I tego się trzymajmy : )