Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Łykają bo tylko z takich zródeł mają jakieś informacje a potem na osiedlu kumaczy zgrywają!
Jak wy myślicie że czołowe postaci z torcidy i png były dojezdżane przez to ze PF czuli zagrozenie w waszej sile chuligańskiej to ja gratuluje poczucia humoru .
Jak wy myślicie że czołowe postaci z torcidy i png były dojezdżane przez to ze PF czuli zagrozenie w waszej sile chuligańskiej to ja gratuluje poczucia humoru .
-
To dlaczego zostały dojeżdżane jeśli dla nich nie byli zagrożeniem? Z nudów?
-
Przeciez masz w artykule za co. Jeden za cwaniakowanie w internecie na zamkniętym forum, Kostecki za pyskówę na gali, jakiś Ryży za malowanie haseł KSG, No jesli dla ciebie to są powody strachu to gratuluje, bo dla mnie to raczej pokazuje, że czuli się w c*** mocni i za byle co mogli cię do piachu poslac.szwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 13:18To dlaczego zostały dojeżdżane jeśli dla nich nie byli zagrożeniem? Z nudów?
-
Nikogo nie zastanawia fakt,że akcje były niby super zaplanowane,ale albo ktoś jechał nagle inną drogą albo w ogóle z domu w tym czasie nie wychodził.Więc albo te akcje to jedna wielka ściema,żeby ratować dupska pokazując jaka PF była niebezpieczna albo ktoś ostrzegał oponentów przed planowaną akcją.
-
powiedz to Romkowi ciulustreetlife pisze: ↑31.12.2018, 13:43Nikogo nie zastanawia fakt,że akcje były niby super zaplanowane,ale albo ktoś jechał nagle inną drogą albo w ogóle z domu w tym czasie nie wychodził.Więc albo te akcje to jedna wielka ściema,żeby ratować dupska pokazując jaka PF była niebezpieczna albo ktoś ostrzegał oponentów przed planowaną akcją.
-
te artykuły - o ile zawarte w nich informacje są prawdziwe - to raczej pokazują, że Ruch jako gangsterzy to top ekipa, ale jako kibice to zwykła banda ciula
bo jak ktoś uważa, że dojeżdżanie w kilka osób z maczetami jednego chłopa, to kibolstwo, to nie mam pytań
bo jak ktoś uważa, że dojeżdżanie w kilka osób z maczetami jednego chłopa, to kibolstwo, to nie mam pytań
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!
-
Słyszałeś o takim haśle : "wytępić wroga i wywalczyć jego koniec" ?szwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 13:18To dlaczego zostały dojeżdżane jeśli dla nich nie byli zagrożeniem? Z nudów?
Jeśli pochodzisz z miasta lub terenu występowania jednego klubu to nigdy tego nie zrozumiesz co tam się działo/dzieje od kilkunastu lat. Orient 24 godziny na dobę , a jedna minuta zawahania lub nieostrożności i do widzenia. Już kilkanaście lat temu czołowe postacie z Ruchu jadąc na zakupy ze swoimi kobietami do galerii do Katowic, skrzykiwali się na 2-3 auta tj . 6 chłopa i 6 kobiet, bo wypad dla pojedynczej osoby mógł się skończyć grubą kontuzją i wykluczeniem na spory kawałek czasu. Był plan wyeliminowania czołowych osób, tych które zaszły poszczególnym osobom za skórę i nikt nie wiedział a było to także prawdopodobne, że druga strona mogła planować coś podobnego w kierunku Ruchu. Więc przeszli do partyzanckiej ofensywy. Wiele z tego co trafia do prasy to bzdury ale podejrzewam, że gdyby co niektórzy dowiedzieli się CO I JAK NA GÓRNYM ŚLĄSKU to dostali by okresu trwającego co najmniej dekadę ;)
-
Dokładnie tak jak z tymi ustawkami w lasach, gdzie akurat wjeżdżają psy.streetlife pisze: ↑31.12.2018, 13:43Nikogo nie zastanawia fakt,że akcje były niby super zaplanowane,ale albo ktoś jechał nagle inną drogą albo w ogóle z domu w tym czasie nie wychodził.Więc albo te akcje to jedna wielka ściema,żeby ratować dupska pokazując jaka PF była niebezpieczna albo ktoś ostrzegał oponentów przed planowaną akcją.
Potem na forum trzeba napisać, ze przez tych co zawsze do niczego nie doszło.
-
Patrz jacy wy jesteście hipokryci, zawsze sie nabijacie że GKS nawet u siebie w mieście nic nie znaczy a tu już nawet kilkanaście lat temu jezdziliscie w wiekszej grupie bo mógł by być w*******ślusarz pisze: ↑31.12.2018, 14:47Słyszałeś o takim haśle : "wytępić wroga i wywalczyć jego koniec" ?szwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 13:18To dlaczego zostały dojeżdżane jeśli dla nich nie byli zagrożeniem? Z nudów?
Jeśli pochodzisz z miasta lub terenu występowania jednego klubu to nigdy tego nie zrozumiesz co tam się działo/dzieje od kilkunastu lat. Orient 24 godziny na dobę , a jedna minuta zawahania lub nieostrożności i do widzenia. Już kilkanaście lat temu czołowe postacie z Ruchu jadąc na zakupy ze swoimi kobietami do galerii do Katowic, skrzykiwali się na 2-3 auta tj . 6 chłopa i 6 kobiet, bo wypad dla pojedynczej osoby mógł się skończyć grubą kontuzją i wykluczeniem na spory kawałek czasu. Był plan wyeliminowania czołowych osób, tych które zaszły poszczególnym osobom za skórę i nikt nie wiedział a było to także prawdopodobne, że druga strona mogła planować coś podobnego w kierunku Ruchu. Więc przeszli do partyzanckiej ofensywy. Wiele z tego co trafia do prasy to bzdury ale podejrzewam, że gdyby co niektórzy dowiedzieli się CO I JAK NA GÓRNYM ŚLĄSKU to dostali by okresu trwającego co najmniej dekadę ;)
-
A gdzie Ty widzisz, żeby ślusarz pisał, że jest z Ruchu? Wręcz przeciwnie, raczej jest jego wrogiem.Wtaszka pisze: ↑31.12.2018, 15:53Patrz jacy wy jesteście hipokryci, zawsze sie nabijacie że GKS nawet u siebie w mieście nic nie znaczy a tu już nawet kilkanaście lat temu jezdziliscie w wiekszej grupie bo mógł by być w*******ślusarz pisze: ↑31.12.2018, 14:47Słyszałeś o takim haśle : "wytępić wroga i wywalczyć jego koniec" ?szwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 13:18
-
Jeżeli dla Ciebie to ze ktoś pomalował pare napisów na murze jest dobrym powodem do obcięcia komuś rak, porąbania maczetami itd to jest zdrowo pierdolniety, zreszta prawda czy nie te wszystkie artykuły ale w człowieku aż się serce raduje ze już w tym nie siedzi, zeszło to już tak daleko ze szkoda o tym gadać..donhichot pisze: ↑31.12.2018, 13:41Przeciez masz w artykule za co. Jeden za cwaniakowanie w internecie na zamkniętym forum, Kostecki za pyskówę na gali, jakiś Ryży za malowanie haseł KSG, No jesli dla ciebie to są powody strachu to gratuluje, bo dla mnie to raczej pokazuje, że czuli się w c*** mocni i za byle co mogli cię do piachu poslac.szwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 13:18To dlaczego zostały dojeżdżane jeśli dla nich nie byli zagrożeniem? Z nudów?
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
Dziś kończy się bogaty kibicowsko rok 2018 wieńczacy 25 lecie otwartej walki GieKSy z niebieskimi.
Po 6 marca 1993 derbowa rywalizacja jest najbardziej zaciekła w całym kraju.
Nie ma dnia, godziny by coś się nie działo.
Z wielką dumą możemy patrzeć w przyszłość stawiając kolejne kroki na wrogich kiedyś terenach.
Co do wpisów dotyczących lat 90 o rzekomych przyśpiewkach o konfidentach w naszych szeregach - proszę o konkrety bo 99% tych wpisów to totalne bzdury nie poparte żadnymi faktami a co ważniejsze osobami, które miałyby się tego dopuścić.
Po 6 marca 1993 derbowa rywalizacja jest najbardziej zaciekła w całym kraju.
Nie ma dnia, godziny by coś się nie działo.
Z wielką dumą możemy patrzeć w przyszłość stawiając kolejne kroki na wrogich kiedyś terenach.
Co do wpisów dotyczących lat 90 o rzekomych przyśpiewkach o konfidentach w naszych szeregach - proszę o konkrety bo 99% tych wpisów to totalne bzdury nie poparte żadnymi faktami a co ważniejsze osobami, które miałyby się tego dopuścić.
-
Skąd ten sie urwał ja p******* ,niepodpijaj tatusiowi browara!
-
Kolego jeśli nie masz nic konkretnego do napisania ww temacie to siedź cichutko.
Myślę że nie masz nawet pojęcia o tych sytuacjach bo piszesz jak 15 latek.
Walnij pikolo i połóż się spać.
Myślę że nie masz nawet pojęcia o tych sytuacjach bo piszesz jak 15 latek.
Walnij pikolo i połóż się spać.
-
-
Gratulujemy "liderów " przykład do współpracy idzie z góry
-
-
I kto to pisze? Największa prójdupa na tym forum.Chuligan,ultras i znawca budżetu Górnika Zabrze.Jeszcze niech te cwelusie Pinio tu zawita i pedalski duet dalej będzie walczył przez wifi
-
Pytanie - jak obecnie przedstawia się sytuacja w Jaworznie? Widzę jakieś foty FC Gieksy, Ruchu, Zagłębia, Cracovii, do tego jeszcze Szczakowianka, ale jak przedstawia się rywalizacja o prymat w tym mieście?
Pozdro
Pozdro
-
Wróć do Gdańska, nie mam zamiaru się z tobą przekrzykiwać, szkoda mojego czasu a i oczy bolą od takich cudownych tekstów w twoim wykonaniu. Rożnica między mną i tobą jest taka, że ja jestem stąd i się nie udzielam w temacie trójmiasto walcząc za kogoś, w jakiejś wyimaginowanej walce. Teraz pomyśl kto jest "prójdupa". Przyznaje dr.Martens ma większą wiedzę co do budżetu Górnika, nie ma w tym żadnej ujmy, trochę się sugerowałem wypowiedzią Ł. Mazura z zeszłego roku [link] , ale jeśli była restrukturyzacja w 2015 to albo Mazur ma inne zdanie na ten temat w 2017 albo Martens ma większą wiedzę od Mazura, nie mnie to oceniać, nie będę robił tu rozpierdolu, bo nie o tym temat, okaże się z czasem czy przypadkiem nie wyjdą jakieś fakty, niegospodarność itp. Tak samo jak nie twoja sprawa ten temat, idź stąd walczyć przez wifi z innymi gimnazjalistami. Przeszkadzasz tylko.Dex Dexter pisze: ↑01.01.2019, 13:41I kto to pisze? Największa prójdupa na tym forum.Chuligan,ultras i znawca budżetu Górnika Zabrze.Jeszcze niech te cwelusie Pinio tu zawita i pedalski duet dalej będzie walczył przez wifi
-
Synek wychował się na dzielnicy Ruchu,elektryczny był jak Bear Grylsstreetlife pisze: ↑31.12.2018, 13:43Nikogo nie zastanawia fakt,że akcje były niby super zaplanowane,ale albo ktoś jechał nagle inną drogą albo w ogóle z domu w tym czasie nie wychodził.Więc albo te akcje to jedna wielka ściema,żeby ratować dupska pokazując jaka PF była niebezpieczna albo ktoś ostrzegał oponentów przed planowaną akcją.
-
Śmieszni są ci co piszą że wyborcza pisze same wymyślone rzeczy, niestety to prawda. Kachol dla PF był solą w oku w Rudzie Śląskiej, skąd taki ku*** redaktor wyborczej może wiedzieć że on ma 2 metry. Wszystko te wasze konfidentki wyszczekały śmierdziele.
-
Kolejna udana akcja wielkiego Piasta.
Tym razem w 20~ osób przed 6 rano wjechali na osiedle w Rybniku, poskakali po samochodach, porzucali hukowymi, odpalili jedną racę i po 3 minutach się zawinęli.
Kolejne wielkie zwycięstwo na waszą korzyść, szkoda że telefony znów milczą. Pozdrówki i szczęśliwego nowego roku, oby w tym mieliście więcej odwagi, żeby chociaż raz podjąć rękawicę.
Tym razem w 20~ osób przed 6 rano wjechali na osiedle w Rybniku, poskakali po samochodach, porzucali hukowymi, odpalili jedną racę i po 3 minutach się zawinęli.
Kolejne wielkie zwycięstwo na waszą korzyść, szkoda że telefony znów milczą. Pozdrówki i szczęśliwego nowego roku, oby w tym mieliście więcej odwagi, żeby chociaż raz podjąć rękawicę.
-
Widzisz,jak nie rzucasz chujami i k****** to od razu inaczej można z Tobą gadać.Na Śląsku mieszkam kupę lat,mam tu masę znajomych a z racji zawodu przebywam w różnych rejonach województwa wiec mam wiedzę na temat tego jak wyglada sytuacja na Śląsku.Jeśli chcesz rzeczowo pogadac to zapraszam na priv i zobaczymy kto jaką ma wiedzę.pestycydy pisze: ↑01.01.2019, 13:59Wróć do Gdańska, nie mam zamiaru się z tobą przekrzykiwać, szkoda mojego czasu a i oczy bolą od takich cudownych tekstów w twoim wykonaniu. Rożnica między mną i tobą jest taka, że ja jestem stąd i się nie udzielam w temacie trójmiasto walcząc za kogoś, w jakiejś wyimaginowanej walce. Teraz pomyśl kto jest "prójdupa". Przyznaje dr.Martens ma większą wiedzę co do budżetu Górnika, nie ma w tym żadnej ujmy, trochę się sugerowałem wypowiedzią Ł. Mazura z zeszłego roku [link] , ale jeśli była restrukturyzacja w 2015 to albo Mazur ma inne zdanie na ten temat w 2017 albo Martens ma większą wiedzę od Mazura, nie mnie to oceniać, nie będę robił tu rozpierdolu, bo nie o tym temat, okaże się z czasem czy przypadkiem nie wyjdą jakieś fakty, niegospodarność itp. Tak samo jak nie twoja sprawa ten temat, idź stąd walczyć przez wifi z innymi gimnazjalistami. Przeszkadzasz tylko.Dex Dexter pisze: ↑01.01.2019, 13:41I kto to pisze? Największa prójdupa na tym forum.Chuligan,ultras i znawca budżetu Górnika Zabrze.Jeszcze niech te cwelusie Pinio tu zawita i pedalski duet dalej będzie walczył przez wifi
-
To idac twoim tokiem myslenia wychodzi na to ze wybiórcza sobie to wszystki wymyśliła? Wez ty sie pierdolnij w leb dzieciaku, zgrywaliscie przez wiele lat sztywną ekipe a rozjebaliscie sie na swoja ekipę i kaazdy o tym wie
-
Nie mam zamiaru na żadne privy wchodzić, po pierwsze nie z tobą, bo przekręcasz fakty, nie wyzywałem od żadnych chujów i kurw. Ja na śląsku mieszkam prawie całe życie, poza emigracją kilkuletnią. Po drugie, nie będę wchodził w polemikę z typami, do których nie mam zaufania, nie wszystko musi iść w internet. Polecam każdemu nie dać się podpuszczać i nie pisać o rzeczach, które mogą zaszkodzić komuś. Pozdro grzyby.Dex Dexter pisze: ↑02.01.2019, 10:38Widzisz,jak nie rzucasz chujami i k****** to od razu inaczej można z Tobą gadać.Na Śląsku mieszkam kupę lat,mam tu masę znajomych a z racji zawodu przebywam w różnych rejonach województwa wiec mam wiedzę na temat tego jak wyglada sytuacja na Śląsku.Jeśli chcesz rzeczowo pogadac to zapraszam na priv i zobaczymy kto jaką ma wiedzę.pestycydy pisze: ↑01.01.2019, 13:59Wróć do Gdańska, nie mam zamiaru się z tobą przekrzykiwać, szkoda mojego czasu a i oczy bolą od takich cudownych tekstów w twoim wykonaniu. Rożnica między mną i tobą jest taka, że ja jestem stąd i się nie udzielam w temacie trójmiasto walcząc za kogoś, w jakiejś wyimaginowanej walce. Teraz pomyśl kto jest "prójdupa". Przyznaje dr.Martens ma większą wiedzę co do budżetu Górnika, nie ma w tym żadnej ujmy, trochę się sugerowałem wypowiedzią Ł. Mazura z zeszłego roku [link] , ale jeśli była restrukturyzacja w 2015 to albo Mazur ma inne zdanie na ten temat w 2017 albo Martens ma większą wiedzę od Mazura, nie mnie to oceniać, nie będę robił tu rozpierdolu, bo nie o tym temat, okaże się z czasem czy przypadkiem nie wyjdą jakieś fakty, niegospodarność itp. Tak samo jak nie twoja sprawa ten temat, idź stąd walczyć przez wifi z innymi gimnazjalistami. Przeszkadzasz tylko.Dex Dexter pisze: ↑01.01.2019, 13:41I kto to pisze? Największa prójdupa na tym forum.Chuligan,ultras i znawca budżetu Górnika Zabrze.Jeszcze niech te cwelusie Pinio tu zawita i pedalski duet dalej będzie walczył przez wifi
-
Na niektóre z tych osób gdy jeszcze nie były Wisły u ich boku były kręcone afery które po jakimś czasie umarły. Potem naszła faza czekania na czołowe osoby pod chatami gdy już doszła Wisła, pokitrani w krzakach w 20 osób z maczetami ( Ruch oczywiście anty sprzętowy, walczył na sprzęty bo koalicja jest nie honorowa ;)). Ruch przez cały ten czas na forach, FB itp. kreował się na najbardziej honorową ekipę nie tylko na GŚ, ale też w całej Polsce. Za c*** nie dało się wytłumaczyć osobie spoza województwa, że to jest mit i tak jak każda ekipa mają swoje za uszami, ale to szambo które się wylało z zeznań rozjebańców chyba większości pozwoliło otworzyć oczy. Przypominam, że kilka lat temu Ruch jeździł po całej Polsce i szył afery na KSGKS. Te same osoby co najbardziej się pruły o zeznania z których c**** się dało wyciągnąć są obecnie największymi rozjebusami w PF.
-
Gdzie ja napisalem ze jest to dobry powod? Odnosze sie do absurdalnego zarzutu, ze mordowali innych bo sie bali, a z artykulu jasno wynika, ze robili tego wlasnie dlatego, ze mieli w d**** wszelkie konsekwencje i czuli sie bardzo mocni. Ale widze, ze dla niektorych zwykly ciag przyczynowo-skutkowy jest slaby do ogarniecia.wacus.. pisze: ↑31.12.2018, 18:15Jeżeli dla Ciebie to ze ktoś pomalował pare napisów na murze jest dobrym powodem do obcięcia komuś rak, porąbania maczetami itd to jest zdrowo pierdolniety, zreszta prawda czy nie te wszystkie artykuły ale w człowieku aż się serce raduje ze już w tym nie siedzi, zeszło to już tak daleko ze szkoda o tym gadać..donhichot pisze: ↑31.12.2018, 13:41Przeciez masz w artykule za co. Jeden za cwaniakowanie w internecie na zamkniętym forum, Kostecki za pyskówę na gali, jakiś Ryży za malowanie haseł KSG, No jesli dla ciebie to są powody strachu to gratuluje, bo dla mnie to raczej pokazuje, że czuli się w c*** mocni i za byle co mogli cię do piachu poslac.szwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 13:18
-
I to jest ku*** w tym wszystkim najbardziej zabawne. Życie ich szybko zweryfikowało, gebelsowska propaganda pękła jak bańka mydlana. W te ich brednie mogą już tylko im wierzyć gówniarze co to kupę mają w głowach i łykają te bzdury jak pelikany.Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 12:41Na niektóre z tych osób gdy jeszcze nie były Wisły u ich boku były kręcone afery które po jakimś czasie umarły. Potem naszła faza czekania na czołowe osoby pod chatami gdy już doszła Wisła, pokitrani w krzakach w 20 osób z maczetami ( Ruch oczywiście anty sprzętowy, walczył na sprzęty bo koalicja jest nie honorowa ;)). Ruch przez cały ten czas na forach, FB itp. kreował się na najbardziej honorową ekipę nie tylko na GŚ, ale też w całej Polsce. Za c*** nie dało się wytłumaczyć osobie spoza województwa, że to jest mit i tak jak każda ekipa mają swoje za uszami, ale to szambo które się wylało z zeznań rozjebańców chyba większości pozwoliło otworzyć oczy. Przypominam, że kilka lat temu Ruch jeździł po całej Polsce i szył afery na KSGKS. Te same osoby co najbardziej się pruły o zeznania z których c**** się dało wyciągnąć są obecnie największymi rozjebusami w PF.
-
Z tego co tu wysrałeś wynika, że koalicja była honorowa a sprzęt i rakietnice, bez których się nigdzie nie ruszaliście to też wymysł Ruchu. Widać, że ci jeszcze gorzoła nie wyparowała ze łba.Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 12:41Potem naszła faza czekania na czołowe osoby pod chatami gdy już doszła Wisła, pokitrani w krzakach w 20 osób z maczetami ( Ruch oczywiście anty sprzętowy, walczył na sprzęty bo koalicja jest nie honorowa ;)).
Śląscy Ekstremiści
-
Ole Ole chyba problem z czytaniem i myśleniemOleOle pisze: ↑02.01.2019, 13:35Z tego co tu wysrałeś wynika, że koalicja była honorowa a sprzęt i rakietnice, bez których się nigdzie nie ruszaliście to też wymysł Ruchu. Widać, że ci jeszcze gorzoła nie wyparowała ze łba.Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 12:41Potem naszła faza czekania na czołowe osoby pod chatami gdy już doszła Wisła, pokitrani w krzakach w 20 osób z maczetami ( Ruch oczywiście anty sprzętowy, walczył na sprzęty bo koalicja jest nie honorowa ;)).
-
Na szczęście jestem od lat abstynentem więc mogę śmiało powiedzieć, że komórek mózgowych mam więcej od Ciebie, w przeciwieństwie do liczby chromosomów bo twoje czytanie ze zrozumieniem faktycznie kuleje. Zacytuje sam siebie z posta powyżej
"tak jak każda ekipa mają swoje za uszami"
-
ale co ty sie starasz tu szyc? Ruch oficjalnie na forum publicznym kilka lat temu powiedzial, ze w stosunku do was zawieszony jest pakt antysprzetowy bo sami go nie respektujecie. Wiec co tam probujesz nagle za afere krecic, ze zobaczcie ten Ruch mowil ze bez sprzetu a latal ze sprzetem. Ruch oprocz was toczyl boje w calej Polsce z innymi ekipami i nikt nie skarzyl sie na to, ze bylo niehonorowo czego nie mozna powiedziec o was. Wiec skoncz tworzyc jakies kulawe teorie.Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 14:11Na szczęście jestem od lat abstynentem więc mogę śmiało powiedzieć, że komórek mózgowych mam więcej od Ciebie, w przeciwieństwie do liczby chromosomów bo twoje czytanie ze zrozumieniem faktycznie kuleje. Zacytuje sam siebie z posta powyżej
-
Gdzie tak napisałem?
Czyli z Legią i Zagłębiem jednak było honorowo?
-
a czY L&Z mialy jakies obiekcje co do tego, ze Ruch w tamtej walce uzywal sprzetu czy raczej spór dotyczyl czego innego?Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 15:03Gdzie tak napisałem?
-
Skoro sprzęt był po obu stronach i każdy był tego świadomy to po c*** piszesz tego typu teksty:Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 14:11Na szczęście jestem od lat abstynentem więc mogę śmiało powiedzieć, że komórek mózgowych mam więcej od Ciebie, w przeciwieństwie do liczby chromosomów bo twoje czytanie ze zrozumieniem faktycznie kuleje. Zacytuje sam siebie z posta powyżej
''pokitrani w krzakach w 20 osób z maczetami ( Ruch oczywiście anty sprzętowy, walczył na sprzęty bo koalicja jest nie honorowa)''
Śląscy Ekstremiści
-
Jak mnie pamięć nie myli Raków skarżyl sie ze podczas ataku na flagi został użyty gaz .donhichot pisze: ↑02.01.2019, 14:51ale co ty sie starasz tu szyc? Ruch oficjalnie na forum publicznym kilka lat temu powiedzial, ze w stosunku do was zawieszony jest pakt antysprzetowy bo sami go nie respektujecie. Wiec co tam probujesz nagle za afere krecic, ze zobaczcie ten Ruch mowil ze bez sprzetu a latal ze sprzetem. Ruch oprocz was toczyl boje w calej Polsce z innymi ekipami i nikt nie skarzyl sie na to, ze bylo niehonorowo czego nie mozna powiedziec o was. Wiec skoncz tworzyc jakies kulawe teorie.Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 14:11Na szczęście jestem od lat abstynentem więc mogę śmiało powiedzieć, że komórek mózgowych mam więcej od Ciebie, w przeciwieństwie do liczby chromosomów bo twoje czytanie ze zrozumieniem faktycznie kuleje. Zacytuje sam siebie z posta powyżej
-
Moze dlatego ze jednak jest lekka różnica od walki na ulicy a czekaniem na kogoś pod domem w pare osób ze sprzętem z średniowiecza.OleOle pisze: ↑02.01.2019, 16:58Skoro sprzęt był po obu stronach i każdy był tego świadomy to po c*** piszesz tego typu teksty:Oberschlesien14 pisze: ↑02.01.2019, 14:11Na szczęście jestem od lat abstynentem więc mogę śmiało powiedzieć, że komórek mózgowych mam więcej od Ciebie, w przeciwieństwie do liczby chromosomów bo twoje czytanie ze zrozumieniem faktycznie kuleje. Zacytuje sam siebie z posta powyżej
''pokitrani w krzakach w 20 osób z maczetami ( Ruch oczywiście anty sprzętowy, walczył na sprzęty bo koalicja jest nie honorowa)''
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
-
To ci Chuliganywezstoperan pisze: ↑02.01.2019, 09:30Kolejna udana akcja wielkiego Piasta.
-
To już kibice sprzedają takie informacje do gazet?Kibicostwo zeszło na psy i dzieje się to już od conajmniej dziesięciu lat.Nigdy nie popierałem gangsterki na stadionach i cieszę się,że działałem w innych lepszych czasach.Rewolucja zjada własne dzieci.Sam jestem ciekawy w jakim kierunku podąża kibicostwo,bo na razie wygląda na to,że sami sramy we własne gniazdo.Pozdrawiam.