Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dziś 16 321 Władców Miasta Włókniarzy w Sercu Łodzi :)
-
Z czego z Łodzi 5 tysięcy, reszta z okolicznych wiosek.
,, Hej ho wiśta wio, dzisiaj widzew w piłkę gro,,
,, Hej ho wiśta wio, dzisiaj widzew w piłkę gro,,
-
Niech będzie i pół miliona. Kto ma być za ŁKS ten będzie i nie zmieni tego, czy Was będzie 5314, 16 156, 45 876, czy 1 096 457.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Hej ho wiśta wio Łks groł dziś na wyjeździe a wy pacany na forum :)
-
Jakbyś był bardziej rozumny niż przypierdalał się dla samego faktu to raz, nie każdy sobie może pozwolić na wyjazdy co 2 tygodnie m.in przez pracę, a dwa to nie każdego stać. Dobrze, że jednak jesteś Ty i Ty jesteś jednocześnie w paru miejscach. Poza tym, nie można pisać z autokaru, albo samochodu? Widać internet w telefonie to dla Ciebie wciąż pojęcie nieznane.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
-
-
A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.esgrts1 pisze: ↑18.08.2018, 22:32I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
-
Co ma atmosfera do robienia cyrku to nie wiem może niedługo będziemy wycieczki organizować na mecze dla innych kibiców i będą sobie foty na stadionie walić z innymi flagami niż Widzewskie nic tylko pogratulować a dla tego typa szaczuneczek że kazał im zwinąć szmate i tyleŁódź-Andrzejów pisze: ↑18.08.2018, 22:50A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.esgrts1 pisze: ↑18.08.2018, 22:32I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
-
Andrzej, to nie był, bo miał koszulkę ACAB. Uwierz, że nie przyjechali Janusze z Wąsami.VAR1312 pisze: ↑18.08.2018, 22:59O ku*** hit:-D nadaje się do trudnych spraw i podpis "Andrzej, kibic Gryfa. Płakał gdy wychodził ze stadionu Widzewa".Łódź-Andrzejów pisze: ↑18.08.2018, 22:50A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.esgrts1 pisze: ↑18.08.2018, 22:32
I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
Nie będe już pisał jak podsumował twoj klub.
-
A to koszulka ACAB to jest jakiś wyznacznik? Dodaję +10 do bycia hools'em? Kto pierdoli policję ten pierdoli i mu nie potrzeba łachów ACAB, śmierć policyjnym mordercom i innych.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Ty się buzia już nie mądrruj, dobra?
I uważaj Dawid jak towar do sklepu dowozisz wózkiem bo Cię źydzi obyczają.
Jak coś to priv ;)
I uważaj Dawid jak towar do sklepu dowozisz wózkiem bo Cię źydzi obyczają.
Jak coś to priv ;)
-
No spoko, musisz uwierzyć, że nie był to typowy Andrzej tylko chłopak w kwiecie wieku. Tylko napisałem, że pierwszy raz coś takiego widziałem, nie wiem jak to skomentować.TERROR_EUDEZET pisze: ↑18.08.2018, 23:14A to koszulka ACAB to jest jakiś wyznacznik? Dodaję +10 do bycia hools'em? Kto pierdoli policję ten pierdoli i mu nie potrzeba łachów ACAB, śmierć policyjnym mordercom i innych.
-
-
Ty to lepiej podejdź pod podest na sprawdzenie ilorazu inteligencji. Wyjazd twojej ekipy jest a ty walczysz na forum, tak tak wiem telefony laptopy itp....
-
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. To ja zapraszałem kogoś pod zegar na przedstawienie swojego stanowiska ws. CSKA, czy Ty?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Łódź-Andrzejów pisze: ↑18.08.2018, 22:50A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.
Mamy chyba cytat roku na kibicach! :DŁódź-Andrzejów pisze: ↑18.08.2018, 23:11Andrzej, to nie był, bo miał koszulkę ACAB. Uwierz, że nie przyjechali Janusze z Wąsami.
Nie będe już pisał jak podsumował twoj klub.
-
-
Się ku*** erudyta polskiej sceny kibicowskiej odezwał, żebyś sam coś ciekawego i z sensem pisał, no ale lepiej pofiziować i rżnąć cwaniaka, odemnie trzy chuje w bok .dla charyzmy,reanimacji czy ***1908*** apropo jak do południa nie podacie liczby eŁksy w Krakowie znaczy że było zero i tak będzie traktowane ;)
https://t.me/pump_upp
-
Akurat on pisze właśnie z sensem.WidzewskaCharyzma pisze: ↑19.08.2018, 17:34Się ku*** erudyta polskiej sceny kibicowskiej odezwał, żebyś sam coś ciekawego i z sensem pisał, no ale lepiej pofiziować i rżnąć cwaniaka, odemnie trzy chuje w bok .dla charyzmy,reanimacji czy ***1908*** apropo jak do południa nie podacie liczby eŁksy w Krakowie znaczy że było zero i tak będzie traktowane ;)
-
Zajmij się swoim klubem.TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.08.2018, 00:32Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. To ja zapraszałem kogoś pod zegar na przedstawienie swojego stanowiska ws. CSKA, czy Ty?
Nie da czytać tego syfu, jak dzieciak, dzieciakowi zza klawiatury wygarnia mądrości.
-
My tu gadu gadu a banderowcy w koszulkach upa i wizerunkiem c**** bandery kopia sobie pilke na orliku na Rogach :/ szlag czlowieka trafia
-
-
po 1 to weź słownik do ręki, bo widzę, że w przeszłości tego nie robiłeś,
po 2 jak masz do mnie jakiś problem to zapraszam na pw, wyjaśnimy sobie :)
po 3 swoim komentarzem pokazałeś, że c**** wiesz w temacie.
[/quote]
po 1 to jeśli chodzi o wiedzę i inteligencję to jak to mówią "czapkami bym cię nakrył". Każdemu wpadną jakieś błędy jak się szybko pisze.
po 2 na pw trzeba sobie zasłużyć. Szkoda mi tu czasu.
po 3 mogę to samo napisać bo co 2 wpis leci tu na farmazonie żeby "przekonać" do siebie resztę kraju.
[/quote]
po 1 to jeśli chodzi o wiedzę i inteligencję to jak to mówią "czapkami bym cię nakrył". Każdemu wpadną jakieś błędy jak się szybko pisze.
po 3 mogę to samo napisać bo co 2 wpis leci tu na farmazonie żeby "przekonać" do siebie resztę kraju.
-
Widzisz chłopaczku. To nie swiat wirtualny że w pojedynke napierdolisz ponad 10 osobom.
Ty jak mniemam ruszyłbyś na nich z bojowym okrzykiem "Zaaaa Wołyń" i rozjebał wszytkich ? A na koniec rzucił Szacunek za podjętą Walkę ?! Czy tak?
-
ty se gosciu jaja robisz czy jak?placzesz na forum zamias wydzwonic po kumpli?No chyba ze nie masz kumpli to spoko nikt nie wymaga bys w sam na 10 polecial ale nie zal sie na przyszly raz na forum tylko zachowaj to dla siebie bo tylko wkurwiasz ludzi.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
Musisz sie wszedzie wpierdalac jak cos pisze?Co ty adwokat?O mnie sie tam nie martw juz ci pisalem.
co do goscia to nie wiem po jaki h** tu wpisal ze gdzies tam Ukry graja w koszulkach upa skoro sam nic nie potrafil z tym faktem zrobic.
Mi by bylo wogule wstyd cos takiego napisac i sie zalic,po prostu bym sprawe sie staral wyjasnic wszelkimi mozliwymi sposobami.jJak spotkalem typa w koszulce St.Pauli czy kiedys innym razem z leninem marksem i che gevara to nie pisalem na forum 'widzialem typa w koszulce takiej i takiej,szlag czlowieka trafia' tylko reagowalem.
co do goscia to nie wiem po jaki h** tu wpisal ze gdzies tam Ukry graja w koszulkach upa skoro sam nic nie potrafil z tym faktem zrobic.
Mi by bylo wogule wstyd cos takiego napisac i sie zalic,po prostu bym sprawe sie staral wyjasnic wszelkimi mozliwymi sposobami.jJak spotkalem typa w koszulce St.Pauli czy kiedys innym razem z leninem marksem i che gevara to nie pisalem na forum 'widzialem typa w koszulce takiej i takiej,szlag czlowieka trafia' tylko reagowalem.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
po 1 to jeśli chodzi o wiedzę i inteligencję to jak to mówią "czapkami bym cię nakrył". Każdemu wpadną jakieś błędy jak się szybko pisze.StareBałuty1908 pisze: ↑20.08.2018, 00:34po 1 to weź słownik do ręki, bo widzę, że w przeszłości tego nie robiłeś,
[/quote]
po 1 może i byś nakrył, a może nie, póki co jebnąłeś byka "aż miło", pokazałeś jaki jesteś mądry i na tym się skończyło :)
po 2 w takim razie wyzywaj sobie swoich koleżków, a nie ludzi przez internet, bo jak to mówią nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie :)
po 3 napisałem jak było, ty zarzuciłeś mi, że sieje farmazony, tym czasem to co napisałem znalazło potwierdzenie w oficjalnej relacji Widzewa z tych wydarzeń, a Łksiaki tego nie negowały, więc kto siał farmazon? Ja czy ty? :)
bez pozdrowień ehoolsie
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Hmiel ma rację. Pisanie relacji live na kibice.net zamiast zająć się tematem banderowców na własnym osiedlu jest lekko żałosne.
-
Następnym razem trzeba zebrać ekipę na kibice.net pojechać na Rogi i dopierdolić banderowcom!
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Synek, w twoim wieku wypadałoby, żebyś raczej słuchał co starsi mają do powiedzenia zamiast siać "terror" na kibice.net za pieniądze mamy.
-
Nas w Krakowie 225 osób w tym dwie osoby z Lecha i 5 gościnnie z Cracovii. Na Sektorze 200.
-
No właśnie pokazujesz dobry przykład "synkowaniem". To, że masz 30, czy 40 lat na karku nie czyni z Ciebie jakiegoś lepszego gościa.krzycho_ASR pisze: ↑20.08.2018, 17:02Synek, w twoim wieku wypadałoby, żebyś raczej słuchał co starsi mają do powiedzenia zamiast siać "terror" na kibice.net za pieniądze mamy.
PS. Od 18 roku życia można pełnoprawnie pracować, czynię to! Nie musisz się martwić.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
To Ty masz już osiemnastkę, a wciąż jesteś takim platfusem... smutne to. Daj spokoj chłopie.TERROR_EUDEZET pisze: ↑20.08.2018, 18:20No właśnie pokazujesz dobry przykład "synkowaniem". To, że masz 30, czy 40 lat na karku nie czyni z Ciebie jakiegoś lepszego gościa.krzycho_ASR pisze: ↑20.08.2018, 17:02Synek, w twoim wieku wypadałoby, żebyś raczej słuchał co starsi mają do powiedzenia zamiast siać "terror" na kibice.net za pieniądze mamy.
PS. Od 18 roku życia można pełnoprawnie pracować, czynię to! Nie musisz się martwić.
-
A jak nazwać kogoś kto ma nick "gringocwel", opóźniony umysłowo?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Bo nie wiesz dałnie, kto to jest (a raczej był) gringo i czemu jest c***** :DDD
-
Gwiazda z RR
-
Kolega urażony znów się odezwał, szkoda że tak małomówny był kiedy to inni się śmiali z jego propozycji spotkań :(
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
-
No jak to kto, Zgierz, Pabianice, Koluszki i Sieradz.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!