Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Yellow_Obsession
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Piast z Jastrzębiem to zgoda czy układ?
temat wyczerpany
-
LegionGliwice
-
polskipodróżnik
Masz dużą wiedzę może ty pracujesz na komisariacie wcale się bym nie zdziwił a co do sprzętu to wy wiecie najlepiej jak się go używa kiedyś trafi kosa.Noga z Familoka pisze: 29.10.2018, 12:20Działają to na komisariatach skutecznie a za ten sprzęt wczorajszy będą ukaranipolskipodróżnik pisze: 29.10.2018, 11:18 Piast działa i to w samych Gliwicach tam skutecznie pokazują wyższość na torcidą Gliwice
wykroić ?_Piast1945 pisze: 29.10.2018, 00:05 Przypomniala mi sie stara akcja w jakimś zinie lub stronie o tym pisali. Polonia Bytom chciała wykroić oprawe lub flagi Ruchu jednak nikogo juz nie zastali to zerwali herb z trybuny głównej odwrócili i zrobili sobie zdjecie na murawie przed główną trybuną gdzie pozniej latalo po internecie te zdjęcie. Może ma ktoś jeszcze te zdjęcie nigdzie tego nie ma??
Nie byli to czasami ludzie, którzy remontowali coś w budynku lub na trybunie,dachu ? Jebli zdjęcie i tyle ?
Tak. Podczas remontu/konserwacji trybuny głównej. Bylo to już parę lat temu.kokacola pisze: 29.10.2018, 17:52wykroić ?_Piast1945 pisze: 29.10.2018, 00:05 Przypomniala mi sie stara akcja w jakimś zinie lub stronie o tym pisali. Polonia Bytom chciała wykroić oprawe lub flagi Ruchu jednak nikogo juz nie zastali to zerwali herb z trybuny głównej odwrócili i zrobili sobie zdjecie na murawie przed główną trybuną gdzie pozniej latalo po internecie te zdjęcie. Może ma ktoś jeszcze te zdjęcie nigdzie tego nie ma??
Nie byli to czasami ludzie, którzy remontowali coś w budynku lub na trybunie,dachu ? Jebli zdjęcie i tyle ?
-
_Piast1945
O tym co pisalem czytalem na forum Ruchu I jeszcze gdzies na forum lub w zinie.Goryl88 pisze: 29.10.2018, 18:14Tak. Podczas remontu/konserwacji trybuny głównej. Bylo to już parę lat temu.kokacola pisze: 29.10.2018, 17:52wykroić ?_Piast1945 pisze: 29.10.2018, 00:05 Przypomniala mi sie stara akcja w jakimś zinie lub stronie o tym pisali. Polonia Bytom chciała wykroić oprawe lub flagi Ruchu jednak nikogo juz nie zastali to zerwali herb z trybuny głównej odwrócili i zrobili sobie zdjecie na murawie przed główną trybuną gdzie pozniej latalo po internecie te zdjęcie. Może ma ktoś jeszcze te zdjęcie nigdzie tego nie ma??
Ma ktos zdjecie tego bo kumpel z roboty mi nie wieży ze taka akcja byla. A taka akcja byla na 100%.
Ale nie byla to zadna proba wykrojenia flag chlopie co Ty piszesz. byla to konserwacja trybuny. foto nie mam
-
_Piast1945
hahahahaaaaaaaaaaaa czytalem i wersje Ksgks i Ruchu dwie inne wersje śmiechu warte tylko ci co brali udzial wiedza jak bylo my sie c**** obiektywnie dowiemy.
-
ProudOfPoland
Tymi oświadczeniami, relacjami wrzucanymi na facebooki robicie z Polskiej sceny totalny kabaret.
-
Noga z Familoka
Trudno się z Tobą nie zgodzić.ProudOfPoland pisze: 30.10.2018, 06:58 Tymi oświadczeniami, relacjami wrzucanymi na facebooki robicie z Polskiej sceny totalny kabaret.
A tak odnosząc sie do relacji chorzowskich to dziwne troche bo jesli wiedzieliscie ze Gieksa chce sie ustawić i obdzwonili pól kraju to tym bardziej powinniscie się trzymać razem na trasie a nie płakać teraz że ktoś tam jechał z tyłu
Z puchy wam dzwonia ze koalicja sie ustawia, obczajke prawie rozjezdzacie , pol Polski wam mowi ze koalicja wydzwania i pyta o wasz sklad a wy zamiast jechac zbici i przygotowani razem to co 15min i roznymi trasami ha ha . Dla mnie to celowe dzialanie zeby wpierdolu nie dostac... A teraz placzecie ze uciekaliscie ....
Foton, chuligan npp, zawsze w pierwszym szeregu.Szkoda klawiatury na niego.
Trudne sprawy...
-
Jakimomnick
"Oświadczenie"-Chuligaństwo XXI wieku ..... brak słów ale jak dobrze przeczytać to jest relacja z wyjazdu? albo sie myle
"Marny doping i oprawy, w chuligance trudne sprawy..."
Życie bywa przewrotne.
A tak poważnie- pobłąka się Ruch z 6-8 lat bez awansów i posmakuje losu rywala z Katowic czy Bytomia.
Marazm - najgorsze co może być dla kibica.
Życie bywa przewrotne.
A tak poważnie- pobłąka się Ruch z 6-8 lat bez awansów i posmakuje losu rywala z Katowic czy Bytomia.
Marazm - najgorsze co może być dla kibica.
-
Naród Slonski
Wiadomo jaki stan zdrowia Syneczka z KSG z Rudy Śląskiej?
Naprawde nie zdajesz sobie sprawy że takimi filmikami robicie z siebie pośmiewisko?SturmgewehR 44 pisze: 30.10.2018, 20:42 Do tego zdarzenia nawet wpadający w ucho klip powstał
https://www.youtube.com/watch?v=vHjmrBIKP4U
Dlaczego nie wysiadles z busa do koalicji strachu i smiechu ?
A kiedy Ruch robił ostatnio sam akcje?? Bonosyaynio ciagle są z sharkasmi, albo kimś innym. Ruch zawsze mówił ze po to są zgody żeby się wspierać wiec w czym problem??Banditosdod pisze: 31.10.2018, 09:44Dlaczego nie chcesz wyjsc do WRWE identyczne proporcje.Bijesz sie jako GKS?
Ruch jest wielki , nie pokonany, zawsze wychodzi sie bic nawet jak ich mniej , nigdy nie kalkuluje , zawsze sztywniutko na komendzie itp itd. Fajna legenda o tym Ruchu tylko ze legendy maja to do siebie ze malo w nich jest prawdy .
-
_Piast1945
Ruch był i będzie nr 1 na Śląsku nie wiem po co sie tu tak spinacie każdy normalny wie jak jest.
A Piast który ?_Piast1945 pisze: 31.10.2018, 14:22 Ruch był i będzie nr 1 na Śląsku nie wiem po co sie tu tak spinacie każdy normalny wie jak jest.
-
szobiszowicefanatic
Panowie. Konto szobiszowicefanatic jest jedynym oficjalnym kontem które reprezentuje nas kibiców Piasta. Na inne konta proszę nie zwracać uwagi.
-
szwadron97
To podaj numery w totka jak już znasz przyszłość_Piast1945 pisze: 31.10.2018, 14:22 Ruch był i będzie nr 1 na Śląsku nie wiem po co sie tu tak spinacie każdy normalny wie jak jest.
-
kibic ze Śląska
szczesliwy nimerek na dzis to .. 44:)
dla rozluznienia gumki w majtkach
-
GieKSa_MCE
Ja tam słyszałem że 60 Ale spierac się nie będę niech ta gumka będzie luznakibic ze Śląska pisze: 01.11.2018, 17:23 szczesliwy nimerek na dzis to .. 44:)
Przecież od razu widać że ten 19 Piast 45 to jakiś dzieciak, a Szobiszowicki gada trochę mądrzej.MENTOL1 pisze: 01.11.2018, 18:34To inaczej uważasz niż kolego z Piasta? Czy tylko dales takie info.szobiszowicefanatic pisze: 31.10.2018, 17:46 Panowie. Konto szobiszowicefanatic jest jedynym oficjalnym kontem które reprezentuje nas kibiców Piasta. Na inne konta proszę nie zwracać uwagi.
-
RoyberpakaOdrodzenie
A mnie ciekawi co teraz robią "wtyczki" które Ruch miał ( ma) w Górniku i GieKSie...
-
kibic ze Śląska
oczywisty, jednoczesnie nie do podwazenia murowany faworyt niestety.. dla poprawy humoru dodam ze przy spowiedzi nie zawsze doszlo do "katharsis" (czyt. 100% oczyszczenia) i pojawily sie problemy bo pogoniony pamieta wiecej, no i jest problem, d*** pęknie.GieKSa_MCE pisze: 01.11.2018, 17:32Ja tam słyszałem że 60 Ale spierac się nie będę niech ta gumka będzie luznakibic ze Śląska pisze: 01.11.2018, 17:23 szczesliwy nimerek na dzis to .. 44:)
a moze w tym tyg docenimy szczesliwych znalazcow i numerkiem bedzie "7"?
doceniam ze faktycznie gumka luzna mimo delikatnie wyczuwalnego posmaku .. no ale gibon z mentola, moze o to chodzi:/
-
Michał1990Polska
ciekawe skąd MO wiedzialo o wartości flag....
niestety nic to nie da, nie zagłuszysz tych ksyw. A pada ich coraz więcej.
-
GieKSa_MCE
W tym tygodniu śmiało można uznać że 7 to szczęśliwy numerek co nie zmieni faktu że my i pewnie nie tylko my dlugo bedziemy mieli w pamieci liczbę 60 która będzie się ciągła za wami jak smród po gaciach a nam pewno przez śląskie grono długo będzie wspominane 44 co przy pewnych zeznaniach traci trochę na wartości Ale fakt luźniej zrobiło śmiesznie ale najpewniej dramatyczniekibic ze Śląska pisze: 02.11.2018, 20:24oczywisty, jednoczesnie nie do podwazenia murowany faworyt niestety.. dla poprawy humoru dodam ze przy spowiedzi nie zawsze doszlo do "katharsis" (czyt. 100% oczyszczenia) i pojawily sie problemy bo pogoniony pamieta wiecej, no i jest problem, d*** pęknie.GieKSa_MCE pisze: 01.11.2018, 17:32Ja tam słyszałem że 60 Ale spierac się nie będę niech ta gumka będzie luznakibic ze Śląska pisze: 01.11.2018, 17:23 szczesliwy nimerek na dzis to .. 44:)
a moze w tym tyg docenimy szczesliwych znalazcow i numerkiem bedzie "7"?
doceniam ze faktycznie gumka luzna mimo delikatnie wyczuwalnego posmaku .. no ale gibon z mentola, moze o to chodzi:/
-
z_calej_epy
za grudniowa wyroki surowe niedawno zapadły i nie wytrzymują ciśnienia karierowicze
-
TOMASZ800910
W Rudzie Śląskiej, walka o zwycięstwo w wyborach idzie ostro https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2 ... &source=47
-
Yellow_Obsession
przecież ostatnio ponoć osadzeni niebiescy dzwonili do swoich kolegów, że się GieKSa na nich ustawia
to w końcu mają kontakt czy nie?
to w końcu mają kontakt czy nie?
-
piknik-owy
Jakie relacje panuja na linii KSGKS - Jaga?
I czy na pucharowym meczu byly bluzgi?
-
Yellow_Obsession
żadnego specjalnego ciśnienia, bluzgów brak (pomijając fakt, że GKS w ramach protestu w ogóle bez dopingu)piknik-owy pisze: 03.11.2018, 18:00 Jakie relacje panuja na linii KSGKS - Jaga?
całe życie protest lol :D :D