Komentarze Dla Miasta Łódź ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

akuku
ban

Post autor: akuku »

Mmm info internetowe zostaw dla siebie
iparts.pl
ret-1910-kinia
Kontakt:

Post autor: ret-1910-kinia »

lalala....15 lat minęęęłłłłoooo...jak jeden dzień..lalala
msp

Post autor: msp »

okrzyk w naszą stronę z trybuny podczas gdy kibice gospodarzy po zakończeniu meczu wychodzili z estadio Da Gruz:

"mamy gdzieś derby !"

:lol: :lol: :lol: :lol:
nitro

Post autor: nitro »

UżytkownikForum pisze: Derby zdecydowanie dla Widzewa. Nic nie pokazali, ale przynajmniej zachowali twarz.

Zajebista myśl ....
Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa »

Ja tez niebylbym soba gdybym sie nie wypowiedzial jako postronny obserwator.

Wiadomo ze takie derby nie mogly być super z powodu malej ilosci gosci, ale jednak mimo wszystko zeklbym derby dla ŁKSu.
Dlaczego?
Chaos z flag wg mnie bardzo ladnie wyszedl w polaczeniu z strobolami, transparent ' Łodzianie witają dziadostwo' wedlug mnie zajebisty!dlaczego? bo gdyby nie byl zajebisty Widzewiacy nie przejmowaliby sie nim az tak bardzo, a i wykonanie go bylo bardzo estetyczne.

Co do wjazdu na murawe, chyba warto odnotowac tylko to ze był! I jak ktos napisze ze Widzewiacy nie wylecieli na murawe na 30 sekund bo nie chcieli siedizec w pace zaraz po meczu, ja rozumiem asle jednak eŁKSa nie szła tym tokiem myslenia, DHW spokojnie mogli zrobic to samo bo byla okazja przez kilka sekund no ale coz.

Widzew jak na swoja liczbe zaprezentowal sie godnie, 4 setki ale jednak z dopingiem nie raz przekrzykiwali Rodowitych, z liczba mlyna przekraczajaca prawdopodobnie 1000.

tyle ode mnie na razie

pozdrawiam :D
msp

Jurand ze Spychowa pisze: Chaos z flag wg mnie bardzo ladnie wyszedl w polaczeniu z strobolami, transparent ' Łodzianie witają dziadostwo' wedlug mnie zajebisty!dlaczego? bo gdyby nie byl zajebisty Widzewiacy nie przejmowaliby sie nim az tak bardzo, a i wykonanie go bylo bardzo estetyczne.

:shock: :shock:

co za łeb :lol: :lol: naprawde zajebisty ten trans :lol: i z wyczuciem zrobiony, uderzajacy w sedno... c*** wie czego :lol:
przem-1977

Post autor: przem-1977 »

http://i16.tinypic.com/42spb1g.jpg

Tomaszów--> dzielnica Łodzi :lol: :lol:

ile osóbliczy ten fc :?:
Łks 1908

Post autor: Łks 1908 »

nie domyślasz sie czego ???
to ilu tam z Łodzi was było????
syndrom

Post autor: syndrom »

gratulacje za huliganskie akcjie kickena.

po wpisach widzewiakow odnosze wrazenie ze transparent ŁKSu byl w pelni trafiony i w odpowiedni sposob podniosl cisnienie osobom, dla ktorych w oderwaniu od prac polowych (;)) ogromnym przyzyciem bylo pobiegac sobie po parku w okolicach stadionu.
nitro

Post autor: nitro »

Panie Pruszków, jak nasze dno, to moze pan sie pochwali prezentacjami Znicza Pruszków ???? czekam na zdjecia ...
skord

Post autor: skord »

syndrom pisze:gratulacje za huliganskie akcjie kickena.

po wpisach widzewiakow odnosze wrazenie ze transparent ŁKSu byl w pelni trafiony i w odpowiedni sposob podniosl cisnienie osobom, dla ktorych w oderwaniu od prac polowych (;)) ogromnym przyzyciem bylo pobiegac sobie po parku w okolicach stadionu.
śmieszy a nie podnosi ciśnienie , zresztą to wy po wiejsku piszecie jakoś transparenty "większość ich.."??? :roll: :lol:

DERBY DLA WIDZEWA!!! 8)
beriln

Post autor: beriln »

mks pruszkow
powiedział swoje zdanie na ten temat,wiec czemu się burzysz?.Prawda Cię boli? co :roll:
mks pruszkow

Post autor: mks pruszkow »

nitro pisze:Panie Pruszków, jak nasze dno, to moze pan sie pochwali prezentacjami Znicza Pruszków ???? czekam na zdjecia ...
jestem fanem pruszkowskiego kosza a nie pilki wykonaniu Znicza
niby kibic

Post autor: niby kibic »

niech ktoś napisze kiedy i jakich okolicznościach eŁKSa straciła flagę CC
Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa »

Po meczu eŁKSy z Petrą.
filth

Post autor: filth »

Carlito-ŁKS
Padlem :shock: :lol:
Zajebisty tekst.
PZDR
niby kibic

super Carlito.
zajebista satyrka.
daj zezwolenie na powielanie ;)
msp

Carlito świetny tekst, naprawdę można się uśmiać :lol:
marian(L)

Post autor: marian(L) »

Taaa... jeszcze niech ze 100 osób popodnieca się tym tekstem :)
Ale to nie mój temat więc się już zamykam
laska

Post autor: laska »

świetny, świetny, jak zwykle mistrzowska propaganda, która wyszła spod Geobbelsowskiego "piórka", gratuluje, właśnie w tym jesteście dla nas niedoścignionym wzorem.
Kiju

Post autor: Kiju »

Podoba mi sie opis BT zamieszczony w komentarzach.mysle ze jest zdystansowany i relanie odnoszacy sie do wczorajszego spotkania.

Carlito,niezła szydera...czy moze jednak rozczarowanie i pewna niemoc jezeli chodzi o derby??
Łks 1908

Naprawde jest to jakąś wielką tajemnicą,czy dowiemy się ile tam u was było wiary z Łodzi ???
niby kibic

masz racje W. nie stali byśmy w miejscu.
ale to nie znaczy że trzeba wpadać do tramwaju i przepychać ludzi, straszyć. a co z tego że stał sobie jakiś koleś bez barw nawet nie wiem czy na mecz jechał a wy do niego za kim jest. no ludzie PARANOJA jeśli ktoś podejmuje walkę to rozumiem ale uszanowanie "cywilów" nawet młodych i bez barw powinien być. czyż nie??
W

Post autor: W »

I jeszcze jedno do kibicow Widzewa, Ci ktorzy nie dotarli na stadion wroga niech sie nie wypowiadaja na temat samego meczu i tego co sie na nim wydarzylo. Zadnych informacji telewizyjnych, radiowych i telefonicznych o meczu derbowym ze strony Widzewa ma nie byc.
40i4

Post autor: 40i4 »

a ja mam pytanie do kibiców ŁKS-u:
nie chce sie tu napinac czy prowokowac, ale po prostu jestem ciekaw: czy u was czesto jest tak, ze kibice z galery bluzgaja i wyzywaja gniazdowych? wiem ze wczoraj taka sytuacja miala miejsce conajmniej kilka razy.
pzdr
onyx

Post autor: onyx »

Cała ekipa Lks z Tomaszowa znajduje sie na tej wlepce.
michRts

Post autor: michRts »

dokładnie
Łks 1908

Widze,ze rozgarniete chłopaki z was...brawo !
Falls

Post autor: Falls »

Tak, akurat fluganie na gniazdowych jest u nas na porządku dziennym....znaczy meczowym...
Wiesz jak to jest...ludzie czasem się wkurzają jak wodzireje zaczynają dopingować ŁKS zamiast wspierać swoją osobą naszych czerwonych braci a jeszcze bardziej jak któremuś pijanemu wyrwie się jakieś bluźnierstwo na Rts...nooo...Panie wtedy to już lecą konkretne teksty...a reszta ...ta z dziećmi też się denerwuje że gniazdowi jak sobie popiją prowokują niepotrzebnie widzewiaków...

Co do tekstu Carlita...hmm...nie wiem co w tym zabawnego...wy się śmiejecie a to szczera prawda : ( Sam jadąc na mecz 4 razy zmieniam środek transportu...
Carlito....twardziel jesteś...dopiero po założeniu kominiarek schowałeś się pod ławkę...mi tego już nie było dane zobaczyć...zaraz przed tą akcją zostałem na kopach wyrzucony z trybki przez widzewiaków : (
www.YBB.prv.pl
ostatnie ostrzeżenie
Kontakt:

Post autor: www.YBB.prv.pl »

Może ktoś zapoda jakieś konkretne fotki z meczu w końcu !
Prosto z mostu
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Prosto z mostu »

To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Hultaj
Kontakt:

Post autor: Hultaj »

Z takich ciekawostek to OSTRy tak uwielbiany raper, ktory twierdzi ze nie lubi kopanej i chodzi tylko na budowlanych poszedl wczoraj na Galere i "spiewal" dla swojego ukochanego klubu... ehh :wink:
Wandyta

Post autor: Wandyta »

www.YBB.prv.pl pisze:Może ktoś zapoda jakieś konkretne fotki z meczu w końcu !

Kod: Zaznacz cały

http://rs2.rapidshare.com/files/21485236/__321_KS.rar
Są w innym topicu ale Ci podam :)
CywiL

Post autor: CywiL »

Hultaj pisze:Z takich ciekawostek to OSTRy tak uwielbiany raper, ktory twierdzi ze nie lubi kopanej i chodzi tylko na budowlanych poszedl wczoraj na Galere i "spiewal" dla swojego ukochanego klubu... ehh :wink:
Przeciez on już na swojej demówce miał kawałek "ŁKS". 8)
BornToBeRed

Post autor: BornToBeRed »

To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!

Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łdzdi
WDZW_M

Post autor: WDZW_M »

laska pisze:
WDZW_M pisze: .. co to jest TMSW?
Wyszło moje ignoranctwo, a więc to, że naprawdę średnio mnie interesuje to co było na początku wieku.
Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie - nazwa prawidłowa, a przez skrót TMSW miałem na myśli Towarzystwo Miłośników Sportu na Widzewie :roll:
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :wink: Wyluzuj laska i nie zarzucaj mi pewnych rzeczy
Prosto z mostu
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Prosto z mostu »

BornToBeRed pisze:
A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!

Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łodzi kibicującemu Widzewowi, i czeszy mnie fakt że na hasło lks w naszym województwie dostaje sie w*******
TY ROZUMIESZ O CO MI CHODZIłO CZY NIE BARDZO BO WIDZE żE NIE TO ci tłumacze nie chodzi mi o fan cluby tylko o to że zawsze utożsamialiście się jako Widzew lub RTS nigdy Widzew łódż teraz niedawno wam sie przypomniało że Wy podobno z łodzi jesteście powiedz mi czy w latach 90 były flagi Widzew łódż bo ja sobie nie przypominam?może się mylę wiec mnie oświećcie !!!!!może jakaś fotka flagi WIDZEW łóDZ Z LAT 90? no ćhociaż ze 3 flagi na których jest napisane łódz PROSZę!!!!!!!
komi

Post autor: komi »

RDG aż tak ciężko ? :lol:
Młody B.

Post autor: Młody B. »

Zablokowany