Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
A ja mam 40 lat i jestem z Witosa, też wiem jak wyglądały Katowice.
No i przydupasowi pana L też pękła d***. A taki ważny był na Nowym Bytomiu haha
wszystkim im pęka d***. A tacy bohaterzy i mądrzy byli w gębie :). A co najlepsze pogrążyli Sharków po roku znajomości
:)
:)
Wiecie, że co jest najśmieszniejsze, że Ruch musiał mieć do pomocy Wisłę żeby ubić ten śmieszny GKS i Górnik. A przecież oni byli tacy słabi dla nich.
-
Siemce1989
Wtaszka pisze: 26.10.2018, 20:34 Wiecie, że co jest najśmieszniejsze, że Ruch musiał mieć do pomocy Wisłę żeby ubić ten śmieszny GKS i Górnik. A przecież oni byli tacy słabi dla nich.
-
Brygada1964
Współpraca kibiców z ruchu z policja idzie świetnie hahaha
JA MACIUŚ DONOSZĘ .....
Ja Maćiusz mistsz świota uprzejmie donosze w karczmie blido zawiązałem pokt o nieoruszaniu sie z Wiślokami: z osobie ( Misiok ) a potem i sypłem
To śmiech przez łzy.Wtaszka pisze: 26.10.2018, 21:50 Możecie się śmiać ale zeznania waszych kumpli (Maciuś i spółka)świdczą wyrażnie kiedy dojechali GKS I Górnika maczetami i przy czyjej pomocy :), A potem kto ich sprzedał(Sharków)
Najbardziej w internetach to się napinał wasz kolega Baluś PDW, który pewnie jest źródłem tego wycieku forum.oli1988 pisze: 27.10.2018, 08:59 Ten artykuł pokazuje jaką dominacje na Śląsku ma Ruch i jak oderwane od rzeczywistości są wszystkie te gieksiarskie trolle tutaj sugerując, że mają coś do powiedzenia na Śląsku czy nawet rządzą. Wasze główne persony były dojeżdżane jak psy i jedynie mogły się ponapinać w internetach ;D
-
19__kattowitz__20
na rozluznienie,dzisiejsze wydanie Dziennika Zach.
https://www.prasa24.pl/gazeta/dziennik-zachodni/#
(nie nie pojecholech na stargard)
https://www.prasa24.pl/gazeta/dziennik-zachodni/#
(nie nie pojecholech na stargard)
Heh, jak to wyglądało w drugą stronę, chłopaki już się tak nie chwalą gazetom 
Za cholere nie ma sie czym chwalić.
Chore to wszystko w c***.
Chore to wszystko w c***.
-
ktotamwie1
A jak określisz ekipę która ma psa w czołówce, w historii swojej bandy również konfidentów, a flagi także skrojone na rzecz rywala? Banda hipokrytow
Jakby było jakieś sprostowanie Ruchu to np. na fb UN a tak to błyszczy największy plankton albo ci co wklejają linki z wyborczej i stąd czerpią wiedzę lub ci których koledzy po szalu gnoją na forum.
niby z GieKSy a mądrze prawi.fonobar pisze: 28.10.2018, 14:01 Jakby było jakieś sprostowanie Ruchu to np. na fb UN a tak to błyszczy największy plankton albo ci co wklejają linki z wyborczej i stąd czerpią wiedzę lub ci których koledzy po szalu gnoją na forum.
Najpierw gość z siemc jedzie 2 z siemc, teraz PeRkun objeżdża oliego od kretynow :) ktoś się dołączy?:)
Jaka liczba Ruchu w Stargardzie ?
Jak wrócą to się określa bo dalej uciekają busem
-
Banditosdod
Mam pytanie kiedy ten caly Gladiators ustawil sie sam na Ruch bo w ich przyspiewce cos jest ze jeb.. Ruch?Albo mloda persona sama atakuje na trasie?
Se chopy ciśniecie ładnie :)
-
Banditosdod
Czemu atakujecie 2 bus a co z tym pierwszym co jechal?zapewne skoro wiecie że jechali odzielnie to widzicie wszystkie.Sami piszecie ze jedzie inna drogą.To co ten 1 przepusciliscie.?Czy inna ekipa w busie?czy 3 busy jada 3 drogami?bo to wyglada jak byscie obczajali 3 a wybrali sobie jeden
Słyszałem że tworzycie z Tomaszem Niecikiem nowy hit jesieni. Jak to idzie.. "Cztery 60tki tylko w mojej prokuraturze".
A co to za różnica ? Jedziesz na wyjazd musisz liczyć sięz tym że ktoś się ustawi. Chyba że teraz jest inaczejBanditosdod pisze: 28.10.2018, 18:22 Czemu atakujecie 2 bus a co z tym pierwszym co jechal?zapewne skoro wiecie że jechali odzielnie to widzicie wszystkie.Sami piszecie ze jedzie inna drogą.To co ten 1 przepusciliscie.?Czy inna ekipa w busie?czy 3 busy jada 3 drogami?bo to wyglada jak byscie obczajali 3 a wybrali sobie jeden
po meczu Jastrzębie - Tychy , Piast trafiony przez koalicje ??
nie wiem blakuś swojej matuli się zapytaj ona tam doskonale zna sytuacje na A1.
-
_Piast1945
Przypomniala mi sie stara akcja w jakimś zinie lub stronie o tym pisali. Polonia Bytom chciała wykroić oprawe lub flagi Ruchu jednak nikogo juz nie zastali to zerwali herb z trybuny głównej odwrócili i zrobili sobie zdjecie na murawie przed główną trybuną gdzie pozniej latalo po internecie te zdjęcie. Może ma ktoś jeszcze te zdjęcie nigdzie tego nie ma??
-
Polish Power
Ile lat temu to było ??
-
_Piast1945
Nie wiem wiem ze to bylo tez na forum Ruchu.
-
Banditosdod
Mam inny pytanie czy Gks Katowice gral kiedys w pucharach Intertoto.I czy ich byly bramkarz Jojko to jakas ikona klubu bo chlop zajebiscie bronil.
http://www.hppn.pl/europejskie-puchary/ ... towice?c=1 tu masz o pucharach.Banditosdod pisze: 29.10.2018, 08:55 Mam inny pytanie czy Gks Katowice gral kiedys w pucharach Intertoto.I czy ich byly bramkarz Jojko to jakas ikona klubu bo chlop zajebiscie bronil.
-
szobiszowicefanatic
Panowie z KSGKS. Biegnąc autostradą doprowadziliście do tego, że zawracali normalnie ludzie którzy jechali przestraszeni pod prąd. My byliśmy naszym kordonem jeszcze trochę dalej. Jak zobaczyliśmy co się dzieje i wysiedliśmy z aut w dobre kilka dyszek to było już za późno na jakąkolwiek reakcje. Trochę obiektywizmu, akcja poprostu się nie udała i zasadzka za szybko zrobiona. Sprzętu z tak daleka nie byliśmy w stanie zobaczyć więc nie będziemy pisać farmazonów.
Jak dla mnie nie ma sensu o tym pisać, bo ostatecznie do niczego nie doszło. Chociaż oczywiście plus za chęci dla koalicji.
Jak dla mnie nie ma sensu o tym pisać, bo ostatecznie do niczego nie doszło. Chociaż oczywiście plus za chęci dla koalicji.
Byliście kordonem dalej? Kilka aut wypierdala między nami a z aut które zawracały wychodziloscie normalnie. Zacznijcie jeździć cała grupa razem, wtedy będzie wszystko tak jak powinno. Pozdro
-
szobiszowicefanatic
Cała ekipa jechała jednym kordonem. Skoro mówisz o jakimś aucie to ktoś mógł jechać na własną ręke. Dlaczego twierdzisz, że ktoś od nas wysiadał z aut które zawracały ? Ludzie jadący autostradą wychodzili z aut zobaczyć co się dzieje po czym wsiadali i zawracali. Fajnie, że żeście się zebrali i próbowaliście ale proszę nie wmawiaj nam porażki której nie było a tymbardziej nie przypisuj wam zwycięstwa które jest w tym przypadku absurdem. Plus za chęci i jeśli byliście bez sprzętu to plus za to ale chociaż czasami bądźmy obiektywni...
Nie mówię o aucie tylko o minimum 4 autach. To nie jest nasz problem, ze te auta wyrwały się wcześniej. Fajnie, ze w ten weekend tyle się działo. Zawsze możecie Wy w końcu cos zrobić, oprócz obkopania auta Pani, która zamykała Żabkę. Do następnego
-
polskipodróżnik
Piast działa i to w samych Gliwicach tam skutecznie pokazują wyższość na torcidą Gliwice
Tak tak , zwykle auta sie zatrzymaly, wszyscy z nich wyszli zobaczyc co jest grane, ale nagle wsiedli spowrotem i wszyscy nagle ruszyli pod prąd. Oszczedz tych bzdur.
-
Noga z Familoka
Działają to na komisariatach skutecznie a za ten sprzęt wczorajszy będą ukaranipolskipodróżnik pisze: 29.10.2018, 11:18 Piast działa i to w samych Gliwicach tam skutecznie pokazują wyższość na torcidą Gliwice
Pokazali pod Mardigrasem:-)polskipodróżnik pisze: 29.10.2018, 11:18 Piast działa i to w samych Gliwicach tam skutecznie pokazują wyższość na torcidą Gliwice