Ta banda c**** która nic nie znaczy ostatnio przegoniła Was spod kryminału, czekała na trasie ale Wam się włączyła opcja : panie szofer gazu, obiła pod szpitalem, wiem macie kłopoty wewnętrzne, wszędzie był 3 garnitur, matki z dziećmi ale i tak walczyliście dzielnie niczym 300 spartan, a co Wy takiego zrobiliście ostatnio poza romansem z KMP??Siemce1989 pisze: ↑08.02.2019, 16:23Ty tak na powaznie? To juz nie dziwota ze jestescie banda c**** ktora nic nie znaczy. Skoro frekwencje buduje wam fan club kto kotokolwiek widzial, ktokolwiek wie. Gej Banda!

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
Nerva 1 ranking się tyczy wyjazdów, a tam GieKSa jak nie ma zakazu wykorzystuje pełną pule biletów
-
Podałem suchy fakt, a sympatycy( upominani przez innych niebieskich) Ruchu nie potrafią tego przeboleć.
Frekwencyjnie Siemce są w top3 czy wam się to podoba czy nie. Bliskość robi swoje i wyniki też niestety robią swoje :) Każdy średnio ogarnięty wie, że na Siemianowicach GieKSa jest. To że nie ma 100 chuliganów to inny temat. Ktoś pytał o frekwencję więc odpowiadam.
Frekwencyjnie Siemce są w top3 czy wam się to podoba czy nie. Bliskość robi swoje i wyniki też niestety robią swoje :) Każdy średnio ogarnięty wie, że na Siemianowicach GieKSa jest. To że nie ma 100 chuliganów to inny temat. Ktoś pytał o frekwencję więc odpowiadam.
-
"Wiem, bo koledzy chodzili..."
Co za debil!
Co za debil!
-
-
Co to jest za debil to głowa mała :)
Widzę, że nie zrozumiałeś ponad połowy postu więc nie ma sensu się szarpać :)
5 lat temu też według was Siemianowice to był sam Ruch i 10 lat temu tak samo, gwarantuje Ci, że za 10 lat też temat będzie taki sam(czyli brak GieKSy na Siemcach), a prawda jest jak zawsze pośrodku.
Ja opieram się jedynie na liczbach które znam. Nie znam liczb Niebieskich Siemianowic, ale znam liczby Siemianowickiej GieKSy i wiem, że to liczbowo dobry FC i nie wiem ile musisz jeszcze wysrać postów aby to zmienić, ale obawiam się, że może to nic nie dać.
Widzę, że nie zrozumiałeś ponad połowy postu więc nie ma sensu się szarpać :)
5 lat temu też według was Siemianowice to był sam Ruch i 10 lat temu tak samo, gwarantuje Ci, że za 10 lat też temat będzie taki sam(czyli brak GieKSy na Siemcach), a prawda jest jak zawsze pośrodku.
Ja opieram się jedynie na liczbach które znam. Nie znam liczb Niebieskich Siemianowic, ale znam liczby Siemianowickiej GieKSy i wiem, że to liczbowo dobry FC i nie wiem ile musisz jeszcze wysrać postów aby to zmienić, ale obawiam się, że może to nic nie dać.
-
Wymien jednego typa z Tuchu co kazal mi zamknac "Ryj" chyba nie masz na mysli niedojebow jak siemceR ktory nie jest z Ruchu zdania nie potrafi zrozumiale napisac a jak juz pisze to bie na temat. Spotkac chcial sie gez tylko na terenie gieksy ale do dzisiaj numeru nie wyslal. Skoro tacy ludzie sa dla Ciebie osobami decydujacymi to zaliczasz sie do nich. Nogdy nie pisalem ze pisze w imie iu Ruchu. Zawsze klepie tylko moje zdanie. Nigdy nie mowilem ze jestem kims konkretnym. Jedno jest pewne. Od bajtla za Ruchem od bajtla w Siemcach a ludzi chcac bie chcac sie zna. Takze piszac ze gieksa Siemce wam podbija frekwencje blaznisz sie chlopcze.
-
Na terenie Chorzowa też obowiązuje pakt i to znaczy, że tam jest Gieksa?
WŁ
-
Czy do was dochodzi, że ja się opieram na liczbach, a nie na waszych wyobrażeniach o Siemianowicach? Siemianowice na GieKSie to frekwencyjne top 3, ja wiem, że wam to jest mega nie na ręke, tak jak dla mnie Niebieskie Katowice, ale te płacze serio tego nie zmienią.
-
Niebieskie Katowice porownujesz do "gieksy na Siemcach"? Odloz dopki.
-
Gdzie te porównanie?
-
Wiesz co to wgl porownanie?Oberschlesien14 pisze: ↑08.02.2019, 21:18ja wiem, że wam to jest mega nie na ręke, tak jak dla mnie Niebieskie Katowice, ale te płacze serio tego nie zmienią.
-
I z tego zdania wywnioskowałeś, że porównuje siłę Niebieskich Katowic do Trójkolorowych Siemianowic?
Gieksa jest na Siemcach, niema co tego negować. Może i jeździ ich sporo, jednak na Si są nieaktywni, poukrywani i niewidoczni. Ostatnio widziałem kolesia na Si w barwach GKS jak jadąc do szkoły, jakieś 18 lat temu, próbował mnie skroić w 12 pod TV, c**** mu z tego wyszło.
-
-
Skoro Gieksa z Siemianowic to top 3 jeżeli chodzi o fc na Bukowej,to niech wystawią chociaż 5 osób do bicia, niech chociaż 3 osoby wystawią.Prawda jest taka że nie mają tam żadnej ekipy i nie będą mieć a te kilka,kilkanaście osób które nazywa siebie fc niech ma świadomość co te słowo oznacza,żeby nie było tak że NS się kiedyś wystawią na ten wielki fc i rozjebią go jak gówno po polu i wtedy będzie płacz że to żaden fc tylko kilka nic nie znaczących osób.
Kocham zwierzęta,na ryby chodzę często,czasami coś wypije, bo człowiek to nie wielbłąd.
-
Chodzilo o Twoj bol d*** do nk i o moj do niby tS. Koniec tematu. NIE PYTAMY ILU TYLKO GDZIE ONI SA.
-
Wszystko wszystkim, mogę zrozumieć wiele, ale ku***... jak to coś z Siemców (mowa o "kibicach Gieksy") może się mienić jakimkolwiek FC, bądź może być wymieniane jako FC? Oberschlesien14 przestań proszę Cię... sam siebie oszukujesz...
jak Ty tu dupisz, że Gieksy z Siemców jest 100, to ja nie wiem jakie trzeba by tu liczby Ruchu pisać, bo musiałyby być to chyba tysiące...
jak Ty tu dupisz, że Gieksy z Siemców jest 100, to ja nie wiem jakie trzeba by tu liczby Ruchu pisać, bo musiałyby być to chyba tysiące...
-
Trochę ironiczne jest to, że kibice Ruchu teraz sapią,a jeszcze nie tak dawno pisali o "Niebieskim Witosa"... Przy czym niektórzy, to nawet zdania po polsku z tej ekscytacji nie potrafią skleić. Przy czym nie mówię tu, że nie macie racji, bo w Siemianowicach byłem może ze 3 razy w życiu i nie wiem jak tam sytuacja wygląda, ale nawet w takim przypadku ci co zwykle idiotów z siebie robią..
-
Ty Nerva jesteś serio przyjebany raz piszesz że czekasz na Giekse bo chujowo na pusto wracać a za chwilę że nie jesteś osobą do bicia. Weź odpocznij naprawdę.
-
Poważny gangus z ciebie. Można liczyć na jakiś autograf biedna k**** z czerwonego familoku ?Na_lajcie pisze: ↑08.02.2019, 21:57Gieksa jest na Siemcach, niema co tego negować. Może i jeździ ich sporo, jednak na Si są nieaktywni, poukrywani i niewidoczni. Ostatnio widziałem kolesia na Si w barwach GKS jak jadąc do szkoły, jakieś 18 lat temu, próbował mnie skroić w 12 pod TV, c**** mu z tego wyszło.
-
Tu jak zwykle są sami chuligani. Gość pisze o frekwencji ludzi z Siemcow a jakiś matoł co nie jest do bicia pisze że Gieksa tam nie istnieje. Kabaret. Pojęcie kibic nie znaczy chuligan. Mogę śmigać na szpile i wyjazdy być najwierniejszym fanatykiem ale nie musze
Być wielkim niezniszczalnym "wojownikiem" tak jak tu większość z was.To co wtedy szanowna komisja kibice net. Twierdzi że taki gość to już nie kibic.
To właśnie niszczy tą scenę że zapomniano że na pierwszym miejscu jest kibicowanie własnemu klubowi a reszta to otoczka.
Być wielkim niezniszczalnym "wojownikiem" tak jak tu większość z was.To co wtedy szanowna komisja kibice net. Twierdzi że taki gość to już nie kibic.
To właśnie niszczy tą scenę że zapomniano że na pierwszym miejscu jest kibicowanie własnemu klubowi a reszta to otoczka.
-
kto ci ku*** pisał Niebieskie Witosa? tyś to chyba som wymyślił.LordNelson pisze: ↑09.02.2019, 03:49Trochę ironiczne jest to, że kibice Ruchu teraz sapią,a jeszcze nie tak dawno pisali o "Niebieskim Witosa"... Przy czym niektórzy, to nawet zdania po polsku z tej ekscytacji nie potrafią skleić. Przy czym nie mówię tu, że nie macie racji, bo w Siemianowicach byłem może ze 3 razy w życiu i nie wiem jak tam sytuacja wygląda, ale nawet w takim przypadku ci co zwykle idiotów z siebie robią..
ja byłem w Siemianowicach setki razy i wiem jak sytuacja wygląda, byłem też dziesiątki razy na Witosa i też wiem jak sytuacja wygląda i wiem, że nie ma tam niebiesko.
jak napisze, że nie tak dawno pisaliście o trójkolorowym / nieśmierdzącym Chorzowie, to brzmi to wiarygodnie? daj se spokój synek.
Tyś ku*** za to jest Al Capone. Pisze jak jest. W życiu w familoku ty zjebie genetyczny nie mieszkałem. Wiesz kaj jest najwiecej cygonów w Si ? ku*** w urzedzie miasta. Co drugi garniak to cygon. Chcesz autograf to powiedz kaj mom podjechać szmato.whiskey pisze: ↑09.02.2019, 08:40Poważny gangus z ciebie. Można liczyć na jakiś autograf biedna k**** z czerwonego familoku ?Na_lajcie pisze: ↑08.02.2019, 21:57Gieksa jest na Siemcach, niema co tego negować. Może i jeździ ich sporo, jednak na Si są nieaktywni, poukrywani i niewidoczni. Ostatnio widziałem kolesia na Si w barwach GKS jak jadąc do szkoły, jakieś 18 lat temu, próbował mnie skroić w 12 pod TV, c**** mu z tego wyszło.
-
ku*** ale dyskusja, przecież jest napisane ze pod względem frekwencji są w top3 i tyle, nikt nie pisze ze stanowią sile itd, dużo osób interesuje mecz itd,
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
-
A wasz Row Rybnik wyszedl by sam na Ruch i WidzewDex Dexter pisze: ↑01.02.2019, 16:11Ciekawe który garnitur s********* spod kryminału w Katowicach.Zazwyczaj na takie eskapady wybierają się kobiety z dziećmi i ultrasi.
Swoją drogą Gieksa z Górnikiem i inne ekipy w kraju nie powinny teraz atakować Ruchu bo to nie fair.
-
A ty nerva łobuzie nie na turnieju?
-
Nerva wariacie ale ty mnie zaimponowałeś teraz
-
Co do Siemianowic to pozwole sobie zabrać głos. Czy są kibice GKSu w SIemianowicach? Tak są. Czy mozna nazwać ich FC? Nie nie można.
Aglomeracja śląsku-zagłębiowska to praktycznie jedno miasto, bardzo często zdarza się tak, że ludzie emigrują tutaj z miasta do miasta tak jak gdzie indziej przeprowadza się z dzielnicy do dzielnicy, nie trudno jest więc znaleźć kibiców Gieksy czy Górnika w Chorzowie, kibiców Ruchu w Zabrzu, Kibiców Zagłębia w Katowicach, czy kibiców Poloniii Bytom w Sosnowcu. Te ilości nie są w takim przypadku nawet jakieś małe, sam znam grubo ponad 10 osób, które jeżdżą z Zabrza na Ruch i pewnie w drugą stronę jest tak samo. Czy to jednak powoduje, że coś jest FC? Nie, nie powoduje. O FC możemy mówić wtedy gdy ekipa z jakiegoś klubu ma w danym mieście choć jedną swoją ulicę czy dzielnicę, miejsce do którego rywal boi się wejść bo wie, że tam mieszkają wrogowie, nawet Polonia Warszawa w stolicy ma jedną swoją dzielnicę do, której Legia się nie zapuszcza, przynajmniej oficjalnie. W przypadku Siemianowic Gieksa nie ma nawet swojej ulicy, kiedyś miała, jeszcze kilka lat temu można było powiedzieć, że te kilka bloków na ghettcie jest ich, ale dzisiaj już nawet tego nie można stwierdzić. Kibice Gieksy w Siemianowicach są, jest ich więcej niż kilku ale nie stanowią żadnej siły.
Aglomeracja śląsku-zagłębiowska to praktycznie jedno miasto, bardzo często zdarza się tak, że ludzie emigrują tutaj z miasta do miasta tak jak gdzie indziej przeprowadza się z dzielnicy do dzielnicy, nie trudno jest więc znaleźć kibiców Gieksy czy Górnika w Chorzowie, kibiców Ruchu w Zabrzu, Kibiców Zagłębia w Katowicach, czy kibiców Poloniii Bytom w Sosnowcu. Te ilości nie są w takim przypadku nawet jakieś małe, sam znam grubo ponad 10 osób, które jeżdżą z Zabrza na Ruch i pewnie w drugą stronę jest tak samo. Czy to jednak powoduje, że coś jest FC? Nie, nie powoduje. O FC możemy mówić wtedy gdy ekipa z jakiegoś klubu ma w danym mieście choć jedną swoją ulicę czy dzielnicę, miejsce do którego rywal boi się wejść bo wie, że tam mieszkają wrogowie, nawet Polonia Warszawa w stolicy ma jedną swoją dzielnicę do, której Legia się nie zapuszcza, przynajmniej oficjalnie. W przypadku Siemianowic Gieksa nie ma nawet swojej ulicy, kiedyś miała, jeszcze kilka lat temu można było powiedzieć, że te kilka bloków na ghettcie jest ich, ale dzisiaj już nawet tego nie można stwierdzić. Kibice Gieksy w Siemianowicach są, jest ich więcej niż kilku ale nie stanowią żadnej siły.
-
A jak określiłbyś FC Ruchu z Zakopanego?oli1988 pisze: ↑09.02.2019, 16:12Co do Siemianowic to pozwole sobie zabrać głos. Czy są kibice GKSu w SIemianowicach? Tak są. Czy mozna nazwać ich FC? Nie nie można.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
-
Zapewne miał na myśli Muranów. Co do tego, że Legia się tam nie zapuszcza, to gruba przesada
-
Domyślam się, że chodziło mu o Muranów. Jestem stąd. ;) mimo wszystko zaintrygowała mnie opisana przez niego sytuacja i być może wie coś, czego ja nie wiem. No nic, nie miejsce na warszawskie rozkminki. Pozdro
-
Aaabbb2323 pisze: ↑09.02.2019, 18:03
Domyślam się, że chodziło mu o Muranów. Jestem stąd. ;) mimo wszystko zaintrygowała mnie opisana przez niego sytuacja i być może wie coś, czego ja nie wiem. No nic, nie miejsce na warszawskie rozkminki. Pozdro
Tak chodzi o Muranów i z tego co wiem są tam ulice i miejsca gdzie emblematy legijne są w mniejszości i może przesadziłem z tym, że Legia się tam nie zapuszcza bardziej chodzi mi o to, że są to miejsce gdzie jak trafisz jako piknik to większa jest szansa spotkania Polonisty niż Legionisty.
-
Zakopanego jako miasta w ogóle bym nie określał w tej skali z prostego powodu, jest to 25 tys miasto, które w 90% składa się z jednorodzinnych domów więc trudno tutaj mówić o czyichś dzielnicach czy ulicach.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑09.02.2019, 17:23A jak określiłbyś FC Ruchu z Zakopanego?oli1988 pisze: ↑09.02.2019, 16:12Co do Siemianowic to pozwole sobie zabrać głos. Czy są kibice GKSu w SIemianowicach? Tak są. Czy mozna nazwać ich FC? Nie nie można.
-
Widać oli młody wiekiem jesteś i może cię rodzice nie wzięli nigdy do Zakopca, ale to miasto mimo 25 tyś i większość zabudowy to domki ma dzielnice :)oli1988 pisze: ↑09.02.2019, 18:21Zakopanego jako miasta w ogóle bym nie określał w tej skali z prostego powodu, jest to 25 tys miasto, które w 90% składa się z jednorodzinnych domów więc trudno tutaj mówić o czyichś dzielnicach czy ulicach.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑09.02.2019, 17:23A jak określiłbyś FC Ruchu z Zakopanego?oli1988 pisze: ↑09.02.2019, 16:12Co do Siemianowic to pozwole sobie zabrać głos. Czy są kibice GKSu w SIemianowicach? Tak są. Czy mozna nazwać ich FC? Nie nie można.
-
No tak czytam to Zakopane ma 20 dzielnic to prawie tyle co Katowice, Zabrze, Ruda Śląska czy też Chorzów.
-
Ile Widzewa, Elany oraz KKS Kalisz na Remi Cup?
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
A te wasze Fc Gliwice jezdza na Ruch czy sie znudzilo?
-
MENTOL1 pisze: ↑30.01.2019, 18:31Swego czasu Ruch na wyjazdach ruchal swoich wyjazdowiczow co jechali pierwszy raz na wyjazd taki chrzest. I to jest pewne w 100% chlopaki sami sie przyznali do tego. Do tego info o zbieraninie ekipy na ustawke z bramek sami kibole z Ruchu twierdzili jedno "skad ich Dziu.. biere.." To sa slowa kiboli z Ruchu.Kazdy ma jak ma w ekipie ale tak jak widac zawsze mieli i maja dziwne sytuacje na tym Ruchu. Tu juz nie chodzi o napinke do Ruchu a tak dziwne sytuacje gdzie nie ma nigdzie.Kumatyinaczej pisze: ↑29.01.2019, 22:55Gdzie ja coś tu o Madrycie napisałem? Spójrz na swoje pierwsze zdanie. Pokazuje idealnie, to co napisałem wyżej. Po każdej dyskusji z kimś od was, coraz bardziej zaczynam w to wierzyć. Nikt inny w Polsce nie ma takiego obłędu na punkcie pindoli jak Wy. Sracie się równo to i tak was zaczynają inni kojarzyć.
[/
wczoraj na turnieju podbił do mnie Dz... z chopcami c*** wie skąd... bałem się... dobrze że MENTOL1 trzymał mnie za rękę wypiął się i było po problemie...