Województwo Pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Województwo Pomorskie
60 temat zastępczy znalazł...buhahahaha
-
Jurgen von Bacterius
Minuta ciszy dla kogoś kto żyje i będąc daleko stąd śmieje się z tego jak ludzie łyknęli tą szopkę.
-
optymistasks
Sound of Silence, a tam na Malediwach koks i d**** druta ciagna...Burbon, Dom Perignon, inny ryj i wszystko inne...No, i tak sie robi szatanska manipulacje, ktora jeszcze dodatkowo przynosi ogromne korzysci tym, ktorym te korzysci sa POtrzebne...
-
optymistasks
Na bank by nie wyszlo...na bank...heh...
Mogę Cię prosić o jedną rzecz? Wytłumacz mi proszę bez ...heheszków..., kto leżał na OIOM'ie w UCK. Adamowicz, jego sobowtór, figura woskowa? Czy może mu podali tabletkę, która zatrzymuje akcję serca na X godzin? Proszę tylko o wytłumaczenie tego nic więcej.
To nigdy nie był stadion Bałtyku Gdynia tylko Stadion Miejski. O ile ze starym obiektem mogliście się utożsamiać ponieważ został wybudowany przez Stocznię im. Komuny Paryskiej i przez wiele lat na nim graliście, to przypominam że w roku 2011 powstał nowy obiekt z którym nic was nie łączy. Jedyne co wam pozostało to wspomnienia z kiedyś które niedługo zabierzecie do grobu. Nie odpisuj i nie ubliżaj bo nie mam zamiaru się z tobą przekomarzać, tym bardziej na publicznym forum panie Goły.optymistasks pisze: 14.02.2019, 13:27 "...i "gorka", ktora se urzadziliscie na stadionie Baltyku..."
-
LordNelson
Rozmyte zdjęcie kluczowym dowodem. Jeszcze negatyw ktoś zrobił, żeby było lepiej widać... Tylko właśnie co?
Nie możecie iść sobie gdzieś na forum skandali, gdzie ludzie takie bajki łykają? Może jeszcze zacznij o płaskiej ziemi pisać.
Nie możecie iść sobie gdzieś na forum skandali, gdzie ludzie takie bajki łykają? Może jeszcze zacznij o płaskiej ziemi pisać.
Powtórzę swoje pytanie i liczę w końcu na odpowiedź.
"Kto leżał na OIOM'ie w UCK?"
"Kto leżał na OIOM'ie w UCK?"
Witam ponownie. Mam prośbę do kolegi zza miedzy LechiaCHWM, który widnieje tu jako moderator. Czy mógłbyś wypierdolić wszystko, mniej więcej od połowy 23 strony tego tematu gdyż to temat woj. Pomorskie a nie widzisz sam... Za wczasu dziękuję.
Ten, co pisze posty "kto leżał na OIOM-ie" ma 100% pewności kto tam leżał?
Nie usprawiedliwiam żadnej wypowiedzi, teorii jest w c***. Niestety nie sądziłem,że doczekam się czasów, gdy na tym forum wyczytam wpisy negujące działania państwa, które nieraz żywcem wmówiło rodakom farmazon w "czołowej" telewizji, a ci go bez pardonu łyknęli. Bazujecie się na stacji tvn, która zorganizowała "urodziny hitlera" i przedstawiła w programie jako swój materiał dziennikarzy śledczych,a w rzeczywistości od A do Z przygotowali go sami jej pracownicy.
Nie bronię żadnej teorii opisanej w tym temacie, ale proszę, aby nikt nie czerpał swoich informacji z lewackich, stronniczych stacji telewizyjnych.Ludzie mądrzy nie czerpią wiedzy z jednego źródła,a z kilku niezależnych, bezstronnych.
Najgorsze jest to,że już nawet na tym forum ludzie są w stanie rozpętać wojnę między sobą,bo usłyszeli w tvn. Ogarnijcie się.
Nie usprawiedliwiam żadnej wypowiedzi, teorii jest w c***. Niestety nie sądziłem,że doczekam się czasów, gdy na tym forum wyczytam wpisy negujące działania państwa, które nieraz żywcem wmówiło rodakom farmazon w "czołowej" telewizji, a ci go bez pardonu łyknęli. Bazujecie się na stacji tvn, która zorganizowała "urodziny hitlera" i przedstawiła w programie jako swój materiał dziennikarzy śledczych,a w rzeczywistości od A do Z przygotowali go sami jej pracownicy.
Nie bronię żadnej teorii opisanej w tym temacie, ale proszę, aby nikt nie czerpał swoich informacji z lewackich, stronniczych stacji telewizyjnych.Ludzie mądrzy nie czerpią wiedzy z jednego źródła,a z kilku niezależnych, bezstronnych.
Najgorsze jest to,że już nawet na tym forum ludzie są w stanie rozpętać wojnę między sobą,bo usłyszeli w tvn. Ogarnijcie się.
-
LordNelson
Widzę, że od lat cały czas trzymasz stały poziom intelektualny, brawo. Rodziców musi rozpierać duma!
-
optymistasks
Duza czesc rzeczywistosci jest tzw "normalnym ludziom" pokazywana za zasadzie prograqmow a la "Ukryta Prawda", czy "Prawdziwe Historie" - a ludzie wierza iz zyja w takim swiecie, jaki jest im prezentowany. Ja tylko zaznaczam autorom klamstwa, ze domyslam sie iz robia nam teatr; fakt - wiem, dowodow zadnych nigdy nie zobaczymy, ale to jest jakby immenentna czesc calej gry i tez "ich" znak firmowy...
-
optymistasks
W zadna storne nie zabrnalem - sam jestem czasem przerazony tym, co moze miec miejsce wokol nas...Moze i chyba ma miejsce; ten swiat nie jest ani taki jak chcemy, ani taki jak nam go pokazuja...To tyle w ogole i w szczegole.
P.S.
W skrotach nie jestem dobry, ani w hydraulice, blacharce, etc - EOT ma cos wspolnego z ET...? tym z filmu...?
P.S.
W skrotach nie jestem dobry, ani w hydraulice, blacharce, etc - EOT ma cos wspolnego z ET...? tym z filmu...?
-
kapitan_swir_planeta
In dubio pro reoNerva1 pisze: 24.02.2019, 23:06 Takie pytanko , co kibice Lechii myślą na temat obalenia pomnika Jankowskiego ??
Nie wypowiadam się, co do samego faktu obalenia tego pomnika. Ale przecież są świadectwa pokrzywdzonych przez niego kobit (wtedy dziewczynek), co z tym?
-
Fizmatenty
Zawiązał się komitet obrony pomnika, który będzie pilnował go całą dobe. Mam tylko nadzieje, że kibice Lechi nie biorą udziału w tej szopce.
-
Fizmatenty
Może i pomagał, ale bez wątpienia był kapusiem i pedofilem, co było powodem szantażu i zwerbowaniu przez bezpiekę.
https://www.rp.pl/Kosciol/190229683-Pro ... wskim.html
https://www.rp.pl/Kosciol/190229683-Pro ... wskim.html
-
optymistasks
Checie byc uwazani za kumatych, a nawet superkumatych to zacznijcie samodzielnie myslec - sprostajcie temu zadaniu, gdyz poki co jestescie manipulowani bardzo sprawnie i bardzo prosto.
Prosze mnie nie epatowac linkami z jakichs podejrzanych stronek - takiego mulu jest pelno w internecie...
Prosze mnie nie epatowac linkami z jakichs podejrzanych stronek - takiego mulu jest pelno w internecie...
-
Fizmatenty
Kompromitujesz się po raz kolejny https://nczas.com/2018/12/04/afera-woko ... wy-aspekt/
-
LordNelson
Pewnie dostał nie tylko paczki i stąd sentyment pozostał. Syndrom sztokholmski po prostu.
-
optymistasks
Tu sie w calej rozciaglosci zgodze...z jednym zastrzezeniem, uscisleniem - nie ma zadnych ludzi kosciola, gdyz kosciol to my - chcesz tylko dobra w kosciele - nie odwracaj sie, walcz...
Grzech krzywdzenia innych ludzi w przypadku kaplana liczy sie 10 krotnie bardziej jesli mozna tak precyzowac; konsekrowane rece czyniace zlo - to jest pieklo, tu pelna zgoda i fakt...
Grzech krzywdzenia innych ludzi w przypadku kaplana liczy sie 10 krotnie bardziej jesli mozna tak precyzowac; konsekrowane rece czyniace zlo - to jest pieklo, tu pelna zgoda i fakt...
-
LordNelson
Widać trafiłem w czuły punkt, że aż tyle tekstu w odpowiedzi na jeden krótki post. Szkoda tylko, że tego nikt w całości nie przeczyta, ani tym bardziej nie weźmie tego poważnie.
Przy okazji - wiesz, że syndrom sztokholmski można leczyć. W dalszym ciągu zachęcam do wizyty u specjalisty. Warto spróbować, chociaż wygląda na to, że może być za późno.
Przy okazji - wiesz, że syndrom sztokholmski można leczyć. W dalszym ciągu zachęcam do wizyty u specjalisty. Warto spróbować, chociaż wygląda na to, że może być za późno.
-
optymistasks
Nominuję Cię do miana megalomana z objawami schizofrenii albo manii przy chorobie afektywnej dwubiegunowej. Komenty na onecie byłyby lepszym miejscem na przekazywanie światu Twojej prawdy objawionej.
-
optymistasks
Nie jestem przekonany ani o swojej wielkosci, ani wyjatkowosci - wrecz przeciwnie; widocznie tego nie wyczuwacie; Za to jestem przekonany calkowicie o Prawdzie Objawionej i stad moja pewnosc - nie ze mnie, ani z mojej wartosci, a z wiary w...no, z wiary po prostu...
Arkan - ssij pale...
Co to ja mowilem...?
Acha, no radze troche ochloniecia Wam i zastanowienia sie po prostu na spokojnie - nad swiatem, zyciem, nami samymi, po co to, do czego prowadzi, jak zyc...no i co jest Prawda...? A co "prawda" komsomolska...
Arkan - ssij pale...
Co to ja mowilem...?
Acha, no radze troche ochloniecia Wam i zastanowienia sie po prostu na spokojnie - nad swiatem, zyciem, nami samymi, po co to, do czego prowadzi, jak zyc...no i co jest Prawda...? A co "prawda" komsomolska...
-
optymistasks
A wracajac do pseudo pseudo kibicowskich tematow, pojawia sie pytanie: Gdzie sa ukryte konfitury?, oraz kto sie do konfitur dobierze...? W pierwszej kwestii duzo wskazuje na to, ze konfitury ukryte sa na NSR, ale nie wiem kto sie do nich dobierze, gdyz pilnuje ich ochronka zlozona z psow, bylych psow i roznych szemranych, postpolicyjnych "ochraniarzy"...
Chyba wiec nikt nie dobierze sie do konfitur...
Chyba wiec nikt nie dobierze sie do konfitur...
-
LordNelson
Schizofrenia to smutna choroba niestety, ale za obronę pedofilii mi cię nie szkoda. Zastanów się nad leczeniem, naprawdę warto!
-
optymistasks
Wyzywac kogos, bluzgac i obrazac, a potem byc zdziwionym ze dostaje sie riposte...
-
optymistasks
Moze ty poszukaj poklasku na forum dla pedofili...?
Ja znam dosyć dobrze trzech księzy którzy w piątek wskakują w Armany i biorą dobre suki do Zakopca na weekendy :) Proboszcz o tym wie ale każdy ma wyjebane bo większość z nich tak robi.
-
strazaksam
Film Kler wzial sie z tego, ze temat na czasie i chlop sobie zarobil dobre sianko na nim.
Nie chce bronić nikogo, ale smieszy troche jak teraz ludzie widza w co drugim ksiedzu pedofila.
Jedni robia tak bo im placa za to, inni wlasnie pod wplywem propagandy.
Biv dobrze napisales, ze pewnie odsetek pedofili wsrod ksiezy jest podobny do innych grup spolecznych.
Sam osobiscie nigdy nie slyszalem o zadnym ksiedzu pedofilu z mojego miasta /regionu.
Nie chce bronić nikogo, ale smieszy troche jak teraz ludzie widza w co drugim ksiedzu pedofila.
Jedni robia tak bo im placa za to, inni wlasnie pod wplywem propagandy.
Biv dobrze napisales, ze pewnie odsetek pedofili wsrod ksiezy jest podobny do innych grup spolecznych.
Sam osobiscie nigdy nie slyszalem o zadnym ksiedzu pedofilu z mojego miasta /regionu.
Swoje weekendowe małolaty
Jak ktoś z młodych na forum studiuje psychologię to przypadek gołucha jest bardzo pożyteczny
-
Leon_88_OR
Generalnie to gratulacje należą się wszystkim ciulom którzy temu cymbalowi odpowiadali na jego prowokacyjne posty, próbowały cisnąć go na forum etc.
Założę się że jemu właśnie o taką atencje, rozgłos chodziło.
Brawo, temat rozpylony pierwszorzednie, a konkretów w postaci zdjec, papierów i innych chucznie zapowiadanych dowodów nadal brak...
Założę się że jemu właśnie o taką atencje, rozgłos chodziło.
Brawo, temat rozpylony pierwszorzednie, a konkretów w postaci zdjec, papierów i innych chucznie zapowiadanych dowodów nadal brak...
Rozjebusy jak chodziły tak dalej chodzą na Bałtyk ,ale w internecie można napisać że już się nie udzielają i jest wszystko cacy .Nie ma w Polsce tak zakłamanej ekipy jak Bałtyk ,i pozdrawiam tych co piszą że to jest honorowa i charakterna ekipa .
-
Noga z Familoka
Wrzucacie jakies papiery bo dominujecie w miescie a gdyby nie jedna osoba z waszych trybun byla kibicem Bałtyku to kto wie czy by sie noga nie podwinęła. Łatwo się mowi gdy sie jest stroną liczniejszą i mocniejszą. Szkoda że tak nie reagujecie na swoją zgodę z Krakowa ...
I jak odniesiecie się do ksyw wymienionych na transparencie Bałtyku?
I jak odniesiecie się do ksyw wymienionych na transparencie Bałtyku?
A te przerzuty były czy są tolerowane w Arce? Arka też ekipa nożowników i przerzutów.
-
Noga z Familoka
Darcos i Resistance nie to miałem na myśli i nie próbuje usprawiedliwic tej ekipy tylko pisałem ogólnie że slabszej ekipie w mieście derbowym zawsze podwinie sie noga i to nie raz tym bardziej a Gdyni gdzie ta różnica jest ogromna. Chociaż też są wyjątki np Chorzów
Każda osoba to inna historia, nie zaprzeczymy że znalazło się kilka osób które za małolata początkowo odwiedzało trybuny stadionu na którym swoje mecze rozgrywał Bałtyk. Ale znalazł się tam też ktoś kto grał w juniorach Bałtyku ale z kibicowaniem nie miał nic wspólnego. Znalazły się osoby które nawet się nie przerzuciły tylko niektórzy tak twierdzą. Znalazło się też kilka osób które przerzuciły się z Bałtyku na Arkę ale w naszym środowisku są niemal nieznane i nigdy nie uczestniczyły aktywnie w życiu kibicowskim, takie jakby szukanie na siłę aby było więcej ksyw na płótnie. Jak już kibice Bałtyku rozpoczęli temat "przerzutów" to niech sprawdzą jaki ładny tatuaż Granicy Kętrzyn ma na żebrach kolega Sz. który pomagał w rozwieszaniu. Jeszcze nie całe dwa lata temu chłopak z Wigier Suwałki z racji zgody wysyłał mu barwy do puchy a tu nagle taki zonk.yogi_1981 pisze: 18.03.2019, 21:36 A te przerzuty były czy są tolerowane w Arce? Arka też ekipa nożowników i przerzutów.
A wiedzieliście że Mari i Jego brat jeździli na Bałtyk? Wiem że na Arce jest gościu co na derbach Lechia-Bałtyk darł flagę Arkoholicy, a potem śmigał na Arkę. Jak on miał za ksywe?