Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Odbijając od wiecznych przepychanek. czy ktoś z Was miał jakieś przygody z ukraińcami? W końcu nazjeżdżało się ich w c*** do naszego miasta, często poruszają się grupami po kilka lub kilkanaście osób.
Z relacji gościa mieszkającego na Kozinach jakiś czas temu (być może na chwilę obecną sytuacja się już zmieniła) zaczęli się panoszyć i był z nimi problem. Gdy się "osiedlem" zdecydowano zrobić z nimi porządek, wpadli Uliczni Wojownicy z "propozycją" nie do odrzucenia i po temacie. Okazało się, iż panowie nieopodal "gościli" Ukraińców, mianowicie wynajmowali im lokale w jednym z budynków czyli sprawa biznesowa. Zatem jeśli chcesz wiedzieć jak to z nimi jest pytaj ziomali po szalu...DK08 pisze: 18.08.2018, 09:15 Odbijając od wiecznych przepychanek. czy ktoś z Was miał jakieś przygody z ukraińcami? W końcu nazjeżdżało się ich w c*** do naszego miasta, często poruszają się grupami po kilka lub kilkanaście osób.
Na świecie Łodzi to jak w Kijowie było raz ze wszędzie najebanych Ukraińców było słychać to pełno Ciapstych smoluchów z Bangladeszu czy innej części Azji mniejszej w c***. A na dodatek nasze asy z"limanki" "Wojska Polskiego" chodzili tak naćpani że chyba bardziej naszych bohaterów można się było obawiać że komuś kosę orzenią niż banderowskiej swołoczy.Wstyd nic więcej.
Ukraińcy jak stonka, dużo i raczej trudno będzie się pozbyć. Ale zbyt pewni siebie to narazie jeszcze nie są, byłem na "interwencji" w środku nocy, wystarczyło że zobaczyli trzech chłopa i przepraszali że żyją a ten laptop z ukraińskim discopolo to sam się włączył.
Ale wiecznie tak nie będzie, obrosną kiedyś w piórka i będzie realny problem.
Kiedyś były zagadki ile osób zmieści się do malucha, do niedawna nie uwierzył bym ilu ukraińców wejdzie do kawalerki w bloku.
Ale wiecznie tak nie będzie, obrosną kiedyś w piórka i będzie realny problem.
Kiedyś były zagadki ile osób zmieści się do malucha, do niedawna nie uwierzył bym ilu ukraińców wejdzie do kawalerki w bloku.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
przestań żartować ;)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
Czerwone Rozjebundy czemu znowu Bzdury wypisujcie , nic się wczoraj na Limance i Teofilowie nie działo .
Zmień pampersa bo już chyba przemoczyłeś ;-))
AWANTURNICY Koziny w drodze do Krakowa
Ty głupi jesteś czy niedorozwoj napisał Teo i limanka nie dlatego że wczoraj się coś tam działo a dlatego że dostali klapsy ostatnioAntyTvn pisze: 18.08.2018, 15:10Czerwone Rozjebundy czemu znowu Bzdury wypisujcie , nic się wczoraj na Limance i Teofilowie nie działo .
ekipka poprawiająca pracki na limance też nie została pogoniona? :)AntyTvn pisze: 18.08.2018, 15:10Czerwone Rozjebundy czemu znowu Bzdury wypisujcie , nic się wczoraj na Limance i Teofilowie nie działo .
Wróć do podstawówki naucz się pisać poprawnie i czytać ze zrozumieniem ;-)) bo dyskusja z tobą to jak z 6 latkiem...esgrts1 pisze: 18.08.2018, 15:36Ty głupi jesteś czy niedorozwoj napisał Teo i limanka nie dlatego że wczoraj się coś tam działo a dlatego że dostali klapsy ostatnio
Starając się was zrozumieć to będziecie teraz codziennie pisać posty "Ciąg dalszy limanka i Teo " Kretyni ! He
Pozdro Gimbusie
-
TERROR_EUDEZET
A Wasi malarze ile razy byli ganiani?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Ostatnio na Polesiu też pogonieni wasi malarze. Ciśnienia nie wytrzymujecie :)
Kilka na pewno, ostatni raz z tego co kojarzę to na RDG na początku lipca.
Lecz mówimy o obecnej sytuacji, a tu zebrały się ciemne chmury nad gorszą stroną Bałut :)
Lecz mówimy o obecnej sytuacji, a tu zebrały się ciemne chmury nad gorszą stroną Bałut :)
Dziś 16 321 Władców Miasta Włókniarzy w Sercu Łodzi :)
-
Terminator28
Z czego z Łodzi 5 tysięcy, reszta z okolicznych wiosek.
,, Hej ho wiśta wio, dzisiaj widzew w piłkę gro,,
,, Hej ho wiśta wio, dzisiaj widzew w piłkę gro,,
-
TERROR_EUDEZET
Niech będzie i pół miliona. Kto ma być za ŁKS ten będzie i nie zmieni tego, czy Was będzie 5314, 16 156, 45 876, czy 1 096 457.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Hej ho wiśta wio Łks groł dziś na wyjeździe a wy pacany na forum :)
-
TERROR_EUDEZET
Jakbyś był bardziej rozumny niż przypierdalał się dla samego faktu to raz, nie każdy sobie może pozwolić na wyjazdy co 2 tygodnie m.in przez pracę, a dwa to nie każdego stać. Dobrze, że jednak jesteś Ty i Ty jesteś jednocześnie w paru miejscach. Poza tym, nie można pisać z autokaru, albo samochodu? Widać internet w telefonie to dla Ciebie wciąż pojęcie nieznane.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
Ty jesteś upośledzonym dzieckiem lub za często dopalacze kupujesz u Chłopaków z Lepszej strony Bałut ;-)
-
Łódź-Andrzejów
A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.esgrts1 pisze: 18.08.2018, 22:32I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
Co ma atmosfera do robienia cyrku to nie wiem może niedługo będziemy wycieczki organizować na mecze dla innych kibiców i będą sobie foty na stadionie walić z innymi flagami niż Widzewskie nic tylko pogratulować a dla tego typa szaczuneczek że kazał im zwinąć szmate i tyleŁódź-Andrzejów pisze: 18.08.2018, 22:50A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.esgrts1 pisze: 18.08.2018, 22:32I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
-
Łódź-Andrzejów
Andrzej, to nie był, bo miał koszulkę ACAB. Uwierz, że nie przyjechali Janusze z Wąsami.VAR1312 pisze: 18.08.2018, 22:59O ku*** hit:-D nadaje się do trudnych spraw i podpis "Andrzej, kibic Gryfa. Płakał gdy wychodził ze stadionu Widzewa".Łódź-Andrzejów pisze: 18.08.2018, 22:50A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.esgrts1 pisze: 18.08.2018, 22:32
I co z tego jak już niektórzy cyrk robią na trybunach dzisiaj byłem świadkiem jak gość zwrócił uwagę jakimś dwóm Typom bo pajacowali z angolem i jego flaga żeby cyrku nie robili to naskoczyli na typa a później z tą flaga skakali żenada i takie kwiatki będą coraz czesciej
Nie będe już pisał jak podsumował twoj klub.
-
TERROR_EUDEZET
A to koszulka ACAB to jest jakiś wyznacznik? Dodaję +10 do bycia hools'em? Kto pierdoli policję ten pierdoli i mu nie potrzeba łachów ACAB, śmierć policyjnym mordercom i innych.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
showmustgoon
Ty się buzia już nie mądrruj, dobra?
I uważaj Dawid jak towar do sklepu dowozisz wózkiem bo Cię źydzi obyczają.
Jak coś to priv ;)
I uważaj Dawid jak towar do sklepu dowozisz wózkiem bo Cię źydzi obyczają.
Jak coś to priv ;)
-
Łódź-Andrzejów
No spoko, musisz uwierzyć, że nie był to typowy Andrzej tylko chłopak w kwiecie wieku. Tylko napisałem, że pierwszy raz coś takiego widziałem, nie wiem jak to skomentować.TERROR_EUDEZET pisze: 18.08.2018, 23:14 A to koszulka ACAB to jest jakiś wyznacznik? Dodaję +10 do bycia hools'em? Kto pierdoli policję ten pierdoli i mu nie potrzeba łachów ACAB, śmierć policyjnym mordercom i innych.
-
TERROR_EUDEZET
Ty to lepiej podejdź pod podest na sprawdzenie ilorazu inteligencji. Wyjazd twojej ekipy jest a ty walczysz na forum, tak tak wiem telefony laptopy itp....
-
TERROR_EUDEZET
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. To ja zapraszałem kogoś pod zegar na przedstawienie swojego stanowiska ws. CSKA, czy Ty?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Łódź-Andrzejów pisze: 18.08.2018, 22:50 A ja dzisiaj pierwszy raz widziałem żeby kibic gości wychodząc ze stadionu mówił z płaczem w oczach, że na Widzewie jest kosmiczna atmosfera i zazdrości okrutnie.
Mamy chyba cytat roku na kibicach! :DŁódź-Andrzejów pisze: 18.08.2018, 23:11 Andrzej, to nie był, bo miał koszulkę ACAB. Uwierz, że nie przyjechali Janusze z Wąsami.
Nie będe już pisał jak podsumował twoj klub.
-
WidzewskaCharyzma
Się ku*** erudyta polskiej sceny kibicowskiej odezwał, żebyś sam coś ciekawego i z sensem pisał, no ale lepiej pofiziować i rżnąć cwaniaka, odemnie trzy chuje w bok .dla charyzmy,reanimacji czy ***1908*** apropo jak do południa nie podacie liczby eŁksy w Krakowie znaczy że było zero i tak będzie traktowane ;)
https://t.me/pump_upp
Akurat on pisze właśnie z sensem.WidzewskaCharyzma pisze: 19.08.2018, 17:34Się ku*** erudyta polskiej sceny kibicowskiej odezwał, żebyś sam coś ciekawego i z sensem pisał, no ale lepiej pofiziować i rżnąć cwaniaka, odemnie trzy chuje w bok .dla charyzmy,reanimacji czy ***1908*** apropo jak do południa nie podacie liczby eŁksy w Krakowie znaczy że było zero i tak będzie traktowane ;)
Zajmij się swoim klubem.TERROR_EUDEZET pisze: 19.08.2018, 00:32 Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. To ja zapraszałem kogoś pod zegar na przedstawienie swojego stanowiska ws. CSKA, czy Ty?
Nie da czytać tego syfu, jak dzieciak, dzieciakowi zza klawiatury wygarnia mądrości.
My tu gadu gadu a banderowcy w koszulkach upa i wizerunkiem c**** bandery kopia sobie pilke na orliku na Rogach :/ szlag czlowieka trafia
-
TERROR_EUDEZET
-
StareBałuty1908
po 1 to weź słownik do ręki, bo widzę, że w przeszłości tego nie robiłeś,
po 2 jak masz do mnie jakiś problem to zapraszam na pw, wyjaśnimy sobie :)
po 3 swoim komentarzem pokazałeś, że c**** wiesz w temacie.
[/quote]
po 1 to jeśli chodzi o wiedzę i inteligencję to jak to mówią "czapkami bym cię nakrył". Każdemu wpadną jakieś błędy jak się szybko pisze.
po 2 na pw trzeba sobie zasłużyć. Szkoda mi tu czasu.
po 3 mogę to samo napisać bo co 2 wpis leci tu na farmazonie żeby "przekonać" do siebie resztę kraju.
[/quote]
po 1 to jeśli chodzi o wiedzę i inteligencję to jak to mówią "czapkami bym cię nakrył". Każdemu wpadną jakieś błędy jak się szybko pisze.
po 3 mogę to samo napisać bo co 2 wpis leci tu na farmazonie żeby "przekonać" do siebie resztę kraju.
Widzisz chłopaczku. To nie swiat wirtualny że w pojedynke napierdolisz ponad 10 osobom.
Ty jak mniemam ruszyłbyś na nich z bojowym okrzykiem "Zaaaa Wołyń" i rozjebał wszytkich ? A na koniec rzucił Szacunek za podjętą Walkę ?! Czy tak?
ty se gosciu jaja robisz czy jak?placzesz na forum zamias wydzwonic po kumpli?No chyba ze nie masz kumpli to spoko nikt nie wymaga bys w sam na 10 polecial ale nie zal sie na przyszly raz na forum tylko zachowaj to dla siebie bo tylko wkurwiasz ludzi.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
Musisz sie wszedzie wpierdalac jak cos pisze?Co ty adwokat?O mnie sie tam nie martw juz ci pisalem.
co do goscia to nie wiem po jaki h** tu wpisal ze gdzies tam Ukry graja w koszulkach upa skoro sam nic nie potrafil z tym faktem zrobic.
Mi by bylo wogule wstyd cos takiego napisac i sie zalic,po prostu bym sprawe sie staral wyjasnic wszelkimi mozliwymi sposobami.jJak spotkalem typa w koszulce St.Pauli czy kiedys innym razem z leninem marksem i che gevara to nie pisalem na forum 'widzialem typa w koszulce takiej i takiej,szlag czlowieka trafia' tylko reagowalem.
co do goscia to nie wiem po jaki h** tu wpisal ze gdzies tam Ukry graja w koszulkach upa skoro sam nic nie potrafil z tym faktem zrobic.
Mi by bylo wogule wstyd cos takiego napisac i sie zalic,po prostu bym sprawe sie staral wyjasnic wszelkimi mozliwymi sposobami.jJak spotkalem typa w koszulce St.Pauli czy kiedys innym razem z leninem marksem i che gevara to nie pisalem na forum 'widzialem typa w koszulce takiej i takiej,szlag czlowieka trafia' tylko reagowalem.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
po 1 to jeśli chodzi o wiedzę i inteligencję to jak to mówią "czapkami bym cię nakrył". Każdemu wpadną jakieś błędy jak się szybko pisze.StareBałuty1908 pisze: 20.08.2018, 00:34 po 1 to weź słownik do ręki, bo widzę, że w przeszłości tego nie robiłeś,
[/quote]
po 1 może i byś nakrył, a może nie, póki co jebnąłeś byka "aż miło", pokazałeś jaki jesteś mądry i na tym się skończyło :)
po 2 w takim razie wyzywaj sobie swoich koleżków, a nie ludzi przez internet, bo jak to mówią nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie :)
po 3 napisałem jak było, ty zarzuciłeś mi, że sieje farmazony, tym czasem to co napisałem znalazło potwierdzenie w oficjalnej relacji Widzewa z tych wydarzeń, a Łksiaki tego nie negowały, więc kto siał farmazon? Ja czy ty? :)
bez pozdrowień ehoolsie