Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Da ktoś cały artykuł? Nie zapłacę ani grosza tym skirwysynom za subskrypcję.
Kalemba tez się pucowal do grudnia jak to rodzina to nic dziwnego
"Twierdził, że podejrzewali, iż „Baluś” może mieć w aucie maczety i rakietnice, więc chcieli go zatrzymać i wezwać policję".
:))))))
:))))))
Może to miało być z art. 243 k.p.k. zatrzymanie obywatelskie? :))
-
Stary Kibol
Czyli akceptujecie taki stan rzeczy...ciekawe ilu z tej p.f ..rozjebal się na was??drozdowiAK pisze: 21.05.2019, 16:22 chodzilo mi ze z pf poszlo na wspolprace okolo 10 i stad liczba mnoga zaganiary a w lodzi ze znanych tylko jedrek
-
bez-napinki
ja nie widzę, żeby tu ktoś z Piasta się przekrzykiwał, za to ty robisz to nadmiernie. ;)
-
_Southern_Poland_
Nigdy nie było trójkolorowe, ale też nigdy nie było mocne. Raczej plac "zabaw" dla trójkolorowych.przypalowiec z forum pisze: 22.05.2019, 15:22 Zdaje się że przez zatrzymania ostatnie kibiców Górnika osiedle Waryńskiego ponownie w Barwach Piasta czy to tylko chwilowe?
-
mateusznow
Jak Jesteśmy w temacie Gliwic. PK jeszcze działa, czy wymiana pokoleniowa ?
Osiedle Waryńskiego w Gliwicach można nazwać najmniej wykorzystanym osiedlem jeżeli chodzi o potencjał ludzki. Jest tam Piast, ale jest to niewielka grupa. Coraz więcej tam kibiców Górnika(i tu się panowie z Piasta zdziwicie ale jest ich o wiele więcej niż tych waszych małolatów z Kopernika-tudzież mieszkających m.in. na Szobiszowicach itd.) Ktoś trafnie napisał, plac zabaw dla Żaboli. W zasadzie to nie ma o czym pisać jeżeli chodzi o to śmieszne kibicowsko osiedle.
-
_Southern_Poland_
No chyba Jastrzębie Zdrój...chyba:) Trzeba by ich spytać.
-
fc internet
potwierdzam, w Krakowie kurczaki uchodzą za napinających się wieśniaków
-
19__kattowitz__20
sztajger mo wladza nie ino na grubie
-
polskipodróżnik
Czytam te posty i się zastanawiam nad tym jak według Tocidy i innych nie ma Piasta to poco ten ból d*** na ich temat jak kogoś się nie uważa za ekipę to nie pisze na ich temat a tu odwrotnie czyli coś jest na rzeczy,czyli Piast jest i ma się dobrze.
Nie ma to jak samemu sobie odpowiedzieć.
były 2 spotkania w równych liczbach, ale to już ponad 10 lat temu...KSGKSW pisze: 23.05.2019, 17:01 Akurat z Lechem mieli harce. Chyba 25 vs 25 albo 30 vs 30 kilka lat temu.
oho coming out cioty co mu baba z banderowcem poszla bokiem.co tam w Wawie slychac,Polki dalej tak ida?
ty naprawdę żyjesz w innym świecie
W zasadzie to 3, bo jeszcze spotkanie 4x4.
Co ciekawe w jednym ze spotkań brali udział ludzie tylko z Katowic, z pominięciem FC. Później był mały wewnętrzny zgrzyt na lini Katowice-Jaworzno.
Tej ale tu była mowa o Piaście.na_chwile pisze: 23.05.2019, 22:49W zasadzie to 3, bo jeszcze spotkanie 4x4.
Co ciekawe w jednym ze spotkań brali udział ludzie tylko z Katowic, z pominięciem FC. Później był mały wewnętrzny zgrzyt na lini Katowice-Jaworzno.
-
Marlonbrando
To Gornik czy Piast?
Może się przebiję postem w tej wojence. Raków będzie grał w Katowicach czy w Sosnowcu, bo codziennie podają inną informację? GKS spełnia w ogóle wymogi na Extraklase? I jeszcze na koniec, jak ktoś ma takową wiedzę, niech będzie że grają w Sosnowcu to terminarz spotkań ustawiony będzie pod Raków czy Zagłębie bo coś czuje że Raków wszystkie "domowe" mecze będzie grał w poniedziałek.
p.s. do kogoś z Rakowa, ile czasu będą Wam budować stadion?
p.s. do kogoś z Rakowa, ile czasu będą Wam budować stadion?
-
johny walkeR
Takie pytanko mam, jak już gadacie ma ten temat. Jakiś czas temu obiło mi sie o uszy, ze klub który nie posiada stadionu spełniającego wymogi, nie awansuje do danej ligi. Coś zmienili, czy to tylko takie pierdolenie było? A moze mi już się coś pomieszało?
Ani jedno ani drugie, kombinuj dalej rozkminiaczu.
W Chorzowie widze bez zmiany ale przynajmniej przeprosił haha :)
-
bez-napinki
to nikt.
tak z innej beczki to w mieście na "Ł" sporo pozamazywanych grafów na tego typa. Ciekawe czy sam to bazgrze? :)
-
bez-napinki
a ty nie dajesz jak trzeba?
-
bez-napinki
ok, ale skończ już. jutro sprawdzian z pszyry.
-
Glivitzky1945
ja sie czasem za glowe lapie jak widze jak tu sa opisywane Gliwice, co najmniej jakby ilosciowo zaboli bylo nie wiadomo ile wiecej a Piast sie chowal na miescie :D W miescie sa 3 silne dzielnice Gornika, Labedy(15k mieszkancow), Kopernik(10k) i Sosnica(18k). dorzucmy do tego Ligote Zabrska, ktora ma jakos 2,5k mieszkancow i brzezinke, podobna liczba. a nawet jeszcze bojkow (3k) dorzucmy, niech wam bedzie. To sa wszystkie dzielnice Gliwic, gdzie w barwach Piasta mozna dostac w pysia, choc niektore troche naciagane. wiadomo, gdzie indziej tez sie to moze zdarzyc ale jak masz pecha to i w centrum Poznania za szalik Lecha dostaniesz w ryj bo ktos akurat przyjechal na wycieczke. Lacznie te dzielnice maja okolo 50k mieszkancow. cale miasto to jakies 180k. czyli na terytorium, gdzie mieszka 130k mieszkancow spokojnie w barwach Piasta mozna sie poruszac, nigdzie nie czulbym sie "nieswojo". i co by nie mowic, z tych dzielnic tylko Kopernik jest w miare blisko centrum, reszta to sa obrzeza miasta. centrum miasta jest w 100% nasze i tylko nasze barwy tam uswiadczysz, chyba ze sie znajdzie jakis cwaniak. wiec odbijcie od retoryki jakoby Piasta nie bylo na miescie bo jest to po prostu marna propaganda. i nie poruszam tu kwestii ekipy, chuliganki itp. tylko stricte tego gdzie kto sie czuje bezpiecznie i bezapelacyjnie pod tym wzgledem wiekszosc miasta nalezy do nas
-
wezstoperan
a na meczach średnia 4 tysiące, o wyjazdach nie wspominając, bo 2 razy do roku się zmobilizujecie (Warszawa i Zabrze) na zasadzie, bierzemy wszystkich jak popadnie. Kobiety, dzieci itp a tak to albo zero albo jakieś 20 osób.Glivitzky1945 pisze: 27.05.2019, 10:22 bezapelacyjnie pod tym wzgledem wiekszosc miasta nalezy do nas
Teoretycznie istenieja wymogi licencyjne (m in. w kwestii infrastruktury, czy finansów) ktore kluby musza spelnic aby zagrac w ekstraklasie, w praktyce to fikcja bo i tak wszystko zalezy od ukladow.johny walkeR pisze: 24.05.2019, 21:54 Takie pytanko mam, jak już gadacie ma ten temat. Jakiś czas temu obiło mi sie o uszy, ze klub który nie posiada stadionu spełniającego wymogi, nie awansuje do danej ligi. Coś zmienili, czy to tylko takie pierdolenie było? A moze mi już się coś pomieszało?
Jakby sie mieli tych wymogów trzymac to taki Raków czy tez gts nie powinny w tej lidze zagrac.
Swoja droga "genialny pomysł" z tymi barazami na zapleczu - kolejny potencjalnie nieprzygotowany ekstraklasowic... no ale tu rudy sie przejechal. Pod Widzew było to szykowane na wypadek gdyby byly problemy w drodze do eksy, a tu zonk pilkarzyki zjebali i wyszla d*** blada :D
-
Glivitzky1945
ale czy nasze chujowe wyjazdy i frekwencja na meczach zmienia cos w kontekscie tego co napisalem? zreszta, jesli przyjac, ze mamy te 130k terenu to wcale jakos blado to nie wypada w kontekscie wielu innych ekip w Polsce. podobna frekwencje mielismy teraz jak i w zeszlym slabym sezonie. na taki Slask potrafilo przyjsc 4k osob, gdzie sam Wroclaw to ponad 600k mieszkancow, nie wspominajac o licznych fan clubach, ktorych my prawie nie mamy. mozna sie tak licytowac na porownywanie terenu do liczby kibicow na meczu ale to chyba nie ma wiekszego sensu bo ja pisalem o sytuacji na miescie a nie na meczachwezstoperan pisze: 27.05.2019, 10:52a na meczach średnia 4 tysiące, o wyjazdach nie wspominając, bo 2 razy do roku się zmobilizujecie (Warszawa i Zabrze) na zasadzie, bierzemy wszystkich jak popadnie. Kobiety, dzieci itp a tak to albo zero albo jakieś 20 osób.Glivitzky1945 pisze: 27.05.2019, 10:22 bezapelacyjnie pod tym wzgledem wiekszosc miasta nalezy do nas
Liczb nie znam ale wiem, że pedofilia na gieksie.
Ratujcie dzieci !
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7, ... szony.html
Ratujcie dzieci !
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7, ... szony.html
a tak się składa,że po poście powyżej akurat zdążyłem na ten magazyn. Mam oczywiście duży dystans do telewizji i tego typu programów ale prosiłbym żeby ktoś z R się do tego odniósł bo wynika jednoznacznie,że baluś normalnie lata sobie po świetochłowicach i nikt z tym nic nie potrafi zrobić.
-
bez-napinki
on nie jest od nas, a 44 znosz?
grudzien do dzis lazi po batorym,balusiowa tez sie bujała nie wiem jak teraz, kto ma ich ruszyc jak cala banda siedzi,małolaty prubowali i h**!
-
Stary Kibol
Skradzione parchu...A Ty znasz 60tkę
Nic nie przebije 200tki pod blaszokiem :D