Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
normalnie po przeczytaniu ostatnich wpisów niektórych panów a Łksu to chyba przestanę na mecze jeździć ...boję się . Nocnik po co się rozdrabniać ! 2000 Orków z Mordoru gotowych do walki . U was nawet kobiety z dziećmi przegryzają wrogom żyły i wysysają krew. U nas same janki i pikniki w Toruniu . Ja się wam dziwię , trzeba było z braćmi z Zawiszy otoczyć Toruń i nas wybić do nogi . Mielibyście spokój raz na zawsze a tak to znów was janki zbiją na Limance...ku*** jak żyć ?! Rado stracone ,Chojny- kasta przejmuje, zaczynam jeździć na żużel...spodziewam się riposty w stylu "k****-cwelu-psie-pakuj kredki-nic nie znaczysz w swojej bandzie-w d**** byłeś gówno wiesz itd..."
ja się sam sobie dziwię że mi się chce tu zaglądać , to chyba jakieś uzależnienie albo nerwica natręctw..hmm
ja się sam sobie dziwię że mi się chce tu zaglądać , to chyba jakieś uzależnienie albo nerwica natręctw..hmm
-
To tam c***, wy macie 2 kluby sportów walki na naszych terenach, do tego jeden z wariatów od was w koszulce do Galerii Łódzkiej jeździ, a inny chce się ustawiać na solówki pod zegarem gdy ktoś nie lubi Cska. Chłopy z bandy już myślą o wyprowadzce z miasta na myśl wielkiego Rtsu co to ma 15 tysięcy pikoli z wuwuzelami.Ukochane Miasto pisze: ↑05.09.2018, 13:26normalnie po przeczytaniu ostatnich wpisów niektórych panów a Łksu to chyba przestanę na mecze jeździć ...boję się . Nocnik po co się rozdrabniać ! 2000 Orków z Mordoru gotowych do walki . U was nawet kobiety z dziećmi przegryzają wrogom żyły i wysysają krew. U nas same janki i pikniki w Toruniu . Ja się wam dziwię , trzeba było z braćmi z Zawiszy otoczyć Toruń i nas wybić do nogi . Mielibyście spokój raz na zawsze a tak to znów was janki zbiją na Limance...ku*** jak żyć ?! Rado stracone ,Chojny- kasta przejmuje, zaczynam jeździć na żużel...spodziewam się riposty w stylu "k****-cwelu-psie-pakuj kredki-nic nie znaczysz w swojej bandzie-w d**** byłeś gówno wiesz itd..."
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
-
Srasz się dziecko o wszystko i nawet przepisać nie umiesz i mitujesz tutaj i po co z miasta mają się wyprowadzać dawaj ich na radogoszcz albo zabieniec wkoncu ekipy tu macie że c*** nikt wam nie podskoczy chuliganyMW10 pisze: ↑05.09.2018, 13:33To tam c***, wy macie 2 kluby sportów walki na naszych terenach, do tego jeden z wariatów od was w koszulce do Galerii Łódzkiej jeździ, a inny chce się ustawiać na solówki pod zegarem gdy ktoś nie lubi Cska. Chłopy z bandy już myślą o wyprowadzce z miasta na myśl wielkiego Rtsu co to ma 15 tysięcy pikoli z wuwuzelami.Ukochane Miasto pisze: ↑05.09.2018, 13:26normalnie po przeczytaniu ostatnich wpisów niektórych panów a Łksu to chyba przestanę na mecze jeździć ...boję się . Nocnik po co się rozdrabniać ! 2000 Orków z Mordoru gotowych do walki . U was nawet kobiety z dziećmi przegryzają wrogom żyły i wysysają krew. U nas same janki i pikniki w Toruniu . Ja się wam dziwię , trzeba było z braćmi z Zawiszy otoczyć Toruń i nas wybić do nogi . Mielibyście spokój raz na zawsze a tak to znów was janki zbiją na Limance...ku*** jak żyć ?! Rado stracone ,Chojny- kasta przejmuje, zaczynam jeździć na żużel...spodziewam się riposty w stylu "k****-cwelu-psie-pakuj kredki-nic nie znaczysz w swojej bandzie-w d**** byłeś gówno wiesz itd..."
-
-
-
-
Zastanów się co piszesz bo jestem zgodowiczem twojego klubu, ale wyjebane w ten temat tu się raczej nic nie zmieni.Weteran1946 pisze: ↑05.09.2018, 09:06Nocnik mogłeś wziasc swoich kotów i wpaść na turniej i nas poskładać
-
kuźwa ale ich ten Turniej zabolał .. swoją droga aż dziw bierze że żaden "widzewski Chuligan internentowy" nie dopierdolił się do zawinięć w Lipnie ...na ekspresie nie pisze to c**** wiedzą taka to banda k**** i 60.
-
No zabolał jak skurwysyn, najbardziej zabolały GKS Bełchatów, Górnik Łęczyca i bardzo konkretne ekipy z Rdg, Chojen i Żabieńca. Myślę, że po tym turnieju żaden Widzewiak z Chojen, Radogoszcza i Żaby nie wychyli nosa w barwach.
WŁ
-
Czy jednostki to nie wiem. Internet to takie miejsce gdzie jedna osoba moze narobic duzo szumu (patrze np ten temat :) )ZamknijDrzwi pisze: ↑04.09.2018, 07:28Nikt kto myśli logicznie nie drwi z waszej frekwencji,każda normalna osoba wie,ze frekwencje robi się przez Januszów,bo samymi fanatykami stadionu nie wypełnisz. Tylko chodzi mi o to,ze duży napływ nowych kibiców,którzy zaczynają coraz śmielej wypowiadać i wtrącać się w sprawy kibicowskie. Patrz ostatni mecz Wasz z Resovią ile lamentu było w internecie,ze akcja nie potrzebna,ze po co race itd.? Zaraz napiszesz,ze były to jednostki,możliwe,ale mówmy sobie szczerze,ze w 90 procentach,klub będzie bardziej stał 10 tysiącami pikników,niż za 5 tysiącami fanatyków.
Lament byl zawsze i to sie nie zmieni. Nie mam pojecia za kim klub bedzie stal. Mysle jednak ze zdaja sobie sprawe ze to ci bardziej zaangazowani kibice nakrecali karnety, nakrecaja mlodych i wiele innych spraw w kolo klubu. Jesli chodzi o karnety to klub nawet nie robil dobrego marketingu na karnety a ciagneli to kibice i widac z dobrym efektem. Klub raczej pamieta kto byl przy odrodzeniu a kto pojawil sie dopiero na nowym stadionie. Publicznie musza krytykowac takie zachowanie (race) a jak jest naprawde?
Jestem mega zaskoczony ze 95% stadionu potrafi zlapac sie za bary i poskakac troche wiec chyba nie jest tak zle jak tu sie pisze.
Obiecywali poprawe po wakacjach a tu forum w formie jak nigdy :)
-
2000 ludzi na turnieju ŁKS...
Tylko co ma ilość pikników na turnieju „kiboli” wspolnego z kibicowaniem i tym forum ?? :)
Pierdolone janki z wuwuzelami się pozjeżdżaly ;)
Tylko co ma ilość pikników na turnieju „kiboli” wspolnego z kibicowaniem i tym forum ?? :)
Pierdolone janki z wuwuzelami się pozjeżdżaly ;)
-
tak ...pewnie szkoda ze was z nowymi partnerkami nie było jak za starych czasów turnieju "Orła" jeśli pamiętasz dziewczyno o czym mówię
-
Esgrts po raz trzeci poprosze Cie o powtorzenie swoich slow o Wisle Krakow. Powtorzysz, czy jednak przyznasz, ze zrobiles z siebie debila??
ŁKS ŁÓDŹ
-
c*** nas to interesuje bo to nie Rodowici łodzianie byli więc co nas jakieś wioski interesują a partner mega nie ma co
-
Hallo szczawiku co z ta Wisla??
ŁKS ŁÓDŹ
-
Po co ta dyskusja? Zrobili turniej, koniec kropka.
Gdy my na swoim turnieju wystawimy Karolew bądź Koziny, czy to cokolwiek zmieni w rozkładzie sił na tych osiedlach? Absolutnie nic.
Podobnie ma się sprawa w ich przypadku z Radogoszczem, Żabieńcem, Chojnami czy (o zgrozo) Łęczycą.
Gdy my na swoim turnieju wystawimy Karolew bądź Koziny, czy to cokolwiek zmieni w rozkładzie sił na tych osiedlach? Absolutnie nic.
Podobnie ma się sprawa w ich przypadku z Radogoszczem, Żabieńcem, Chojnami czy (o zgrozo) Łęczycą.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
I tu cie zaskoczę nikt z tego turnieju nie ma i nie mial nic wspolnego z gorsza strona lodzi przerzutow to szukac sobie mozesz u siebie po szalu bo kto normalny stoi pod swoja flaga by potem ja ukrasc z magazynkku i spalić i za jakis czas wciskac ze zostala skrojona
-
nigdy nie było mowy o ŁKSie w Łeczycy, dopóki w mieście nie powstał konflikt na linii Górnik - Widzew.
nagle się urodzili i biorą udział w turniejach kibicowskich, dobre :)
co do GKSu Bełchatów to fajnie że w końcu przestaliście się ukrywać :)
nagle się urodzili i biorą udział w turniejach kibicowskich, dobre :)
co do GKSu Bełchatów to fajnie że w końcu przestaliście się ukrywać :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Mnie to ciekawi jedna rzecz, kiedy ci banici się skonfrontują z prawdziwą Łęczycą i głośno powiedzą, że w Łęczycy jest Łks :)
-
I po co Żydzie kłamiesz jak artykuł o zatrzymaniach pojawił się bodajże w gazecie włocławskiej już pare dni temu. Dla mnie to nie jest temat do szydery, bo nawet wrogowi nie życzę puchy dzieciaku
-
Ty jeszcze tu piszesz lbie. Gdzie te twoje grace barra przy piotrkowskiej. Do ublizania to jesteś pierwszy w których godzinach trenujesz w tym octobusie?ktotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 09:22I po co Żydzie kłamiesz jak artykuł o zatrzymaniach pojawił się bodajże w gazecie włocławskiej już pare dni temu. Dla mnie to nie jest temat do szydery, bo nawet wrogowi nie życzę puchy dzieciaku
-
Ok odpowiem ci kolejny farmazoniarzu co wyrywa jedno słowo z kontekstu i się pucuje. Cofnij sobie strony i zacytuj, ze napisałem o GB, ze maja lokalizacje przy pietrynie, jak nie zacytujesz to jesteś p**** kłamiąca. Jasno i wyraźnie napisałem ze są dwa kluby na terenie - moim zdaniem - strefy granicznej.Strefę graniczna określiłem od pietryny do wysokości galerii i okolic. Zacząłem w GB trenować jak byli na rewolucji (chyba w miarę blisko pietryny? Bo na przeciwko eks-socu - to jest uniwerek, tłumacze bo mógłbyś nie wiedzieć co to hehe) a teraz są na wierzbowej, a to chyba dalej jest Śródmieście na którym „podobno” nie istniejemy. A co do octopus, to przyjdź i sprawdź lamusie :)LksNaZawsze pisze: ↑06.09.2018, 09:29Ty jeszcze tu piszesz lbie. Gdzie te twoje grace barra przy piotrkowskiej. Do ublizania to jesteś pierwszy w których godzinach trenujesz w tym octobusie?ktotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 09:22I po co Żydzie kłamiesz jak artykuł o zatrzymaniach pojawił się bodajże w gazecie włocławskiej już pare dni temu. Dla mnie to nie jest temat do szydery, bo nawet wrogowi nie życzę puchy dzieciaku
-
Wiec w jakiej strefie ŁKS-u znajduje się GB. Jesteś straszny ŁEB i to pewnie jeszcze nie z Łodzi.ktotamwie1 pisze: ↑04.09.2018, 15:10A Gracie Barra (za chwile nowa nazwa) i Octopus to nie znajdują się w tej strefie o której wspomnialem? Wiadomo, ze w tych klubach tylko jedne barwy są akceptowalne :)
-
Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem tępy człowieku? Napisane jest, ze te kluby znajdują się w strefie o której wspomniałem, a nie na osiedlach ŁKSu. Próbujesz na sile mi pocisnąć ale nie bardzo ci to wychodzi klamczuchu. Pewnie sam jesteś Rodowitym z Aleksandrowa i z tego tytułu masz kompleks lamusie :)
-
Ha Ha Ty jesteś pierdolniety czy udajesz. Gdzie wierzbowa a gdzie piotrkowska galeria czy manufaktura bo o tych miejscach była mowa. Chciales zaistnieć ale Ci Łbie nie wyszło. Szkoda mojego czasu na jakiegos łba.
-
Tak się kończy dyskusja z polmozgiem. Od początku pisałem, ze sama galeria i pietryna moim zdaniem leżą w strefie Granicznej i określiłem ja w poprzednich postach. Do tej strefy ciagle się odnosiłem a ty sobie ubzduralas dziewczyno ze twierdze ze Gracie Barra i Octopus są przy pietrynie. Jasne, ze szkoda czasu na pisanie tutaj z twojej strony idź lepiej do pracy pomóż mamie opłacić internet chociaż. Dzięki takim półmózgom jak ty potwierdzasz, ze naprawdę kibice elkaesu tutaj na forum to pato-rodowite grono z Aleksa czy innych miejscowości, a to ze człowiek używa normalnego słownictwa zamiast „dzbanie”, „łbie”, „frajerze”, „cwelu” to dla przeciętnego elkaesiaka oznacza ze dana osoba jest psem czy innym prowokatorem - sami to sobie oceńcie w jakim świetle siebie stawiacie hehe
-
Gość zadał pytanie do kogo nalezy manufaktura pietryna czy galeria łódzka. Odpowiedź była ze pirtryna manu są na naszych terenach a galeria jest na pograniczu. Po czym Ty przesmiewczo odezwałes sie ze jak w takim razie zapatrujemy się ze dwa widzewskie kluby jak GB ctobus są naszych terenach a my twierdzimy ze są to nasze tereny.. Wiec cie uswiadomile gdzie jest GB i ze nie jest blisko z żadnych tych miejsc. Wiec czego nie rozumiesz? Osmieszyles się i nie wiesz jak masz wybrnąć. Mogę Ci tylko powiedzieć ze ciężki łeb jest z Ciebie
-
W strefie granicznej... wróć ty łbie na zajęcia z geografii i poucz się o topografii Łodzi jak plujesz na monitor ze Zgierza i c**** wiesz o tym mieście.ktotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 10:42Tak się kończy dyskusja z polmozgiem. Od początku pisałem, ze sama galeria i pietryna moim zdaniem leżą w strefie Granicznej i określiłem ja w poprzednich postach. Do tej strefy ciagle się odnosiłem a ty sobie ubzduralas dziewczyno ze twierdze ze Gracie Barra i Octopus są przy pietrynie. Jasne, ze szkoda czasu na pisanie tutaj z twojej strony idź lepiej do pracy pomóż mamie opłacić internet chociaż. Dzięki takim półmózgom jak ty potwierdzasz, ze naprawdę kibice elkaesu tutaj na forum to pato-rodowite grono z Aleksa czy innych miejscowości, a to ze człowiek używa normalnego słownictwa zamiast „dzbanie”, „łbie”, „frajerze”, „cwelu” to dla przeciętnego elkaesiaka oznacza ze dana osoba jest psem czy innym prowokatorem - sami to sobie oceńcie w jakim świetle siebie stawiacie hehe
PŁACZ PARCHATYCH NOSÓW ZA 3...2...1...

-
Ps. Aż sprawdziłem.. od wierzbowej przez jaracza do pietryny jest dokładnie 1,6km.. rozumiem ze mieliśmy inne odległości na myśli mówiąc „blisko”. Dla mnie 1,5km to jest zdecydowanie blisko :) a Ty lamusie powyżej, podasz mi przykład wyjazdu ŁKSu w liczbie 1500 lub więcej? Trzeci lub czwarty raz proszę pizdo internetowa
-
Gdzie tu napisałem ze pietryna i galeria są na osiedlach ełkaesiackich? Przeczytałem drugi raz to i jak nic wychodzi ze napisałem, iż zarówno pietryna jak i galeria są na granicy wpływów obu klubów - to moje zdanie, ale nie pisałem ze są na ełkaesiackich osiedlach farmazonoarzu a nad tym spuszczasz się od dwóch stronktotamwie1 pisze: ↑04.09.2018, 13:22Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
-
ŁKS był w Bełchatowie np ponad niż 1500
-
Jednak jesteś glupi i nie z Łodzi. Do póki graliśmy w ekstraklasie i nie trzeba było się włoczyc po wioskach to nie jednokrotnie bylismy 1000 osób i wiecej lub troche mniej na wyjeździe. Choćby na Legii. Wszystkimi swoimi postami pokazałeś ze jesteś cymbal albo jakiś sezonowiec co nagle od 2 sezonów stal sir fanatykiem. Szkoda życia na Ciebie i twoje pierdoleniektotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 11:04Ps. Aż sprawdziłem.. od wierzbowej przez jaracza do pietryny jest dokładnie 1,6km.. rozumiem ze mieliśmy inne odległości na myśli mówiąc „blisko”. Dla mnie 1,5km to jest zdecydowanie blisko :) a Ty lamusie powyżej, podasz mi przykład wyjazdu ŁKSu w liczbie 1500 lub więcej? Trzeci lub czwarty raz proszę pizdo internetowa
-
My już mieliśmy przynajmniej dwa wyjazdy ponad dwutysięczne i dużo więcej wyjazdów w liczbie tysiąc lub blisko tysiąca w okresie grania na kartofliskach - niska liga to nie powód żeby nie jeździć kolego :) Ps. Stary nie jestem ale debiut miałem jakies 10 latLksNaZawsze pisze: ↑06.09.2018, 11:19Jednak jesteś glupi i nie z Łodzi. Do póki graliśmy w ekstraklasie i nie trzeba było się włoczyc po wioskach to nie jednokrotnie bylismy 1000 osób i wiecej lub troche mniej na wyjeździe. Choćby na Legii. Wszystkimi swoimi postami pokazałeś ze jesteś cymbal albo jakiś sezonowiec co nagle od 2 sezonów stal sir fanatykiem. Szkoda życia na Ciebie i twoje pierdoleniektotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 11:04Ps. Aż sprawdziłem.. od wierzbowej przez jaracza do pietryny jest dokładnie 1,6km.. rozumiem ze mieliśmy inne odległości na myśli mówiąc „blisko”. Dla mnie 1,5km to jest zdecydowanie blisko :) a Ty lamusie powyżej, podasz mi przykład wyjazdu ŁKSu w liczbie 1500 lub więcej? Trzeci lub czwarty raz proszę pizdo internetowa
temu na Lechu, gdzie na wyjazd jak dobrze pamietam pojechaliśmy tez w 2 tysiące (oprawa against modern football - jakbyś znowu się pruł niedowiarku)
-
Chłopie potwierdzasz tylko ze jesteś internetowym napinaczem bez jakiejkolwiek wiedzy i się prujesz do każdego. Na pytanie o masowy wyjazd odpowiadasz ze jeździliście do c**** w takich liczbach, a innego nie pamiętasz.. do c**** każdy jeździ w takich liczbach. Kolega który się nie pruje na codzień potrafił podać przykład wyjazdu do Bełchatowa, chyba cię zawstydził :)LksNaZawsze pisze: ↑06.09.2018, 11:19Jednak jesteś glupi i nie z Łodzi. Do póki graliśmy w ekstraklasie i nie trzeba było się włoczyc po wioskach to nie jednokrotnie bylismy 1000 osób i wiecej lub troche mniej na wyjeździe. Choćby na Legii. Wszystkimi swoimi postami pokazałeś ze jesteś cymbal albo jakiś sezonowiec co nagle od 2 sezonów stal sir fanatykiem. Szkoda życia na Ciebie i twoje pierdoleniektotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 11:04Ps. Aż sprawdziłem.. od wierzbowej przez jaracza do pietryny jest dokładnie 1,6km.. rozumiem ze mieliśmy inne odległości na myśli mówiąc „blisko”. Dla mnie 1,5km to jest zdecydowanie blisko :) a Ty lamusie powyżej, podasz mi przykład wyjazdu ŁKSu w liczbie 1500 lub więcej? Trzeci lub czwarty raz proszę pizdo internetowa
-
Ja p******* skończ człowieku bo się ośmieszasz....
-
Czym? Tym, ze podaje fakty z którymi nie możecie polemizować polmozgi spod wiaty?
-
Jakie Ty fakty podajesz? Z czym Ty k**** chcesz ze mną dyskutować jak sam piszesz ze zacząłeś jeździć 10 lat temu. O niczym nie masz pojęcia. Ja zacząłem jeździć na wyjazdy od lat 90 to Ciebie pewnie nawet na świecie nie było. Ja przeżyłem takie awantury jak powrot z kadry po Częstochowa Aleksandrow Potok i wiele mniejszych. Przeżyłem skakanie łamanie itp A Ty co przeżyłes. Przestań mnie wkurwiac i W**********ktotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 12:26Czym? Tym, ze podaje fakty z którymi nie możecie polemizować polmozgi spod wiaty?
-
No jak to co przeżył, wuwuzele, karnety, gwizdanie na race, i oburzenie że banda po murawie biegała :DLksNaZawsze pisze: ↑06.09.2018, 12:48Jakie Ty fakty podajesz? Z czym Ty k**** chcesz ze mną dyskutować jak sam piszesz ze zacząłeś jeździć 10 lat temu. O niczym nie masz pojęcia. Ja zacząłem jeździć na wyjazdy od lat 90 to Ciebie pewnie nawet na świecie nie było. Ja przeżyłem takie awantury jak powrot z kadry po Częstochowa Aleksandrow Potok i wiele mniejszych. Przeżyłem skakanie łamanie itp A Ty co przeżyłes. Przestań mnie wkurwiac i W**********ktotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 12:26Czym? Tym, ze podaje fakty z którymi nie możecie polemizować polmozgi spod wiaty?
-
Chyba ktoś tu się zdenerwował bo brakło merytorycznych argumentów. Tak wiec te twoje wypociny mogą łykać tylko pelikany spod wiaty jak widać na załączonym obrazku i taki dzieciak myśli ze wszystko co piszesz to prawda. Sam pod sobą dołki kopiesz - jeździsz od lat 90tych a jedyny wyjazd masowy jaki pamiętasz to do c**** do Warszawy, trochę wstyd co oldboy’u? Licytuj się dalej jeśli chodzi o akcje przypalowcu j*****, flagi to pewnie tez Ty Nam skroiles.. a łamanie i wpierodle jak widać odbiły się nie tylko na zdrowiu psychicznym ale pewnie i fizycznym. Zazwyczaj mam szacunek do starszych ode mnie - choć najmłodszy również nie jestem - tak tym razem albo udajesz kogoś kim nie jesteś albo jesteś naprawdę już psychicznie wrakiem człowieka. Nie załamuj się Mordzia, będzie dobrze tylko odpuść forum :)ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑06.09.2018, 12:59No jak to co przeżył, wuwuzele, karnety, gwizdanie na race, i oburzenie że banda po murawie biegała :DLksNaZawsze pisze: ↑06.09.2018, 12:48Jakie Ty fakty podajesz? Z czym Ty k**** chcesz ze mną dyskutować jak sam piszesz ze zacząłeś jeździć 10 lat temu. O niczym nie masz pojęcia. Ja zacząłem jeździć na wyjazdy od lat 90 to Ciebie pewnie nawet na świecie nie było. Ja przeżyłem takie awantury jak powrot z kadry po Częstochowa Aleksandrow Potok i wiele mniejszych. Przeżyłem skakanie łamanie itp A Ty co przeżyłes. Przestań mnie wkurwiac i W**********ktotamwie1 pisze: ↑06.09.2018, 12:26Czym? Tym, ze podaje fakty z którymi nie możecie polemizować polmozgi spod wiaty?