Ciężka sprawa, helikopter pilnował żeby nikomu się nic się nie stało ;)
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
ldzwdz1910
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
ZamknijDrzwi
esgrts1 pisze: 03.09.2018, 22:41Pytanie bez napinki jak możecie wywieszac flagę chuliganska rado na turnieju jak wy tam nie istniejecie pomijajac parę osób to tak jak do nas się sraliscie o flagi na innych osiedlach czy wogole te wasze wszystkie drużyny to było pokazanie przed zgoda i jak to dobrze jesteście w ŁodziZamknijDrzwi pisze: 03.09.2018, 21:10 Co do samego turnieju,miał wyglądać chyba troszkę inaczej z trochę większą ilością drużyn. Mimo wszystko i tak wypadł naprawdę dobrze. Zapewne pojawi się szersza relacja,dla bardziej ciekawszych. Turniej letni mamy,co rok na którym są zgody,fc i osiedla.
Dzięki nowemu ośrodku na Minerskiej,mamy teraz większe możliwości rozgrywania letnich zawodów(zdecydowana większa ilość boisk).
Jeżeli chodzi o Widzew w Toruniu,to jak zawsze można mieć zastrzeżenia do ich prawidłowych liczb wyjazdowych,to w sobotę mogło być sporo więcej niż przyznanych biletów.
Nastąpiły dziwne czasy,tzw moda na układy.W Widzewie nie widać różnic pomiędzy zgodą a układem,pewnie zaraz mnie połowa ludzi z forum zje,ze oni widzą różnice,więc z chęcią poczytam. Za "starych" czasów nie było mowy,by układ pozdrawiać na meczu,wywieszać flagi,a w ciuchach układowiczów nie widać było na własnym stadionie,a zwykli kibice mogli się dowiedzieć o nich jedynie od kogoś bardziej kumatego. Wisła i cała koalicja wprowadziła inne zasady, które podchwytują nowe pokolenia innych drużyn.
Na koniec szczerze napiszę,ze frekwencje na meczach macie naprawdę zajebistą. Fala nowych kibiców(z meczu na mecz coraz więcej czerwonych fant :D ),którzy z meczu na mecz mają coraz więcej do powiedzenia i za klika lat może wyjść wam to bokiem.
Już na samym turnieju widząc to wiedziałem,ze będzie o to rozkminka. Osiedle jest wasze to prawda,ale kilka lat temu było inaczej,mieszkają różne osoby jeżdżące na mecze oraz wyjazdy,od Janusza do osób reprezentujące znaczek H.
WM'87 pisze: 04.09.2018, 01:10Czasy sie zmienily i przychodza nowe "mody". Kiedys za damska torebke dostalbys w tube na trybunie a dzisiaj mozesz dostac dostac od typa z torebka ;) Fajnie ze Widzew jest czescia wprowadzenia nowej mody na uklady jak sam to napisales. Za kilka lat jakis typek z nickiem 1908 napisze tutaj ze to LKS zapoczatkowal ta mode :)ZamknijDrzwi pisze: 03.09.2018, 21:10 Nastąpiły dziwne czasy,tzw moda na układy.W Widzewie nie widać różnic pomiędzy zgodą a układem,pewnie zaraz mnie połowa ludzi z forum zje,ze oni widzą różnice,więc z chęcią poczytam. Za "starych" czasów nie było mowy,by układ pozdrawiać na meczu,wywieszać flagi,a w ciuchach układowiczów nie widać było na własnym stadionie,a zwykli kibice mogli się dowiedzieć o nich jedynie od kogoś bardziej kumatego. Wisła i cała koalicja wprowadziła inne zasady, które podchwytują nowe pokolenia innych drużyn.
Na koniec szczerze napiszę,ze frekwencje na meczach macie naprawdę zajebistą. Fala nowych kibiców(z meczu na mecz coraz więcej czerwonych fant :D ),którzy z meczu na mecz mają coraz więcej do powiedzenia i za klika lat może wyjść wam to bokiem.
Co do frekwecji. Nadal nie czaje jak mozecie drwic z naszych "pikonikow" majac przed soba wizje nowego stadionu i naplywu swoich "nowych" kibicow. Wasi chuliganiu tu na forum twierdza ze u was sami fanatycy ale trzeby byc niedojebanym dzieciakiem zeby w to wierzyc.
Uwazasz ze nam bokiem wyjdzie ta frekwecja? Ja uwazam ze wam moze ona wyjsc za 10-20 lat gdy pokolenie sie wymieni.
Nikt kto myśli logicznie nie drwi z waszej frekwencji,każda normalna osoba wie,ze frekwencje robi się przez Januszów,bo samymi fanatykami stadionu nie wypełnisz. Tylko chodzi mi o to,ze duży napływ nowych kibiców,którzy zaczynają coraz śmielej wypowiadać i wtrącać się w sprawy kibicowskie. Patrz ostatni mecz Wasz z Resovią ile lamentu było w internecie,ze akcja nie potrzebna,ze po co race itd.? Zaraz napiszesz,ze były to jednostki,możliwe,ale mówmy sobie szczerze,ze w 90 procentach,klub będzie bardziej stał 10 tysiącami pikników,niż za 5 tysiącami fanatyków.
Panowie!!! Po co te nerwy? W szkole pierwsze jedyneczki wpadły? Po szkole na boisko w piłeczkę pograć i tam się trzeba pozbywać złych emocji w tym wieku.
-
LksNaZawsze
ZamknijDrzwi pisze: 04.09.2018, 07:28
Nikt kto myśli logicznie nie drwi z waszej frekwencji,każda normalna osoba wie,ze frekwencje robi się przez Januszów,bo samymi fanatykami stadionu nie wypełnisz. Tylko chodzi mi o to,ze duży napływ nowych kibiców,którzy zaczynają coraz śmielej wypowiadać i wtrącać się w sprawy kibicowskie. Patrz ostatni mecz Wasz z Resovią ile lamentu było w internecie,ze akcja nie potrzebna,ze po co race itd.? Zaraz napiszesz,ze były to jednostki,możliwe,ale mówmy sobie szczerze,ze w 90 procentach,klub będzie bardziej stał 10 tysiącami pikników,niż za 5 tysiącami fanatyków.
Lech Legia Gornik itd również mają dobrą frekwencje ale takich cymbalow jak ma Widzew to nie zadna inna polska ekipa. W madrowaniu i wywyzszaniu to nikt ich nie przebije.
-
wichrowe wzgorze
Jaga obecna na turnieju ŁKS?
Luźne pytanie, ciekawi mnie podział jakichś ciekawszych miejsc w Łodzi na Widzew/ŁKS. Np zgaduje że ZOO, atlas arena i reszta atrakcji z parku obok stadionu ŁKSu jest biała i Widzewiacy raczej się tam nie pokazują. A jak jest z:
-Manufakturą
-Piotrowską
-Galerią Łódzką
-Manufakturą
-Piotrowską
-Galerią Łódzką
Manufaktura ŁKSZamazany pisze: 04.09.2018, 12:35 Luźne pytanie, ciekawi mnie podział jakichś ciekawszych miejsc w Łodzi na Widzew/ŁKS. Np zgaduje że ZOO, atlas arena i reszta atrakcji z parku obok stadionu ŁKSu jest biała i Widzewiacy raczej się tam nie pokazują. A jak jest z:
-Manufakturą
-Piotrowską
-Galerią Łódzką
Piotrkowska ŁKS
Galeria Łódzka na styku więc i jedni i drudzy.
-
ktotamwie1
Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
Ty albo sobie kpisz, albo w Łodzi byłeś raz na wycieczce szkolnej. Zarówno Piotrkowska, jak i Galeria Łódzka leżą na terenach ŁKS, z tą różnicą że z Galerii Łódzkiej bliżej do terenów Rts (Księży Młyn, Fabryczna, Targowa), niż z Pietryny (gdzie każda odchodząca uliczka do kilku następnych skrzyżowań należy do ŁKS).ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 13:22 Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
-
ReanimacjiTrupaStop
Odstaw dopalacze, albo skończ oglądać TVN.ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 13:22 Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
O to mi właśnie chodziło.DK08 pisze: 04.09.2018, 13:26Ty albo sobie kpisz, albo w Łodzi byłeś raz na wycieczce szkolnej. Zarówno Piotrkowska, jak i Galeria Łódzka leżą na terenach ŁKS, z tą różnicą że z Galerii Łódzkiej bliżej do terenów Rts (Księży Młyn, Fabryczna, Targowa), niż z Pietryny (gdzie każda odchodząca uliczka do kilku następnych skrzyżowań należy do ŁKS).ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 13:22 Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
Żadne z tych miejsc nie można przypisać do danej ekipy i taka prawda
Tak tak, Widzew by sobie tego bardzo życzyłesgrts1 pisze: 04.09.2018, 13:46 Żadne z tych miejsc nie można przypisać do danej ekipy i taka prawda
Na jakiej podstawie piszesz takie bzdury? Na każdym z tych terenów mieszkają aktywni kibole ŁKS-u, regularnie jeżdżący na mecze, i bujający się w barwach po swoich terenach. Załóż smyczkę Rtsu i przejdź się po okolicy, sprawdzimy ile prawy jest w twoich słowach. Jeżeli chcesz użyć argumentu że tam również pojawiacie się w weekendy na melanże, to w takim razie Fabryczny też nie należy do Was, ani okolice Dworca Widzew bo tam często podróżujemy.esgrts1 pisze: 04.09.2018, 13:46 Żadne z tych miejsc nie można przypisać do danej ekipy i taka prawda
-
ktotamwie1
Jasne, ze masz racje z odchodzacymi uliczkami. Z tym, ze ja miałem na myśli stricte miejsca wspomniane przez ziomeczka wyżej i tak jak napisałem - w moim mniemaniu od ulicy zachodniej/Piotrkowskiej do wysokości galerii łódzkiej jest szeroka „strefa graniczna” gdzie spotkamy reprezentantów obu łódzkich klubów. Tak czy siak Śródmieście jest podzielone a historycznie to wy mieliście tam więcej do powiedzenia chociaż teraz to troszkę się zmienia i sytuacja jest bardziej dynamiczna niż kilka lat temu gdzie można było stwierdzić ze Widzew nie istnieje na śródmieściu. Wszystko zależy od punktu siedzenia :)DK08 pisze: 04.09.2018, 13:26Ty albo sobie kpisz, albo w Łodzi byłeś raz na wycieczce szkolnej. Zarówno Piotrkowska, jak i Galeria Łódzka leżą na terenach ŁKS, z tą różnicą że z Galerii Łódzkiej bliżej do terenów Rts (Księży Młyn, Fabryczna, Targowa), niż z Pietryny (gdzie każda odchodząca uliczka do kilku następnych skrzyżowań należy do ŁKS).ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 13:22 Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
-
ktotamwie1
A Gracie Barra (za chwile nowa nazwa) i Octopus to nie znajdują się w tej strefie o której wspomnialem? Wiadomo, ze w tych klubach tylko jedne barwy są akceptowalne :)
Pokazujesz jedynie brak wiedzy o sytuacji w mieście. Miejsca wspomniane stricte przez "ziomeczka" to właśnie tereny ŁKS. Koniec kropka, twoja internetowa propaganda tego nie zmieni, i zapewne każdy bardziej zorientowany w temacie (nie w internecie) kibol Rtsu przyzna mi rację. I nie mam tu na myśli kogo spotkasz, bo spotkać możesz kibiców ku*** Niecieczy czy Podbeskidzia, tylko o to do kogo należy teren (czyt. aktywność, chuliganka, barwy, grafy).ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 14:42Jasne, ze masz racje z odchodzacymi uliczkami. Z tym, ze ja miałem na myśli stricte miejsca wspomniane przez ziomeczka wyżej i tak jak napisałem - w moim mniemaniu od ulicy zachodniej/Piotrkowskiej do wysokości galerii łódzkiej jest szeroka „strefa graniczna” gdzie spotkamy reprezentantów obu łódzkich klubów. Tak czy siak Śródmieście jest podzielone a historycznie to wy mieliście tam więcej do powiedzenia chociaż teraz to troszkę się zmienia i sytuacja jest bardziej dynamiczna niż kilka lat temu gdzie można było stwierdzić ze Widzew nie istnieje na śródmieściu. Wszystko zależy od punktu siedzenia :)DK08 pisze: 04.09.2018, 13:26Ty albo sobie kpisz, albo w Łodzi byłeś raz na wycieczce szkolnej. Zarówno Piotrkowska, jak i Galeria Łódzka leżą na terenach ŁKS, z tą różnicą że z Galerii Łódzkiej bliżej do terenów Rts (Księży Młyn, Fabryczna, Targowa), niż z Pietryny (gdzie każda odchodząca uliczka do kilku następnych skrzyżowań należy do ŁKS).ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 13:22 Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
A o tych zmianach na Śródmieściu i "przejmowaniu" terenu nawet nie chce mi się pisać, bo w ostatnim czasie zmian nie ma praktycznie żadnych.
-
LksNaZawsze
Gracie Barra ? Kiedyś tam byli na Jaracza ale to było dawno w czasach gdzie United Gym był na Rewolucji. Zresztą chyba Rogowski został pogoniony przez waszych i odbili sharksow. Co do octopus to klub neutralny bo sam znam osobiście ludzi którzy tam ćwiczą a kibicuja ŁKS owi.ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 15:10 A Gracie Barra (za chwile nowa nazwa) i Octopus to nie znajdują się w tej strefie o której wspomnialem? Wiadomo, ze w tych klubach tylko jedne barwy są akceptowalne :)
Widocznie starsi koledzy z różnych względów nie powiedzieli Ci że , poza Lechem ,Zawiszą i Gks-em Tychy swego czasu łączyły Was zgody lub jak to jest teraz modne , układy lub dobre relacje z Resovią , Śląskiem , Arką , Cracovią , Stomilem , Miedzią , Górnikiem Zabrze , Górnikiem Wałbrzych , Polonią Bytom , Polonią W-wa , Gks-em B-tów , Lechią Gdańsk - jeśli kogoś pominąłem to przepraszam.
Ale najlepszym hitem jest to , że jeszcze w latach 80-tych śpiewaliście przed każdym meczem z Legią pieśń o zabitym przez Legię Waszym koledze po szalu - Mariuszu jako wyraz swej nienawiści do Legii , ale nie przeszkadzało to Waszym fanom kilka/kilkanaście lat temu( o czym pisali sami legioniści na swoim forum po wyjazdowym meczu na zakazie u Was , gdzie siedzieliście razem na Galerze ) spijać z nimi piwka na Pietrynie czy też wykazywać chęci wymiany barw z warszawiakami ( z czego mieli największą bekę)
-
Osiedlowy Wataszka
Gratulacje dla Łksu za trasparent radogoszcza.
Relacja z turnieju kiboli ŁKS :
Tegoroczny Letni Turniej Kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego był godny jubileuszu 110-lecia założenia naszego Klubu. Był naprawdę mega udaną imprezą, co tylko potwierdzali uczestnicy turnieju. Zarówno ci biorący udział w zmaganiach sportowych, jak i ci integrujący się pod namiotami. Na pewno był to organizacyjnie najlepszy turniej w naszej historii. Na pewno też jeden z najliczniejszych, jeśli nie najliczniejszy ze wszystkich dotąd turniejów rozegranych w Polsce. W kulminacyjnym momencie turnieju było 1600-1700 ludzi, zaś przez cały czas jego trwania przewinęło się około 2 tysiące osób. Dobrze też pokazali się nasi ziomale: Lech w około 250 osób, Zawisza w 130, Tyscy w 7 dych. Z zaproszonych ekip było 40-50 fanów Cracovii, 31 z Bełchatowa oraz po około 10 osób z Lyonu i Lipska.
http://lksfans.pl/turniej-kibicow-lks-2018-relacja/
Tegoroczny Letni Turniej Kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego był godny jubileuszu 110-lecia założenia naszego Klubu. Był naprawdę mega udaną imprezą, co tylko potwierdzali uczestnicy turnieju. Zarówno ci biorący udział w zmaganiach sportowych, jak i ci integrujący się pod namiotami. Na pewno był to organizacyjnie najlepszy turniej w naszej historii. Na pewno też jeden z najliczniejszych, jeśli nie najliczniejszy ze wszystkich dotąd turniejów rozegranych w Polsce. W kulminacyjnym momencie turnieju było 1600-1700 ludzi, zaś przez cały czas jego trwania przewinęło się około 2 tysiące osób. Dobrze też pokazali się nasi ziomale: Lech w około 250 osób, Zawisza w 130, Tyscy w 7 dych. Z zaproszonych ekip było 40-50 fanów Cracovii, 31 z Bełchatowa oraz po około 10 osób z Lyonu i Lipska.
http://lksfans.pl/turniej-kibicow-lks-2018-relacja/
-
ImperatorMistrz
Az musialem sie zalogowac, zeby zapytac jaki ŁKS na radogoszczu? Wychowalem sie na tym osiedlu i mieszkam do dzis i od dobrych dwunastu lat nie widzialem nikogo w barwach ełksy. Jeszcze z dziesiec lat temu na Bema bylo paru ale to juz chyba nieaktualne. Ma ktos foto tej flagi bo nawet szukac mi sie nie chce.
Zostaw ich szkoda pisać oczywiście są na rado goście co jeżdżą ale żeby flagę h robic no ale wkoncu przyjechały zgody to trzeba pokazać że są wszędzie jakiś gość tam napisał że parę lat temu była ekipa to tak jak u nas parę lat temu była ekipa na Teo nic tylko flagę robić hImperatorMistrz pisze: 04.09.2018, 22:24 Az musialem sie zalogowac, zeby zapytac jaki ŁKS na radogoszczu? Wychowalem sie na tym osiedlu i mieszkam do dzis i od dobrych dwunastu lat nie widzialem nikogo w barwach ełksy. Jeszcze z dziesiec lat temu na Bema bylo paru ale to juz chyba nieaktualne. Ma ktos foto tej flagi bo nawet szukac mi sie nie chce.
ImperatorMistrz pisze: 04.09.2018, 22:24 Az musialem sie zalogowac, zeby zapytac jaki ŁKS na radogoszczu? Wychowalem sie na tym osiedlu i mieszkam do dzis i od dobrych dwunastu lat nie widzialem nikogo w barwach ełksy. Jeszcze z dziesiec lat temu na Bema bylo paru ale to juz chyba nieaktualne. Ma ktos foto tej flagi bo nawet szukac mi sie nie chce.
https://www.facebook.com/lksfanspl/phot ... 16/?type=3
O widzę, że ten śmieszny GKS Bełchatów też był na turnieju. Łks to się wącha dosłownie z każdym kto jest anty Widzew, doszło do tego, że wzieli pod swoje skrzydła przerzutów z Górnika Łęczyca.
Już nie wjeżdżamy. Pewnego razu tak zrobiliście i na odwet długo czekać nie musieliście.LksNaZawsze pisze: 04.09.2018, 17:57 Druga sprawa jest taka ze nie wjeżdżamy sobie na treningi bo inaczej byś w tej koszulce nie polatal a klub nie raz miałby nalot.
Pewnie zdziwię niektórych małolatów, ale Gracie Barra swoje początki miało na terenach Łksu na Wólczańskiej przy Struga. Gdzie pilnie trenowała grupa YH02 ;)
Swoją drogą czemu w necie nie ma zdjęć drużyn z Radogoszcza i Żabieńca?
Bo w turnieju z tych osiedli grały tylko flagi.Pique pisze: 05.09.2018, 00:12 Pewnie zdziwię niektórych małolatów, ale Gracie Barra swoje początki miało na terenach Łksu na Wólczańskiej przy Struga. Gdzie pilnie trenowała grupa YH02 ;)
Dochodzenia ciąg dalszy .
Turniej z tego co pisze eŁksa turniej wypad zajebiście przewinęło się ponad 2tys chopa pewnie z 1000do samej bitki konkretnych chłopów do których całe wrwe nie ma nawet podjazdu. Boli? Ma boleć
-
szwadron97
A gdzie Widzew w Warszawie jak ich nikt z Legii nie widział?ImperatorMistrz pisze: 04.09.2018, 22:24 Az musialem sie zalogowac, zeby zapytac jaki ŁKS na radogoszczu? Wychowalem sie na tym osiedlu i mieszkam do dzis i od dobrych dwunastu lat nie widzialem nikogo w barwach ełksy. Jeszcze z dziesiec lat temu na Bema bylo paru ale to juz chyba nieaktualne. Ma ktos foto tej flagi bo nawet szukac mi sie nie chce.
No jak jak takie bandy h z radogoszcz czy chojen albo zabienca to rzeczywiście musimy się bać jużNocnik pisze: 05.09.2018, 08:39 Turniej z tego co pisze eŁksa turniej wypad zajebiście przewinęło się ponad 2tys chopa pewnie z 1000do samej bitki konkretnych chłopów do których całe wrwe nie ma nawet podjazdu. Boli? Ma boleć
-
Weteran1946
Nocnik mogłeś wziasc swoich kotów i wpaść na turniej i nas poskładać
Macie naprawdę wyrozumiałą kadrę nauczycielską, że pozwala wam w czasie lekcji korzystać z telefonu.
Jedni i drudzy.
Jedni i drudzy.
-
strazaksam
Co jeszzcze? Z podpisanymi ksywami i osiedlami? Tak jak wy to lubicie robic pierdoleni konfidenci z aparatemPique pisze: 05.09.2018, 00:12 Pewnie zdziwię niektórych małolatów, ale Gracie Barra swoje początki miało na terenach Łksu na Wólczańskiej przy Struga. Gdzie pilnie trenowała grupa YH02 ;)
Widać oprawa konfidenci z aparatami wiecznie żywa. Na wasze nieszczęście zarówno w drużynie z Chojen, Żabieńca, jak i Radogoszcza zagrały bardzo konkretne ekipy z tych właśnie rejonów w okazjonalnych koszulkach. A po fotki skontaktujcie się z zaznajomionymi milicjantami. :)
Ciekawe czy teraz ta konkretna ekipa z radogoszcza wkoncu się ujawniMW10 pisze: 05.09.2018, 10:03 Widać oprawa konfidenci z aparatami wiecznie żywa. Na wasze nieszczęście zarówno w drużynie z Chojen, Żabieńca, jak i Radogoszcza zagrały bardzo konkretne ekipy z tych właśnie rejonów w okazjonalnych koszulkach. A po fotki skontaktujcie się z zaznajomionymi milicjantami. :)
-
piknik-owy
Od dawna Belchatow ma kontakty z LKSem?
Na wasze nieszczęście ta bardzo konkretna ekipa na tych właśnie rejonach nic nie jest w stanie wskórać.MW10 pisze: 05.09.2018, 10:03 Na wasze nieszczęście zarówno w drużynie z Chojen, Żabieńca, jak i Radogoszcza zagrały bardzo konkretne ekipy z tych właśnie rejonów w okazjonalnych koszulkach. :)
Przetlumaczysz na polski ?