Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Weteran1946

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Weteran1946 »

Wkoncu nazywasz zeczy po imieniu hehe RF HEHE
iparts.pl
maki LP

Post autor: maki LP »

esgrts1 pisze: 14.11.2018, 19:36
Kumatyinaczej pisze: 14.11.2018, 17:54
esgrts1 pisze: 14.11.2018, 16:50
Ty jakiś chory jesteś i jebniety z nikogo psa nie robiłem pomyliły ci się osoby. Srasz się tutaj zawsze po fakcie ty przekumaczu czy anonimowy raczej nie ale ty gówno możesz wiedzieć z tej swojej nory co nosa nie wychylasz wy wielcy ku*** wojownicy sram na was i na to co piszecie 😂😂😂 tylko to wam zostało a teraz żegnam szkoda tu mojego czasu idę okopy robić jakby znowu o północy miał ktoś Eweline przyjechać ruchac
Dostałaś propozycje spotkania od Salcesona i co mu prójdupo opisałaś? Już c*** z tym że nie wiesz kto to jest, ale żeby swoim od psów cisnąć haha takie rzeczy tylko u Was. Zamiast okopów, to sobie kup żelazne majty, bo Ponoć Cska jedzie w gościne bić się za was obsrańca.
Buźka maleńka, szykuj dupsko Cska już w drodze.
P.S. Nie zapomnij odpisać cwelu.
Przeistaczanie faktów to wasze motto 😂😂c*** już z tobą bo naprawdę idiocie się nie wytłumaczy ja akurat wiem kto to jest a ty kumacze wiesz czy gówno znowu a z CSKA to odplynales nieźle tak przyjadą i wyjdą z Lechem za nas😂😂😂😂i obsraniec co jego ekipa z..... nie chciała wyjść nazywa kogoś obsrancem nóż ku.. 😂😂😂A jeszcze inny tam odplynal lepiej łks zawsze na reprezentację jeździł 😂😂😂😂jak była triada i koalicja i nie byliście w żadnej ze stron no każdy na was wyjebane to ilu was jeździło na tą reprezentację 😂😂😂😂ku.. Tabuny😂😂😂😂jesteście najbardziej załamanym sku.... W Polsce i tyle żyjcie dalej farmazonem Lechowi co tam po limance zescie wciskali 😂😂😂jak taki kumacze jesteś to wiesz jaka bajeczki zescie ulozyli😂😂😂a teraz idź tam szykuj kobietę na północ 😂😂😂
Dziwie się, że Ciebie ktoś z RTSu nie uspokoi, robisz wstyd w c***...

Zgrywasz jakiegoś kumacza, a ciągle mówisz o Limance, Naszych Flagach, a gówno o nich wiesz, tyle co napisali w necie
Ciężko żeby ktoś "Pleców" nie zaliczał w derbowym mieście, raz eŁKSa z Fartem, Raz Widzew gdybyś był chodź ciut kumaty dobrze byś o Tym wiedział, nie martw się o innych, martw się o siebie. Zrób coś dla swojego klubu, wyjdź z domu... Bo na Kibice net swojej wyższości nie pokażesz...
„Twym obowiązkiem będzie walczyć z bronią w ręku.
Zwycięstwo będzie Twoją nagrodą,
zdrada karana jest śmiercią!”
Pique

Post autor: Pique »

Przerywając wasze spory i chwalenie się MN, to jaka liczba ŁKSu na marszu? Bez zgód.
Weteran1946

Ale R nikt nie przebije , jedyna banda gdzie nie szczurki a top bandy trenuje szpagaty heheh do olimpiady , i to wasz cyrk i małpy
Terroor

Post autor: Terroor »

Pique pisze: 14.11.2018, 21:22 Przerywając wasze spory i chwalenie się MN, to jaka liczba ŁKSu na marszu? Bez zgód.
Generalnie to trudno określić, My jako ŁKS nie mieliśmy nigdzie oficjalnej zbiórki, każdy jechał na własną rękę, kto chciał ten szedł na zbiórkę tam gdzie miał Zawisza z Tyskimi,kto nie chciał ten nie szedł.
ciekawskiciekaw

Post autor: ciekawskiciekaw »

jakie ty masz smutne jak p**** życie weteran, że mędrujesz w kółko o tym samym. Nie widzisz, że każdy ma w d**** te twoje uniesienia względem Chorzowa? Ogarnij się typie albo leć do tematu śląskiego bo nijak się temat Ruchu odnosi do Łodzi
Weteran1946

Nijak? Powinniście byc dumni z waszej najlepszej zgody , jedyna banda gdzie rozpierdala sie i to grubo cała góra tak jak pisałem nie szczurki ale top , wiec sklej kopare
Weteran1946

Szczerze to mam wyjebane ale tęczowe zydki pisze ze nas bolą flagi Lecha , a napewno was boli ze wasza zgoda idzie po całości
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Zapomniales tego drugiego posta napisac z innego nicku, zeby wygladalo, ze ktos popiera twoje zdanie. No i tez, niby jako Zawiszak, czesto piszesz o ŁKSie jako "my". Na to rowniez musisz uwazac, no bo piszac swoje posty, nie chcesz wychodzic na idiote, prawda?
To tak na przyszlosc.
Weteran1946

Pisałem juz przestańcie pierdolic ze nas cos boli !! Wszystkich bola ale nogi po pracy i tyle
esgrts1

Post autor: esgrts1 »

Kumatyinaczej pisze: 15.11.2018, 01:19 Esgrts twoja wiedza jest żadna cioto. Dla twojej wiadomości to ŁKS był w Triadzie na kadre. Was tam nikt nie chciał, bo byliście słabi i musieliście lizać jajka Legii, żeby móc się pojawiać na kadrze.
O ku*** padłem łks w triadzie był 😂😂😂😂weź już zamilcz lepiej i się nie kompromituj odrazu z rana lepszy humor jak się czyta takie newsy w triadzie kolego to był Lech, Arka, Cracovia a od 99 dołączył na zasadzie układu ruch na meczu w Anglii Wembley a wy byliście nikim i nigdzie 😂😂😂ale za młody jesteś żeby wiedzieć
mądrala

Post autor: mądrala »

Weteran1946 pisze: 15.11.2018, 07:15 Pisałem juz przestańcie pierdolic ze nas cos boli !! Wszystkich bola ale nogi po pracy i tyle
ty fajo zaczynasz się już plątać, z którego konta piszesz :)
LPJ

Post autor: LPJ »

Widzew net hool's w formie:) podkręcanie tematu sprzętu na podstawie artykułów, gdzie info zawsze jest podkolorowane dla dodania dramaturgii... Jakoś nikogo ze sprzętem nie zatrzymali... A tak na pewno byłyby fotki... Coś o tym wiecie chyba? No i sugerowanie wystawienia flag przez ŁKS hehe dobrze się dobraliście z Eleni.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Co masz na mysli sugerowanie wystawienia flag przez ŁKS?
Hmiel

Post autor: Hmiel »

Ten kumatyinaczej idealny nick sobie dobral,ciekawe czy celowo czy przypadkiem.

Wszystkich poucza,zgrywa wielkiego ogara a nawet niewie kto nalezal do Triady.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
***1908***

Post autor: ***1908*** »

na spokojnie pisze: 15.11.2018, 09:41
***1908*** pisze: 15.11.2018, 02:06 Narazie czerpiesz wiedzę z gazet pisząc o sprzęcie u Lecha nigdzie po za gazetami tego nie ma.(...)
Przepraszam że się wpieprzam w waszą gorącą dyskusję, ale zapytam, ty swoją wiedzę na temat "niemania" sprzętu przez Lecha czerpiesz z...????
A gdzie napisałem takie coś ?
j**** zydzew stara k****!
Pinio

Post autor: Pinio »

Wy naprawdę nie widzicie, że ta rura ***1908*** to jakiś zwykły prowokator lub pies?
***1908***

Post autor: ***1908*** »

Pinio pisze: 15.11.2018, 12:35 Wy naprawdę nie widzicie, że ta rura ***1908*** to jakiś zwykły prowokator lub pies?
Psem to ty jesteś podmiejska ruro.
j**** zydzew stara k****!
samake999

Post autor: samake999 »

Wyjebcie ten temat w pizdu tak jak bydgoski. Napinacze 657 stron napisaliscie i co z tego wynika ? Nic , wielkie gówno! Mieszkacie obok siebie , znacie się , macie do siebie telefony. Tak trudno sie spotkac w parku czy jakimś innym odosobnionym miejscu i wszystko sobie wyjaśnić? Nie , nie można bo jakby nie daj Boże przeciwnik był lepszy , to nie mógłbys mu jeden z drugim pisać codziennie tych jebanych głupot , ublizać jemu i jego rodzinie od rur i k**** !!!! Wypominacie sobie jakieś walki? Ile ich było w ostatnich latach? Popytajcie się starszych kolegów - powiedza wam , że jak cos komus w szko,e czy na podwórku nie pasowało to się mozna było codziennie napierdalać. Naprawdę niedługo mój syn bedzie wkraczał w wiek dojrzewania , kiedyś nie dopuszczałem mysli , że mógłby nie byc kibolem , ale teraz jak widze w realu i niestety tutaj co sie dzieje , to zastanawiam się czy zabierać go w ogóle na mecze, Ogarnijcie sie po wstyd tylko sobie przynosicie. A juz przekrzykiwanie się w temacie łódzkim o tym kto jest zydem , a kto nie to wisienka na torcie , a raczej gównie w tym wszystkim.
ciekawskiciekaw

Post autor: ciekawskiciekaw »

konfidenctwa nie popieram, ale napierdalanie jakiegoś Zbysia w 6, to wymierzenie samemu sobie lat w kryminale
ReanimacjiTrupaStop

Post autor: ReanimacjiTrupaStop »

cwaniaKKK pisze: 15.11.2018, 20:56
ciekawskiciekaw pisze: 15.11.2018, 20:20 i ten pozeznawał
Skąd masz to info? To ja odbiję piłeczkę i spytam co pozeznawali pierwsi trzej, że po czasie psy złapały kolejnych trzech? "byłem z arkiem, markiem i jarkiem"?
Zeznał że napadło go więcej osób, resztę zrobił monitoring.

PS. A kolega co po Sulejówku zeznawał dalej gości na al. Piłsudskiego i to z karnetem :) :) :)
Jarcar

Post autor: Jarcar »

WF. pisze: 16.11.2018, 11:38 Hmielu - zajebisty gość ! Na tym forum mogłoby być więcej takich jak on. Możnaby się przynajmniej szczerze pośmiać :)
On wrzuca debilnego posta (nie wiem czy celowo czy po prostu jest takim debilem), a 10 sztywniaków z k.net mu na tego posta odpisuje wyzywając, wyśmiewając go itd - wystawiając sobie tym jeszcze gorsze świadectwo niż on sam. Bo na c*** w ogóle reagować na takie pierdoły co on tu wypisuje?
Dokładnie, takie osoby się po prostu ignoruję, aż się znudzą i sobie pójdą.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
max1

Post autor: max1 »

AntyTvn pisze: 16.11.2018, 11:40
Terroor pisze: 16.11.2018, 09:37
Chomik666 pisze: 16.11.2018, 07:10 Czyżby znowu gdzieś na mieście Łks zaliczył plecy,reanimacja trupa pojawia się zawsze jak coś coś im nie pyknie i trzeba rozmyć sprawę.
A to wam coś przypomina-"....zawiadomienie złożył sąsiad,policjant po służbie który był na spacerze z psem i widział akcje na R....".
Akurat plecy to zaliczył ktoś inny z przyjaciół RTS.

Największa Gwiazda :-) dhw zalicza oklep od Rodowitego na Spotkaniu w 4 oczy
Pewnie z Toba ta porazka :) Swoja droga ciekawe kogo uważasz za największą gwiazdę Dhw ;)
AntyTvn

Post autor: AntyTvn »

Z Byczyny jesteś czy z Andrzejowa ? :-) że nie masz pojęcia co się dzieje na 'twoim" podwórku .
Za ponad 2 miesiące będziesz miał ferie ;-))
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

Chomik666 pisze: 16.11.2018, 17:13 Nie mierz wszystkich miarą swoją i swoich kolegów np.prowadzącego doping ;)
i Ty k**** zydowska mowisz ze nie jestes z Widzewa :-))
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

PolowaPolski pisze: 16.11.2018, 17:23
Chomik666 pisze: 16.11.2018, 17:13 Nie mierz wszystkich miarą swoją i swoich kolegów np.prowadzącego doping ;)
i Ty k**** zydowska mowisz ze nie jestes z Widzewa :-))
Gdyby był kurwą żydowską to by biegał na al.unii 2
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Weteran1946

Biega dla was wiec wszystko sie zgadza "Lutku R"
Jnw1908

Post autor: Jnw1908 »

Z tą największą gwiazda to kolegę trochę poniosło, z drugiej strony nie da się ukryć że jest mocno lansowany na Widzewie i w internecie też jest go sporo, instagramy pejsbooki... Ale gwiazda zgasla w 10s a on najbardziej krzyczał że to my szybko bastujemy 😎 Karma wróciła😎
Hmiel

Post autor: Hmiel »

na spokojnie pisze: 16.11.2018, 11:13
Tak cię pochłonęła ta chuliganka, że nawet podstawówki nie skończyłeś?

Tak się zastanawiam nad twoim pisaniem i nachodzą mnie dziwne przemyślenia co do twojej osoby.
Albo jesteś przekurwiście inteligentny, podpuszczasz wszystkich na tym forum i masz z tego mega bekę.
Albo jesteś skończony matoł i nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Niemożliwe jest przecież, aby chłop który miał poprowadzić ;) Marsz Niepodległości do zwycięstwa nad wszelkiego rodzaju robactwem, był tak tępą dzidą.

Jak to jest Hmielu z tobą? :)
Powiem Ci ze czasem sam mam dziwne przemyslenia co do mojej osoby a na temat inteligencji dzentelmeni nie rozmawiaja takze pominmy ten temat.

Co do forum to kazdy normalny dostrzega co tu sie odpierdala.Pelno chojrakow co maja h*** pojecie co sie wokol nich dzieje,jebia farmazony,napinaja sie ale oczywiscie to Hmiel jest najgorszy choc nawet raz chlopaczyna z Legii pisal ze mam wiedze wieksza niz udajacy kumaczy na tym forum.
To ze czasem napisze jakas sytuacje z zycia wzieta wytykajac przy tym napinke i farmazoniarstwo to raczej dziala na duzy plus dla forum.
Uwazam ze w to forum trzeba tchnac nowego ducha rozruszac pare ciekawych tematow,rozruszac hyde park i zrobic liste farmazoniarzy i napinaczy.wtedy moze powroci stara gwardia.tego sobie i wam zycze a napinaczy pozdrawiam serdecznym spierdalaj.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
Abr1908

Post autor: Abr1908 »

Jest gorzej...z każdym dniem...
Po c*** tu pisać o sparingach w cztery oczy? Raz wygrana,a raz na pizde
Pojebało Was?
Nic się nie dzieje.Miasto śpi.
Miasta śpią.Koniec

Myślimy!
ŁKS Łódź Polska
low kick paziu

Post autor: low kick paziu »

Temat otwarty widzę,wiec zaczynamy igrzyska.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Jak tam Lipiec?
Psoriasis

Post autor: Psoriasis »

czarnybocian pisze: 26.11.2018, 14:26 jak tam koleżanki z lecha? pozbierały się po weekendzie?
Juz wrociles ze szkoly szczurku? Ty taki od urodzenia czy z wiekiem nieszczescie przyszlo?
Łksdbwa1908

Post autor: Łksdbwa1908 »

A co takiego wydarzyło się w wekend że Lech miał się pozbierać? Mówisz o tej małej fladze co macie od roku i nagle sobie o niej przypomnieliscie czy o Kaliszu w którym nic szczególnego się nie wydarzyło?
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

czarnybocian pisze: 26.11.2018, 15:49
Łksdbwa1908 pisze: 26.11.2018, 14:34 A co takiego wydarzyło się w wekend że Lech miał się pozbierać? Mówisz o tej małej fladze co macie od roku i nagle sobie o niej przypomnieliscie czy o Kaliszu w którym nic szczególnego się nie wydarzyło?
spierdolka w Kaliszu to nic ? :D

Rozumiem że byłeś jednym z goniących.
1925

Post autor: 1925 »

Łysy80 pisze: 26.11.2018, 17:22
czarnybocian pisze: 26.11.2018, 15:49
Łksdbwa1908 pisze: 26.11.2018, 14:34 A co takiego wydarzyło się w wekend że Lech miał się pozbierać? Mówisz o tej małej fladze co macie od roku i nagle sobie o niej przypomnieliscie czy o Kaliszu w którym nic szczególnego się nie wydarzyło?
spierdolka w Kaliszu to nic ? :D

Rozumiem że byłeś jednym z goniących.
Odpuść :) ONI i tak wszystko wiedzą najlepiej
:arrow:
LM1

Post autor: LM1 »

j***** matoł. 8 osób z FC Ostrów wjechalo i się nacieli.
CSM
Psoriasis

czarnybocian pisze: 26.11.2018, 18:33
LM1 pisze: 26.11.2018, 17:58 j***** matoł. 8 osób z FC Ostrów wjechalo i się nacieli.
i to ja jestem matołem? :D wyskakują w 8 osób, bardzo mądre, haha
jakby to zrobił Widzew to byście się jeden z drugim spuszczali, a teraz mordy cicho :)
Szczurku czy zdajesz sobie sprawe ze swojego uposledzenia umyslowego? Oni wyskoczyli w osmiu a ty co najwyzej amebo umyslowa mozesz wyskoczyc ze szkoly na wagary. A i to pewnie nie, gdyz w domu bylby w******* murowany.
Psoriasis

czarnybocian pisze: 26.11.2018, 18:49
Psoriasis pisze: 26.11.2018, 18:46
czarnybocian pisze: 26.11.2018, 18:33

i to ja jestem matołem? :D wyskakują w 8 osób, bardzo mądre, haha
jakby to zrobił Widzew to byście się jeden z drugim spuszczali, a teraz mordy cicho :)
Szczurku czy zdajesz sobie sprawe ze swojego uposledzenia umyslowego? Oni wyskoczyli w osmiu a ty co najwyzej amebo umyslowa mozesz wyskoczyc ze szkoly na wagary. A i to pewnie nie, gdyz w domu bylby w******* murowany.
c**** wiesz, w nogach śpisz
Postaraj sie bardziej amebo.
ODPOWIEDZ