Tak, tak już słyszałyśmy wersje o jednym młocie do otwarcia drzwi od hali...wy i tak zawsze będziecie królami internetu i tylko wasza wersja sie liczy, niech tak będzie. Nie ucieklibysmy bo każdy zawsze wiedział że z nami można honorowo na łapy bez przedluzaczy, temu.1948krzysieKSG pisze: ↑19.05.2019, 14:10Mam dzisiaj dobry dzien to możemy się pobawić w pisanie. Jeśli powaznie usprawiedliwiasz spierdalanie na swoim terenie przed swoją kosa bo „był sprzęt” w postaci młota do wyjebania drzwi to tez troche swiadczy o Waszej formie, przyznasz sam ze 10 lat wstecz nie do pomyślenia żebyście uciekli u siebie? I druga sytuacja- Powiedz mi co za roznica ile osob czekało na Was na autostradzie? Nie jest tak ze wysiadacie rzekomo „zawsze do każdego”? Zreszta jak zdążyliście nas policzyć skoro robiliście zawrotkę pod prąd? Nie jest tak ze jeśli jedziecie składem wspierać ukladowicza ze Stalowej to ten skład jest otwarty na atrakcje i wysiada? Normalne pytanieGJ1962 pisze: ↑18.05.2019, 23:32Było wałkowane ale zapomniałem że "Śląska trójca" wie zawsze najlepiej i mówi zawsze "prawdę". Pod halą mieliście sprzęt i Row nie był sam więc jaka to ujma, my nigdy nie używaliśmy sprzętu i każdy w Polsce od lat wie. Na autostradzie było nie więcej 30 osób a znowu nie samego Rowu a dalej śląskiej Trójcy koło setka. Mieliśmy wyjść i liczyc na honorową walkę czy katowanie w 5 na 1?
Kolejna sprawa nikt nie śmiga jak to ujales na Ruch, dostali u nas za to wjebane a Ruch też ich pogonił. Niektórzy chcą tutaj na siłę przykozaczyc swoimi informacjami ale macie częściowe informacje i wychodzi z tego później farmazon.
Wpisałem się tu bo na poczatku lat 2000 naprawdę mieliście dobra pake i troche walk z czołówka np Legia Lech ale jak ktoś pisze ze już za czasów zgody Hutnika byliście załoga to nie da się tego czytac. pamietam jak zweryfikowała ta załogę Wisła jak byliście z Hutnikiem w Krakowie albo pozniej Góral z Polonia. zreszta chyba sami zerwaliscie układ z Hutnikiem po ich przegranej walce w lesie z Chemikiem.
Potem ciagle w dol układy z heilujaca frakcja na Ruchu gdzie niby byliście OBPNS i anty Śląsk, spierdalanie przed ROWem, który kiedys był dużo słabszy i układy z taka banda c**** jak Piast która toleruje konfidentów by skonczyc wpierdole z Odra Opole która jezdzi na wyjazdy po 10-15 osob a u siebie nie maja 100 w młynie. Na koniec dodam ze jestescie jedna z dwoch ekip w Polsce oprócz waszego układu ze Stalowej które nie grypsuja jak wjeżdżają na puche. Każdy oceni sobie sam
Dlatego jak ktoś pisze o jakiejs charakternosci to trzeba prostować
Nie mogliśmy zliczyć ale dobrze wiesz że wy w mniej niż 100 się nie ustawianie w 2-3 ekipy na każdego więc co Ty mi tu dupisz? Nie znamy Was od miesiąca żeby nie wiedzieć. Wy przed Ruchem.na Rudzie wydupialiscie a nam wyrzygujesz że w 30 osób nie stanęliśmy na dużo większe siły? Trochę obiektywizmu...
Nas Wisła zweryfikowała? Kiedy niby bo az sam jestem ciekaw.
Co do Górala i Polonii, jakbyś znowu sie doinformowal to bys wiedział że miała być walka na Goral z Zlina na nas, był telefon czy moze być jedno czy dwa auta Polonii , byliśmy na tak, ale tam połowę składu to Polonia i niestety porażka. Czemu w takim razie dalej nie przytoczysz naszego rewanżu na Góralu bodajże tydzień później gdzie dostali srogie lanie w Czechowicach na trasie? Fajnie tak tylko porażki podawać nasze bo do Twojej wersji pasuje nie? Mało to walk stoczyliśmy od 2000 roku jak.piszesz? Czy znowu o wszystkim nie wiesz lub nie chcesz tutaj pisac? Na pewno przed 2000 rokiem to był szczyt formy i nikt tego nie neguję i każdy dąży do tego żeby wrócić na taki poziom.
Chłopie spierdalanie przed Rowem ile będziesz razy to pisał? Każdy wie że nigdy nie są sami, a dla nas to Wy jesteście banda c**** od zawsze latających ze sprzętem od pamiętnego meczu na kadrze i nic się przez lata nie zmieniło. Szkoda czasu i polemiki, dobrze że Wy jescie charakterni i niech każdy oceni.
Ps. Jeszcze 2 słowa o walce z Odra. Nie będę się tu rozpisywał bo nikt tu o szczegółach nie będzie pisał i nie zamierzam tu w nie w chodzić. Powiem tak sama walka honorowa, ale to też żaden wyznacznik kto jest słaby a kto nie, czy kto jeździ na wyjazdy w 15 czy ma mlyn 100 osób bo kilka kozaków zawsze się znajdzie plus wzmocnienie składu układami czy zgodami i można wynik zrobić. Resztę zostawiam Tobie do przemyślenia.
Kończę temat nawet jak mi odpiszesz. Odpisałem tylko bo nie mogę patrzeć jak ktoś oczernia mój ukochany klub i chłopaków którzy żyją tym wszystkim 24h.
Pozdrawiam i do zobaczenia na kibicowskim szlaku.