[link]
Masz twoja zgode
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
W Zabrzu była grupa odnosząca się do hitlerowskiej bojówki hitlerjugend a do dziś wiele osób biega tam z hinduskim symbolem szczęścia na klacie a teraz taki S.G hipokryta komuś Niemca wypomina.
South5225 pisze: ↑18.11.2018, 10:08Nie mam ochoty ani czasu, aby wchodzić z Tobą w bezsensowna konwersacje. Jednak po krótce:krzycho_ASR pisze: ↑18.11.2018, 09:50@South5225 - Pokaż mi to morze biało-czerwonych flag na meczu z Siarką (rozgrywanego 10.11, mój błąd w poprzednim poście) i zdemaskuj moją propagandę. W czym problem? Po c*** zaklinać rzeczywistość, którą każdy w klimacie zna?
Czy patriotyzm nalezy okazywac setkiem flag na stadionie podczas meczu ligowego? Wg mnie nie. Czy w dniu wczorajszym hymn zostal puszczony przed meczem dla calej publiki? Nie. Zaczeli spiewac na jednej z trybun i Ruch mial stanąć w momencie na baczność i sie dołączyć? Nie (nawiasem nie wiem dlaczego druga zwrotke śpiewalo tak malo ludzi, czyżby jakaś ukryta opcja?). Czy Ruch byl na stadionie? Nie. Czy Ruch miał w tym czasie ważniejsze tematy. Tak, bylismy rozgorczeni brakiem możliwości wejscia na trybuny.
Każdy w klimacie zna? Z jakiego klubu jesteś? Myślisz, że Chorzów tak bardzo różni sie kulturowo od Zabrza, Gliwic, Bytomia czy Katowic? Jeżeli tak, to jesteś w wielkim błędzie...
Wasza propaganda moze tylko nasilac i utwierdzac co po niektorych do oddzielnego Ślaska.
Czy Kaszubi takze sa tak bardzo naciskani, ze to odlam itd. tam sie to szanuje, natomiast w kierunku Ślaska ciągle zarzuty. Zapraszam na C6 aby zobaczyć co sie dzieję a nie tylko potrafisz/cie siać ferment.
Masz zasrańcukrzycho_ASR pisze: ↑18.11.2018, 09:29Biedni kibice Ruchu, którzy tak źle znoszą POLSKI HYMN odśpiewany na stulecie odzyskania niepodległości Polski (Polski, w której notabene Śląsk cieszył się autonomią). Faktycznie na tak ohydną prowokację można odpowiedzieć wyłącznie: "c*** z waszym polskim".
Te kilka opcji z przeważającą opcją polską było widać doskonale na Cichej podczas meczu rozgrywanego 11.11.2018 - setna rocznica odzyskania niepodległości została przez Ruch uczczona fanami "Śląscy ekstremiści" i "To my naród śląski". Flag polskich słownie: ZERO. No ale wiadomo, decyzyjni zabronili. Dobrze, że chociaż polski orzeł z flagi FC Kęty nie jest już ostentacyjnie zasłaniany.
Plują wam na ryj, a wy udajecie ze deszcz pada. W tym miejscu pozdrowienia dla widzewskich i wiślackich patriotów, fajną macie sztamę.
To tylko Twoja subiektywna ocena.Arkan pisze: ↑18.11.2018, 11:46zdecydujcie sie. jeden z Was pisze ze na Ruchu 95% to polscy patrioci, a drugi ze jednak dla zdecydowanej wiekszosci najwazniejszy jest Slask.Wasza sprawa,tylko po h** pierdolic glupoty i zaklamywac rzeczywistosc.stworzyliscie wizerunek ekipy ktora ma alergie na Polskosc i tyle,wiec po co teraz mowic ze jest inaczej i na sile przekonywac reszte Polski ze patriotyzmu na 100-lecie odzyskania nie podleglosci nie okazuje sie wieszaniem flag ,spiewaniem hymnu uczestniczeniem w marszach itd.to powiedz ku*** czym sie objawia Wasz patriotyzm.i nie p****** ze kogos boli Ruch,wkurwia mnie natomiast zaklamywanie rzeczywistosci.nie wmawiaj kazdemu ze robi cos bo taka moda.ja na 11.11 latalem jak sie zbieralo 200 osob i sie wjezdzalo na osiedla brudasow.
Trzeba być lekko naiwnym albo nie znającym realiów, żeby uwierzyć,ze jest tak jak on pisze . Zaraz się okaże, ze Ruch to Polscy patrioci :)swierku1910 pisze: ↑18.11.2018, 12:12Szanuje patriotyzm regionalny, ale nie w oderwaniu od Polski.Wiec skoro jest tak jak piszesz to spoko.
Przecież ludzie z Myszkowa,Zawiercia,Kęt czy Staszowa to też Ślonzoki :)walka__o_przetrwanie pisze: ↑18.11.2018, 12:18Trzeba być lekko naiwnym albo nie znającym realiów, żeby uwierzyć,ze jest tak jak on pisze . Zaraz się okaże, ze Ruch to Polscy patrioci :)swierku1910 pisze: ↑18.11.2018, 12:12Szanuje patriotyzm regionalny, ale nie w oderwaniu od Polski.Wiec skoro jest tak jak piszesz to spoko.
P.R.O.S.T.O pisze: ↑17.11.2018, 23:04A nie krzyczeliście swego czasu "polskie świnie" pod Stadionem Śląskim na przechodzących Polaków? Może to nie byliście wy, co? Może omamy wzrokowo-słuchowe miałem? I żeby to było tylko przy okazji jednego meczu, to by można było traktować jako incydent, ale sami wiecie, że tak nie było.
Także czy tam gwizdaliście czy nie "na nasz" hymn, to i tak każdy wie kim jesteście.
Gdzieś ty ku*** mógł być, jak całe dnie siedzisz na tym forum i spinasz się przy każdej okazji do WRWE, no ale taki klimat - ty masz etat na forum, my w życiu realnym internetowcu.
Weteran1946 pisze: ↑18.11.2018, 00:24A ty jak skomentujesz rozpierdalanie sie decyzyjnych na swoich kumpli po szału ? Dzieciaki złapane na kradzieży radia z auta maja więcej zasad i honoru , a niemieckie śmierdziele usłyszą ile im grozi i lecą na swoich hehe
ciebie to już w ogóle ktoś musiał ewidentnie wyruchać w dupsko, nie dość, że jesteś jednym z największych idiotów na tym forum, to zdania po polsku nie potrafisz złożyć - patrioto analfabeto, nauczycielka to ci musiała linijkę do dupska wsadzać.
Kolejny patriota idiota analfabeta, ty masz czelność komuś mówić pustak? Spójrz na swoje zdanie i sam sobie odpowiedz jakim ty pustakiem jesteś. TYM BARDZIEJ, że to widać. ;)zajazdowicz pisze: ↑17.11.2018, 23:30Najlepsze jest to że tym pustakom ktos tak najebał do łbów, a oni sami nawet nie widza kim są. Powtarzaja takie głupoty ,teksty typu: "Każdy wie jak jest " a tak na prawde c**** wiedzą ,nawet po Polsku zdania nie potrafia napisac poprawnie. Tymbardziej po Niemiecku.
Fajnie masz, że wyznacznikiem tego całego Twojego patriotyzmu jest ilość flag, malowideł, sektorówek, flag, szalików.krzycho_ASR pisze: ↑18.11.2018, 08:35Fajnie tam na Cichej macie, że 5% zarzuca antypolską przyśpiewkę, a 95% grzecznie się podłącza albo siedzi cicho na piździe. Na setną rocznicę odzyskania niepodległości też wam zabroniono jakikolwiek akcent polski wywiesić, nie?
Tak jak kolega Arkan wyżej napisał - "frakcja polska" jest jak widać niemiłosiernie tłamszona i w ogóle się nie wychyla ze swoimi poglądami. Dla mnie to pojebane, ale bawcie się śmierdziuchy jak chcecie. I zróbcie kolejny graf z Gerardem Cieslikiem, który swego czasu wasze śmieszne oberszajzen podsumował jednoznacznie.
Biedni kibice Ruchu, którzy tak źle znoszą POLSKI HYMN odśpiewany na stulecie odzyskania niepodległości Polski (Polski, w której notabene Śląsk cieszył się autonomią). Faktycznie na tak ohydną prowokację można odpowiedzieć wyłącznie: "c*** z waszym polskim".
Te kilka opcji z przeważającą opcją polską było widać doskonale na Cichej podczas meczu rozgrywanego 11.11.2018 - setna rocznica odzyskania niepodległości została przez Ruch uczczona fanami "Śląscy ekstremiści" i "To my naród śląski". Flag polskich słownie: ZERO. No ale wiadomo, decyzyjni zabronili. Dobrze, że chociaż polski orzeł z flagi FC Kęty nie jest już ostentacyjnie zasłaniany.
Plują wam na ryj, a wy udajecie ze deszcz pada. W tym miejscu pozdrowienia dla widzewskich i wiślackich patriotów, fajną macie sztamę.
@South5225 - Pokaż mi to morze biało-czerwonych flag na meczu z Siarką (rozgrywanego 10.11, mój błąd w poprzednim poście) i zdemaskuj moją propagandę. W czym problem? Po c*** zaklinać rzeczywistość, którą każdy w klimacie zna?
Nie wiem gdzieś Ty widział te 95%, ale niech Ci będzie.South5225 pisze: ↑18.11.2018, 09:08Dobrze napisane. Można dodać, że na Ruchu jest mocne przywiazanie do regionu i to wszystkich boli.
Przypomnijcie sobie Wisla - Ruch ok. 3 tys na sektorach Wisly i zadnych gwizdow z czego 95% śpiewa hymn. Ostatnia wyzmianka na meczu ligowy o niemieckich obozach, wszyscy juz zapomnieli, szukacie sensacji?
Ja, przechodząc z tragarzami, tylko "w kwestii formalnej" ;) "ci" w takim znaczeniu (liczba mnoga w trzeciej osobie) w języku polskim poprawnie zawsze pisze się z małej litery :) W przeciwieństwie do wyrażającego szacunek zwrotu do konkretnego adresata/adresatów listu, tekstu, wpisu: "Ci", "Twoje", Wasze".bez-napinki pisze: ↑18.11.2018, 12:40Najlepsi są ci (tu specjalnie z małej litery, jak i w powyższych przykładach), którzy p******* o polskości, historii (której i tak nie znają), języku polskim (nie Polskim, nie Niemieckim), a nie potrafią prostego zdania napisać bez błędów, co jest przecież bardzo ważne.
A to nie Ty mi tu cisłeś, że jestem nienormalny bo mi wielbiciele Adolfa przeszkadzają?Arkan pisze: ↑18.11.2018, 01:32jak tak 3 odmienne opcje jak mowi beha moga dzialac w jednej ekipie?nie umiem sobie tego wyobrazic.to cos takiego jak na Polonii Warszawa skini i brudasy.ja tam nie wiem jak u nich jest rzeczywiscie ale skoromowisz ze sa i polscy patrioci i Niemcy to widac Ci pierwsi sa defensywie i gnojeni.bo jak inaczej mozna nazwac spiewanie "h** z waszym polskim".czyli h** z Waszym polskim narodem.proste, powinni byc apolityczni skoro u nich tyle opcji a tak to niby sa Polacy i slazacy i Niemcy,a przy kazdej okazji wala podprutki do wszystkiego co polskie.a hymn Polski szczegolnie zle na nich dziala ze musze przejebac narod Polski ale dobrze ze nie gwizdza.ujebali se w glowach jakis narod wielce uswiadomieni,wala jakies nauczone na pamiec regulki ze taki klimat i tylko ktos od nich to rozumie.nie jestescie zadnym ku*** narodem slaskim co najwyzej macie odmiennosc kulturowa i jezykowa.nigdy nie byliscie odrebnym panstwem i mam nadzieje ze nigdy nie bedziecie.j***** poniemicki pomiot RAS widze dobra robote dla niemieckich panow zrobil.a Niemcami to Wy najbardziej chcieliscie byc w 90 latach,ale musieli miec z Was nie wyrobe naziole ze wschodnich landow jak przyjedzali na repre albo puchary.nienawidzili Polakow a widzieli poslich debili z niemieckimi flagami.syndrom sztokcholmski albo w h** wielkie kompleksy wynikajace z biedy.
Co to za pierdolenie, Polacy podczas zaborów też prawdopodobnie czasem strzelali do swoich rodzin, rodaków. Nie jesteście jakimkolwiek ewenementem. A co do odzyskania samej niepodległości to chodzi przecież o symbolikę odrodzenia się państwa polskiego, nie o samą ówczesną granicę. Chyba nie powiesz nam, że Polaków nie było przed '21 na terenie Śląska?FG_ pisze: ↑18.11.2018, 12:27Dla wszystkich idiotów którzy p******* o 100leciu Niepodległości - Górny Śląsk 100lat temu był jeszcze niemiecki. Dopiero w 1921 roku został przyłączony do Polski. Ile osób o tym wie? Jestescie zbyt głupi żeby zrozumieć o co chodzi na Śląsku, gdzie w jednej rodzinie zdarzało się że dziadek z Wermahtu strzelał do kuzyna Polaka. Poczytajcie, zagłębcie się trochę w historię a potem cokolwiek piszcie.
TO MY NAROD SLASKI!
Od kiedy slaba wiedza historyczna wyklucza kogos z bycia patriota?jesli jakis skurwialy antypolski komuch lub lewak z antify beda mieli historie Polski w malym palcu to znaczy ze sa patriotami a chlopaczyna ktory nie pamieta kiedy byla np bitwa pod Lenino lub robi jakies bledy w pisowni,ale za to ma Polske w sercu i oddaje czesc Polskim bohaterom w narodowe swieta juz nim nie jest?PanTuNieStał pisze: ↑18.11.2018, 12:58Mam wrażenie że spora grupa wpisujących się tu to tego pokroju "patrioci" .
https://www.facebook.com/ZdrowaPolska/v ... 310871396/
Nikt cie nie rozumie durniu.Emigrujacy pisze: ↑18.11.2018, 13:02takie bez napinki...kaj boła wczorej koalicja KSGKS I ROW ITP jak My wracali bez obstawy w woj Ślaskim?co..kalkulatory sie popsuły bo 450 Nos było czy kupsko w majtach?
Przecież ten twój klub został założony po to żeby na górnym Śląsku szerzyć Polskość.Widać nie wyszło ,ale co się dziwić jak u was odsetek debili jest najwyższy w całej Polsce czego tubę może stanowić to forum.bez-napinki pisze: To Górny Śląsk jest na Ruchu najważniejszy, nie Polska.
W punkt.krzycho_ASR pisze: ↑18.11.2018, 13:20Nikt się wami nie przejmuje. Forum jest od komentowania, więc szydzimy sobie z waszej niebieskiej SCHIZOFRENII.
Klub historycznie propolski, którego kibice mają alergię na polskie symbole. Gorole raus, ale gorolskie fan cluby i sztamy fajne. Śląscy ekstremiści, ale za granicą POLISH FANS HOOLIGANS. Z jednej strony legenda Wilimowski, który ku waszej uciesze dla samego wujka Adolfa grał (to że lwią część kariery grał dla "polskiego okupanta" i osrał dla kariery wasz kochany FC KATTOWITZ oczywiśćie nieistotne), z drugiej - legenda Gerard Cieślik, który wasze oberszajzen ciągoty uważał za hańbę dla Ruchu. Jesteśmy wielki naród śląski, ale 99% gadżetów, fan i grafów po polsku. Górnik i GKS dupne hanysy, ale teraz na forum wychodzi, ze właściwie też jesteście polskimi patriotami, tylko takimi troszkę nieśmiałymi. Cyrk na kółkach.
To sobie szydź. :)krzycho_ASR pisze: ↑18.11.2018, 13:20Nikt się wami nie przejmuje. Forum jest od komentowania, więc szydzimy sobie z waszej niebieskiej SCHIZOFRENII.
Klub historycznie propolski, którego kibice mają alergię na polskie symbole. Gorole raus, ale gorolskie fan cluby i sztamy fajne. Śląscy ekstremiści, ale za granicą POLISH FANS HOOLIGANS. Z jednej strony legenda Wilimowski, który ku waszej uciesze dla samego wujka Adolfa grał (to że lwią część kariery grał dla "polskiego okupanta" i osrał dla kariery wasz kochany FC KATTOWITZ oczywiśćie nieistotne), z drugiej - legenda Gerard Cieślik, który wasze oberszajzen ciągoty uważał za hańbę dla Ruchu. Jesteśmy wielki naród śląski, ale 99% gadżetów, fan i grafów po polsku. Górnik i GKS dupne hanysy, ale teraz na forum wychodzi, ze właściwie też jesteście polskimi patriotami, tylko takimi troszkę nieśmiałymi. Cyrk na kółkach.
Użytkownicy przeglądający to forum: 1997rk, 303squadron, Diesel, KamykOKS i 113 gości