subagazi hipokryto masz te wybijanie z głowy i tak od wielu lat jak już szukasz to szukaj u siebie http://www.12zawodnik.pl/rankingi/d:foo ... jewodztwo9
Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
-
2 sezonu do tylu Zambrow, sezon do tylu bodajże Kolobrzeg i cos tam jeszcze. kilka meczy by sie znalazlo i wcale nie bylo zakmnietego sektora itd. Strach przed Motorem i Jaga Was dopadl.Karewer. pisze: ↑25.09.2018, 19:17Co Ty ku*** bredzisz? Dzięki za poprawę humoru w ten smutny i szary jak p**** wieczór. Przypomnij nam to nie jeżdżenie i te zera wyjazdowe, bo to smutne, co Ty p*********. Ostatnio jesteśmy obecni w jakieś 140 osób ze Stalą Rzeszów w Świdniku (pod nosem Motoru) i co ten wielki Motor zrobił? Wielki c***, więc zamilcz albo podaj konkretny argument. Aha, czekam też na te nasze zera wyjazdowe.
-
Szczena zamknij w końcu morde na temat Stalówki,bo już wystarczająco sobie nagrabiłeś....siedż dalej na wyspach i jaraj sie angolami a od Stalówki trzy chuje w bok...prowadzisz z kolesiem konto i palisz Jana....kara Cie nie minie Sarzyniaku burakusubagazi pisze: ↑26.09.2018, 06:082 sezonu do tylu Zambrow, sezon do tylu bodajże Kolobrzeg i cos tam jeszcze. kilka meczy by sie znalazlo i wcale nie bylo zakmnietego sektora itd. Strach przed Motorem i Jaga Was dopadl.Karewer. pisze: ↑25.09.2018, 19:17Co Ty ku*** bredzisz? Dzięki za poprawę humoru w ten smutny i szary jak p**** wieczór. Przypomnij nam to nie jeżdżenie i te zera wyjazdowe, bo to smutne, co Ty p*********. Ostatnio jesteśmy obecni w jakieś 140 osób ze Stalą Rzeszów w Świdniku (pod nosem Motoru) i co ten wielki Motor zrobił? Wielki c***, więc zamilcz albo podaj konkretny argument. Aha, czekam też na te nasze zera wyjazdowe.
-
A pamietam czasy jak siedzialo sie razem z chlopakami ze Stalowej i snulo rozne plany co do kolezanek z hetmanskiej...Ilez to razy slyszalem z ich ust jacy to oni slabi, obsrani, bez ambicjii i honoru itp..itd.. a teraz te same osoby mowia o sobie ziomeczki bracia itp...itd ile w tym hipokrykzji to kur.... glowa mala...i nie pierd...cie ze pokolenia sie zmieniaja, bo wiekszosc tych osob ze Stalowej nadal aktywna h... pojebane czasy..
-
To teraz snuj sobie plany z siareczką ..gainer pisze: ↑30.09.2018, 17:49A pamietam czasy jak siedzialo sie razem z chlopakami ze Stalowej i snulo rozne plany co do kolezanek z hetmanskiej...Ilez to razy slyszalem z ich ust jacy to oni slabi, obsrani, bez ambicjii i honoru itp..itd.. a teraz te same osoby mowia o sobie ziomeczki bracia itp...itd ile w tym hipokrykzji to kur.... glowa mala...i nie pierd...cie ze pokolenia sie zmieniaja, bo wiekszosc tych osob ze Stalowej nadal aktywna h... pojebane czasy..
-
Coś chujowo gościu rozkminiłeś bo od kilku lat tu nie wchodziłem i nie mam zamiaru. Nie ma mnie w Polsce to się nie wypowiadam i mam wyjebane co się u was dzieje - jak jeździcie z kim się macacie i za kim jeździcie. Dla mnie prawdziwe kibicowanie się skończyło, stare kosy są zgodami, stare zgody kosami i szczerze mówiąc to wszystko się skurwiło. Także odemnie trzy chuje w bok a buraków to szukaj sobie u siebie na wiosce.nightmare88! pisze: ↑26.09.2018, 10:40Szczena zamknij w końcu morde na temat Stalówki,bo już wystarczająco sobie nagrabiłeś....siedż dalej na wyspach i jaraj sie angolami a od Stalówki trzy chuje w bok...prowadzisz z kolesiem konto i palisz Jana....kara Cie nie minie Sarzyniaku burakusubagazi pisze: ↑26.09.2018, 06:082 sezonu do tylu Zambrow, sezon do tylu bodajże Kolobrzeg i cos tam jeszcze. kilka meczy by sie znalazlo i wcale nie bylo zakmnietego sektora itd. Strach przed Motorem i Jaga Was dopadl.Karewer. pisze: ↑25.09.2018, 19:17
Co Ty ku*** bredzisz? Dzięki za poprawę humoru w ten smutny i szary jak p**** wieczór. Przypomnij nam to nie jeżdżenie i te zera wyjazdowe, bo to smutne, co Ty p*********. Ostatnio jesteśmy obecni w jakieś 140 osób ze Stalą Rzeszów w Świdniku (pod nosem Motoru) i co ten wielki Motor zrobił? Wielki c***, więc zamilcz albo podaj konkretny argument. Aha, czekam też na te nasze zera wyjazdowe.
Rozkminiaj dalej i bez odbioru
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
hahaha szczena ty j***** łbie, kilka lat tu nie wchodzisz i dziś nagle cię olśniło żeby tu zaglądnąć bo ktoś cie rozkminił hahah, ja p******* jaki ty łeb jesteś.szczena_uns pisze: ↑30.09.2018, 19:13Coś chujowo gościu rozkminiłeś bo od kilku lat tu nie wchodziłem i nie mam zamiaru. Nie ma mnie w Polsce to się nie wypowiadam i mam wyjebane co się u was dzieje - jak jeździcie z kim się macacie i za kim jeździcie. Dla mnie prawdziwe kibicowanie się skończyło, stare kosy są zgodami, stare zgody kosami i szczerze mówiąc to wszystko się skurwiło. Także odemnie trzy chuje w bok a buraków to szukaj sobie u siebie na wiosce.nightmare88! pisze: ↑26.09.2018, 10:40Szczena zamknij w końcu morde na temat Stalówki,bo już wystarczająco sobie nagrabiłeś....siedż dalej na wyspach i jaraj sie angolami a od Stalówki trzy chuje w bok...prowadzisz z kolesiem konto i palisz Jana....kara Cie nie minie Sarzyniaku buraku
Rozkminiaj dalej i bez odbioru
-
No to żeś szczena pojechał po bandzie teraz z tym nie wchodzeniem. A nie, czekaj, bo ktoś Ci tam zarzucił cynk, że jesteś wezwany do tablicy, to wszedłeś.
-
Ja też pamiętam różne rozmowy na Malcie na temat Siarki, a teraz Wy macacie się z nimi i razem działacie. Spójrz również na swoje podwórko, bo nastały niestety pojebane czasy i to nie tylko z naszej strony i wymiany pokoleń. Pamiętam wiele rozmów i wiele akcji, kiedy jeszcze jako PO trzęśliśmy podkarpaciem.gainer pisze: ↑30.09.2018, 17:49A pamietam czasy jak siedzialo sie razem z chlopakami ze Stalowej i snulo rozne plany co do kolezanek z hetmanskiej...Ilez to razy slyszalem z ich ust jacy to oni slabi, obsrani, bez ambicjii i honoru itp..itd.. a teraz te same osoby mowia o sobie ziomeczki bracia itp...itd ile w tym hipokrykzji to kur.... glowa mala...i nie pierd...cie ze pokolenia sie zmieniaja, bo wiekszosc tych osob ze Stalowej nadal aktywna h... pojebane czasy..
-
Tak łby jebane ktoś mi dał cynk :D
[link]
[link]
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Karewer a ja mam do Ciebie 3 pytania.
1 kiedy ostatnio obiłeś albo goniles Siarkę?
2 czy spierdalales w Przemyślu przed m innymi Siarką? 3 Czy spierdalales dziś autami przed m innymi Siarką?
Ojj boli Cię ta Siarka i ma boleć.
1 kiedy ostatnio obiłeś albo goniles Siarkę?
2 czy spierdalales w Przemyślu przed m innymi Siarką? 3 Czy spierdalales dziś autami przed m innymi Siarką?
Ojj boli Cię ta Siarka i ma boleć.
-
Psy szczekają karawana jedzie dalej...
-
Chyba nie jesteś poważny myśląc, że odpowiem na takie pytania na publicznym forum. Zadam klasyczne natomiast pytanie, jak przystało na to forum: "Na komendzie pracujesz"?
-
Pytanie do Stalowej bez żadnej spiny. Dlaczego w Sobotę rano nie podejmujecie walki, nie zatrzymujecie się przeciwko atakującym Resovia/Siarka...???
-
Coś takiego w ogóle miało miejsce?Lonsdale_London pisze: ↑02.10.2018, 02:53Pytanie do Stalowej bez żadnej spiny. Dlaczego w Sobotę rano nie podejmujecie walki, nie zatrzymujecie się przeciwko atakującym Resovia/Siarka...???
-
Coś słabo się ustawiliscie skoro druga strona nawet o tym nie wie. Wisłoka kolejny raz przytyrana za Siarkę.:D Szacunek dla nich że wyskoczyli do koalicji. Skoro teraz macie tak młody skład i stawiacie się Stalówce to jesteście na prostej drodze żeby za kilka lat coś więcej znaczyć niż na własnym podwórku. Wymiana pokolen zbliża się w niektórych ekipach i nie ma kim tego zastąpić
-
Nie zwróciłem uwagi na 3 zadanie pytanie. Coś właśnie słabo się ustawiliście, skoro piszesz, że wczoraj (tzn. w niedzielę) nas goniliście, a w innej wersji krąży informacja, że to było w sobotę jednak. No właśnie, coś słabo się ustawiliście, skoro nawet o tym nie wiedzieliśmy. Ogromny szacunek należy się Wisłoce, która powinna Was kopnąć w d***, bo nie dorastacie jej do pięt. Wisłoka jest ekipą charakterną w przeciwieństwie do Was. Do zobaczenia na trasie smrody.
-
Stalówka ustawiła się na Wisłokę sama czy z kuzynostwem? Bo różne wersje niektórzy podają.
-
Niech nikt nie sieje fermentu, bo liczby były bardzo zbliżone. Wystarczy, że napiszę, że była tam koalicja dwóch Stali. Starcie bardzo szybko rozstrzygnięte na naszą korzyść. Najważniejsze, że wszystko honorowo, co Wisłoka może zresztą potwierdzić i wielki szacun za wyjście. Żeby była również jasność, nikt rano za nami nie jechał, a info, że nie zatrzymujemy się przed Siarką&Resovią, jest po prostu zwykłym farmazonem puszczonym na necie.
-
Od wczoraj dość głośno o meczu w Sandomierzu...
Mimo,że nie Podkarpacie, to blisko i kilka ekip stąd było tam.
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz, jak to się stało że tak aktywna banda jak Stalówka (aktywność ścisły top w Polsce obecnie) nie połamała jeszcze Wisły Sandomierz. Raptem kilkanaście km ich dzieli.
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz, jak to się stało że tak aktywna banda jak Stalówka (aktywność ścisły top w Polsce obecnie) nie połamała jeszcze Wisły Sandomierz. Raptem kilkanaście km ich dzieli.
-
Ojca Mateusza się boją. Bez spiny.
-
Zadajesz pytania niczym pryszczaty gimbus i podejrzewam że nim jesteś.AMFootball pisze: ↑04.10.2018, 14:53Od wczoraj dość głośno o meczu w Sandomierzu...
-
bardzo ladny wyjazd Sovii.
Taka Stalowa na Ruch do Boguchwaly pojechala w 150 osob i jak Ruch sie rozsiadl na ich sektorze to ci grzecznie poszli na trybune gosci.
500 glow dla takiej Stalowej to dzis wynik nieosiagalny. Z rodzina maks 200 osob uzbieraja
Taka Stalowa na Ruch do Boguchwaly pojechala w 150 osob i jak Ruch sie rozsiadl na ich sektorze to ci grzecznie poszli na trybune gosci.
500 glow dla takiej Stalowej to dzis wynik nieosiagalny. Z rodzina maks 200 osob uzbieraja
-
konkretny wyjazd Sovii, ale ostatnio na hutniku Stal tez ladnie sie pokazala, wiem ze odleglosc inna , lecz twoje wypowiedz nie jest obiektywna, Stalowka tez duzo razy w ladnych liczbach po Polsce sie pokazala, dla Resovii od bardo dlugo wyjazd "zycia"
-
Stal Rzeszów owszem tez ladnie na Hutniku. Ale SSW dawno nie zaliczyla dobrego wyjazdu. powyzej 150 glow juz dawno nigdzie
-
No nie taki wyjazd życia bo Lublin to mieli chyba na wiosne?
Stalowa jednak jeździ po całym kraju od wielu lat. Na Widzewie kiedyś chyba przebili jeszcze Sovie z Chorzowa.
Ale ogólnie potwierdza się co mówiłem od dawna,że na podkarpaciu stały dobry poziom trzyma SSW, Stal Rz i Resovia.Resovia.Reszta to przystawki. Niektórzy jeszcze Wisłoke dodają, ale póki co nie są zweryfikowani
Stalowa jednak jeździ po całym kraju od wielu lat. Na Widzewie kiedyś chyba przebili jeszcze Sovie z Chorzowa.
Ale ogólnie potwierdza się co mówiłem od dawna,że na podkarpaciu stały dobry poziom trzyma SSW, Stal Rz i Resovia.Resovia.Reszta to przystawki. Niektórzy jeszcze Wisłoke dodają, ale póki co nie są zweryfikowani
-
owszem zgodze sie z Toba ze te 3 ekipy to elita wyjazdowa w tym regionie, Resovia miala Motor praktycznie co sezon a taki Ruch?,co do Wisloki jazda po buraczanej lidze za co szacunek ze nie odpuszczaja i jezdza wszedzie, szkoda ze pilkarsko nie sa w 2 lidze wtedy by sie okazalo, wyjazdy po calej Polsceespana pisze: ↑07.10.2018, 12:12No nie taki wyjazd życia bo Lublin to mieli chyba na wiosne?
-
Na jakiej podstawie wy tu forumowcy stawiacie wyżej jakas Resovie która nic nie znaczy z nikim się nie bije i nic nie robi nad np taka Wisłokę która chuligansko ich zjada i wychodzi zawsze do każdego przez co ma szacunek nawet u wrogów?
-
Daj spokoj z ta Wisloka. Wychodza zeby sie polozyc ich jedyny przeciwnik to Iglopol ktorego wytepiaja.
Resovia jeszcze pokaze na co ich stac.
Ostatnio czekali na STW ktora ma 40 chlopa do bicia i pewnie sa lepsi, ale jak nie beda w przewadze to jzu nie beda tak cwianiakowac
Resovia jeszcze pokaze na co ich stac.
Ostatnio czekali na STW ktora ma 40 chlopa do bicia i pewnie sa lepsi, ale jak nie beda w przewadze to jzu nie beda tak cwianiakowac
-
Z tego co wiem to Resovia ma dodatni bilans z Wisłoka ostatnich lat? Jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi
Pozatym była mowa o formie wyjazdowej. Liczba Resovii w Lublinie czy Chorzowie jest poza zasięgiem całego regionu poza Stalami. A i biorąc pod uwagę "normalne" wyjazdy to lepiej wygląda od reszty. Ale biorąc ppd uwagę całokształt w tym sprawy (h) to wygląda wg mnie podobnie pewnie ze wakazaniem na bardziej aktywną i obita Stalową Wole przed Rzeszowem
Pozatym była mowa o formie wyjazdowej. Liczba Resovii w Lublinie czy Chorzowie jest poza zasięgiem całego regionu poza Stalami. A i biorąc pod uwagę "normalne" wyjazdy to lepiej wygląda od reszty. Ale biorąc ppd uwagę całokształt w tym sprawy (h) to wygląda wg mnie podobnie pewnie ze wakazaniem na bardziej aktywną i obita Stalową Wole przed Rzeszowem
-
O czym Wy tutaj w ogóle bredzicie? Kiedyś Nasze wyjazdy wyglądały tak:
- Lublin kilkukrotnie ponad 300 osób. Raz byliśmy tam w 500 głów.
- Łódź na Widzewie byliśmy raz w 800 osób, gdzie nie zostaliśmy wpuszczeni na stadion, drugi raz w 450 osób.
- Katowice byliśmy tam w 250 osób.
- w Kielcach na Koronie byliśmy w 750 osób.
- Olsztyn odwiedzamy w 200 osób.
- Elbląg odwiedzamy w ponad 200 osób.
- w Lubinie jesteśmy obecni w ponad 250 osób.
Przytoczyłem jedynie kilka dalekich lub ciekawych wyjazdów. My jeździmy od wielu, wielu lat, chyba 12-nastu, o ile dobrze pamiętam, po całej Polsce, gdzie wyjazdy po 500 km, nie były jakimś wyjazdem, który zdarzyłby się raz na sezon. Ostatnio faktycznie od kilku lat nie wygląda to tak ciekawie, bo emigracja, kurort, niektórym również nie podobały się posunięcia, które związały nas z obecnymi ekipami w regionie, brak aż tak dużej ilości młodzieży, która by miała taką pasję, charakter i wiele innych aspektów, jak ludzie, którzy urodzili się w latach 80-90-tych. Obecnie jeździmy w te 100-150 osób stałego dobrego składu do Boguchwały, czy na inne dalekie wyjazdy i niestety, ale stało się to, co w innych miastach na podkarpaciu. Region niestety nie sprzyja życiu, bo ciężko tutaj zatrzymać ludzi, którzy masowo jednak wyemigrowali do większych miast lub za granicę. Z tą Resovia, że czekała niby na nas rano razem z Siarką, to sobie możecie wsadzić między bajki, bo nic takiego nie miało miejsca. Jeśli chodzi o Wisłokę, to szacunek za wyjście się należy. Specjalnie nie psiałem, że wyszli tylko po to, żeby się położyć, BO WYSZLI i to się liczy, Wielu ekipom w takiej sytuacji zacinają się drzwi w autokarze, zapominają o mleku na gazie, lub jadą same pikniki i nie wychodzą, bo to nie ekipa sportowa przecież.
- Łódź na Widzewie byliśmy raz w 800 osób, gdzie nie zostaliśmy wpuszczeni na stadion, drugi raz w 450 osób.
Przytoczyłem jedynie kilka dalekich lub ciekawych wyjazdów. My jeździmy od wielu, wielu lat, chyba 12-nastu, o ile dobrze pamiętam, po całej Polsce, gdzie wyjazdy po 500 km, nie były jakimś wyjazdem, który zdarzyłby się raz na sezon. Ostatnio faktycznie od kilku lat nie wygląda to tak ciekawie, bo emigracja, kurort, niektórym również nie podobały się posunięcia, które związały nas z obecnymi ekipami w regionie, brak aż tak dużej ilości młodzieży, która by miała taką pasję, charakter i wiele innych aspektów, jak ludzie, którzy urodzili się w latach 80-90-tych. Obecnie jeździmy w te 100-150 osób stałego dobrego składu do Boguchwały, czy na inne dalekie wyjazdy i niestety, ale stało się to, co w innych miastach na podkarpaciu. Region niestety nie sprzyja życiu, bo ciężko tutaj zatrzymać ludzi, którzy masowo jednak wyemigrowali do większych miast lub za granicę. Z tą Resovia, że czekała niby na nas rano razem z Siarką, to sobie możecie wsadzić między bajki, bo nic takiego nie miało miejsca. Jeśli chodzi o Wisłokę, to szacunek za wyjście się należy. Specjalnie nie psiałem, że wyszli tylko po to, żeby się położyć, BO WYSZLI i to się liczy, Wielu ekipom w takiej sytuacji zacinają się drzwi w autokarze, zapominają o mleku na gazie, lub jadą same pikniki i nie wychodzą, bo to nie ekipa sportowa przecież.
-
Ile oficjalnie Resovii w Chorzowie i jakie liczby układowiczów?
-
Na wyjazd do Chorzowa korzystając z idealnego połączenia kolejowego wybieramy się pociągiem specjalnym w 564 osoby, czyli w lekkim nadkomplecie. Wspierają nas nasi układowicze z Jarosławia (39), Nyíregyházy (12) Nowej Sarzyny (11) oraz Sanoka (40). Dziękujemy za wsparcie!
-
A wiesz o tym że zadne drzwi sie nie zaciely.Ci co zdarzyli to wyszli mimo ze nie mieli wiekszych szans..Karewer. pisze: ↑07.10.2018, 14:01O czym Wy tutaj w ogóle bredzicie? Kiedyś Nasze wyjazdy wyglądały tak:
-
jaka liczba Stalowki i ukladowiczów w Elblagu?
-
.Karewer. pisze: ↑07.10.2018, 14:01O czym Wy tutaj w ogóle bredzicie? Kiedyś Nasze wyjazdy wyglądały tak:
-
Przestań pierd. człowieku. Wymień mi ekipy podkarpackie które wyszły do (wcześniej) PO, a teraz Stalowa (+kuzynki), lub do samej Stalowej. Ja odpowiedź znam i bynajmniej nie było pierwszy raz...
Zresztą osoba ze Stalowej wyżej ci odpowiedziała.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
ale Wam tez drzwi sie zacinaly i to przed sama Stalowa drzwi Wam sie w szynobusie zacielyZupełnie Zielony. pisze: ↑07.10.2018, 20:17Przestań pierd. człowieku. Wymień mi ekipy podkarpackie które wyszły do (wcześniej) PO, a teraz Stalowa (+kuzynki), lub do samej Stalowej. Ja odpowiedź znam i bynajmniej nie było pierwszy raz...
-
Jakiego klubu jesteś kibicem? Nie pytam czy reprezentujesz, bo jasnym jest, że taki tuman nie będzie nikim znaczacym.subagazi pisze: ↑07.10.2018, 20:33ale Wam tez drzwi sie zacinaly i to przed sama Stalowa drzwi Wam sie w szynobusie zacielyZupełnie Zielony. pisze: ↑07.10.2018, 20:17Przestań pierd. człowieku. Wymień mi ekipy podkarpackie które wyszły do (wcześniej) PO, a teraz Stalowa (+kuzynki), lub do samej Stalowej. Ja odpowiedź znam i bynajmniej nie było pierwszy raz...
-
Było już pare razy pisane, jechaliśmy nowoczesnym szynobusem a one mają włączaną blokadę na wszystkie drzwi z kabiny maszynisty. Żadne wajchy (awaryjne) wewnątrz szynobusa nie dały rady jej odblokować.
Zawsze wychodziliśmy i wychodzimy do każdego - zapamiętaj sobie to, bo największym wstydem nie jest przegrać (nawet w krótkim czasie) a obsrać zbroje. O nie jechaniu na wyjazd już wgl nie wspominam.
eot.
Zawsze wychodziliśmy i wychodzimy do każdego - zapamiętaj sobie to, bo największym wstydem nie jest przegrać (nawet w krótkim czasie) a obsrać zbroje. O nie jechaniu na wyjazd już wgl nie wspominam.
eot.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!