17 LISTOPADA (SOBOTA), ZBIÓRKA NA MANHATTANIE - GODZ. 9:00 !!! PRZYCHODZIMY BEZ SPÓŹNIEŃ, PONIEWAŻ BĘDĄ ROZDAWANE BILETY NA PRZEJAZD POCIĄGIEM
Zysk z wyjazdu ?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Widzew-Stalówka ,z tego co widać na stronach cała "rodzina" się mobilizuje na ten wyjazd ..
Aaa czyli Czarni mieli wtedy chyba grupę Dino Boys?El General pisze: ↑16.11.2018, 14:10McGregors to była grupa Karpat a nie Czarnych. Być może kierowali się nazwa lewnego serialu wyświetlanego na początku lat 90 w Polsce bo serial o takiej nazwie był.
Akurat w tej sprawie faktycznie filmik chluby Czarnym nie przynosi, ale srasz się do każdego oprócz La Familii i na każdego temat wypierdalasz wywody jakbyś tu felietony pisał. Daj sobie spokój bo już się nikomu nie chce tego czytac..Karewer. pisze: ↑16.11.2018, 16:26Kiedy zobaczyłem filmik z "akcją" Czarnych w Kołaczycach, to przestałem dziwić się dlaczego odmówiliście przystąpienia do "rodziny", bo macie jaja naprawdę, skoro tacy fighterzy tam wojowali i chcieliście bić pikoli. Ten szczurek w czarnej bluzie, to chyba faktycznie na jakąś epilepsje choruje. Gratuluje, ponapinaliście się do dziadów, poskakaliście jak małpy na betonie, mało brakowało, a poskładał by Was jeden "zapędzony" grubas na spontanie. Trzech takich grubasków i nie ma Was w 15 sekund. ku*** co za banda pajaców, ale bluza ACAB musi być. Karpaty za bardzo odskoczyły chuligańsko i to już nie Wasza półka. Chcieliście poszukać sobie rywala na swoim poziomie, ale niestety nie wyszło, rozumiemy... :)
Jeden za drugim stoi, nikt się nie boi. Od bójki nie stroni, tylko za wrogiem goni. Ekipa chuliganów, Jasło swoje zrobi... hahahhahahahaha
Filmik:
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKib ... n7qzLA4L6d
Na zdjęciach wygląda, że w większości była lota ale zachodzi pytanie jakim cudem flaga nie zmieniła właściciela?
ps. Niewielu pewno juz o tym pamięta, ale to nie był pierwszy raz jak zajęlismy stadion Igloopolu podczas meczu z naszym fc Błękitni Ropczyce. Niestety opisu na ten moment nie moge znaleźć.Igloopol Dębica - Błękitni Ropczyce (środa, OPP )
Na mecz pucharowy naszego FC z rywalem zza miedzy nie organizujemy oficjalnego wyjścia. Udaje nam się po cichu w 47 osób dostać na stadion Igloopolu na 10 minut przed meczem , od strony budynku klubowego ,gdzie odrazu wpadamy i przeganiamy kilkunasto osobową grupe Morsów czekającą na mecz, która uciekając gubi pare zabawek. Po wszystkim przejmujemy sektor z którego na codzien dopingują, sami kręcac kilku minutowy doping dla piłkarzy Błękitnych, oraz zaznaczając często kto rządzi w mieście. Fani morsów w tym czasie stoją przy swych blokach bezradnie przygladając sie wszystkiemu z bezpiecznej odległości, a my po chwili zwijamy się pieszo w strone PKP, żeby uniknąć mundurowych. Powrót nie zakłócony przez nikogo
Dzwonilo Jasło do Ciebie Cyganie przez dekadę, trzeba było wyjść do lasu. Piszesz posty jakbys z gazety wbiorczej był, możesz o etat do nich startować..Karewer. pisze: ↑16.11.2018, 16:26Kiedy zobaczyłem filmik z "akcją" Czarnych w Kołaczycach, to przestałem dziwić się dlaczego odmówiliście przystąpienia do "rodziny", bo macie jaja naprawdę, skoro tacy fighterzy tam wojowali i chcieliście bić pikoli. Ten szczurek w czarnej bluzie, to chyba faktycznie na jakąś epilepsje choruje. Gratuluje, ponapinaliście się do dziadów, poskakaliście jak małpy na betonie, mało brakowało, a poskładał by Was jeden "zapędzony" grubas na spontanie. Trzech takich grubasków i nie ma Was w 15 sekund. ku*** co za banda pajaców, ale bluza ACAB musi być. Karpaty za bardzo odskoczyły chuligańsko i to już nie Wasza półka. Chcieliście poszukać sobie rywala na swoim poziomie, ale niestety nie wyszło, rozumiemy... :)
Jeden za drugim stoi, nikt się nie boi. Od bójki nie stroni, tylko za wrogiem goni. Ekipa chuliganów, Jasło swoje zrobi... hahahhahahahaha
Filmik:
https://www.facebook.com/PodkarpaccyKib ... n7qzLA4L6d
Jasło dzwoniło do Nas (Stalówki) przez dekadę? Ciekawe rzeczy wypisujesz tutaj. To może jeszcze napiszesz na PW z kim tak ochoczo rozmawiali przez te 10 lat, że do niczego nie doszło? Oczywiście ironia z Mojej strony, bo nie wiem skąd wzięło się Twoje idiotyczne przekonanie, że jestem z Krosna.
Do Stalówki trzeba dodać pozytywne ostatnio relacje z Korona Kielce może coś z tego będzie.srututu pisze: ↑19.11.2018, 00:10Z tych co mi do głowy przychodzą:
Stalówka - Polonia Przemyśl, Łada Biłgoraj, Stal Rzeszów, GKS Jastrzębie, Karpaty Krosno i dobrze działający FC Nisko, które jeździ na niektóre wyjazdy+wystawia młyn u siebie.
Stal Rzeszów - Stalówka, Polonia, Łada, Karpaty, Pogoń Leżajsk, Elana Toruń
Resovia - JKS, Stal Sanok, Siarka, Unia Tarnów, Unia Nowa Sarzyna
JKS - koalicja Resovii (w której w skład wchodzą w/w ekipy) + GKS Katowice.
Siarka - Wisłoka, Wisła Sandomierz, koalicja Resovii (wyżej wymienione)
Polonia Przemyśl - Stalówka, Polonia, Łada, Stal Rzeszów, Wisła Kraków, Orzeł Przeworsk, Karpaty Krosno
Karpaty - Stalówka, Polonia, Łada, Stal Rzeszów, Glinik Gorlice
Wisłoka - Siarka, Górnik, ROW Rybnik
Igloopol - Hejnał, Unia Oświęcim
Czuwaj Przemyśl - Zagłębie Sosnowiec, MKS Radymno
Pogoń Leżajsk - wcześniej wymieniłem jako układ/zgoda Stali Rzeszów, choć szczerze przyznam nie wiem jakie są dokładne relacje obu ekip. Ale raczej działają z koalicją STALI Rzeszów.
Czarni Jasło - Sandecja, Stal Mielec (nieaktywna)
Stal Mielec - zawiesili działalność
Stal Sanok - koalicja Resovii (wyżej wymienieni) + Unia Tarnów
Mogłem o kimś zapomnieć, wszystko napisane na szybko, bez sprawdzania. Jak coś popierdoliłem, o kimś zapomniałem to niech mnie poprawi.
1 - To dosyć świeży układ, nie wszystko jest w internecie pisane.Maraton uśmiechu pisze: ↑19.11.2018, 20:56To, że ktoś nieoficjalnie się u kogoś pojawił niczego nie przesądza ani niczego nie wróży.
Pytanie z innej beczki, Igloopol ma układ chuligański z Hejnałem i Unią, ale czy te ekipy poza walką z Zagłębiem i BKSem mają w ogóle jakieś wspólne akcje?
Pytanie numer dwa, czy Stal Nowa Dęba ma nadal zorganizowany ruch kibicowski? Oni chyba jeszcze nie tak dawno wspomagali się z Sokołem Nisko (chyba, że coś pomyliłem)?
W tych przypadkach jest bez Unii Tarnów.srututu pisze: ↑19.11.2018, 00:10Z tych co mi do głowy przychodzą:
Stalówka - Polonia Przemyśl, Łada Biłgoraj, Stal Rzeszów, GKS Jastrzębie, Karpaty Krosno i dobrze działający FC Nisko, które jeździ na niektóre wyjazdy+wystawia młyn u siebie.
Stal Rzeszów - Stalówka, Polonia, Łada, Karpaty, Pogoń Leżajsk, Elana Toruń
Resovia - JKS, Stal Sanok, Siarka, Unia Tarnów, Unia Nowa Sarzyna
JKS - koalicja Resovii (w której w skład wchodzą w/w ekipy) + GKS Katowice.
Siarka - Wisłoka, Wisła Sandomierz, koalicja Resovii (wyżej wymienione)
Polonia Przemyśl - Stalówka, Polonia, Łada, Stal Rzeszów, Wisła Kraków, Orzeł Przeworsk, Karpaty Krosno
Karpaty - Stalówka, Polonia, Łada, Stal Rzeszów, Glinik Gorlice
Wisłoka - Siarka, Górnik, ROW Rybnik
Igloopol - Hejnał, Unia Oświęcim
Czuwaj Przemyśl - Zagłębie Sosnowiec, MKS Radymno
Pogoń Leżajsk - wcześniej wymieniłem jako układ/zgoda Stali Rzeszów, choć szczerze przyznam nie wiem jakie są dokładne relacje obu ekip. Ale raczej działają z koalicją STALI Rzeszów.
Czarni Jasło - Sandecja, Stal Mielec (nieaktywna)
Stal Mielec - zawiesili działalność
Stal Sanok - koalicja Resovii (wyżej wymienieni) + Unia Tarnów
Mogłem o kimś zapomnieć, wszystko napisane na szybko, bez sprawdzania. Jak coś popierdoliłem, o kimś zapomniałem to niech mnie poprawi.
Użytkownicy przeglądający to forum: obserwatorr88, Trzeźwy Maszynista i 73 gości