Weźmiemy się za nich jak wy weźmiecie się za swoich którzy w równie spektakularny sposób p******* wam końcówkę rundy.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
-
Łódź fabryczna - Łódź fanatyczna

-
Pytanie co jest istotniejsze - administracyjna granica czy utożsamianie się z danym rejonem przez samych mieszkańców.
Dla mnie to drugie i przyznaję Widzewiakowi w tym sporze rację. Nikt z Limanki NIGDY nie powie Ci, że mieszka na Starych Bałutach, przecież to jakaś totalna abstrakcja... Podobnie wasza Podgórna działa jako ŁKS Dąbrowa, mimo że administracyjnie są to Chojny.
Dla mnie to drugie i przyznaję Widzewiakowi w tym sporze rację. Nikt z Limanki NIGDY nie powie Ci, że mieszka na Starych Bałutach, przecież to jakaś totalna abstrakcja... Podobnie wasza Podgórna działa jako ŁKS Dąbrowa, mimo że administracyjnie są to Chojny.
-
[link]W ostatnim meczu rundy jesiennej przyszło nam gościć ekipę Stalówki, która wbrew nałożonego zakazu pojawiła się w Sercu Łodzi. Mogliśmy tym samym odwdzięczyć się, za wpuszczenie nas na trybuny podczas wcześniejszego spotkania naszych drużyn w Boguchwale, z sierpnia tego roku. W sektorze gości oprócz fanów ze Stalowej Woli pojawiły się w dobrych liczbach ekipy Stali Rzeszów, Karpat Krosna, Polonii Przemyśl, GKSu Jastrzębie oraz Łady Biłgoraj. Mimo mrozu, który miał wpływ podczas tego weekendu na mizerną frekwencje na większości polskich stadionów, u nas publika na poziomie 15 tysięcy 726 widzów ( najmniejsza ze wszystkich domowych spotkań jesieni ). Pod Zegarem zaprezentowana została dwuczęściowa oprawa, na którą składała się sektorówka wzorowana robotniczą panoramą naszego miasta sprzed ponad stu lat oraz transparent o treści ' Łódź Fabryczna '. Po kilkunastu minutach, po opuszczeniu sektorówki, na płocie pojawił się drugi transparent ' Łódź Fanatyczna ', a Zegar wypełnił się flagami na kijach oraz solidną dawką pirotechniki. Oprawa ta została przygotowana przez nową grupę młodych ultrasów, którzy mogli liczyć na pomoc starszych kolegów z grupy Ultra Registi. Całość powinna się podobać i przypaść do gustu wszystkim kibicom. Nasz doping oceniamy tylko na 3 z plusem, choć nowa pieśń ‘ Tu się wychowałem ‘ wprowadzana do naszego repertuaru wychodziła bardzo dobrze i mamy nadzieje, że będzie hitem. Na boisku nie działo się nic ciekawego, a spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem. Na koniec podziękowania za wsparcie dla kiboli Elany Toruń, Ruchu Chorzów, KKSu Kalisz, a także Chrobrego Głogów, rzeszowskiej Stali i Karpaciarzy, którzy obecni byli również pod Zegarem. Pozdrowienia !
[link]
[link]
-
W drugą stronę też to działa. Limanowskiego biegnie także przez nasze tereny (Żabieniec) i to, że nasi działają jako Żabieniec to nie ma znaczenia, bo na Limance jest też Widzew :) trochę się sam zaorałeś :)ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑30.11.2018, 08:59Czyli od sugerowania ze na Starych Balutach jest tylko Rts , a jest to sciema i nie ma znaczenia ze nasi działają jako Limanka a Wasi jako SB
-
przecież to półdebil i sklonowana owca :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Zgadzam się ... ktoś kto twierdzi ze fakt iż Limanka historycznie i administracyjnie są to Stare Bałuty , można przyrównać do tego ze "Żabieniec jest na Limance " - jest debilem i "sklonowaną owcą". Pięknie podsumowales swojego ziomek po szalu.
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
O czym ty p********* jak żeś nawet jełopie nie skumał jak ci typ od Nas tłumaczył, że choć Limanka jest częścią Starych Bałut to podpisuje się i działa tylko i wyłącznie jako Limanka.
-
Dla mnie limanka może leżeć terytorialnie,administracyjnie i c*** wie jak jeszcze nawet w czestochowie. c*** wbijam w ten patologiczny raj. Dziwie sie tylko " Widzewiakom " że p******* o tym izraelu tyle czasu.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Koszerny pomiocie musiałeś sie spruć ? Skończyła sie szkoła i mama dała kompa po obiadku
-
Beznaplecie zagraj mi na flecie. Jak ja do szkoły chodziłem to twoj stary mamie sie dopiero na dupe przymierzał. Zalozcie sobie banany temat " Łódzka infrastrutura " i tam pierdolcie takie kocopoły.Weteran1946 pisze: ↑05.12.2018, 18:24Koszerny pomiocie musiałeś sie spruć ? Skończyła sie szkoła i mama dała kompa po obiadku
-
Wycofaj Zeznania na Matkę... prymitywieHustin Doffman pisze: ↑05.12.2018, 18:56Beznaplecie zagraj mi na flecie. Jak ja do szkoły chodziłem to twoj stary mamie sie dopiero na dupe przymierzał. Zalozcie sobie banany temat " Łódzka infrastrutura " i tam pierdolcie takie kocopoły.Weteran1946 pisze: ↑05.12.2018, 18:24Koszerny pomiocie musiałeś sie spruć ? Skończyła sie szkoła i mama dała kompa po obiadku
-
No co ma zrobić, trzeba jakoś odwrócić kota ogonem od srogiego wpierdolu jaki wyłapały niemieckie koleżanki od GIEKSY :)Weteran1946 pisze: ↑05.12.2018, 18:24Koszerny pomiocie musiałeś sie spruć ? Skończyła sie szkoła i mama dała kompa po obiadku
-
Oj chyba nie tylko niebiescy oberwali, skoro reanimacjatrupa się pojawiła to i Łks pewnie zaliczył glebę:)
-
Posłuchaj mnie psycholu co ci powiem,i reszcie twoich nicków,sram na to czy Ruch wyłapał czy nie,są to sprawy które mnie nie dotyczą więc koło c**** mi to zwisa. Tego dnia byli słabsi,dwa razy smary wyłapali i po temacie. Natomiast gdy widze co wy tu debile pierdolicie o jakiejś jebanej limance jakby to była najwazniejsza rzecz dla Łódzkiego swiata kibicowskiego to mnie krew zalewa,więc zabieram głos bo jestem cześcia tego forum.ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑06.12.2018, 17:29No co ma zrobić, trzeba jakoś odwrócić kota ogonem od srogiego wpierdolu jaki wyłapały niemieckie koleżanki od GIEKSY :)Weteran1946 pisze: ↑05.12.2018, 18:24Koszerny pomiocie musiałeś sie spruć ? Skończyła sie szkoła i mama dała kompa po obiadku
-
Najlepiej jakbyś w ogóle nie zabierał głosu. Wrzuć na luz bo za bardzo się spinasz.
WŁ
-
ha ha ha ha :) ok,forum dla kibiców a wy pierdolcie o ulicach która do jakies spółdzielni mieszkaniowej nalezy :) szkoda czasu na to forum
-
O Limance juz była ciach bajera a ty po kilku dniach wyskakujesz z jakimś swoimi przemyśleniami , daj na luz
-
No ok,może faktycznie pierdolłem babola.Weteran1946 pisze: ↑06.12.2018, 19:29O Limance juz była ciach bajera a ty po kilku dniach wyskakujesz z jakimś swoimi przemyśleniami , daj na luz
-
Chyba chciales mnie przywołać do tematu, to napisze Ci jak czlowiekowi, ze lepiej dyskutowac na taki temat ,ktory byl i tak zwiazany z kibicowaniem w glownej mierze , a ktory praktycznie w ogóle nie bylo poruszany przez tyle stron blazenady tutaj( jak widzisz pasował do nazwy tematu), niz poerdolic o potokach,poddebicach, rudzie, o zydach ,ich zalozycielach i innym gownie.Hustin Doffman pisze: ↑06.12.2018, 18:37ha ha ha ha :) ok,forum dla kibiców a wy pierdolcie o ulicach która do jakies spółdzielni mieszkaniowej nalezy :) szkoda czasu na to forum
-
No faktycznie masz sporo racji,chyba faktycznie przesiąkłem tym forum w myśl "jesli wchodzisz między wrony..."yurez pisze: ↑07.12.2018, 01:56Chyba chciales mnie przywołać do tematu, to napisze Ci jak czlowiekowi, ze lepiej dyskutowac na taki temat ,ktory byl i tak zwiazany z kibicowaniem w glownej mierze , a ktory praktycznie w ogóle nie bylo poruszany przez tyle stron blazenady tutaj( jak widzisz pasował do nazwy tematu), niz poerdolic o potokach,poddebicach, rudzie, o zydach ,ich zalozycielach i innym gownie.Hustin Doffman pisze: ↑06.12.2018, 18:37ha ha ha ha :) ok,forum dla kibiców a wy pierdolcie o ulicach która do jakies spółdzielni mieszkaniowej nalezy :) szkoda czasu na to forum
-
Wczoraj na siatkarskich derbach około 1500 fanów EŁKSY (reszta biletów zablokowana przed Budowlanych) przez cały mecz miażdżących dopingiem. Po meczu kilku-kilkunastu przebranych w barwy Budowlanych (tym razem swoich zapomnieli) kibiców z drugiej strony miasta wyłapuje porządną reprymendę i przypomnienie do kogo należy miasto. :)

https://www.youtube.com/watch?v=LroxBoUdxDU

-
No pewnie Ty internetowy wojowniku byles pierwszy przy reprymendzie.ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑14.12.2018, 16:58Wczoraj na siatkarskich derbach około 1500 fanów EŁKSY (reszta biletów zablokowana przed Budowlanych) przez cały mecz miażdżących dopingiem. Po meczu kilku-kilkunastu przebranych w barwy Budowlanych (tym razem swoich zapomnieli) kibiców z drugiej strony miasta wyłapuje porządną reprymendę i przypomnienie do kogo należy miasto. :)
-
Jak tam dzisiejsze osiedlowe Wigilie?
-
Olejcie pajaca , to ten łeb podam ze sie mobilizujemy z Lechem na derby rezerw , to jakiś farmazon różowy
-
nie piszcz pizdo
-
Ty w realu musisz miec smutne zycie internetowy wojowniku
-
Natomiast Wigilia Ełkaesiaków była zacna ;) Chłopaki dzielili się opłatkiem i śpiewali kolendy;) Kino, kmtwtw :)
-
No jak śpiewali kolENdy to musiało być grubo. Faktycznie niech kmtw i pozdro dla kolendników i kumatych itd itp.Natomiast Wigilia Ełkaesiaków była zacna ;) Chłopaki dzielili się opłatkiem i śpiewali kolendy;) Kino, kmtwtw :)
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
jak Jebanie Sprzętem i cięcie Chłopaka nazywacie wigilię z widzewską familią to jedno wam Powiem k**** bez HONORU oby były to wasze ostatnie ŚWIĘTA.
-
W Świątecznym okresie proponuję zarzucenie napinki i obelg.
Życzę więc wszystkim wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej atmosferze a kibicom łks-u tanecznej Chanuki i błyszczącego siedmioramiennego świecznika :)
Życzę więc wszystkim wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej atmosferze a kibicom łks-u tanecznej Chanuki i błyszczącego siedmioramiennego świecznika :)
-
A tobie świąteczny c*** w d*** śmieszku :)
-
A Ja tobie Paziu Życze Wesołych Świat.Bo świeta dla ŁKS-iaka to czas Radosny i Rodzinny. Dla ciebie to czas napinki i wolnego od szkoły.
Wszystkim Wariatom Po obu stronach życze Wesołych Świąt
Bożego Narodzenia.
-
Ja pierdolę, myślałem że nic mnie już nie zaskoczy w klubie z al. Piłsudskiego, ale jednak. Szukanie prezesa na portalu pracuj.pl to jest hit na lata w przód :D
-
Co w tym dziwnego? To, że ty szukasz tam ofert na zamiatacza ulic, nie dyskredytuje to tego portalu jako najpopularniejszej platformy pracowniczej w Polsce.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
A dlaczego piekarz z Kanzasu zrezygnował z tej zaszczytnej posady?
-
Tobie wystarczy ten artykuł: dzienniklodzki.pl/specjanie-dla-nas-prezes-widzewa-mowi-o-przyczynach-rezygnacji/ar/13714740stary ocean pisze: ↑22.12.2018, 22:16A dlaczego piekarz z Kanzasu zrezygnował z tej zaszczytnej posady?
A co do szukania menago na tym, czy innym "portalu pracowniczym" to szczerze, nie widzę nic zdrożnego. Przypominam, że mamy już niemal 2019 rok, taka rzeczywistość, że każdy napierdala non-toper w necie, na smartfonie itd. Może to być chujowe, ale wydaje się jednak nieco sensowniejsze, niż klejenie ogłoszeń na słupach........
-
Poszukaj pajacu czy nie piszą tam ile aut zostało pogonionych przez Łks po naszym wyjeździe? :)ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑22.12.2018, 21:19Ja pierdolę, myślałem że nic mnie już nie zaskoczy w klubie z al. Piłsudskiego, ale jednak. Szukanie prezesa na portalu pracuj.pl to jest hit na lata w przód :D
-
Swoja droga trzeba miec niezle najebane w bani zeby siedziec i czytac forum wroga dziennie :))Pique pisze: ↑22.12.2018, 23:43Poszukaj pajacu czy nie piszą tam ile aut zostało pogonionych przez Łks po naszym wyjeździe? :)ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑22.12.2018, 21:19Ja pierdolę, myślałem że nic mnie już nie zaskoczy w klubie z al. Piłsudskiego, ale jednak. Szukanie prezesa na portalu pracuj.pl to jest hit na lata w przód :D