Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Nikt mu nic nie zrobi
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Low kick na koIano
Wierzę w to :)
-
Low kick na koIano
Dorzuć haniora, twojego wafla, i z znikną "ToreBki"DoZo(L)e... pisze: 23.09.2019, 12:16Czy szef elanowców nie miał przyznanego statusu osoby pokrzywdzonej, a wywiad z nim nie stał się materiałem dowodowym w bydgoskim procesie?w miare obiektywny pisze: 19.09.2019, 22:36Tylko trzy. Wisła, Ruch i Widzew. Póki co brakuje Elany.ts06 pisze: 18.09.2019, 16:39
Idąc ta drogę to ile ekip powinno przestać działać bo lider czy liderzy się r********?
Dołożyłbym jeszcze bandę/dowódcę 'craxy', więc może gdy nowe/młode ekipy w 'krakau' etc. urosną w siłę, to z polskich stadionów znikną skompromitowane szyldy tj. wsh, pf, dhw, jg itp.
-
DoZo(L)e...
Akurat hANKA (nie mój "wafel"!) to podobno nawet w "turystach" liderem nie była, a wg niej samej tę grupę zakładała, obrońco konfidentów.Low kick na koIano pisze: 24.09.2019, 23:30Dorzuć haniora, twojego wafla, i z znikną "ToreBki"DoZo(L)e... pisze: 23.09.2019, 12:16Czy szef elanowców nie miał przyznanego statusu osoby pokrzywdzonej, a wywiad z nim nie stał się materiałem dowodowym w bydgoskim procesie?w miare obiektywny pisze: 19.09.2019, 22:36
Tylko trzy. Wisła, Ruch i Widzew. Póki co brakuje Elany.
Dołożyłbym jeszcze bandę/dowódcę 'craxy', więc może gdy nowe/młode ekipy w 'krakau' etc. urosną w siłę, to z polskich stadionów znikną skompromitowane szyldy tj. wsh, pf, dhw, jg itp.
Ja ... i odwrócę kierunek. Czy ostatnie zatrzymania (mniej medialne niż te dot. "słupów" mIŚKA) to pokłosie (sic!) wystawienia "brudnych szyj" na parkingu przy jednym z marketów?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
DoZo(L)e...
Trzy kolejne 'ksywy' doszły na transparencie "PdW", czy już więcej?Tytusromekiatomek pisze: 25.09.2019, 10:30 Nie było o tym w internecie wiec obrotne towarzystwo tutaj nawet nie wie o czym piszesz ale informacje masz dobre
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
DoZo(L)e...
Po prostu nie mam wglądu w akta śledztw(a) [w odróżnieniu do ciebie(?)], ciekawski debiutancie.Witalski pisze: 25.09.2019, 11:05Pytanie czemu taki obrotniak jak DoZo musi o wszystko pytać na tym forum.Tytusromekiatomek pisze: 25.09.2019, 10:30 Nie było o tym w internecie wiec obrotne towarzystwo tutaj nawet nie wie o czym piszesz ale informacje masz dobre
PS.:
:DWitalski pisze: 25.09.2019, 11:15 Motor na powrocie z przygodami? Podobno Łodzianie dają cynę wsh o 2 busach i aucie Lublinian.
www.tvp.info
www.tvp.info
A jak to jest siedzieć z Ruchem i Widzewem którzy śpiewali WTSK a matki wyzywali od k****???małolat pisze: 24.09.2019, 10:26 Osoby które popierdolily Wisłę żeby teraz jeździć na Lechię czy Śląsk to dla mnie zwykle przerzuty, ciekawe jak im się siedzi na trybunie z chłopakami którzy głośno śpiewają WTSK..
witalski podobno tzn kto ci taka cyne dal haha?nas ponad 90 osob skladu czesc powrotnej drogi jechalismy jak chcielismy.w obie strony cisza i spokoj
-
19__kattowitz__20
tak jak żabole z gieksiarzami jak w spodku sie malo nie pozabijali itd.,przypadkow mozna mnozycAKRN pisze: 25.09.2019, 13:24A jak to jest siedzieć z Ruchem i Widzewem którzy śpiewali WTSK a matki wyzywali od k****???małolat pisze: 24.09.2019, 10:26 Osoby które popierdolily Wisłę żeby teraz jeździć na Lechię czy Śląsk to dla mnie zwykle przerzuty, ciekawe jak im się siedzi na trybunie z chłopakami którzy głośno śpiewają WTSK..
-
DennisWise
W Spodku na Górnik czekaliście z kwiatami, Wisła na Górnik czekała z gołębiami a z Łodzi przyjechali z tasakami. Takie czasy.19__kattowitz__20 pisze: 26.09.2019, 21:56tak jak żabole z gieksiarzami jak w spodku sie malo nie pozabijali itd.,przypadkow mozna mnozycAKRN pisze: 25.09.2019, 13:24A jak to jest siedzieć z Ruchem i Widzewem którzy śpiewali WTSK a matki wyzywali od k****???małolat pisze: 24.09.2019, 10:26 Osoby które popierdolily Wisłę żeby teraz jeździć na Lechię czy Śląsk to dla mnie zwykle przerzuty, ciekawe jak im się siedzi na trybunie z chłopakami którzy głośno śpiewają WTSK..
Derby juz jutro, a tu cisza.
To juz nie te czasy, a wy rozkminiacie co dalej
psiarnia lize korale, a w ruch ida wandale... WG
trans zajebali z wiaduktu kolejowego na wypizdowie, gdzieś w lesie i to w biały dzieńmagaknor pisze: 28.09.2019, 06:06 Derby juz jutro, a tu cisza.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
-
bez-napinki
i dlatego się zjebie zarejestrowałeś, by wywołać niepotrzebnie gównoburze?magaknor pisze: 28.09.2019, 06:06 Derby juz jutro, a tu cisza.
To była zorganizowana chuligańska akcja jednego z FC, dodatkowo trans nie stawiał oporu. W odwecie właściciele transa wjechali do miasta sąsiadki ubliżając im, było to jednak pod osłoną nocy.
Na Derbach widziałem flagę PDW ,WSH to dla tych co się r******** ?
Myślę że za niedługo znów zobaczymy trans dla misia :) misio trzymaj się he
Myślę że za niedługo znów zobaczymy trans dla misia :) misio trzymaj się he
O, kretyn nas zaszczycił swoją skromną osobą
za kim jestes?
pytanie do kogos normalnego z Wisły czy Wasze oswiadczenie nt sprzetu aktualne dalej sie tego trzymacie?czy sie zmienilo cos bo widzialem zdjecie chyba Waszej mlodej szajki z fiskarsami w dloniach,wiec czy to na realia krakowskie czy trzeba nastawiac na walke na sprzet z Wami,mowie o ekipach z Polski.
-
mateusznow
Nie jestem z żadną z krakowskich ekip, ale tutaj mieszkam i powiem Ci tak, że ciężko jest pewnym osobą rzucić sprzęt, jak praktycznie z nim śpią. Zwłaszcza teraz, gdzie cały Kraków ma poważne braki kadrowe nie nastawiałbym się na wyjście z klaskającymi rękami. Zresztą teraz, to skupiają się wszyscy tylko na własnym podwórku.
Ale to Wisła sama puszczała oficjalne oświadczenia o tym, że będą walczyć tylko na gołe ręce (z wyjątkiem pojedynków z Cracovią).
Kolejny Shark poszedł na współprace
Mors certa, hora incerta
Tytus się rozjebal do sprawy o włamanie do piwnicy. Ale jest ok, za nim już się ustawia kolejka wislackiej młodzieży. Oczywiście ustawiają się, żeby strzelić z ucha.
Wisła w sobotę przyjeżdża do Poznania czy ma jakiś zakaz?
-
pilotpolska
Policja i Prezydent Poznania kombinują zamknięcie sektora gości ze strachu przed ewentualną zadymą.
-
Kibic_janusz
Nie wiem czy było o tym info na forum, więc wrzucam
https://gazetakrakowska.pl/krakow-kolej ... 1-14463861
https://gazetakrakowska.pl/krakow-kolej ... 1-14463861
-
maszerujlubgin
Z tego podniecenia literki ci się zaczynają mylić .
to sobie zrób cwelu i wieszaj u siebie na płocie he
Na Waszym miejscu ze wstydu bym się nie odzywał...
-
Polish Power
Ile Hutnika w Ostrowcu ?
-
jansiekiera
https://youtu.be/qN1osTtiMAo
3:30 najpierw łapa w majty slovana a teraz w druga stronę ?
Fajna ta ultra wisla, taka frywolna
3:30 najpierw łapa w majty slovana a teraz w druga stronę ?
Fajna ta ultra wisla, taka frywolna
Nie siej fermentow frajerze bo to jakieś angole nagrywały.
Przecież do ciebie przyjeżdżają te angielskie osły na orgie z twoja baba ;-)
Hej hej... 
-
jansiekiera
Nagrywały i rękę w majty wsadzały.
Gdybyś palo to obejrzał to tam jest 3 Angoli. A ty valo śmieciu dalej tu piszesz jak i tak każdy wie, że jesteś zwykłym frajerem.
Czy angielscy turyści tak sobie odpalają piro na Wiśle? Jak często zdarzają się takie przypadki? Częściej odpalają w młynie czy na sektorach na prostej, bo tam mają lepszą widoczność?
Ja jestem frajerem bo napisałem wam sie sie rozjebiecie cała grupa i sprzedajecie?to kim wy jestescie rozjebundy jak nie frajerami?JanuszKRK pisze: 07.10.2019, 21:08Gdybyś palo to obejrzał to tam jest 3 Angoli. A ty valo śmieciu dalej tu piszesz jak i tak każdy wie, że jesteś zwykłym frajerem.
Hej hej... 
U was za to nie ma rozjebusow. Niektórzy to nawet mimo że rozjebani to dalej grają gangusow.
-
jansiekiera
JanuszKRK pisze: 07.10.2019, 21:08Gdybyś palo to obejrzał to tam jest 3 Angoli. A ty valo śmieciu dalej tu piszesz jak i tak każdy wie, że jesteś zwykłym frajerem.
W sumie chyba muszę się do błędu przyznać.
Nie sądziłem ze koleś w kominie wnoszący piro na stadion to angol.
Już k**** byłyście tu banowane po 12-15 razy.
Chyba za każdym razem jak dostajecie w******* to zakładacie nowe konta żeby w ten sposób powalczyć.
Chyba za każdym razem jak dostajecie w******* to zakładacie nowe konta żeby w ten sposób powalczyć.
j**** kobiety xD
-
strazaksam
c*** im w dupe