Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
twistos1910
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Co do Kozin się zgodzę, Teo obiektywnie wg mnie razem ze SP najlepszy rewir Łksu, dobrze wymalowany, dużo młodych aktywnych.
Ale w czapkę ostatnio też zebrali ;)
Ale w czapkę ostatnio też zebrali ;)
-
Sebastia19n88
A tak na marginesie czemu pizdy skleojne i ani słówka o wpierdolu zebranym na Dąbrowie?
napiszesz więcej może być pw.
napiszesz więcej może być pw.
-
serce miasta
No to kiedy Łks najebał Widzew na Dąbrowie?
-
Weteran1946
Prujący sie koleżanki to poszukaj w Chorzowie
-
Weteran1946
To nie ich święto po pierwsze po drugie fuga na gaciach była
-
galeraxxx81
,, Pol Polski to oni ,, - rzeczywiscie na marszu towrzyliscie to pol Polski , wasz duch byl z nami obsrance
-
Weteran1946
Jaki napisz? Co tydz walicie relacje z meczu zbiórek fan klubów , osiedli , cały tydz fotki , a tu święto narodowe , wszystko nagłaśniane z rocznym wyprzedzeniem , w h** ekip od najmniejszych do największych , flagi klubowe w barwach polski , a wy gdzie koszerne tęczowy balasy byłyście ? o****** zbroja i tyle w temacie
-
Weteran1946
Miodek na marszu byłeś hehe
-
***1908***
Jak widać fan cluby maja jaja i pojechały na marsz a gdzie główna ekipa z Łodzi była na marszu? Jakieś zdjęcie można zobaczyć ? Czy to tajemnica...?ŁęczycaMiastoWidzewa pisze: 14.11.2018, 00:44 Byliśmy na marszu :).
https://www.facebook.com/FC.Ozorkow/pos ... 4851921635
https://www.facebook.com/28329842580192 ... =3&theater
j**** zydzew stara k****!
-
Weteran1946
tak jak pisałem nie ich święto
Ten Lech, którego teraz tak teraz wyśmiewacie, jeszcze się wam odgryzie. Prędzej, czy później. To, że nie było nic po Grudziądzu, było więcej niż oczywiste. Tydzień po stracie flag, pierwszy wyjazd i co sądziliście, że Lech stanie w 300 osób na trasie ? Pewnie jakby była taka możliwość to by stanął, ale to nie rok 1994. Szkoda tych flag, "odbicie" ich jest niemożliwe, ale o Lecha jestem spokojny. Widzew jak zwykle już w innej galaktyce. Zrobiliście super akcję, ale nie raz byliście po swoich dobrych dniach sprowadzani do parteru, więc trochę pokory. Jeżeli jej nie macie, jeszcze lepiej.
Ładnie przeinaczone fakty pod tezę. Otóż; ŁKS od zawsze pokazuje się zarówno na reprezentacji jak i na Marszu Niepodległości.PanTuNieStał pisze: 14.11.2018, 16:42No właśnie sam przyznałeś na kadrze, i na święcie Narodowym 11 listopada, gdzie w ogóle o klubowych podziałach/animozjach nie powinno być mowy, ale nie, nie dla was, dla was liczy się fakt (jak tych politycznych prostytutek), że przy takich okazjach można, przy aprobacie reszty mniejszych lub większych sprzymierzeńców, pofiziować zrobić sobie PR, do tego dodać flagę z chwytliwym hasełkiem trochę świecidełek cyk ładne sweet focie i do neta rżnąć "obrońców". A potem wychodzą jakieś kwiatki typu focie z wielbicielami macy, oraz lekko przypalonymi kumplami. Tak to prawda, kto was nie zna ten was kupi. A tak na prawdę to jesteście "krzywusy", od kiedy zaczęła się moja przygoda z kibicowaniem, a tym samym częsta styczność z wami czyli od początku lat 9,0 nie zaskoczyliście mnie niczym na plus. Całe wasze życie to jedna wielka rozkminka, jak tu się dobrać do Widzewa, nie ważne jak, nie ważne z kim, c*** z honorem. Czasem wam się udaje, i tyle waszego, ale część ekip pro Łks zaczyna kminić jacy jesteście na prawdę, a to jest bardzo proste, bo co rusz wychodzą wasze "potknięcia". Nie twierdzę że jesteście cienką ekipą, bo nie jesteście, ale kulawi to już tak, aż nadto.A to na kadrze juz sie nie pokazujemy i nie możemy pokazać, że piszesz tylko o 11 listopada?
P.S Dawno się tu nie odzywałem, i już nie mam zamiaru, wiem że słowo pisane zwłaszcza tutaj, i tak nie ma dla większości jakiejkolwiek wartości, i raczej nie dotrze do wielu. Taki weteran wielki patriota, analfabeta, plus szczeniaki które be gpsa palcem do d*** by nie trafili . Dobre i złe strony internetu, lecz jedno jest smutne "Takie będą rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie".......
Że Was tam niema/nie pokazujecie się, to każdy w kraju wie dlaczego. Piszesz o honorze.
Mianowicie "dzięki" Waszej (z koleżkami) jakże honorowej postawie w Marsylii wykluczyliście się na długi czas.
I doskonale zdajecie sobie sprawę co Was czeka, kiedy pojawicie się tam. I nie tylko ze strony ŁKSu.
Podsumowując. Piszesz o tym, że nie powinno być mowy o animozjach na reprezentacji, mając króciutką pamięć.
Zapominając że te animozje stworzyliście Wy, Wisła i Ruch. Zgadza się? Czy piszę nieprawdę?
Więc daruj sobie hasła, że ktoś jedzie na mecz reprezentacji Polski "pofiziować" czy zrobić sobie PR.
Powtórzę, ŁKS jest na reprezentacji od zawsze a nie dzięki temu, że Was tam niema.
Piszesz o krzywych akcjach ŁKSu. Chcesz się powymieniać przykładami? Sądzę, że znalazłbym ich równie dużo jeśli
nie więcej, jeśli chodzi o Twoje środowisko. Także zastanów się zanim znów się zagalopujesz.
"Co rusz wychodzą nasze potknięcia". Rozumiem że Wasze potknięcia nie wychodzą, co rusz...
Praktycznie przestałem się tu wypowiadać, widząc że poziom jest tak niski że bardziej się nie da. Ale czytam.
I co widzę. Standardowe zachowanie środowiska widzewskiego (z małej-to przymiotnik. Wyjaśnienie dla napinaczy).
Jeden sukces w ostatnich latach, uszczuplenie Lecha z flag. Dobra akcja. I co? Widzew znów odlatuje.
Jacy Wy jako całość musicie być zakompleksieni/nie dowartościowani to głowa mała.
Trochę pokory życzę i trzeźwej oceny sytuacji.
-
Weteran1946
Ok napije sie , a teraz napisz ile to gimnastyków z R jedzie na olimpiadę
-
Weteran1946
to napisz ile to juz jest ? Jest juz dwucyfrówka gimnastyków ?
-
Weteran1946
Wkoncu nazywasz zeczy po imieniu hehe RF HEHE
Przerywając wasze spory i chwalenie się MN, to jaka liczba ŁKSu na marszu? Bez zgód.
Generalnie to trudno określić, My jako ŁKS nie mieliśmy nigdzie oficjalnej zbiórki, każdy jechał na własną rękę, kto chciał ten szedł na zbiórkę tam gdzie miał Zawisza z Tyskimi,kto nie chciał ten nie szedł.Pique pisze: 14.11.2018, 21:22 Przerywając wasze spory i chwalenie się MN, to jaka liczba ŁKSu na marszu? Bez zgód.
-
Weteran1946
Nijak? Powinniście byc dumni z waszej najlepszej zgody , jedyna banda gdzie rozpierdala sie i to grubo cała góra tak jak pisałem nie szczurki ale top , wiec sklej kopare
-
Weteran1946
Pisałem juz przestańcie pierdolic ze nas cos boli !! Wszystkich bola ale nogi po pracy i tyle
Widzew net hool's w formie:) podkręcanie tematu sprzętu na podstawie artykułów, gdzie info zawsze jest podkolorowane dla dodania dramaturgii... Jakoś nikogo ze sprzętem nie zatrzymali... A tak na pewno byłyby fotki... Coś o tym wiecie chyba? No i sugerowanie wystawienia flag przez ŁKS hehe dobrze się dobraliście z Eleni.
-
NoMatterWhat
Co masz na mysli sugerowanie wystawienia flag przez ŁKS?
Ten kumatyinaczej idealny nick sobie dobral,ciekawe czy celowo czy przypadkiem.
Wszystkich poucza,zgrywa wielkiego ogara a nawet niewie kto nalezal do Triady.
Wszystkich poucza,zgrywa wielkiego ogara a nawet niewie kto nalezal do Triady.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
***1908***
A gdzie napisałem takie coś ?na spokojnie pisze: 15.11.2018, 09:41Przepraszam że się wpieprzam w waszą gorącą dyskusję, ale zapytam, ty swoją wiedzę na temat "niemania" sprzętu przez Lecha czerpiesz z...????***1908*** pisze: 15.11.2018, 02:06 Narazie czerpiesz wiedzę z gazet pisząc o sprzęcie u Lecha nigdzie po za gazetami tego nie ma.(...)
j**** zydzew stara k****!
-
ReanimacjiTrupaStop
Zeznał że napadło go więcej osób, resztę zrobił monitoring.cwaniaKKK pisze: 15.11.2018, 20:56Skąd masz to info? To ja odbiję piłeczkę i spytam co pozeznawali pierwsi trzej, że po czasie psy złapały kolejnych trzech? "byłem z arkiem, markiem i jarkiem"?
PS. A kolega co po Sulejówku zeznawał dalej gości na al. Piłsudskiego i to z karnetem :) :) :)
Pewnie z Toba ta porazka :) Swoja droga ciekawe kogo uważasz za największą gwiazdę Dhw ;)AntyTvn pisze: 16.11.2018, 11:40Terroor pisze: 16.11.2018, 09:37Akurat plecy to zaliczył ktoś inny z przyjaciół RTS.Chomik666 pisze: 16.11.2018, 07:10 Czyżby znowu gdzieś na mieście Łks zaliczył plecy,reanimacja trupa pojawia się zawsze jak coś coś im nie pyknie i trzeba rozmyć sprawę.
A to wam coś przypomina-"....zawiadomienie złożył sąsiad,policjant po służbie który był na spacerze z psem i widział akcje na R....".
Największa Gwiazda :-) dhw zalicza oklep od Rodowitego na Spotkaniu w 4 oczy
Z Byczyny jesteś czy z Andrzejowa ? :-) że nie masz pojęcia co się dzieje na 'twoim" podwórku .
Za ponad 2 miesiące będziesz miał ferie ;-))
Za ponad 2 miesiące będziesz miał ferie ;-))
-
Weteran1946
Biega dla was wiec wszystko sie zgadza "Lutku R"
Z tą największą gwiazda to kolegę trochę poniosło, z drugiej strony nie da się ukryć że jest mocno lansowany na Widzewie i w internecie też jest go sporo, instagramy pejsbooki... Ale gwiazda zgasla w 10s a on najbardziej krzyczał że to my szybko bastujemy
Karma wróciła
-
low kick paziu
Temat otwarty widzę,wiec zaczynamy igrzyska.
-
showmustgoon
Jak tam Lipiec?
Juz wrociles ze szkoly szczurku? Ty taki od urodzenia czy z wiekiem nieszczescie przyszlo?
-
Łksdbwa1908
A co takiego wydarzyło się w wekend że Lech miał się pozbierać? Mówisz o tej małej fladze co macie od roku i nagle sobie o niej przypomnieliscie czy o Kaliszu w którym nic szczególnego się nie wydarzyło?
j***** matoł. 8 osób z FC Ostrów wjechalo i się nacieli.
CSM
Weźcie sobie na pw wyjaśniajcie takie sprawy. Dawno nie był temat zablokowany co nie?
Jeszcze jeden wpis o dupnej akcji FC Ostrów i mod z Amiki znowu wyzeruje temat, tak że więc szczymcie ryje.
A jak D. ? Pozbierał się już?
Podbijam pytanie o Górnika Łęczyca. Jak to tam teraz wygląda ? Nie dawno było info że Górnik znaczy Widzew i że przegnali osoby które im "wadziły". Z kolei na kadrze w Portugalii byli fani z Łęczycy w barwach Górnika i bluzgali na Widzewa.
Sory ale trochę się "pogubiłem" jak jest.
Jest grupa osób która odbiła od FC Widzewa z Łęczycy, i się z nim nie utożsamiają. Za chwilę pewnie i tak zleci się banda internetowych wojowników armii czerwonej którzy będą Cię przekonywali że w Łęczycy tylko Widzew, ale od jakiegoś czasu tak nie jest, a ich mega ciśnienie na tę grupkę to tylko potwierdza. :)siwy123 pisze: 27.11.2018, 12:11 Podbijam pytanie o Górnika Łęczyca. Jak to tam teraz wygląda ? Nie dawno było info że Górnik znaczy Widzew i że przegnali osoby które im "wadziły". Z kolei na kadrze w Portugalii byli fani z Łęczycy w barwach Górnika i bluzgali na Widzewa.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Górnik znaczy Widzew.
Przerzuty z Łęczycy są mile widziane na Łksie o czym już tu jakiś czas temu było pisane.
Przerzuty z Łęczycy są mile widziane na Łksie o czym już tu jakiś czas temu było pisane.
WŁ