Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
ret-1910-kinia
- Kontakt:
-
Jurand ze Spychowa
Ja tez niebylbym soba gdybym sie nie wypowiedzial jako postronny obserwator.
Wiadomo ze takie derby nie mogly być super z powodu malej ilosci gosci, ale jednak mimo wszystko zeklbym derby dla ŁKSu.
Dlaczego?
Chaos z flag wg mnie bardzo ladnie wyszedl w polaczeniu z strobolami, transparent ' Łodzianie witają dziadostwo' wedlug mnie zajebisty!dlaczego? bo gdyby nie byl zajebisty Widzewiacy nie przejmowaliby sie nim az tak bardzo, a i wykonanie go bylo bardzo estetyczne.
Co do wjazdu na murawe, chyba warto odnotowac tylko to ze był! I jak ktos napisze ze Widzewiacy nie wylecieli na murawe na 30 sekund bo nie chcieli siedizec w pace zaraz po meczu, ja rozumiem asle jednak eŁKSa nie szła tym tokiem myslenia, DHW spokojnie mogli zrobic to samo bo byla okazja przez kilka sekund no ale coz.
Widzew jak na swoja liczbe zaprezentowal sie godnie, 4 setki ale jednak z dopingiem nie raz przekrzykiwali Rodowitych, z liczba mlyna przekraczajaca prawdopodobnie 1000.
tyle ode mnie na razie
pozdrawiam
Wiadomo ze takie derby nie mogly być super z powodu malej ilosci gosci, ale jednak mimo wszystko zeklbym derby dla ŁKSu.
Dlaczego?
Chaos z flag wg mnie bardzo ladnie wyszedl w polaczeniu z strobolami, transparent ' Łodzianie witają dziadostwo' wedlug mnie zajebisty!dlaczego? bo gdyby nie byl zajebisty Widzewiacy nie przejmowaliby sie nim az tak bardzo, a i wykonanie go bylo bardzo estetyczne.
Co do wjazdu na murawe, chyba warto odnotowac tylko to ze był! I jak ktos napisze ze Widzewiacy nie wylecieli na murawe na 30 sekund bo nie chcieli siedizec w pace zaraz po meczu, ja rozumiem asle jednak eŁKSa nie szła tym tokiem myslenia, DHW spokojnie mogli zrobic to samo bo byla okazja przez kilka sekund no ale coz.
Widzew jak na swoja liczbe zaprezentowal sie godnie, 4 setki ale jednak z dopingiem nie raz przekrzykiwali Rodowitych, z liczba mlyna przekraczajaca prawdopodobnie 1000.
tyle ode mnie na razie
pozdrawiam
Jurand ze Spychowa pisze: Chaos z flag wg mnie bardzo ladnie wyszedl w polaczeniu z strobolami, transparent ' Łodzianie witają dziadostwo' wedlug mnie zajebisty!dlaczego? bo gdyby nie byl zajebisty Widzewiacy nie przejmowaliby sie nim az tak bardzo, a i wykonanie go bylo bardzo estetyczne.
co za łeb
-
przem-1977
śmieszy a nie podnosi ciśnienie , zresztą to wy po wiejsku piszecie jakoś transparenty "większość ich.."???syndrom pisze:gratulacje za huliganskie akcjie kickena.
po wpisach widzewiakow odnosze wrazenie ze transparent ŁKSu byl w pelni trafiony i w odpowiedni sposob podniosl cisnienie osobom, dla ktorych w oderwaniu od prac polowych (;)) ogromnym przyzyciem bylo pobiegac sobie po parku w okolicach stadionu.
DERBY DLA WIDZEWA!!!
-
mks pruszkow
-
niby kibic
-
Jurand ze Spychowa
-
niby kibic
-
niby kibic
masz racje W. nie stali byśmy w miejscu.
ale to nie znaczy że trzeba wpadać do tramwaju i przepychać ludzi, straszyć. a co z tego że stał sobie jakiś koleś bez barw nawet nie wiem czy na mecz jechał a wy do niego za kim jest. no ludzie PARANOJA jeśli ktoś podejmuje walkę to rozumiem ale uszanowanie "cywilów" nawet młodych i bez barw powinien być. czyż nie??
ale to nie znaczy że trzeba wpadać do tramwaju i przepychać ludzi, straszyć. a co z tego że stał sobie jakiś koleś bez barw nawet nie wiem czy na mecz jechał a wy do niego za kim jest. no ludzie PARANOJA jeśli ktoś podejmuje walkę to rozumiem ale uszanowanie "cywilów" nawet młodych i bez barw powinien być. czyż nie??
Tak, akurat fluganie na gniazdowych jest u nas na porządku dziennym....znaczy meczowym...
Wiesz jak to jest...ludzie czasem się wkurzają jak wodzireje zaczynają dopingować ŁKS zamiast wspierać swoją osobą naszych czerwonych braci a jeszcze bardziej jak któremuś pijanemu wyrwie się jakieś bluźnierstwo na Rts...nooo...Panie wtedy to już lecą konkretne teksty...a reszta ...ta z dziećmi też się denerwuje że gniazdowi jak sobie popiją prowokują niepotrzebnie widzewiaków...
Co do tekstu Carlita...hmm...nie wiem co w tym zabawnego...wy się śmiejecie a to szczera prawda : ( Sam jadąc na mecz 4 razy zmieniam środek transportu...
Carlito....twardziel jesteś...dopiero po założeniu kominiarek schowałeś się pod ławkę...mi tego już nie było dane zobaczyć...zaraz przed tą akcją zostałem na kopach wyrzucony z trybki przez widzewiaków : (
Wiesz jak to jest...ludzie czasem się wkurzają jak wodzireje zaczynają dopingować ŁKS zamiast wspierać swoją osobą naszych czerwonych braci a jeszcze bardziej jak któremuś pijanemu wyrwie się jakieś bluźnierstwo na Rts...nooo...Panie wtedy to już lecą konkretne teksty...a reszta ...ta z dziećmi też się denerwuje że gniazdowi jak sobie popiją prowokują niepotrzebnie widzewiaków...
Co do tekstu Carlita...hmm...nie wiem co w tym zabawnego...wy się śmiejecie a to szczera prawda : ( Sam jadąc na mecz 4 razy zmieniam środek transportu...
Carlito....twardziel jesteś...dopiero po założeniu kominiarek schowałeś się pod ławkę...mi tego już nie było dane zobaczyć...zaraz przed tą akcją zostałem na kopach wyrzucony z trybki przez widzewiaków : (
-
www.YBB.prv.pl
- ostatnie ostrzeżenie
- Kontakt:
-
Prosto z mostu
- ostatnie ostrzeżenie
To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
www.YBB.prv.pl pisze:Może ktoś zapoda jakieś konkretne fotki z meczu w końcu !
Kod: Zaznacz cały
http://rs2.rapidshare.com/files/21485236/__321_KS.rar-
BornToBeRed
A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łdzdi
Wyszło moje ignoranctwo, a więc to, że naprawdę średnio mnie interesuje to co było na początku wieku.laska pisze:WDZW_M pisze: .. co to jest TMSW?
Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie - nazwa prawidłowa, a przez skrót TMSW miałem na myśli Towarzystwo Miłośników Sportu na Widzewie
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina
-
Prosto z mostu
- ostatnie ostrzeżenie
TY ROZUMIESZ O CO MI CHODZIłO CZY NIE BARDZO BO WIDZE żE NIE TO ci tłumacze nie chodzi mi o fan cluby tylko o to że zawsze utożsamialiście się jako Widzew lub RTS nigdy Widzew łódż teraz niedawno wam sie przypomniało że Wy podobno z łodzi jesteście powiedz mi czy w latach 90 były flagi Widzew łódż bo ja sobie nie przypominam?może się mylę wiec mnie oświećcie !!!!!może jakaś fotka flagi WIDZEW łóDZ Z LAT 90? no ćhociaż ze 3 flagi na których jest napisane łódz PROSZę!!!!!!!BornToBeRed pisze:A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łodzi kibicującemu Widzewowi, i czeszy mnie fakt że na hasło lks w naszym województwie dostaje sie w*******
Tutaj macie kolejna:
http://www.widzew.infocentrum.com/minia ... lks/03.jpg
I jeszcze:
www.widzew.infocentrum.com/foto/dom/98-99/legia/06.jpg
Kolejna:
www.widzew.infocentrum.com/foto/dom/94-95/lks/03.jpg
...
http://www.widzew.infocentrum.com/minia ... lks/03.jpg
I jeszcze:
www.widzew.infocentrum.com/foto/dom/98-99/legia/06.jpg
Kolejna:
www.widzew.infocentrum.com/foto/dom/94-95/lks/03.jpg