Znam dŻAMBIego (zmienił sobie "wabik" na "groźniejszy" - dŻAMBODŻET, a następnie na sOBIEpAN) dość dobrze i moja opinia o nim jest zbliżona do tej o hANCE (podobno inny założyciel "turystów '97"), a różnica pomiędzy nimi jest taka, że ten pierwszy w związku z pognaniem z Ł3 znalazł sobie pomysł na życie, rapując, w druga - pomawiając. Wiem, że fedorovitz "zakręcił się w puszce", ale pomimo tego że "B" chciał go "wziąć na bary" i kazał mu w grypsie "się wybijać z haremu", dŻAMBI odpowiedział, że u frajerów mu dobrze! Potem wyszły i inne "kwiatki", ale nie jestem upoważniony, żeby o tym pisać. Ogólnie to osoba, która unika miejsc, gdzie może spotkać dobrze zorientowanych (L)egionistów, a jak jest na jego koncertach, nie wiem, bo nie jestem melomanem.Towariszcz Komandir pisze: 30.04.2019, 22:24 Pytanie do DoZo. Kiedyś w bunkrze u Lisiewicza pojawił się Legionista z grupy Zjednoczony Ursynów, Grzegorz ''Sobiepan'' Fedorowicz. Czy on faktycznie był założycielem grupy Turyści'97?(sam tak się określił na początku wywiadu)
Ogólnie słuchając go można odnieść wrażenie, że lubi koloryzować stąd moje pytanie.
"t'97 nie zostali oficjalnie rozwiązani chyba wyłącznie przez słabość na Legii do ich "herszta", wspomnianego powyżej "B" (kiedyś po informacji, że jak nie zrobi porządku z "czarnulkami", to nie będzie zapraszany do innego "sprzątania"), który wymyślił akcję z "J'23", który z kolei tak zakręcił naiwniaków z K6, że np. działacze ksP pomogli mu wynieść do taksówki główne flagi '(s)p(A)lonii' (rzekomo do prania ;).stasiol pisze: 30.04.2019, 19:13 Tak wlasciwie to co dokladnie sie stalo z Turystami? I byli kiedy tez Zoliborscy Wojownicy? Foxx moglbys opisac..
Historia "ŻW" jest prawdopodobnie analogiczna do tej o ... "Warsaw Tigers".
Czy chciałbyś coś jeszcze dodać od siebie w ww. tematach, FOXXie? :)