W zasadzie to 3, bo jeszcze spotkanie 4x4.
Co ciekawe w jednym ze spotkań brali udział ludzie tylko z Katowic, z pominięciem FC. Później był mały wewnętrzny zgrzyt na lini Katowice-Jaworzno.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
W zasadzie to 3, bo jeszcze spotkanie 4x4.
Lubimy i c*** ci do tego downie. :)noddi pisze: ↑23.05.2019, 22:29Przecież wy takich wybieracie np: ciapaków bo dobrze sie bija. Resovia cos o tym dobrze wie a teraz ku*** się do kogos czepiasz?
Czy zgody wasze polegaja na narkosa jak Cracovia - Ajax. c*** ze mudzini,ciemni wazne ze pieniazki beda. A gdy policja zlapie to kapujemy, a jak ktos nie grypsuje ten frajer hahahaha.
Zgłos sie do pierwszego lepszego psychiatry chlopie, bo wszedzie p********* o tych kontach
Ta a niektore ekipki z nimi piątki bija... hahahahaha. Wisełka czy Ruch bardzo lubia Brno.Banditosdod pisze: ↑23.05.2019, 21:26Te Brno może być sobie anty polskie w sumie chyba tylko tyle ich stac na ta chwilę.Są regiony wszedzie gdzie sie polakow nie lubi tak samo polacy nie lubią .Na sluchales jacy to anty sa polacy bo tak sie kreują a h** wie czy by dali radę Chojniczance Chojnice z całym szacunkiem dla nich bo jezdza za Chojna wszędzie.A co do Baniku nie znam się ale myślę że Banik chlopcami nie są.A swoją droga to zgody trzeba mieć tylko z najlepszymi bandami.?Skoro mowisz ze ich weryfikowali to jednak Czesi musieli przyjmowac propozycję to jednak maja jakis poziom.A z F.C Basel można zrobić zgodę?
Faktycznie duży poziom bo przyjeli propozycje, i dostali wciry od kazdego, a banik jest slaby.
Widzę unikasz odpowiedzi więc zadam Ci raz jeszcze to pytanie.
A kiedy bedziecie pierdolic jacy to "patriotyczni" jestescie? Wkońcu kogo ja pytam, gosci ktorzy juz dawno sprzedali swoj honor na smietniku i stali sie dziwkami politykow.polskipodróżnik pisze: ↑24.05.2019, 12:33Ja p******* czytam i nie wierze Brno anty Polskie a kontakty z Jastrzębiem i Piastem.Czy Piast i Jastrzębie nie jechali do Ostravy na mecz Banika z Brnem
To Gornik czy Piast?
noddi pisze: ↑23.05.2019, 19:32Idioci... Wy naprawde myslicie, że mam tu kilka kont? hahahahahahaha. Kabaret. No wiesz mnie mało obchodzi co sobie myślą, a co nie, ale dla takich kibolskich "patriotów" jak wy, którzy lubią to wpierdalać ludzią do głów nie przeszkadza, że własnie ta Sparta ma Polaków za żydów, ale rozumiem że dzisiaj w kibolce chodzi o dobre pieniążki i gram narkotyków. Skoro już na forum mmarocks się z was śmiali. Polacy to jedyna nacja, która trzyma z tymi pokrakami pepikami, no dodał bym jeszcze słowaków. Chcesz pogadać o babach idz na NŚWPK, a co do Ukraińców to we Wrocławiu co 10 obywatel tego miasta ma ukraińskie pochodzenie, ale co tam obchodzi kibolskich "patriotów", którzy są tak charakterni że prują d*** na komendzie i kibicują mocno PIS'owi.
Pewnie zaraz tutaj mi wywalisz, że pepiki to top w Europie... Jedynie co mogą zrobić to napinać się na klipach, jak ostatnio Baniczek. A przepraszam jeszcze zapomniałem dodać Brno, którzy również Polaków mają na żydów, ale innym ekipa to nie przeszkadza, szczegolnie jednej gdzie ich liderek chciał być wielkim "gangsterem" za skończył z rozjebaną d***, jak w polskie j kibolce już normalność - charakterniaki... hahahaha. Prawilni nad prawilnimi.
Jeśli chodzi o Warszawe, to widać tam duży wzrost Hinduskiej Republiki w centrum Warszawy, patriotą kibolskim również nie przeszkadza, ale fajne mieliście transparenty przed fala imigrantów, ale zapomniałem że to wasze ziomki z PIS'u ich tu sprowadzają, więc wam to nie przeszkadza. Oj polskie hoolsy co drugi pruje dupe na komendzie i udaje szczywnego i jeszcze brak honoru w sobie.
No walczcie, zaraz wylecą co to zabzdury wygaduje, ale ludzie już dawno mają was za głąbów.
A po co ktokolwiek miałby Cie rozkminiac, co Ty jakaś ważna osobistośc jesteś?
W Chorzowie widze bez zmiany ale przynajmniej przeprosił haha :)
U pewnie pierwszy szereg Torcidy przepraszamy, nie bij nas, jesteś taki odważny przeklinasz na k.net. Wariat prawdziwy wariat, mam nadzieję że jak to pisałeś to miałeś założoną kominiarke, trzymaj fason charakterniaku.KrisKros160884 pisze: ↑25.05.2019, 15:32Wy tam wszyscy rozjebani jesteście niebieskie śmiecie...
Smierć każdej niebieskiej kurwie...
Tylko Gornik
Rozjebana to twoja d***...KrisKros160884 pisze: ↑25.05.2019, 15:32Wy tam wszyscy rozjebani jesteście niebieskie śmiecie...
Tylko Gornik
Twoja na pewno. Boli prawda,co?Pan_kamien pisze: ↑25.05.2019, 18:33Rozjebana to twoja d***...KrisKros160884 pisze: ↑25.05.2019, 15:32Wy tam wszyscy rozjebani jesteście niebieskie śmiecie...
Tylko Gornik
spokojnie dzieci wyjaśnicie to sobie w poniedziałek w szkole na lekcjach wf,jutro macie komunie idzcie spaćŻernikiG pisze: ↑25.05.2019, 21:13Twoja na pewno. Boli prawda,co?Pan_kamien pisze: ↑25.05.2019, 18:33Rozjebana to twoja d***...KrisKros160884 pisze: ↑25.05.2019, 15:32Wy tam wszyscy rozjebani jesteście niebieskie śmiecie...
Tylko Gornik
a na meczach średnia 4 tysiące, o wyjazdach nie wspominając, bo 2 razy do roku się zmobilizujecie (Warszawa i Zabrze) na zasadzie, bierzemy wszystkich jak popadnie. Kobiety, dzieci itp a tak to albo zero albo jakieś 20 osób.Glivitzky1945 pisze: ↑27.05.2019, 10:22bezapelacyjnie pod tym wzgledem wiekszosc miasta nalezy do nas
Teoretycznie istenieja wymogi licencyjne (m in. w kwestii infrastruktury, czy finansów) ktore kluby musza spelnic aby zagrac w ekstraklasie, w praktyce to fikcja bo i tak wszystko zalezy od ukladow.johny walkeR pisze: ↑24.05.2019, 21:54Takie pytanko mam, jak już gadacie ma ten temat. Jakiś czas temu obiło mi sie o uszy, ze klub który nie posiada stadionu spełniającego wymogi, nie awansuje do danej ligi. Coś zmienili, czy to tylko takie pierdolenie było? A moze mi już się coś pomieszało?
nie łapiesz żartu :)Kumatyinaczej pisze: ↑27.05.2019, 15:43Ja pierdolę, z czego sprawdzian? Ty chyba jesteś dumny hanys i na polski nie chodzisz z tej dumy...
Jak powyżej, nie łapiesz żartu. ;)Kumatyinaczej pisze: ↑27.05.2019, 15:43Ja pierdolę, z czego sprawdzian? Ty chyba jesteś dumny hanys i na polski nie chodzisz z tej dumy...
ale czy nasze chujowe wyjazdy i frekwencja na meczach zmienia cos w kontekscie tego co napisalem? zreszta, jesli przyjac, ze mamy te 130k terenu to wcale jakos blado to nie wypada w kontekscie wielu innych ekip w Polsce. podobna frekwencje mielismy teraz jak i w zeszlym slabym sezonie. na taki Slask potrafilo przyjsc 4k osob, gdzie sam Wroclaw to ponad 600k mieszkancow, nie wspominajac o licznych fan clubach, ktorych my prawie nie mamy. mozna sie tak licytowac na porownywanie terenu do liczby kibicow na meczu ale to chyba nie ma wiekszego sensu bo ja pisalem o sytuacji na miescie a nie na meczachwezstoperan pisze: ↑27.05.2019, 10:52a na meczach średnia 4 tysiące, o wyjazdach nie wspominając, bo 2 razy do roku się zmobilizujecie (Warszawa i Zabrze) na zasadzie, bierzemy wszystkich jak popadnie. Kobiety, dzieci itp a tak to albo zero albo jakieś 20 osób.Glivitzky1945 pisze: ↑27.05.2019, 10:22bezapelacyjnie pod tym wzgledem wiekszosc miasta nalezy do nas
ty nie rob wstydu sobie pokazujac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. nie pisalem o interesach, chuligance itp tylko o tym gdzie w Gliwicach sa tereny Piasta a gdzie wasze. przeczytaj jeszcze raz moj post i sprobuj pomyslec1948krzysieKSG pisze: ↑27.05.2019, 17:20Sytuacja na mieście jest taka ze się nie liczycie ani na bramkach ani w interesach ani kibicowsko ani chuligansko was nie ma wiec wez już W********** i nie rób wstydu starszym kolegom
ku*** maja tereny co za łeb j*****
Tak, terenów macie wiecej, to niezaprzeczalnie- centrum, Śródmieście, Trynek, Sikornik, Zatorze, Szobiszowice, Obrońców, Wojska Polskiego ,Baildona, Wójtowa, Ostropa i Wilcze Gardło i Żerniki(te cztery ostatnie raczej słabo sie prezentuja kibicowsko), Brzezinka i Bojków-poł na poł ,raczej sielski klimat, Kopernik wiekszośc trójkolorowi, Łabedy i Sośnica (z Ligotą)-Górnik.Glivitzky1945 pisze: ↑27.05.2019, 17:26ty nie rob wstydu sobie pokazujac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. nie pisalem o interesach, chuligance itp tylko o tym gdzie w Gliwicach sa tereny Piasta a gdzie wasze. przeczytaj jeszcze raz moj post i sprobuj pomyslec1948krzysieKSG pisze: ↑27.05.2019, 17:20Sytuacja na mieście jest taka ze się nie liczycie ani na bramkach ani w interesach ani kibicowsko ani chuligansko was nie ma wiec wez już W********** i nie rób wstydu starszym kolegom
Zgadza się, lecz jakościowo słabo wypadają. Same dzielnice z Gliwic z bastionu Górnika potrafią się zebrać bez problemu na mecz z Piastem w ilości ponad 1000 osób, gdzie Piast ma problem z mobilizacją od kilku miesięcy, niedalekim wyjazdem i samymi facetami uzbierać komplet puli biletów, co dostali.ŻernikiG pisze: ↑27.05.2019, 21:01Tak, terenów macie wiecej, to niezaprzeczalnie- centrum, Śródmieście, Trynek, Sikornik, Zatorze, Szobiszowice, Obrońców, Wojska Polskiego ,Baildona, Wójtowa, Ostropa i Wilcze Gardło i Żerniki(te cztery ostatnie raczej słabo sie prezentuja kibicowsko), Brzezinka i Bojków-poł na poł ,raczej sielski klimat, Kopernik wiekszośc trójkolorowi, Łabedy i Sośnica (z Ligotą)-Górnik.Glivitzky1945 pisze: ↑27.05.2019, 17:26ty nie rob wstydu sobie pokazujac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. nie pisalem o interesach, chuligance itp tylko o tym gdzie w Gliwicach sa tereny Piasta a gdzie wasze. przeczytaj jeszcze raz moj post i sprobuj pomyslec1948krzysieKSG pisze: ↑27.05.2019, 17:20Sytuacja na mieście jest taka ze się nie liczycie ani na bramkach ani w interesach ani kibicowsko ani chuligansko was nie ma wiec wez już W********** i nie rób wstydu starszym kolegom
Bo to nie te czasy co się jeździło napchanym 32. Większość woli teraz samochodami.Skazitelny pisze: ↑28.05.2019, 00:36Zgadza się, lecz jakościowo słabo wypadają. Same dzielnice z Gliwic z bastionu Górnika potrafią się zebrać bez problemu na mecz z Piastem w ilości ponad 1000 osób, gdzie Piast ma problem z mobilizacją od kilku miesięcy, niedalekim wyjazdem i samymi facetami uzbierać komplet puli biletów, co dostali.ŻernikiG pisze: ↑27.05.2019, 21:01Tak, terenów macie wiecej, to niezaprzeczalnie- centrum, Śródmieście, Trynek, Sikornik, Zatorze, Szobiszowice, Obrońców, Wojska Polskiego ,Baildona, Wójtowa, Ostropa i Wilcze Gardło i Żerniki(te cztery ostatnie raczej słabo sie prezentuja kibicowsko), Brzezinka i Bojków-poł na poł ,raczej sielski klimat, Kopernik wiekszośc trójkolorowi, Łabedy i Sośnica (z Ligotą)-Górnik.Glivitzky1945 pisze: ↑27.05.2019, 17:26
ty nie rob wstydu sobie pokazujac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. nie pisalem o interesach, chuligance itp tylko o tym gdzie w Gliwicach sa tereny Piasta a gdzie wasze. przeczytaj jeszcze raz moj post i sprobuj pomyslec
. Kibice Górnika jak się przesiadają w centrum po meczu to barwy chowią bo w******* można dostać jak i też lodówa bez powodu nie jeździ za 32 w dniu meczowym.
Użytkownicy przeglądający to forum: alkopoligamiaa, Andrzej Buła, Baryła90s, bzn, d4rk00, Eden Hazardzista, Junior89, KanarET, marJo i 162 gości