Nie zaprzeczam sobie, tylko napisałem jak to było. Fakt, dziwne co nie? Ale widzę, że nie chcesz zrozumieć.Arkan pisze: ↑09.03.2019, 09:44Sam sobie zaprzeczasz.raz piszesz ze Wrocław byl pro lubelski,a za chwile ze nam zabraniali flag wieszac.wiadomo ze we Wroclawiu czesc byla bardziej za nami,czesc za Wami.i tak jak w kazdej zgodzie byly momenty kryzysu i napiecia.a z ta flaga to zdaje sie chodzi Ci o mecz z Lechia?jezeli chodzi o wyjazdy Slaska to nie przypominam sobie zeby bylo Was dwa razy wiecej,wielokrotnie pamietam ze byly Was jednostki,pamietaj ze Wy mieliscie zgode z Lechia i oni zawsze w razie W byli za Wami,to wtedy moze tak bylo.np na ostatnim meczu co bylem i bylismy my i Wy tj na wyjezdzie na Lecha to nas bylo kolo setki a Was ze 30-40,nawet sie krzywo zaden z Was nie spojrzal
Ogólny oddźwięk we Wrocławiu pro motor, a wystarczyła garstka wpływowych osób z Krakowa i właśnie wyglądało to tak jak opisałem wcześniej.
Nie przypominasz sobie takich wyjazdów, czy raczej nie masz o nich bladego pojęcia? Ok wymienię kilka a ty wędruje internet w poszukiwaniu informacji : celje, goeteborg, brugge, wielokrotnie gdynia, dawniej łodź i wiele innych.
Mniej perły, a więcej rozwagi. Skończyłem z wami polemikę.