No właśnie macie ewidentnie alergię. Z Wami i tak nie ma co dyskutować, bo pierdolicie te swoje kocopoły i gwizdaniu na Hymn. Czemu nie macie bólu dupska jak Gieksa z Katowic gwizdała na Hymn na meczu z GKS-em Jastrzębie?
P.R.O.S.T.O pisze: 17.11.2018, 23:04
A nie krzyczeliście swego czasu "polskie świnie" pod Stadionem Śląskim na przechodzących Polaków? Może to nie byliście wy, co? Może omamy wzrokowo-słuchowe miałem? I żeby to było tylko przy okazji jednego meczu, to by można było traktować jako incydent, ale sami wiecie, że tak nie było.
Także czy tam gwizdaliście czy nie "na nasz" hymn, to i tak każdy wie kim jesteście.
FlorianT pisze: 17.11.2018, 23:10
Pamietam jak dobrych lat temu zaganiaRy wyjebaly z bany na Poznan Glowny spiewajac: gorole raus. Smiechu z tych brudnych tlenionych grzyw w dekatesowanych piramidach bylo co nie miara.
Gdzieś ty ku*** mógł być, jak całe dnie siedzisz na tym forum i spinasz się przy każdej okazji do WRWE, no ale taki klimat - ty masz etat na forum, my w życiu realnym internetowcu.
Weteran1946 pisze: 17.11.2018, 23:28
Na komendzie tez maja swoj klimat
Weteran1946 pisze: 18.11.2018, 00:24
A ty jak skomentujesz rozpierdalanie sie decyzyjnych na swoich kumpli po szału ? Dzieciaki złapane na kradzieży radia z auta maja więcej zasad i honoru , a niemieckie śmierdziele usłyszą ile im grozi i lecą na swoich hehe
ciebie to już w ogóle ktoś musiał ewidentnie wyruchać w dupsko, nie dość, że jesteś jednym z największych idiotów na tym forum, to zdania po polsku nie potrafisz złożyć - patrioto analfabeto, nauczycielka to ci musiała linijkę do dupska wsadzać.
zajazdowicz pisze: 17.11.2018, 23:30
Najlepsze jest to że tym pustakom ktos tak najebał do łbów, a oni sami nawet nie widza kim są. Powtarzaja takie głupoty ,teksty typu: "Każdy wie jak jest " a tak na prawde c**** wiedzą ,nawet po Polsku zdania nie potrafia napisac poprawnie. Tymbardziej po Niemiecku.
Kolejny patriota idiota analfabeta, ty masz czelność komuś mówić pustak? Spójrz na swoje zdanie i sam sobie odpowiedz jakim ty pustakiem jesteś. TYM BARDZIEJ, że to widać. ;)
krzycho_ASR pisze: 18.11.2018, 08:35
masz1308 pisze: 18.11.2018, 08:26
Na Ruchu nie ma żadnych Niemców ,jest grupa debili z Raś i tyle , Większość czyli 95 procent to kibice Polskich reprezentacji ,nikt tam Niemcom nie kibicuje ,U nas ludzie mają w d**** Niemców , wolą czeski hokej i czeskie piwo.
Fajnie tam na Cichej macie, że 5% zarzuca antypolską przyśpiewkę, a 95% grzecznie się podłącza albo siedzi cicho na piździe. Na setną rocznicę odzyskania niepodległości też wam zabroniono jakikolwiek akcent polski wywiesić, nie?
Tak jak kolega Arkan wyżej napisał - "frakcja polska" jest jak widać niemiłosiernie tłamszona i w ogóle się nie wychyla ze swoimi poglądami. Dla mnie to pojebane, ale bawcie się śmierdziuchy jak chcecie. I zróbcie kolejny graf z Gerardem Cieslikiem, który swego czasu wasze śmieszne oberszajzen podsumował jednoznacznie.
Biedni kibice Ruchu, którzy tak źle znoszą POLSKI HYMN odśpiewany na stulecie odzyskania niepodległości Polski (Polski, w której notabene Śląsk cieszył się autonomią). Faktycznie na tak ohydną prowokację można odpowiedzieć wyłącznie: "c*** z waszym polskim".
Te kilka opcji z przeważającą opcją polską było widać doskonale na Cichej podczas meczu rozgrywanego 11.11.2018 - setna rocznica odzyskania niepodległości została przez Ruch uczczona fanami "Śląscy ekstremiści" i "To my naród śląski". Flag polskich słownie: ZERO. No ale wiadomo, decyzyjni zabronili. Dobrze, że chociaż polski orzeł z flagi FC Kęty nie jest już ostentacyjnie zasłaniany.
Plują wam na ryj, a wy udajecie ze deszcz pada. W tym miejscu pozdrowienia dla widzewskich i wiślackich patriotów, fajną macie sztamę.
@South5225 - Pokaż mi to morze biało-czerwonych flag na meczu z Siarką (rozgrywanego 10.11, mój błąd w poprzednim poście) i zdemaskuj moją propagandę. W czym problem? Po c*** zaklinać rzeczywistość, którą każdy w klimacie zna?
Fajnie masz, że wyznacznikiem tego całego Twojego patriotyzmu jest ilość flag, malowideł, sektorówek, flag, szalików.
Taki mamy klimat i c*** Ci do tego. Czym się martwisz? Czym się przejmujesz? To Górny Śląsk jest na Ruchu najważniejszy, nie Polska. Aha, mogę Ci zaręczyć, że mam wielu znajomych, co kibicują reprezentacji Niemiec, natomiast nie są Niemcami. ;)
Setną rocznicę odzyskania niepodległości nic nie przygotowaliśmy i to ma oznaczać, że jesteśmy antypolskimi k******? Wielu z nas to szanuje i tyle. Koniec tematu.
Grafów zrobimy jeszcze 800 z Cieślikiem, tak samo jak z Górnym Śląskiem. Bądź sobie kibicem drużyny, której jesteś i się nie przejmuj sytuacją na Ruchu.
PS. Szkoda, że jeszcze nie wywieszono flagi Oberschlesien. :)
South5225 pisze: 18.11.2018, 09:08Dobrze napisane. Można dodać, że na Ruchu jest mocne przywiazanie do regionu i to wszystkich boli.
Przypomnijcie sobie Wisla - Ruch ok. 3 tys na sektorach Wisly i zadnych gwizdow z czego 95% śpiewa hymn. Ostatnia wyzmianka na meczu ligowy o niemieckich obozach, wszyscy juz zapomnieli, szukacie sensacji?
Nie wiem gdzieś Ty widział te 95%, ale niech Ci będzie.
Nie wiem czy jakiekolwiek podsumowanie tego ma sens, skoro i tak eksperci z kibice.net wydadzą "wyrok".
Na Ruchu jest najważniejszy Górny Śląsk, przywiązanie do tej ziemi, regionu, miasta, lokalnego patriotyzmu. Najlepsze jest to, że nie jesteście w żaden sposób związani z Ruchem, a się prujecie jakby to był Wasz klub, któremu kibicujecie i jesteście w mniejszości, której nie odpowiada taka sytuacja. Po co się tym przejmujecie?
Najlepsi są ci (tu specjalnie z małej litery, jak i w powyższych przykładach), którzy p******* o polskości, historii (której i tak nie znają), języku polskim (nie Polskim, nie Niemieckim), a nie potrafią prostego zdania napisać bez błędów, co jest przecież bardzo ważne. Jesteście jebanymi debilami po prostu.
A my swoje - GÓRNY ŚLONSK!