Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
HrabstwoŁ

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: HrabstwoŁ » 04.02.2019, 12:15

Ratek pisze:
03.02.2019, 21:48
Mam dwa pytania do osób z Gliwic
1) Piast podobno już się dogadał z władzami klubu i zawieszają protest. Czy organizujecie wyjazd do Krakowa na Cracovię?
2) na necie można znaleźć film z waszej mobilizacji na Łabędach (kiedys dzielnica Torcidy). Jak wygląda tam sytuacja na dzień dzisiejszy?
Ratek, dzielnica jest Nasza czyli Górnika od zawsze na zawsze piasta tutaj poprostu brak. koleżanki przyjechały zrobić szybką zapowiedź i tyle w tym temacie. Nie ma się czym podniecać :)

iparts.pl
polskipodróżnik

Post autor: polskipodróżnik » 04.02.2019, 16:13

HrabstwoŁ pisze:
04.02.2019, 12:15
Ratek pisze:
1) Piast podobno już się dogadał z władzami klubu i zawieszają protest. Czy organizujecie wyjazd do Krakowa na Cracovię?
2) na necie można znaleźć film z waszej mobilizacji na Łabędach (kiedys dzielnica Torcidy). Jak wygląda tam sytuacja na dzień dzisiejszy?
Ratek, dzielnica jest Nasza czyli Górnika od zawsze na zawsze piasta tutaj poprostu brak. koleżanki przyjechały zrobić szybką zapowiedź i tyle w tym temacie. Nie ma się czym podniecać :)
no nie taką szybką i wieczorem coś was zaskoczyli i tyle

nisc

Post autor: nisc » 04.02.2019, 16:43

ACABeczek1488 pisze:
04.02.2019, 12:45
nisc pisze:
02.02.2019, 14:13
ty wyszczekany ministrancie "latasz na grubo" po kolędzie chyba...
nisc ty ex-gdyńska szmato ty od dawna pogoniona i wyśmiewana tam „u siebie” to po co ty w ogole jeszcze dychasz? Szukasz sławy to powklejamy twoje fotki z dawnych lat i się młodzież dowie jak wyglądasz stara nie nieznacząca cioto :-)

dawaj wklejaj.....
TYBET JEST SERBSKI

szobiszowicefanatic

Post autor: szobiszowicefanatic » 04.02.2019, 18:24

Ratek pisze:

1) jesteśmy w ciągłym konflikcie z zarządem
    Co do Cracovii byliśmy w ciągłych negocjacjach z naszym zarządem ale po ich widzimisiach negocjacje padły a klub oznajmił nam, że żadnych biletów nie dostaniemy a gdy wystąpiliśmy o pomoc do kibiców Cracovii to mimo ich szczerych chęci nie było szans tego ogarnąć w tak krótkim terminie.
    2) Łabędy-bastion Górnika, mimo wielu pikników i paru jednostek to nigdy nie był bastion Piasta.

gettowicz

Post autor: gettowicz » 04.02.2019, 20:28

Tak jak napisano wyżej Łabędy jest to dzielnica Górnika. Są jednostki jeżdżące na Piasta ale nie utożsamiają się z tym na co dzień tak samo jak kibice Górnik z innych dzielnic należących do Piasta.
    Co do zapowiedzi wiadome jest, że miała być medialna i taka była. Chyba nikt nie spodziewał się tam czegokolwiek bo nie widzę możliwości zebrać się na dzielnicy siła taką samą jak Piast i Jastrzębie tamtego wieczora więc nie ma sensu dyskusji na ten temat.

Skoro Piastoholicy kończą protest bardzo fajnie może coś bd się działo wreszcie. Swoją drogą jestem bardzo ciekawy jak pojedziecie do Szczecina przy najbliższej okazji.

Ratek

Post autor: Ratek » 04.02.2019, 21:11

Dzięki za normalne odpowiedzi w kwestii Łabędach, a Ty @sobi4 naucz się czytać ze zrozumieniem, a w ogóle to W********** do książek dzieciaku!

Skazitelny

Post autor: Skazitelny » 04.02.2019, 21:26

South5225 pisze:
    02.02.2019, 07:51
    Przedstawmy kilka zdarzeń chronologicznie: 1. Dziewczyny z pod znaku g otwierają szampany po zatrzymaniu kilkunastu kibiców Ruchu (brawa dla policji) 2. Rozjebanie się kilku zatrzymanych - wyzywanie od konfidentow, oczywiście zdarzenie idace w mysl za pkt pierwszym (znów brawa dla policji) 3. Zero skutecznych akcji w dobie kryzysu po dzialaniach polcji

Reasumując, zwykla banda szczekaczy internetowych troli, ktorzy nic nie pokazali a do tego odetchnęli dzieki POLICJI.

Mozecie pisac o rozjebisach itd. ale uwierzcie, że dobrych chłopaków za kratami jest wiecej niz cala Wasza banda.
    A co robili kibice Ruchu? Jak udowodnili, że Noga chodził w mundurze, nowa przyśpiewka, jazda od policjantów itd. A co robił Ruch? Przebierał się za policjantów, biegali z policjantami.

Jakby ktoś z Górnika się rozjebał lub GieKsy to by kibice Ruchu zrobili to samo.

Skazitelny

Post autor: Skazitelny » 04.02.2019, 21:39

=
    Ratek pisze:
    2) Nagrali i szybko zawinęli się na aut. Łabędy to nadal dzielnica Górnika, tak samo Kopernik i Sośnica najmocniejsze punkty w Gliwicach oraz skupiska kibiców Górnika.
    https://www.facebook.com/PolskaScenaKib ... 599812159/

Borsztajn

Post autor: Borsztajn » 05.02.2019, 00:27

polskipodróżnik pisze:
    04.02.2019, 16:13
    HrabstwoŁ pisze:
    Ratek pisze:
    Sugerujesz, że trwała dłużej niż 4-5 minut? Odpaliliście piro pokrzyczeliście i pobiegliście do aut, a jak wyjeżdżaliście to resztki tego piro się jeszcze paliły. A czy było to zaskakujące? Hmmm... w pewnym sensie tak bo kto by w ogóle wpadł na pomysł, żeby wpaść z racami pod miejsce gdzie robi się zapiekanki i hamburgery, popręzyć się chwilę, odjechać i uważać to za powód do dumy? Tak jest to miejsce naszych przedmeczowych zbiórek tyle, że żądnego meczu ani zbiórki nie było. Nie podważam potrzeby nakręcania korby w swoich szeregach bo takie rzeczy są obecnie popularne mimo tego, że już od paru lat jak dla mnie zbyt oklepane( tak owszem z naszej strony również takie były tyle, że na rynku na którym zawsze was pełno nie licząc spalenia waszych paru flag dzielnicowych na rejonach, które reprezentowały ), ale to co wypisujecie na fejsbukach to jest jakaś totalna porażka. Z waszej relacji zamieszczonej na profilu Młode Gliwice można wywnioskować, że wpadliście i pogoniliście wszystkich dookoła podejmując próbę wejścia do mieszkań bo przecież słyszeliście szczęk zamykanych zamków od drzwi i zatrzaskiwanych klatek, a na dodatek ludzie dookoła bili wam brawo no ku*** litości....Ten kto to pisał na dobrym materiale jedzie albo dodał tego posta ze szpitala w Toszku z pokoju bez klamek...

P.S Tak wiem nie jesteś z Piasta tylko z Jastrzębia.

polskipodróżnik

Post autor: polskipodróżnik » 05.02.2019, 08:29

Borsztajn pisze:
    05.02.2019, 00:27
    polskipodróżnik pisze:
    04.02.2019, 16:13
    HrabstwoŁ pisze:

Sugerujesz, że trwała dłużej niż 4-5 minut? Odpaliliście piro pokrzyczeliście i pobiegliście do aut, a jak wyjeżdżaliście to resztki tego piro się jeszcze paliły. A czy było to zaskakujące? Hmmm... w pewnym sensie tak bo kto by w ogóle wpadł na pomysł, żeby wpaść z racami pod miejsce gdzie robi się zapiekanki i hamburgery, popręzyć się chwilę, odjechać i uważać to za powód do dumy? Tak jest to miejsce naszych przedmeczowych zbiórek tyle, że żądnego meczu ani zbiórki nie było. Nie podważam potrzeby nakręcania korby w swoich szeregach bo takie rzeczy są obecnie popularne mimo tego, że już od paru lat jak dla mnie zbyt oklepane( tak owszem z naszej strony również takie były tyle, że na rynku na którym zawsze was pełno nie licząc spalenia waszych paru flag dzielnicowych na rejonach, które reprezentowały ), ale to co wypisujecie na fejsbukach to jest jakaś totalna porażka. Z waszej relacji zamieszczonej na profilu Młode Gliwice można wywnioskować, że wpadliście i pogoniliście wszystkich dookoła podejmując próbę wejścia do mieszkań bo przecież słyszeliście szczęk zamykanych zamków od drzwi i zatrzaskiwanych klatek, a na dodatek ludzie dookoła bili wam brawo no ku*** litości....Ten kto to pisał na dobrym materiale jedzie albo dodał tego posta ze szpitala w Toszku z pokoju bez klamek...

P.S Tak wiem nie jesteś z Piasta tylko z Jastrzębia.
    Sorki zaznaczyłem tylko że taka akcja trwała trochę dłużej niż 5-10 minut

Borsztajn

Post autor: Borsztajn » 05.02.2019, 08:54

No tyle, że nie trwała bo rozciagniecie transparentu i odpalenie rac to szybki szpil. Auta ustawione na awaryjkach przy głównej drodze tylko o tym świadczą. Zresztą nie ma sensu się licytować bo ten kto ma wiedzieć jak bylo to wie. Przyjechali, zrobili, pojechali i tyle, a życie toczy się dalej.

kibic ze Śląska

Post autor: kibic ze Śląska » 05.02.2019, 12:03

Borsztajn pisze:
    05.02.2019, 08:54
    No tyle, że nie trwała bo rozciagniecie transparentu i odpalenie rac to szybki szpil. Auta ustawione na awaryjkach przy głównej drodze tylko o tym świadczą. Zresztą nie ma sensu się licytować bo ten kto ma wiedzieć jak bylo to wie. Przyjechali, zrobili, pojechali i tyle, a życie toczy się dalej.
    Ci co sie tu prezyli ze konfidentow zamiatamy pod dywan ogladaja tvn od rana mam nadzieje i powklejaja linki do wyborczej, tvn i kutas wie dokad jeszcze? Jak sie pruli od nas chlopy to linkowisko i larmo w c***, licze ze tych paru co plakalo ze sie z nimi przytulamy zamiast robic im jazde zachowa sie jak nalezy , hmm?
    Dzisiaj juz wiecie bo tv, i jak wam w ryjach?

Borsztajn

Post autor: Borsztajn » 05.02.2019, 12:33

Gdzie ja pisałem o waszych konfidentach, że mnie zacytowałes? Nie interesują mnie wasze brudy także wybacz ale nie mieszaj do tego mojej osoby z łaski swojej

piknik-owy

Post autor: piknik-owy » 05.02.2019, 21:51

szobiszowicefanatic pisze:
    04.02.2019, 18:24
      Ratek pisze:

1) jesteśmy w ciągłym konflikcie z zarządem
      Co do Cracovii byliśmy w ciągłych negocjacjach z naszym zarządem ale po ich widzimisiach negocjacje padły a klub oznajmił nam, że żadnych biletów nie dostaniemy a gdy wystąpiliśmy o pomoc do kibiców Cracovii to mimo ich szczerych chęci nie było szans tego ogarnąć w tak krótkim terminie.
      To czemu protest zakonczony i wraca doping na mlynie ?

kobe

Post autor: kobe » 06.02.2019, 06:14

Czasami mam wrażenie, że każda decyzja Piasta to jest problem.
      * jest protest => to pizdy bo nie jeżdżą, wolą układowicza z Jastrzębia wspierać.
      * kończą protest => żle, nic nie ugrali.
      * zrobili sobie filmik w Łabędach => pozerka.
      * nie zrobiliby filmiku => też źle, są nieaktywnie.
      Filmik można sobie zrobić wszędzie, chodziło pewnie o to, żeby podkurwić rywala i tyle. Proste bez zbędnych domysłów, bez ustalania nowej mapy kibicowania Gliwic. A sam protest ich sprawa, dla mnie pozbawiony sensu, ale to ich wewnętrzna sprawa jakie decyzje podejmują. A nie takie protesty kibicowskich "marek" kończyły się niczym, ale w porównania do piasta oni są "wielcy" a jak wiodomo niektórym więcej wypada niż małym ekipom w stylu Piasta.

szobiszowicefanatic

Post autor: szobiszowicefanatic » 06.02.2019, 07:55

Protest na dłuższą metę nie miał sensu tymbardziej jak do protestu nie podłączył się cały stadion. Jesteśmy w stanie więcej ugrać uczestnicząc w meczach niż olewać mecze. Tymbardziej, że klub nie odczuł mocno naszej nieobecności, bo nasz młyn nie liczy 5000 osób tylko średnio 500 w porywach do 1500-2000 przy dobrych derbowych meczach.

O zapowiedzi już nie będę wspominał, bo tak jak ktoś już napisał-co bysmy nie zrobili to i tak jest źle. W internecie nigdy z Torcidą nie wygramy.

szobiszowicefanatic

Post autor: szobiszowicefanatic » 06.02.2019, 08:44

No i mogę tylko sprostować, że GKS-u Jastrzębie z nami nie było podczas zapowiedzi.

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 06.02.2019, 10:00

06.02.2019, 07:55
      Protest na dłuższą metę nie miał sensu tymbardziej jak do protestu nie podłączył się cały stadion. Jesteśmy w stanie więcej ugrać uczestnicząc w meczach niż olewać mecze. Tymbardziej, że klub nie odczuł mocno naszej nieobecności, bo nasz młyn nie liczy 5000 osób tylko średnio 500 w porywach do 1500-2000 przy dobrych derbowych meczach.
      Jesteś oficjalnym głosem Piasta tutaj na forum. Odpisz proszę na moje pytania, jeśli to realne. Każde z nich nie jest podszyte napinką czy chęcią wyśmiania. Wręcz przeciwnie - nurtują mnie te kwestie, także z myślą o mentalności, która Wami kieruje.

Z posta wnioskuję, że mieliście nadzieję na podłapanie sprzeciwu wobec klubu również ze strony spokojniejszej publiki. Zgadza się? Czy to jest główny powód zaprzestania protestu w takiej formie, jak dotychczas? Jeśli nic nie ugraliście na rocznym proteście w dotychczasowej formie to macie zamiar prowadzić protest nadal tyle, że już będąc obecnymi na meczach? Czy prowadzicie rozmowy z klubem w tej sprawie czy nie ma między wami dialogu? Jeśli prowadzicie - czy klub jest nieugięty w swojej postawie? Co klub de facto chce osiągnąć swoim postępowaniem? Z ich zeszłorocznych wypowiedzi można było wysnuć, że fanatyczni kibice są na obiekcie Piasta...niepożądani. Ten kurs jest nadal przez klub forsowany?

I najważniejsza dla mnie sprawa. Podstawowa. Czy w zarządzie Stowarzyszenia Kibiców Piasta zasiada ktokolwiek z decyzyjnych osób świata kibolskiego na Piaście? Jeśli tak - jak należy rozumieć te słowa w waszym oświadczeniu:
      "Jako zarząd Stowarzyszenia Piastoholicy chcemy zapewnić, że dobre imię kibiców Piasta jest dla nas priorytetem, w związku z tym potępiamy każdy akt wandalizmu, który kiedykolwiek miał miejsce w naszym „domu”, przy Okrzei 20".

Proszę, byś nie odbierał tego jako atak. Mnie ta kwestia tak frapuje, bo zwyczajnie uderza również i we mnie, jako kibola. Myślę, że wszelkie tego typu oświadczenia są krzywdą dla nas - fanatyków. Akty wandalizmu to coś, co nas tworzy - czy tego chce ktoś czy nie. Na tym w dużej mierze oparty jest buntowniczy ruch kibicowski. Jeśli ktoś tego nie rozumie, jak może być głosem kibiców Piasta?

Dobiło mnie również to zdanie:
      "Przykre wydarzenia, do których doszło podczas derbów, nie tylko doprowadziły do konfliktu z Klubem oraz miastem, ale również spowodowały głębokie podziały pomiędzy samymi kibicami i uderzyły w dobre imię kibiców, o które wielu z nas walczyło przez lata, poprzez szereg akcji społecznych i charytatywnych."

To pokazuje dysonans, jaki toczy naszą scenę. Ekipy, które decydują o istnieniu danej szajki swoje, a ci od schronisk, domów dziecka, pielgrzymek, składania kwiatów na grobach powstańców itp. swoje. Dlaczego nie możemy być sobą? Zawsze z dawką negatywnych emocji? Przecież tacy jesteśmy naprawdę. W dużej mierze nasze istnienie oparte jest na jakiejś tam siedzącej w nas nienawiści, niechęci, wrogości. Czemu służy to ugrzecznianie nas samych? Przecież gro małolatów to czyta i kreuje to ich światopogląd. Zje***y światopogląd. Bo chyba nie powiecie mi, że takich kiboli chcecie w młynie, którzy będą gwizdać na próby dostania się do wroga na terenie stadionu. Dziwicie się potem, że trybuny zalewają dzbany, bo liczba najważniejsza... To nie atak na was - Piastoholików. To ogólne wkur***nie na takie krzywe i zupełnie niekibolskie postawy i treści, które w naszej przestrzeni nie powinny mieć miejsca. Zapytuję - po c***j te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne okłamujące rzeczywistość i samych siebie? Doprawdy żałujecie, że rok temu to się stało? Przecież tego chcieliście - nieprzypadkowo szarpaliście płotem. Czy się mylę? Płot padł - stało się. Można powiedzieć z perspektywy czasu - trudno. Ale - tym czynem powiedzieliście A. Zabrakło powiedzenia B. Nawet i bez awantury zostaliście przez klub napiętnowani. Robiąc dym mielibyście przynajmniej czyste sumienie, że zrobiliście, co należało do was. Właśnie - wiecie Piastoholicy czego ja żałuję, jak i myślę, że wielu ludzi z naszego środowiska? Że nie pobiegliście wtedy frontem pod sektor Górnika, jak jeden kozak od was, któremu powinniście pomnik stawiać za odwagę. Za bezczelny uśmiech w twarz wszystkim - policji, działaczom na stołkach, Komisjom Ligi, politycznie poprawnym mediom itp. Nie za jego głupotę, jak już też zdążyłem usłyszeć taką teorię... Przede wszystkim za obronę ginącej naszej kibolskiej tożsamości.
      Obrazek

Kato_wice

Post autor: Kato_wice » 06.02.2019, 10:51

06.02.2019, 07:55

O zapowiedzi już nie będę wspominał, bo tak jak ktoś już napisał-co bysmy nie zrobili to i tak jest źle. W internecie nigdy z Torcidą nie wygramy.
      Pikniki was olały ciepłym moczem, a klub się na was jeszcze wysrał.Teraz na kolankach wracacie jak cioty, nikomu niepotrzebni na stadionie.Nic nie ugraliśćie.

kobe

Post autor: kobe » 06.02.2019, 11:16

Panie Kato_wice
      za to u was młyn nabity co mecz, pikników w dziesiątkach tysięcy można zliczyć. Tak wiem, wina piłkarzy, stary stadion, tyle lat marazm itp itd. Zobacz zdjęcie swojego młyna a później dopierdalaj się, i tak wiem na wyjazdach tylko fanatycy, przeważnie komplet. Ale dlaczego wybieracie sobie tylko to co wam pasuje z kibicowskiego rzemiosła?
      jaką siłę przebicia ma GieKSa, skoro nie potrafi młyna wystawić 1000 osób? nie potraficie nawet fanatyków zachęcić? leją na was chłodnym moczem?
      fakt nic nie ugrali z protestem, ale aby gość napisał o tym wprost. Żebym musiał jeszcze w obronie Piasta stawać, paranoja!!!

kibic ze Śląska

Post autor: kibic ze Śląska » 06.02.2019, 13:52

Borsztajn pisze:
      05.02.2019, 12:33
      Gdzie ja pisałem o waszych konfidentach, że mnie zacytowałes? Nie interesują mnie wasze brudy także wybacz ale nie mieszaj do tego mojej osoby z łaski swojej
      zwykla pomylka, nie chcialem cytowac nikogo..
      zamiast "odpowiedz" musialem dac "cytuj".

wybaczam:)

HrabstwoŁ

Post autor: HrabstwoŁ » 06.02.2019, 16:38

06.02.2019, 08:44
      No i mogę tylko sprostować, że GKS-u Jastrzębie z nami nie było podczas zapowiedzi.
      To sporo macie tych fur na blachach SJZ.

Ps. z Torcidą nie wyGracie nigdy, w internetach też nie.

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 06.02.2019, 17:12

Jeszcze co do wizyty Piasta na Labedach i tych ich podniecenia ze nic im sie tam niestalo.
      To powiedzcie ile tam czasu byliscie? Niecale 5 min tam byliscie. My sie zbieramy was juz niema i dzwonimy dowas ale mnieodbieracie. Zaraz tez odwiedzamy wasze rejony ale was niepotykamy rozplyneliscie sie?

Hazard71

Post autor: Hazard71 » 06.02.2019, 23:15

siemce-R pisze:
      04.02.2019, 21:53
      Jako kibic RUCHU mam wyjebane czy Tychy czy Cracowia czy GieKSa zdobędzie zdobędzie mistrza.
      W każdym razie jakby Gieksa zdobyła mistrza zaowocowałoby to sukcesem sportowym czy kibicowskim. Cracowia i Tychy pomimo lepszej sytuacji finansowej nowych stadionów lepszej gry piłkarzy Cracowia gra poziom wyżej w ekstraklasie piłkarskiej stoją jednak conajmniej poziom niżej niż GIEKSA i dwa poziomy niżej niż Ruch jednak Ruch z wiadomych względów i kryzysu nieodpowiednich ludzi zniżył się do poziomu Gieksy najgorsze jest to że na własne życzenie. My mamy w Katowicach w dzielnicy Nikiszowiec Janów-Nikiszowiec oraz Szopienice jako FC Katowice, wspomagane przez inne fc tworzą tam niezły młyn awans jest a frekwencje trzeba jeszcze poprawić, mamy tam 2 najlepsze niebieskie dzielnice z Katowic sam uczęszczam na hokej z kilku chopami z Siemianowic myślę że inne grupy z NS też się pojawiają.

Naprzód Janów - KS Ruch.
      Ktoś tu często wagarował podczas lekcji języka ojczystego.

localfan

Post autor: localfan » 07.02.2019, 15:53

Pikniki was olały ciepłym moczem, a klub się na was jeszcze wysrał.Teraz na kolankach wracacie jak cioty, nikomu niepotrzebni na stadionie.Nic nie ugraliśćie.
      [/quote]

Zamknij parszywy ryj, szukający napinki i rozgłosu w necie ciulu. Nikt cię o zdanie nie pytał, sprawa cię nie dotyczy, nikt tutaj nic nie rozdmuchuje, nie podnieca się i nie robi wydarzenia. Ty za to musisz się wpierdolić ze swoimi przemyśleniami. Wyjdź na dwór, działaj a nie p****** swoich smutów. Jak chcesz coś jeszcze podyskutować to pw, nie rozpierdalaj tematu, chociaż wolałbym nie tracić czasu na jakiegoś zapyziałego szczurka.
      Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.

Kato_wice

Post autor: Kato_wice » 07.02.2019, 19:58

localfan pisze:
      07.02.2019, 15:53
      Zamknij parszywy ryj, szukający napinki i rozgłosu w necie ciulu. Nikt cię o zdanie nie pytał, sprawa cię nie dotyczy, nikt tutaj nic nie rozdmuchuje, nie podnieca się i nie robi wydarzenia. Ty za to musisz się wpierdolić ze swoimi przemyśleniami. Wyjdź na dwór, działaj a nie p****** swoich smutów. Jak chcesz coś jeszcze podyskutować to pw, nie rozpierdalaj tematu, chociaż wolałbym nie tracić czasu na jakiegoś zapyziałego szczurka.
      [/quote]
      Nic ośle nie wniosłeś do tematu ciot z piasta, starałeś się zaprosić na PW ale na koncu zdecydowałeś że szkoda czasu.Także W********** w poskokach pedale i adios narazie.

Natiste

Post autor: Natiste » 07.02.2019, 21:30

Od dnia dzisiejszego na terenie Siemianowic Śląskich również obowiązuje pakt anty-sprzętowy. Wszystkie walki toczymy na pięści, a każde odstępstwo będzie srogo "nagradzane".

Walczyć, trenować !

Natiste

Post autor: Natiste » 07.02.2019, 21:39

Plus Mysłowice

Tosiek

Post autor: Tosiek » 07.02.2019, 21:53

Pakt antysprzentowy ale lamanie i katowanie pozostanie.Jaki jest sens tego paktu?
      upa upa k u r e w kupa

whiskey

Post autor: whiskey » 07.02.2019, 22:51

Chodzą sluchy, że to ty podobno przybijałeś ten pakt. Całe szczęście, że nie będziesz już latał na ostrym sprzęcie bo ludzie bali się z domu wychodzić wariacie

Tosiek

Post autor: Tosiek » 07.02.2019, 23:25

Whiskey a ty ile jeszcze bedziesz latala z internetowa maczeta napinaczu pierdolony?ciekawi mnie z jakiej ekipy jestes internetowy wariacie.
      upa upa k u r e w kupa

Naród Slonski

Post autor: Naród Slonski » 07.02.2019, 23:40

Pytam tak z ciekawości, bez napinki może ktoś z Gieksy napisać ile Teroz zostało GKSu na Siemcach? Bo za moich czasow w latach 90 stówa ich była napewno

whiskey

Post autor: whiskey » 08.02.2019, 08:32

Tosiek pisze:
      07.02.2019, 23:25
      Whiskey a ty ile jeszcze bedziesz latala z internetowa maczeta napinaczu pierdolony?ciekawi mnie z jakiej ekipy jestes internetowy wariacie.
      ja oczywiście z ekipy widmo z kanału. Boje się was chuligani i nawet nosa nie wystawiam

Emigrujacy

Post autor: Emigrujacy » 08.02.2019, 11:34

Naród Slonski pisze:
      07.02.2019, 23:40
      Pytam tak z ciekawości, bez napinki może ktoś z Gieksy napisać ile Teroz zostało GKSu na Siemcach? Bo za moich czasow w latach 90 stówa ich była napewno
      jednostki pochowane :)
      cała żyleta ciągnie policji fleta

Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 » 08.02.2019, 16:01

Frekwencyjnie Siemce to jeden z lepszych FC na GieKSie

Siemce1989

Post autor: Siemce1989 » 08.02.2019, 16:23

Oberschlesien14 pisze:
      08.02.2019, 16:01
      Frekwencyjnie Siemce to jeden z lepszych FC na GieKSie
      Ty tak na powaznie? To juz nie dziwota ze jestescie banda c**** ktora nic nie znaczy. Skoro frekwencje buduje wam fan club kto kotokolwiek widzial, ktokolwiek wie. Gej Banda!

wojtasssss1

Post autor: wojtasssss1 » 08.02.2019, 16:28

To z kim ten pakt?

LordNelson

Post autor: LordNelson » 08.02.2019, 16:55

Przecież tu z Ruchu nikt normalny nie zagląda, więc nie możesz też oczekiwać normalnych wpisów.

Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 » 08.02.2019, 17:28

Frekwencja =/= banda
      Chociaż nie wiem po co to tłumaczyć takiemu głupiutkiemu Siemce1989 któremu już nawet kibice z tej samej strony barykady kazali zamknąć ryj :)

ODPOWIEDZ